Dodaj do ulubionych

sluchajcie..........

IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 16:32
pod moimi oknami polackie kobiety chodza na okazje czekajac na sprzatnie u
NAS :)
Obserwuj wątek
    • pro_wok Re: sluchajcie.......... 25.01.04, 16:40
      Gość portalu: jojo napisał(a):

> pod moimi oknami polackie kobiety chodza na okazje czekajac na sprzatnie u
      > NAS :)

Czesc jojo.
      A co, tyle u ciebie brudu, ze sam sobie nie radzisz ?

Napisz lepiej o rowerze do koluszek.
      To lubie. I moze jeszcze o tym lipnym samochodzie. Tym jakims corvette czy
      jakos podobnie
      • Gość: jojo czesc pro-wok IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 20:30
        ty chyba(oprocz mnie) najinteligentniejszym na tym forum jestes?! Pamietasz ten
        zakret w Koluszkach do dzisiaj ,a barany z tego forum-nie! Pzdr.
        • pro_wok Re: czesc pro-wok 25.01.04, 23:55

> ty chyba(oprocz mnie) najinteligentniejszym na tym forum jestes?! Pamietasz
          ten
          >
          > zakret w Koluszkach do dzisiaj ,a barany z tego forum-nie! Pzdr.

Napewno nie ale tobie trudno jest dorownac.
          Jestem pamietliwy i o Koluszkach nie zapomnialem.
          Rowniez o tym jak probowales nas przekonywac do amerekynskich aut.
          Jak pomysle, ze mialbym wsiasc do tego corvette i moze jeszcze do tego
          czerwonego to mnie ciarki przechodza. Nigdy !??
          • Gość: jojo Re: czesc pro-wok IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 23:58
            moze Baran-Tomson chce Corvette pojezdzisz jak komsomol pozwoli
            • pro_wok Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:03

> moze Baran-Tomson chce Corvette pojezdzisz jak komsomol pozwoli

Nie mialem ostatnio czasu aby sledzic co sie na forum dzieje.
              Widze zmiany a Tomsona chyba jeszcze nie znam.
              Uwazasz go za takiego naiwniaka, ktory dalby sie na takie auto nabrac ?
              • Gość: jojo Re: czesc pro-wok IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:07
                Tomson nie wie co to Corvette ale za to zna na pamiec dziela Marxa i Engelsa
                • Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:12
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • pro_wok [...] 26.01.04, 00:14
                  • Gość: jojo pani Piessna IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:20
                    nic nie napisalem nieprzyzwoitego a tu znowu out!!! Czy Pani juz naprawde serca
                    dla ludzi nie ma? Mam na forum Sport przejsc pod innym nick-iem? Czy co ?
                    • piessna Re: pani Piessna 26.01.04, 01:04
                      a w życiu!
                      a "swołocz ze Słupska" nie jest Pana zdaniem obraźliwe dla interlokutora?

No i masz! Bedę musiała skasowac własny post!
                      Tego jeszcze chyba nie grali :-)
                      • Gość: bolek [...] IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 01:13
              • werw Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:07
                Gdzie tam. Tomson jeździ po Postominie czarną wołgą.
                • Gość: jojo WERW YOU RIGHT!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:08
                  ..czarna wolga...........hehehehehehehehehehehehehehehehehehhe
                  • werw Re: WERW YOU RIGHT!!!!!!!!!!! 26.01.04, 00:15
                    :)

Errata: z tym, że jeździ po Kobyłce. Skoro ma adres ze Słupska, to musi być z
                    Kobyłki (dzielnica).
                • pro_wok Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:09
                  werw napisał:

> Gdzie tam. Tomson jeździ po Postominie czarną wołgą.
                  Ty sie nie smiej.
                  Taka czajke chetnie kupilbym sam.
                  Na ulicy ich juz prawie nie widac.
                  • werw Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:13
                    Pogadaj z T. Może Cię przewiezie :)
                    • Gość: jojo Re: czesc pro-wok IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:15
                      tomson nie lubi Amerykanow wiec nie prewiezie tylko PRZEJEDZIE jak zabe
                    • pro_wok Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:16
                      werw napisał:

> Pogadaj z T. Może Cię przewiezie :)

Pomysle o tym w wolnej chwili.

