Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 16:32 pod moimi oknami polackie kobiety chodza na okazje czekajac na sprzatnie u NAS :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro_wok Re: sluchajcie.......... 25.01.04, 16:40 Gość portalu: jojo napisał(a): > pod moimi oknami polackie kobiety chodza na okazje czekajac na sprzatnie u > NAS :) Czesc jojo. A co, tyle u ciebie brudu, ze sam sobie nie radzisz ? Napisz lepiej o rowerze do koluszek. To lubie. I moze jeszcze o tym lipnym samochodzie. Tym jakims corvette czy jakos podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo czesc pro-wok IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 20:30 ty chyba(oprocz mnie) najinteligentniejszym na tym forum jestes?! Pamietasz ten zakret w Koluszkach do dzisiaj ,a barany z tego forum-nie! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: czesc pro-wok 25.01.04, 23:55 Gość portalu: jojo napisał(a): > ty chyba(oprocz mnie) najinteligentniejszym na tym forum jestes?! Pamietasz ten > > zakret w Koluszkach do dzisiaj ,a barany z tego forum-nie! Pzdr. Napewno nie ale tobie trudno jest dorownac. Jestem pamietliwy i o Koluszkach nie zapomnialem. Rowniez o tym jak probowales nas przekonywac do amerekynskich aut. Jak pomysle, ze mialbym wsiasc do tego corvette i moze jeszcze do tego czerwonego to mnie ciarki przechodza. Nigdy !?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: czesc pro-wok IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 23:58 moze Baran-Tomson chce Corvette pojezdzisz jak komsomol pozwoli Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:03 Gość portalu: jojo napisał(a): > moze Baran-Tomson chce Corvette pojezdzisz jak komsomol pozwoli Nie mialem ostatnio czasu aby sledzic co sie na forum dzieje. Widze zmiany a Tomsona chyba jeszcze nie znam. Uwazasz go za takiego naiwniaka, ktory dalby sie na takie auto nabrac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: czesc pro-wok IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:07 Tomson nie wie co to Corvette ale za to zna na pamiec dziela Marxa i Engelsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok [...] 26.01.04, 00:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo pani Piessna IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:20 nic nie napisalem nieprzyzwoitego a tu znowu out!!! Czy Pani juz naprawde serca dla ludzi nie ma? Mam na forum Sport przejsc pod innym nick-iem? Czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: pani Piessna 26.01.04, 01:04 a w życiu! a "swołocz ze Słupska" nie jest Pana zdaniem obraźliwe dla interlokutora? No i masz! Bedę musiała skasowac własny post! Tego jeszcze chyba nie grali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek [...] IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 01:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:07 Gdzie tam. Tomson jeździ po Postominie czarną wołgą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo WERW YOU RIGHT!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:08 ..czarna wolga...........hehehehehehehehehehehehehehehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: WERW YOU RIGHT!!!!!!!!!!! 26.01.04, 00:15 :) Errata: z tym, że jeździ po Kobyłce. Skoro ma adres ze Słupska, to musi być z Kobyłki (dzielnica). Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:09 werw napisał: > Gdzie tam. Tomson jeździ po Postominie czarną wołgą. Ty sie nie smiej. Taka czajke chetnie kupilbym sam. Na ulicy ich juz prawie nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: czesc pro-wok IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:15 tomson nie lubi Amerykanow wiec nie prewiezie tylko PRZEJEDZIE jak zabe Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:16 werw napisał: > Pogadaj z T. Może Cię przewiezie :) Pomysle o tym w wolnej chwili. Jak przebiega "opcja zerowa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:22 werw napisał: > A cóz to takiego? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10040789&a=10040789 ale widze, ze juz napisalem cos nie tak wiec Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit [...] IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 26.01.04, 00:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.Fr©yd a co to znowu .... CENZURA ??? IP: *.cm-upc.chello.se 27.01.04, 01:18 i oto my za te demokracie walczyli ADAMIE zeby znowu WYCINAC SLOWA ? o Qrwa Mac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba znaczy chlew masz straszny w domu??? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 01:40 i nie bardzo chcesz się z nim pożegnać. Jak tak chodzą i chodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: znaczy chlew masz straszny w domu??? IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 01:48 to niech sobie chodza i chodza i chodza,Nam to nie przeszkadza ich chodzenie,tylko zeby w przerwach chodzenia mi pod oknem nie siadaly i czystej z gwinta nie ciagnely te kobiety made in osten...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba znaczy chlew masz straszny w domu??? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 02:02 całkiem nic dżodżo nie rozumiesz. Jak Polki chodzą koło twojego domu, żeby w nim posprzątać, znaczy widzą, że syf tam masz niemożebny i jest robota. To, że te panie znalazły się nieopodal twojego domu, dobrze świadczy o ich przedsiębiorczości i o tym, że 'wzięły swoje interesy we własne ręce' -jak mawiał pierszy prezydent III Rzeczypospolitej. Zobaczyły chlew, to interes zwietrzyły... A moja babcia chadzała w szabas sprzątać i palić w piecach w domach sąsiadów i do końca życia nie widziała w tym nic niestosownego. Sąsiedzi zresztą też... i 'daj boh, sztob nieposlednij' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 02:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 [...] 