borrka 31.10.09, 10:40 Matuszka bieda-Rosja odnotowuje kolejne sukcesy: 10% spadku PKB w trzech kwartalach 2009, 10% deficytu budzetowego w 2010, 10% inflacja. Najciekawsze, iz sukcesom nie przeszkadza nawet wysoka cena ropy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiblowo Re: Trzy strzaly w dziesiatke. 31.10.09, 13:00 I jeszcze snieg poszedl. SNIEG! Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Trzy strzaly w dziesiatke. 31.10.09, 13:15 To jak Janek Kos z "Czerech Pancernych". I za to, ze strzelil 3 razy w dziesiatke przyjeli go do zalogi. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Tri Poliaka, Gruzin i sobaka... 31.10.09, 21:14 Tak sie nazywal potocznie serial "4 pancerni i pies" w CCCP. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Poniwaz nie bardzo wiadomo... 31.10.09, 21:33 Jak Janek znalazl sie na Syberii, radzieckim tlumacza, iz szkal tatusia, zaginionego w kampanii 1939 lol. Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Wojenne losy "rzucily" go... 31.10.09, 21:46 W PRL-u mowilo sie i pisalo, ze "wojenne losy rzucily go do ZSRR". A w piosence Grzesiuka pt. "Piekutoszczak, Felus i ja" jest taki oto fragment: "Kazdy z nas w innym krancu byl swiata, Kazdy z nas cudem zyje do dzis, Felus łagry niemieckie oblatał, Piekutoszczak na wschod musial isc, A i ja na Pawiaku dwa lata, A i w lesie przynajmniej ze dwa, Kazdy z nas cudem przezyl, historie swa ma, Piekutoszczak, Felus i ja". "... na wschod musial isc" Pewnie za chlebem. Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 bałwanek 31.10.09, 15:02 swiblowo napisała: > I jeszcze snieg poszedl. > SNIEG! Jest śnieg to i jest pierwszy bałwan - obowiązkowo w łapciach. Bałwanku a co powiesz na temat afery "Marta" - jak sadzisz pójdzie Jekaterina J. siedzieć za ten szwindel z botoksem/dioksyną? Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: bałwanek 31.10.09, 15:20 Trollek de oakvillek-debilek tez wylazl z nory. Bedzie ciezka zima.... Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Masz cos hubert przeciwko "Czterem Pancernym?" 01.11.09, 13:00 Ja nie mam nic. Uwielbiam od czasu do czasu ogladac. Mam kilka odcinkow na kasetach, teraz zamierzam wymienic je wreszcie na DVD i mam nadzieje, ze bede mial wszystkie odcinki. Moze kupie je bedac w Posce, a moze na Roncesvalles. Mam takze Winnetou i Old Shatterhanda. Odpowiedz Link Zgłoś
br0fl0vski Re: bałwanek 31.10.09, 17:34 walter na milosc boska ignoruj tego chorego na glowe borrke. moze wtedy schowa rece pod koldre i zacznie bawic sie fiutem zamiast klawiszami Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Re: bałwanek 31.10.09, 17:47 Nie sadzę by nasz dyżurny bałwanek posiadał to co masz na myśli, by mógł ewentualnie się tym bawić pod kołderką. A ponieważ on jest bliżej batmana, to jestem ciekaw kiedy puści farbę i coś napisze o aferze "Marta", która jego szefa ostatecznie zdmuchnęła ze sceny politycznej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: bałwanek 31.10.09, 20:03 Niech nastepnym razem borat wystuka ten kod literowy bo jest tu duze prawdopodobienstwo ze to nie czlowiek ale swinia.Ja mam tu taka 600 funtow i widze duzo cech podobnych w sposobie myslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: bałwanek 31.10.09, 21:51 Borat chce krecic film o Kanadzie juz dzisiaj wiem bedzie smiechu co niemiara,rozpocznie w Zydowskiej dzielnicy Bathurst and Lawrence. Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Borrat 31.10.09, 23:34 czarnygrom333 napisał: > Borat chce krecic film o Kanadzie juz dzisiaj wiem bedzie smiechu co > niemiara,rozpocznie w Zydowskiej dzielnicy Bathurst and Lawrence. Jest Borat i jest Borrat. Nasz Borrat szykuje się do nakręcenia filmu o łapciach - tylko sponsora na spodnie jeszcze nie znalazł, więc sprawa się trochę odwlecze. Nasz Borrat gwarantuje nam rozrywkę nawet bez konieczności kręcenia filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana sasza baran-koena & inbreeding generations 01.11.09, 13:47 Jak ktos wyglada jak Baran-Koen i ma za soba kilkaset lat chowu wsobnego to duzo wyjasnie z jego tworczosci. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana brak znwo szczal w deche 01.11.09, 13:48 tylk ozwykel to slyszy od dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Berci sie bawi w 4 pancernych ! 01.11.09, 18:37 Buduje z krzesel "czolg", a sam robi za Marusie. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: Trzy strzaly w dziesiatke. 01.11.09, 22:21 Pupukaku - to się dzieje w czaszce borrki. Może to jest pochodzenia świskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: ani Polski,a ni Ukrainy tutaj niema+ 02.11.09, 19:27 . Firmy, które znalazły się w rankingach co najmniej ośmiu na dwanaście wiodących gospodarek świata, zostały wliczone w globalną listę Top 50. Tymi gospodarkami są: USA, Japonia, Chiny, Niemcy, Francja, Wielka Brytania, Włochy, Rosja, Hiszpania, Kanada oraz Indie. gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90442,7205812,Microsoft_depcze_Google_po_pietach.html Odpowiedz Link Zgłoś