Jak przebiega "opcja zerowa" ?
                      • werw Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:18
                        A cóz to takiego?
                        • pro_wok Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:22
                          werw napisał:

> A cóz to takiego?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10040789&a=10040789
                          ale widze, ze juz napisalem cos nie tak wiec

Dobrej nocy
                          • werw Re: czesc pro-wok 26.01.04, 00:25
                            To przecież niemożliwe.
                            Dobranoc.
    • Gość: sp;lit [...] IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 26.01.04, 00:23
      • Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 00:25
        • Gość: dr.Fr©yd a co to znowu .... CENZURA ??? IP: *.cm-upc.chello.se 27.01.04, 01:18
          i oto my za te demokracie walczyli ADAMIE
          zeby znowu WYCINAC SLOWA ?
          o Qrwa Mac!!!
    • Gość: babariba znaczy chlew masz straszny w domu??? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 01:40
      i nie bardzo chcesz się z nim pożegnać.
      Jak tak chodzą i chodzą...
      • Gość: jojo Re: znaczy chlew masz straszny w domu??? IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 01:48
        to niech sobie chodza i chodza i chodza,Nam to nie przeszkadza ich
        chodzenie,tylko zeby w przerwach chodzenia mi pod oknem nie siadaly i czystej z
        gwinta nie ciagnely te kobiety made in osten...!!!
        • Gość: babariba znaczy chlew masz straszny w domu??? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 02:02
          całkiem nic dżodżo nie rozumiesz.
          Jak Polki chodzą koło twojego domu, żeby w nim posprzątać, znaczy widzą, że syf tam masz niemożebny i jest robota.
          To, że te panie znalazły się nieopodal twojego domu, dobrze świadczy o ich przedsiębiorczości i o tym, że 'wzięły swoje interesy we własne ręce' -jak mawiał pierszy prezydent III Rzeczypospolitej. Zobaczyły chlew, to interes zwietrzyły...
          A moja babcia chadzała w szabas sprzątać i palić w piecach w domach sąsiadów i do końca życia nie widziała w tym nic niestosownego.
          Sąsiedzi zresztą też...
          i 'daj boh, sztob nieposlednij'
          • Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 02:11
            • wesoly3 [...] 27.01.04, 02:17
              • Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 02:20
                • wesoly3 [...] 27.01.04, 02:21
          • bam_buko [...] 27.01.04, 02:23
            • Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 02:28
              • bam_buko Re: znaczy chlew masz straszny w domu??? 27.01.04, 02:42

> mylisz sie kutasie jeden,mr.jojo was made in Western Germany exactly in the
                > presidential room Marriot's Hotel in Berlin !!!

haha ...swinskiemu ryjowi mieszkajacemu w chlewie hotel Mariot sie
                marzy....graj na loterii
                Jesli chodzi o Germany to probowali wyciagnac was z chlewa ale im sie do konca
                nie udalo moj "przyjacielu"
                • Gość: jojo Re: znaczy chlew masz straszny w domu??? IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 02:48
                  przyjaciela to sobie w swoim swiniackim stadzie poszukac mozesz,kiedy zlewki
                  wspolnie wpieprzacie ryjami kanciatymi warczac na siebie wzajemnie,warchlaki
                  wy ...!!!
                  • wesoly3 Re: znaczy chlew masz straszny w domu??? 27.01.04, 02:52
                    jojo niepotrzebie sie unosisz
                    przeciez napisal "przyjacie" a nie przyjaciel
                    cybuku ty do posuma z pejsami podobny
                    • Gość: jojo Re: znaczy chlew masz straszny w domu??? IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 02:57
                      a ty glupku nie udawaj ze nie wiesz o tym ze w Szikago tej zimy juz 18 gorali
                      zamarzlo na Milwaukee Av. z przepicia !!!
                  • bam_buko jojo chlew masz straszny w domu??? 27.01.04, 03:07

> przyjaciela to sobie w swoim swiniackim stadzie poszukac mozesz,kiedy zlewki
                    > wspolnie wpieprzacie ryjami kanciatymi warczac na siebie wzajemnie,warchlaki
                    > wy ...!!!

