marcus_crassus 08.01.04, 20:13 www1.gazeta.pl/sport/1,35335,1857079.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sp;lit Re: ruskie bydlo ? IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.01.04, 20:54 Moze ruski bydlak ,... Crassus ! Get a job ! uklony Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie wytrzymam z kolejnym "jobem" 08.01.04, 21:01 wczoraj i tak do 4 musialem umowe sprawdzac :DDD ruskie bydlo i juz --> :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: nie wytrzymam z kolejnym "jobem" IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.01.04, 21:19 Czesto zaznaczasz zeby nie generalizowac ,... Nie bede palcem pokazywal w imieniu jakiego narodu szybko sie oburzasz a tu wszystkich bez wyjatku do jednego wora ? Bo jakis , rzeczywiscie bydlak ,... Badz konsekwentny ! uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Masz rację - chyba po raz pierwszy w życiu - IP: *.crowley.pl 08.01.04, 21:28 jak odbierasz to niecodzienne doświadczenie? Z życzeniami dalszego ciągu Wqrwiony2 Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Masz rację - chyba po raz pierwszy w życiu - 08.01.04, 21:52 Okreslenie wszystkich durniami czy bydlakami - jak w stosunku co do rosjian w tym przypadku niejest za madrym okresleniem.Wczoraj Marcus wkurwiales sie przez Freda na Zydow dzis zas przez jakiegos glupiego trenera rosyjskiego - obrazasz rosjian.Nie ogolniaj.Daj sobie bobu- i odpocznij od komputera , poprostu jestes zestresowany tymi ciaglymi potyczkami slownymi tutaj na forum-to jest to co napisalem pare dni temu- szkoda psuc sobie nerwy a i komus swoimi nieprzemyslanymi wypowiedziami (czasami) ale i tak azeby popsuc sobie i innym humor.Ja np bardzo powazam narod rosyjski i nieuwazam ich za durni czy bydlakow-wiec co okreslisz mnie rowniez za glupola?.Niemozesz kogos zwyzywac tylko dlatego ze ma inne zdanie czy opinie jak ty.Pamietaj kazdy czlowiek jest inna istota , kazdy mysli inaczej.Czy kazdy niemiec to zbrodniaz -bo niemcy mieli Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus niezupelnie 08.01.04, 22:03 moje wypowiedzi sa zazwyczaj przemyslane a slowa odpowiednia dobrane: a)ruskie bydlo --> czy napisalem ze "rosjanie to bydlaki"?? nie :DDD ten koles to przyklad ruskiego bydla --> a troche w rosji bydla jest...:))) zauwaz na tytul --> ruskie bydlo i ten facet...on jest "ruskie bydlo" to tzw gra slowna :))) ******************************************************************************* poza tym --> nawet jakbym napisal inaczej to co z tego???moge sobie nawet uwazac ze ruscy to bydlo albo ze etiopczycy to bydlo,to moja sprawa gdyby tak bylo,tak samo jak czyjas sprawa byloby zeby mnie za to skrytykowac do ktorej krytyki moglbym sie odniesc albo nie... skrytykowalem fredzia dlatego ze jego wypowiedzi dotycza mnie i wielu osob gdyz to jest POLSKIE FORUM --> wiec pisza glownie Polacy-->a nie z przyczyn "potrzeby sprawiedliwosci" wiele razy pisalem ze arabowie sa tacy a tacy etc.,pisalem nawet ze lubie zjadac lewakow i arabow :DDD...nie bede sie bawil w polityczna poprawnosc i niechec do urazenia kogokolwiek... poza tym czesto pisze post zeby kogos wkurwic i juz :)))) i czuje sie z tym dobrze :)) ******************************************************************************* wyrazam sie na tym forum obscenicznie,klne i wyzywam innych od debili,gotuje wieczorami lewakow a rano zycze Rumsfeldowi spalowania paru islamistow :)))) tak bylo,jest i tak bedzie..zmiany nie nastapia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: niezupelnie ,... A Zydzi , syjonisci ??? IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.01.04, 23:02 ruscy to bydlo albo ze etiopczycy to bydlo , to moja sprawa ,... ============================================================================== Badz konsekwentny ,... Shut ! Czekam , uklony Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ty na nic nie mozesz na razie czekac 08.01.04, 23:15 albo jestes skurwiel albo balwan...mam nadzieje ze balwan... mysle ze wiesz dobrze o co chodzi...do czasu kiedy ten temat nie zostanie wyjasniony uwazam cie jednak za skurwysyna. nie ma gadki miedzy mna i toba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Teraz wiesz ,... IP: 67.5.191.* 09.01.04, 01:15 Dlaczego pisze "nie deptac prawnikow" ,... I love you too ! I niech tak zostanie ,... Ale to pomiedzy nami , zeby ktos to zle nie odebral :))) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Teraz wiesz ,... IP: 67.5.191.* 09.01.04, 01:15 Dlaczego pisze "nie deptac prawnikow" ,... I love you too ! I niech tak zostanie ,... Ale to pomiedzy nami , zeby ktos to zle nie odebral :))) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus niezupelnie wiem 09.01.04, 02:09 ale zawsze mozesz sie odezwac :))))) jesli zrozumiales naprawde o czym mowie. <PIn9> Odpowiedz Link Zgłoś
stammbaum palant to palant 08.01.04, 22:07 i jakos nigdy mu nie przyszlo do pustego lba, by wszystkich obywateli usa ocenic na podstawie walorow umyslowych ich prezydenta. Ta maozliwosc oceny spoczywa u polglowka w tej drugiej polowie mozgownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus co ma wspolnego ten facet z USA??? 08.01.04, 22:20 zapomniales wspomniec o zydach pajacu w swoim poscie... wstydz sie...jak mogles :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: palant to palant IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.01.04, 23:22 Masz swojego poswiec jemu troche czasu ,... Niezupelnie geniusz ani jego doradcy ,... Dopuki jest , to jest twoim prezydentem wybranym w wyborach ,... Jesli nie masz do niego szacunku to miej troche do stanowiska ktore reprezentuje i do tych ktorzy go wybrali ,... Powiedzmy wiekszosci , w moim przypadku :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
stammbaum Re: palant to palant 09.01.04, 00:06 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Masz swojego poswiec jemu troche czasu ,... Niezupelnie geniusz ani jego > doradcy ,... Dopuki jest , to jest twoim prezydentem wybranym w wyborach ,... > Jesli nie masz do niego szacunku to miej troche do stanowiska ktore reprezentuj > e > i do tych ktorzy go wybrali ,... Powiedzmy wiekszosci , w moim przypadku :) > > uklony Mam powazne problemy z okazywaniem szacunku imbecylom. mc jest takiego imbecyla klinicznym przykladem. Bylbym mu zobowiazany, gdyby podal jeden link do mojego postu, w ktorym pisalem o Zydach. To prawdziwy "rycerz". Ze wzgledu na zakuty leb, ma sie rozumiec. Tobie rowniez posluzyloby gdybys robiac innym uwagi pisal "pÓki" nie "pUki" Ja bushmana nie wybieralem i nie poczuwam sie do obowiazku okazywania mu szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus n/t 09.01.04, 00:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9160167&a=9160167 Odpowiedz Link Zgłoś
stammbaum Re: n/t 09.01.04, 00:38 marcus_crassus napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9160167&a=9160167 Nie sadze, ze bedziesz to w stanie zrozumiec ale byla to drwina z innego imbecyla, ktory podpisuje sie "marcin" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9152833&a=9159580 Ale nie wysilaj sie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to motywy tez mialem selekcjonowac??? 09.01.04, 00:49 a moze pore dnia i to co zjadles na sniadanie... na drugi raz prosba --> opisz wczesniej wymagania --> np "podaj moj post o zydach ktory napisalem przed sniadaniem,bez zwiazkow z marcinem i przed zrobieniem porannej kupy" bede wiedzial o co chodzi,a tak jestes nieprecyzyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archiwum_wyborczej SAM CRASSUS JESTES BYDLO I DO TEGO HIPO IP: 24.222.29.* 08.01.04, 22:36 HIPOPOTAM. NIE, HIPORKYTA ;) CRASSULA PROTESTUJE PRZECIWKO WULGARNYM ZARTOM... DOPRAWDY WZRUSZAJACE. I JAK GLEBOKO MORALNE. TAK, CRASSUS BEZ WATPIENIA WIE, GDZIE SA GRANICE, KTORYCH PRZEKRACZAC NIE WOLNO. JEGO ZARTY SA ZAWSZE ELEGANCKIE, NA MIEJSCU I (NATURALNIE) ZABAWNE. RZUCMY WIEC OKIEM: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8801290&a=8801445 SAM JESTES CRASSULA BYDLO I DO TEGO CYNICZNE. WSTYD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Owszem jeśli to prawda to zagranie ruskiego IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.01.04, 04:12 trenera było skrajnie chamskie, ale crassula u której tego typu zagrywki są wręcz znakiem rozpoznawczym nie ma moralnego prawa do krytykowania tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: ruskie bydlo....:(((( IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.04, 22:56 a co bys powiedzial marcusie, gdyby tym trenerem chorym na raka byl jakis "arabek" a dowcip powiedzialby ktorys z twoich rodakow? Odpowiedz Link Zgłoś
ed_ Re: ruskie bydlo....:(((( 08.01.04, 23:10 marcus_crassus napisał: > www1.gazeta.pl/sport/1,35335,1857079.html Ten facet juz tak ma. Swoje zawodniczki w czasie meczu z Polską wyzywał od kurew. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus idiota...kretyn...az sie bez kitu wkurzylem n/t 08.01.04, 23:13 i on to uznal za dowcip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: idiota...kretyn...az sie bez kitu wkurzylem n IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.01.04, 04:43 marcus_crassus napisał: > i on to uznal za dowcip... Zgadzam się (aż trudno uwierzyć co? :o) ), ale jak to mówią "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień", więc przypomnij sobie psycho-krowo swoje zdoczone, rasistowskie i debilne teksty... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta z Rawy Polskie bydlo IP: *.proxy.aol.com 09.01.04, 01:22 Prosze pojsc na byle jakie lotnisko jak odlatuje samolot do Polski i prosze dokladnie przyjrzec sie okazom jakie uzywaja polskiego i tymi samolotami podrozuja,toz to bydlo i to jakie,gorsi sa tylko Skandynawowie wracajacy z seks touru w Azji i pijani Anglicy w samolotach z Hongkongu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mars jankieskie bydlo w Iraq to jest dopiero bydlo n/t IP: 64.63.244.* 09.01.04, 04:16 Odpowiedz Link Zgłoś