27.01.04, 02:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 02:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 [...] 27.01.04, 02:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko [...] 27.01.04, 02:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 02:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: znaczy chlew masz straszny w domu??? 27.01.04, 02:42 Gość portalu: jojo napisał(a): > mylisz sie kutasie jeden,mr.jojo was made in Western Germany exactly in the > presidential room Marriot's Hotel in Berlin !!! haha ...swinskiemu ryjowi mieszkajacemu w chlewie hotel Mariot sie marzy....graj na loterii Jesli chodzi o Germany to probowali wyciagnac was z chlewa ale im sie do konca nie udalo moj "przyjacielu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: znaczy chlew masz straszny w domu??? IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 02:48 przyjaciela to sobie w swoim swiniackim stadzie poszukac mozesz,kiedy zlewki wspolnie wpieprzacie ryjami kanciatymi warczac na siebie wzajemnie,warchlaki wy ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: znaczy chlew masz straszny w domu??? 27.01.04, 02:52 jojo niepotrzebie sie unosisz przeciez napisal "przyjacie" a nie przyjaciel cybuku ty do posuma z pejsami podobny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: znaczy chlew masz straszny w domu??? IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 02:57 a ty glupku nie udawaj ze nie wiesz o tym ze w Szikago tej zimy juz 18 gorali zamarzlo na Milwaukee Av. z przepicia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko jojo chlew masz straszny w domu??? 27.01.04, 03:07 Gość portalu: jojo napisał(a): > przyjaciela to sobie w swoim swiniackim stadzie poszukac mozesz,kiedy zlewki > wspolnie wpieprzacie ryjami kanciatymi warczac na siebie wzajemnie,warchlaki > wy ...!!! chamiejesz jojo ... zwracam sie do ciebie per swinski ryju ..wiec grzecznie!!! a ty mnie tu bluzgasz i do chlewu swojego na sile chcesz wciagnac. Myslalem ze w nowym roku na wodke sie jakas umowimy... a tu niewiele brakuje jak ch.. zaczniesz sypac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba dżodżo się rozpędziło kolejny raz... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 02:59 ...a teraz niekoniecznie na dżodża stronę waga przechyli. Bo się zaczęły obelżywości na ostro. Czego wcale nie planowałem wchodząc w ten wątek, ani się nawet nie spodziewałem. Myślałem sobie - ot, takie conocne p...lenie o szopenie się odbędzie. Dżodżo zaczepki szukał, to mu odpowiedziałem, żeby się klawiatura nie zastała. A teraz jeszcze cenzorowi my roboty narobili :))) to ja na koniec toast wzniosę ostatni dzisiaj w intencji wszystkich tu obecnych: 'i daj boh sztob nieposlednij' i spać sobie pójdę. papapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: dżodżo się rozpędziło kolejny raz... IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 03:04 masz szczescie ze z moich stron pochodzisz,inaczej odpowiedzial bym w naszym jezyku:paszol ty w kibinimatier,a tak tylko pozostaje mi powiedziec Ci: Good night !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba dżodżo się rozpędziło kolejny raz... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 03:08 www.nasza.sokolka.org zajrzyj sobie, a ja pójdę spać. Po toaście, który i w twojej intencji wzniosłem ekologicznym napojem, co on wyrasta w dziewiczych ostępach puszczy Knyszyńskiej pod nadzorem miejscowej ludzkości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: dżodżo się rozpędziło kolejny raz... IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 03:12 dzieki Ci za to,moja mama sw.p. tez z z tych stron pochodzila,pzdr. Good Night !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: dżodżo się rozpędziło kolejny raz... 27.01.04, 03:16 ty jojo z chlewu pochodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko hey babariba 27.01.04, 03:17 Do Puszczy Knyszynskiej przewaznie do Czarnej Bialostockiej jezdze na polowania jak jestem w Polsce...piekne tereny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: hey babariba IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 03:21 w Czarnej Bialostockiej to pajacow takich jak ty z lancuchami z kulami zelaznymi do lydek przywiazanymi za kratami trzymaja,lepiej tam wiecej nie jedz na polowania,bo i ciebie popaprancu upoluja i bec bedzie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: hey babariba 27.01.04, 03:46 Gość portalu: jojo napisał(a): > w Czarnej Bialostockiej to pajacow takich jak ty z lancuchami z kulami > zelaznymi do lydek przywiazanymi za kratami trzymaja,lepiej tam wiecej nie jedz > > na polowania,bo i ciebie popaprancu upoluja i bec bedzie...!!! W Puszczy Knyszynskiej na starych debach zeby uchronic przed zydami- wlascicielami pobliskiego tartaku... przed wojna wieszano krzyze i pomagalo zyd bal sie podobno tak krzyza jak i swieconej wody.Krzyze wisza do dzisiaj chociaz zyda w okolicy nie uswiadczysz ..i b. dobrze. Zeby natomiast odstraszyc miejscowych od kradziezy/wyrebu przyczepiano obciete zydowskie pejsy!! lub chalat(naprawde tak mi opowiadali) co mialo utozsamiac sie z diablem !!! Sposoby jak widac dziwne ale skuteczne i deby do dzisiejszych czasow dotrwaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba jojo!!! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 08:05 jeśli możesz, wrzuć mi jakis adres do siebie przez stronę!!! Odpowiedz Link Zgłoś