chamiejesz jojo ... zwracam sie do ciebie per swinski ryju ..wiec grzecznie!!!
                    a ty mnie tu bluzgasz i do chlewu swojego na sile chcesz wciagnac.
                    Myslalem ze w nowym roku na wodke sie jakas umowimy... a tu niewiele brakuje
                    jak ch.. zaczniesz sypac.
      • Gość: babariba dżodżo się rozpędziło kolejny raz... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 02:59
        ...a teraz niekoniecznie na dżodża stronę waga przechyli.
        Bo się zaczęły obelżywości na ostro. Czego wcale nie planowałem wchodząc w ten wątek, ani się nawet nie spodziewałem.
        Myślałem sobie - ot, takie conocne p...lenie o szopenie się odbędzie.
        Dżodżo zaczepki szukał, to mu odpowiedziałem, żeby się klawiatura nie zastała.
        A teraz jeszcze cenzorowi my roboty narobili :)))
        to ja na koniec toast wzniosę ostatni dzisiaj w intencji wszystkich tu obecnych: 'i daj boh sztob nieposlednij' i spać sobie pójdę. papapapapa
        • Gość: jojo Re: dżodżo się rozpędziło kolejny raz... IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 03:04
          masz szczescie ze z moich stron pochodzisz,inaczej odpowiedzial bym w naszym
          jezyku:paszol ty w kibinimatier,a tak tylko pozostaje mi powiedziec Ci: Good
          night !!!
          • Gość: babariba dżodżo się rozpędziło kolejny raz... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 03:08
            www.nasza.sokolka.org
            zajrzyj sobie, a ja pójdę spać. Po toaście, który i w twojej intencji wzniosłem ekologicznym napojem, co on wyrasta w dziewiczych ostępach puszczy Knyszyńskiej pod nadzorem miejscowej ludzkości :)))
            • Gość: jojo Re: dżodżo się rozpędziło kolejny raz... IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 03:12
              dzieki Ci za to,moja mama sw.p. tez z z tych stron pochodzila,pzdr. Good
              Night !!!
              • wesoly3 Re: dżodżo się rozpędziło kolejny raz... 27.01.04, 03:16
                ty jojo z chlewu pochodzisz
              • bam_buko hey babariba 27.01.04, 03:17
                Do Puszczy Knyszynskiej przewaznie do Czarnej Bialostockiej jezdze na
                polowania jak jestem w Polsce...piekne tereny.
                • Gość: jojo Re: hey babariba IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 03:21
                  w Czarnej Bialostockiej to pajacow takich jak ty z lancuchami z kulami
                  zelaznymi do lydek przywiazanymi za kratami trzymaja,lepiej tam wiecej nie jedz
                  na polowania,bo i ciebie popaprancu upoluja i bec bedzie...!!!
                  • bam_buko Re: hey babariba 27.01.04, 03:46

> w Czarnej Bialostockiej to pajacow takich jak ty z lancuchami z kulami
                    > zelaznymi do lydek przywiazanymi za kratami trzymaja,lepiej tam wiecej nie
                    jedz
                    >
                    > na polowania,bo i ciebie popaprancu upoluja i bec bedzie...!!!

W Puszczy Knyszynskiej na starych debach zeby uchronic przed zydami-
                    wlascicielami pobliskiego tartaku... przed wojna wieszano krzyze i pomagalo
                    zyd bal sie podobno tak krzyza jak i swieconej wody.Krzyze wisza do dzisiaj
                    chociaz zyda w okolicy nie uswiadczysz ..i b. dobrze.
                    Zeby natomiast odstraszyc miejscowych od kradziezy/wyrebu przyczepiano
                    obciete zydowskie pejsy!! lub chalat(naprawde tak mi opowiadali) co mialo
                    utozsamiac sie z diablem !!!
                    Sposoby jak widac dziwne ale skuteczne i deby do dzisiejszych czasow dotrwaly
              • Gość: babariba jojo!!! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 08:05
                jeśli możesz, wrzuć mi jakis adres do siebie przez stronę!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka