wtracalski 06.01.04, 23:02 Jak ryby wyrzucone na brzeg morza, pozbawione wody, rzucają się na każdą żydowską kropelkę, wijąc się straszliwie. Uschliby bez Żydów. Żydzi - ich zbawienie! Dana, Tomek, Fredzio - litości, przybywajcie!!! Wtrącalski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek Nie zapomnij o Splicie... IP: *.fastres.net 06.01.04, 23:41 najbardziej gorliwego czytacza israelskiej prasy... Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Nie zapomnij o Splicie... 06.01.04, 23:47 Gość portalu: jarek napisał(a): > najbardziej gorliwego czytacza israelskiej prasy... Ok. Sp;lit, sp;lit, sp;lit - zatrzepotał wysychający Goldbaum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Nie zapomnij o Splicie... Dzieki , Nareszcie ,... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.01.04, 20:10 Ktos mnie docenil ,... I to kto ? Wow ! To czytanie to "brudna" robota , ale ktos to musi robic :) uklony ,... Dozgonnie wdzieczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaw Re: Ratować Goldbaumów IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 06.01.04, 23:48 Taki skrajny antysemityzm to jednak margines-nie zawsze warto wdawać się z takimi poglądami i ludzmi je głoszącymi w polemikę kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Ratować Goldbaumów 06.01.04, 23:49 Gość portalu: kecaw napisał(a): > Taki skrajny antysemityzm to jednak margines-nie zawsze warto wdawać się z > takimi poglądami i ludzmi je głoszącymi w polemikę > kecaw Racja, ale pozłościć ich nie zaszkodzi. Duża to nawet przyjemność. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Ratować Goldbaumów 07.01.04, 00:10 wtracalski napisał: > Gość portalu: kecaw napisał(a): > > > Taki skrajny antysemityzm to jednak margines-nie zawsze warto wdawać się z > > > takimi poglądami i ludzmi je głoszącymi w polemikę > > kecaw > > Racja, ale pozłościć ich nie zaszkodzi. Duża to nawet przyjemność. > Wtr. wtracalski wyzwalanie antysemityzmu to twoja ,dany,fredzia domena przynajmnie dobrze ze do tego sie przyznajesz palancie.Zeby cie usatysfakcjonowac do konca musze napisac... spierdalaj parchu z polskiego forum....zadowolony!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Ratować Goldbaumów 07.01.04, 00:19 bam_buko napisał: > wtracalski napisał: > > > Gość portalu: kecaw napisał(a): > > > > > Taki skrajny antysemityzm to jednak margines-nie zawsze warto wdawać > się z > > > > > takimi poglądami i ludzmi je głoszącymi w polemikę > > > kecaw > > > > Racja, ale pozłościć ich nie zaszkodzi. Duża to nawet przyjemność. > > Wtr. > > wtracalski wyzwalanie antysemityzmu to twoja ,dany,fredzia domena przynajmnie > dobrze ze do tego sie przyznajesz palancie.Zeby cie usatysfakcjonowac do konca > musze napisac... spierdalaj parchu z polskiego > forum....zadowolony!!!!!!!!!!!!! A jakże. Oczekuję z niecierpliwością dalszego ciągu wykrzykników. Pozdroświnia z burzliwego Tel-Awiwu Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Ratować Goldbaumów 07.01.04, 00:35 wtracalski napisał: > bam_buko napisał: > > > wtracalski napisał: > > > > > Gość portalu: kecaw napisał(a): > > > > > > > Taki skrajny antysemityzm to jednak margines-nie zawsze warto wd > awać > > się z > > > > > > > takimi poglądami i ludzmi je głoszącymi w polemikę > > > > kecaw > > > > > > Racja, ale pozłościć ich nie zaszkodzi. Duża to nawet przyjemność. > > > Wtr. > > > > wtracalski wyzwalanie antysemityzmu to twoja ,dany,fredzia domena > przynajmnie > > dobrze ze do tego sie przyznajesz palancie.Zeby cie usatysfakcjonowac do > konca > > musze napisac... spierdalaj parchu z polskiego > > forum....zadowolony!!!!!!!!!!!!! > > A jakże. > Oczekuję z niecierpliwością dalszego ciągu wykrzykników. > Pozdroświnia z burzliwego Tel-Awiwu > Wtr. sam widzisz jak latwo sprawic ci przyjemnosc teraz bedziesz mogl spokojnie isc spac poniewa jakis "antysemita' ci nawsadzal. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Ratować Goldbaumów 07.01.04, 08:22 bam_buko napisał: > wtracalski napisał: > > > bam_buko napisał: > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > Gość portalu: kecaw napisał(a): > > > > > > > > > Taki skrajny antysemityzm to jednak margines-nie zawsze war > to wd > > awać > > > się z > > > > > > > > > takimi poglądami i ludzmi je głoszącymi w polemikę > > > > > kecaw > > > > > > > > Racja, ale pozłościć ich nie zaszkodzi. Duża to nawet przyjemnoś > ć. > > > > Wtr. > > > > > > wtracalski wyzwalanie antysemityzmu to twoja ,dany,fredzia domena > > przynajmnie > > > dobrze ze do tego sie przyznajesz palancie.Zeby cie usatysfakcjonowac > do > > konca > > > musze napisac... spierdalaj parchu z polskiego > > > forum....zadowolony!!!!!!!!!!!!! > > > > A jakże. > > Oczekuję z niecierpliwością dalszego ciągu wykrzykników. > > Pozdroświnia z burzliwego Tel-Awiwu > > Wtr. > > sam widzisz jak latwo sprawic ci przyjemnosc teraz bedziesz mogl spokojnie isc > spac poniewa jakis "antysemita' ci nawsadzal. Przykro mi cię rozczarować - mam antysemitów w dużym poważaniu. Cenię ich szczególnie za ten subtelny, niepowtarzalny styl. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: do wtracalskiego IP: *.turbonet.com 07.01.04, 00:18 Przyjemnosc???? A czasu nie szkoda? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: do wtracalskiego 07.01.04, 00:20 Gość portalu: kd napisał(a): > Przyjemnosc???? A czasu nie szkoda? A szkoda, rzeczywiście. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: do wtracalskiego IP: 5.5R* / 192.114.47.* 07.01.04, 00:25 nu, czasem szkoda, ale przewaznie to swietna zabawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko dana ty jeszcze w pracy? 07.01.04, 00:40 ty masz zdrowie kobieto zardoszcze Odpowiedz Link Zgłoś
hubbeles do wtracalskiego i kd 07.01.04, 00:26 TAk moi drodzy, uwazam, ze bardzo szkoda. Mozna by tak np listy pisac, dlugie, no bo mialoby sie ten niezmarnowany czas. Nie mowiac o tym, ze napewno zdrowie od razu by sie polepszylo, jakby sie czasu nie marnowalo a listy pisalo. Tak sobie sadze, ale moze sie myle. Czesto mi sie to mowi, tzn ze sie myle. Ale trudno mi uwierzyc, ze mialbym sie mylic w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: do wtracalskiego i kd IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 07.01.04, 09:59 No wlasnie, moze by kilka listow napisac i pogryzc troche marchewki, zamiast dyskutowac ze zidiocialymi, zdebilowanymi kretynami. Choc...czasami to ma tez pozytywna strone, bo dzieki nim nawiazuja sie calkiem sympatyczne kontakty i okazuje sie, ze forum, to nie tylko splity, goldbaumy i etc, ale tez marchewki, pietruszki i oczy i rozne sympatyczne zwierzatka z kolcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do tomka IP: 194.90.65.* 07.01.04, 10:05 nu, tak prawde mowiac, to to jedyny powod taki prawdziwy, dlaczego tu jeszcze pisze..... milego dnia tomeczku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: do wtracalskiego i kd 07.01.04, 12:27 hubbeles napisał: ... Czesto mi sie to mowi, tzn ze sie myle... Przepraszam, że pytam - masz polską żonę? Wtr;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Znow w TelAviv dostalem po ryju od arabow IP: 213.8.64.* 07.01.04, 10:30 ftracalski odkomenderuj sie i w tyl zwrot. Jestes tu intruzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: Znow w TelAviv dostalem po ryju od arabow IP: *.pop.bezeqint.net 07.01.04, 18:24 TOMEK, JESZCZE KILKA TAKICH INTRUZOW I FORUM BEDZIE BARWNY I CIEKAWY... POZDROWIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Znow w TelAviv dostalem po ryju od arabow IP: 194.90.65.* 07.01.04, 12:17 nu ftracalski, pewnie ci sie nalezalo.... Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum twoi ci przylali , Ahmed? 07.01.04, 12:43 chciales jakas Fatime na ulicy pocalowac? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Ratować Goldbaumów 07.01.04, 12:01 wtracalski napisał: > Dana, Tomek, Fredzio - litości, przybywajcie!!! > Wtrącalski. Wtracalskiego uwazam za czlowieka rozsadnego chociaz zdecydowanie pozera, starajacego sie uchodzic za introwertywnego intelektuakiste. Postawienie przez niego Dany i Tomka na jednej polce z fredziem mowi jednak o Wtracalskim wiecej niz wszystkie cytaty Leca. Czy to jest prawdziwe oblicze Wtracalskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Ratować Goldbaumów 07.01.04, 12:20 schlagbaum napisał: > wtracalski napisał: > > > Dana, Tomek, Fredzio - litości, przybywajcie!!! > > Wtrącalski. > > > Wtracalskiego uwazam za czlowieka rozsadnego chociaz zdecydowanie pozera, > starajacego sie uchodzic za introwertywnego intelektuakiste. > Postawienie przez niego Dany i Tomka na jednej polce z fredziem mowi jednak o > Wtracalskim wiecej niz wszystkie cytaty Leca. Czy to jest prawdziwe oblicze > Wtracalskiego ? Dziękuję za trafną ocenę. We wszelkim uchodzeniu bardzo mi pomaga inteligentny wyraz twarzy. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Ratować Goldbaumów 07.01.04, 12:39 wtracalski napisał: > schlagbaum napisał: > > > wtracalski napisał: > > > > > Dana, Tomek, Fredzio - litości, przybywajcie!!! > > > Wtrącalski. > > > > > > Wtracalskiego uwazam za czlowieka rozsadnego chociaz zdecydowanie pozera, > > starajacego sie uchodzic za introwertywnego intelektuakiste. > > Postawienie przez niego Dany i Tomka na jednej polce z fredziem mowi jedna > k > o > > Wtracalskim wiecej niz wszystkie cytaty Leca. Czy to jest prawdziwe oblicz > e > > Wtracalskiego ? > > Dziękuję za trafną ocenę. We wszelkim uchodzeniu bardzo mi pomaga inteligentny > wyraz twarzy. > Wtr. We wszelkim "uchodzeniu" pomagaja rowniez okulary. Ubocznym efektem bywa rowniez, ze dostrzega sie to, czgo bez okularow sie nie zauwazalo. Wydatek niewielki wiec warte to moze proby. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Ratować Goldbaumów 07.01.04, 12:57 schlagbaum napisał: > wtracalski napisał: > > > schlagbaum napisał: > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > Dana, Tomek, Fredzio - litości, przybywajcie!!! > > > > Wtrącalski. > > > > > > > > > Wtracalskiego uwazam za czlowieka rozsadnego chociaz zdecydowanie poz > era, > > > starajacego sie uchodzic za introwertywnego intelektuakiste. > > > Postawienie przez niego Dany i Tomka na jednej polce z fredziem mowi > jedna > > k > > o > > > Wtracalskim wiecej niz wszystkie cytaty Leca. Czy to jest prawdziwe o > blicz > > e > > > Wtracalskiego ? > > > > Dziękuję za trafną ocenę. We wszelkim uchodzeniu bardzo mi pomaga > inteligentny > > wyraz twarzy. > > Wtr. > > We wszelkim "uchodzeniu" pomagaja rowniez okulary. > Ubocznym efektem bywa rowniez, ze dostrzega sie to, czgo bez okularow sie nie > zauwazalo. Wydatek niewielki wiec warte to moze proby. Już od dawna w użyciu. Rzeczywiście, bardzo pomagają. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Ratować Goldbaumów IP: 5.3.1R* / 213.8.97.* 07.01.04, 12:27 Zupelnie mi nie przeszkadza wspolna polka z Fredziem. Nie mylic z Polka, bo to by mi przeszkadzalo( nie mam polskich liter). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Ratować Goldbaumów IP: 194.90.65.* 07.01.04, 12:29 tomek!!! boj sie boga!!! nie wystarczyla ci nagonka na mnie????? nu, chociaz moze cie nie rusza, ty nie baba.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Ratować Goldbaumów IP: 5.3.1R3D* / 213.8.97.* 07.01.04, 12:37 Gdybys dolaczyla do nas, to powiedzieliby, ze to juz orgia. Ale oczywiscie jestes mile widziana na naszej polce ( nie mylic z Polka). Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Ratować Goldbaumów 07.01.04, 12:47 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Zupelnie mi nie przeszkadza wspolna polka z Fredziem. Nie mylic z Polka, bo to > by mi przeszkadzalo( nie mam polskich liter). Wiem, wiem. Dlatego napisalem, ze za rozsadnego uwazam Wtracalskiego nie ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Rzucila sie hutzpa na goldbauma... 07.01.04, 12:37 ..jakbyscie mogli, to pewnie kazalibyscie goldbaumowi nosic gwiazde dawida (z przodu i z tylu) i kazali sciagac czapke przed soba. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Rzucila sie hutzpa na goldbauma... IP: 213.8.97.* 07.01.04, 12:39 A nie masz majtej, ze musisz miec i z tylu i z przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Rzucila sie hutzpa na goldbauma... IP: 5.3.1R3D* / 213.8.97.* 07.01.04, 12:41 Oczywiscie mialem na mysli majtek, a nie cos co majta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Rzucila sie hutzpa na goldbauma... IP: 194.90.65.* 07.01.04, 12:44 jakbysmy mogli, drzewiecki, to bys juz dawno byl w jakims miejscu, gdzie nie ma radia, telefonu, computera i innych srodkow porozumienia. jakas wysepka bezludna i nakaz dla wszystkich, zeby ja omijac, bo tam smierdzi trucizna... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Goldbaum na Madagaskar! 07.01.04, 12:51 Gość portalu: dana33 napisał(a): > jakbysmy mogli, drzewiecki, to bys juz dawno byl w jakims miejscu, gdzie nie > ma radia, telefonu, computera i innych srodkow porozumienia. jakas wysepka > bezludna i nakaz dla wszystkich, zeby ja omijac, bo tam smierdzi trucizna... :) Inni przed toba tez juz chcieli wysylac... na wyspe. Potem "mogli" (jakbysmy mogli) i nie poslali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Goldbaum na Madagaskar! IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 07.01.04, 12:53 Masz na mysli Napoleona? Bylo mu tam calkiem niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Goldbaum na Madagaskar! 07.01.04, 13:03 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Masz na mysli Napoleona? Bylo mu tam calkiem niezle. Napoleon na Madagaskarze... Zawsze wysoko cenilem inteligencje i wyksztalcenie zydow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Goldbaum na Madagaskar! IP: 5.3.1R3D* / 213.8.97.* 07.01.04, 13:46 Mialbys racje, gdybym rzeczywiscie sie pomylil. Mialem na mysli wyspe (abstrakcyjnie) Dobrze wiem, ze Napoleon byl na wyspie sw. Heleny, ale to nie mialo znaczenia. To byla odpowiedz w zupelnie innym kontekscie, co nie znaczy, ze uwazam sie za super, hiper. Sa napewno znacznie madrzejsi ode mnie. Jezeli myslisz, ze do nich nalezysz, to daj ci Boze zdrowie i niech tak bedzie. Zycz innym, a bedzie tobie zyczone. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Rzucila sie hutzpa na goldbauma... 07.01.04, 13:02 Gość portalu: dana33 napisał(a): > jakbysmy mogli, drzewiecki, to bys juz dawno byl w jakims miejscu, gdzie nie ma > > radia, telefonu, computera i innych srodkow porozumienia. jakas wysepka > bezludna i nakaz dla wszystkich, zeby ja omijac, bo tam smierdzi trucizna... Proponuję nie godzić w tutejszy folklor i zostawić Goldbauma na miejscu. Trzeba go tylko od czasu do czasu polewać wodą (można święconą, podobno wolniej paruje). Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Rzucila sie hutzpa na goldbauma... IP: 194.90.65.* 07.01.04, 13:24 ok wtracalski, ide na kompromis tylko dla ciebie i tez troche dla madagaskarczykow, (oprocz tego jest tam i telefon i cala reszta). jestem nawet gotowa jezdzic co pare dni i przywozic ta swiecona wode z jordanu, mam zaledwie 2 godzinki autem.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Rzucila sie hutzpa na goldbauma... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.01.04, 20:47 Jestes pewna , Dana ? Wyjrzyj przez okno bo moze ci je Pali's podpie#dolili :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Rzucila sie hutzpa na goldbauma... 09.01.04, 10:29 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Jestes pewna , Dana ? Wyjrzyj przez okno bo moze ci je Pali's podpie#dolili :) > > uklony Usychasz, sp;licie? Bo coś jakby ci język kołkiem stanął. No to na wszelki wypadek masz ode mnie trzy kropelki: Kici, kici, kici... Twój Wtrącalski p.s. Oczękuję znaku życia - wystarczy że zatrzepoczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Ano rzucila sie... IP: *.ipt.aol.com 08.01.04, 20:33 > Ta 'gwiazda dawida' to tylko pentogram. Oznaka Sztana, wiec calkowicie zydowska... Odpowiedz Link Zgłoś
ftracalski Koniec pecha -robie szmal 08.01.04, 21:45 Wzieli mnie na 2 dni w kamasze niwelowac teren po drugiej stronie muru,zeby ci jak dana mieszkajacy tuz,tuz, mieli lepszy widok .Szczescie sie tym razem usmiechnego dowodzca wyznaczyl nam dom gdzie mieszkali bogaci arabscy terorysci z Hamas ma sie rozumiec.Akcja poszla sprawnie baby z dzieciakami na ulice ,arabstwo meskie powiazalismy jak barany a kilkadziesiat kg.TNT zrobilo reszte.Trafilem na tym dobrze -dzialka byla solidna,wystarczy na sztuczne zeby (zlote ma sie rozumiec) dla mojej starej i na buty dla moje szostki dzieciakow (a co mam byc gorszy od arabow).Jutro znow akcja znaczy swiezy szmal. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Koniec pecha -robie szmal 09.01.04, 10:33 ftracalski napisała: > Wzieli mnie na 2 dni w kamasze niwelowac teren po drugiej stronie muru,zeby > ci jak dana mieszkajacy tuz,tuz, mieli lepszy widok .Szczescie sie tym razem > usmiechnego dowodzca wyznaczyl nam dom gdzie mieszkali bogaci arabscy > terorysci z Hamas ma sie rozumiec.Akcja poszla sprawnie baby z dzieciakami na > ulice ,arabstwo meskie powiazalismy jak barany a kilkadziesiat kg.TNT zrobilo > reszte.Trafilem na tym dobrze -dzialka byla solidna,wystarczy na sztuczne zeby > (zlote ma sie rozumiec) dla mojej starej i na buty dla moje szostki dzieciakow > (a co mam byc gorszy od arabow).Jutro znow akcja znaczy swiezy szmal. Nowe wcielenie Goldbauma - ftracalski. Jak by nie było - w zdrowym ciele zdrowe ciele... Wtrącalski Odpowiedz Link Zgłoś
andre1 Re: Koniec pecha -robie szmal 09.01.04, 11:43 wtracalski napisał: > ftracalski napisała: > > > Wzieli mnie na 2 dni w kamasze niwelowac teren po drugiej stronie muru,ze > by > > ci jak dana mieszkajacy tuz,tuz, mieli lepszy widok .Szczescie sie tym raz > em > > usmiechnego dowodzca wyznaczyl nam dom gdzie mieszkali bogaci arabscy > > terorysci z Hamas ma sie rozumiec.Akcja poszla sprawnie baby z dzieciakami > > na > > ulice ,arabstwo meskie powiazalismy jak barany a kilkadziesiat kg.TNT > zrobilo > > reszte.Trafilem na tym dobrze -dzialka byla solidna,wystarczy na sztuczne > zeby > > (zlote ma sie rozumiec) dla mojej starej i na buty dla moje szostki > dzieciakow > > (a co mam byc gorszy od arabow).Jutro znow akcja znaczy swiezy szmal. > > Nowe wcielenie Goldbauma - ftracalski. > Jak by nie było - w zdrowym ciele zdrowe ciele... > Wtrącalski wtracalski nie wtracaj sie do ftracalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Koniec pecha -robie szmal 09.01.04, 13:19 andre1 napisał: > wtracalski nie wtracaj sie do ftracalskiego Dzień dobry, Andre1. A co ci do tego? Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś