jk2007 11.02.10, 20:06 www.izvestia.ru/armia2/article3138256/?print Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnygrom333 Re: Polska kupuje Mi-17, a Kanada i Szwajczaria - 12.02.10, 00:23 Kanada kupuje chyba za wszy nie maja forsy cala poleciala do Israel. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Polska kupuje Mi-17, a Kanada i Szwajczaria - 12.02.10, 23:43 czarnygrom333 napisał: > Kanada kupuje chyba za wszy nie maja forsy cala poleciala do Israel. a powinny lecieć bombowce fajniej by w telewizorni wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Polska kupuje Mi-17, a Kanada i Szwajczaria - 12.02.10, 23:57 Mielismy pare bombowcow ale polecialy do Afganistanu,nawet musza Kanadole wynajmowac polskie helikoptery taka u nas bida zostaly nam tylko do obrony stare indianskie lodzie.Jedna lodz podwodna co kupilismy w Angli prawie nie doplynela do Kanady jeden marynarz sie spalil. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Polska kupuje Mi-17, a Kanada i Szwajczaria - 12.02.10, 23:58 czarnygrom333 napisał: > Mielismy pare bombowcow ale polecialy do Afganistanu,nawet musza > Kanadole wynajmowac polskie helikoptery taka u nas bida zostaly nam > tylko do obrony stare indianskie lodzie.Jedna lodz podwodna co > kupilismy w Angli prawie nie doplynela do Kanady jeden marynarz sie > spalil. a mówili w telewizorni ,ze palenie szkodzi. ale zbyt tak bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana chyba nie czytali borki i zbira 12.02.10, 23:44 inaczej by im rura zmiękła ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny Broń ZSRR była dobra. Jak każda imperialistyczna 13.02.10, 01:24 dyktatura ZSRR dbała o broń (a nie o ludzi). Do dzisiaj wiele broni jest lepsza od europejskiej i porównywalna z amerykańską. I Rosja jest gotowa sprzedać broń najgorszym dyktatorom. I to oni kupuja masę ruskiej broni (Iran, Chaves....). Polska kupuje Mi, bo ma z nimi doświadczenia i obsługę. Zakup Ka 32 przez Kanadę, to właściwie nic (kilka sztuk, z czego 2 już komuś tam wydzierżawione). Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Broń ZSRR była dobra. Jak każda imperialistyc 13.02.10, 01:30 Ja mysle ze wydzierzawili dla hebrajczykow pomalu szykuja sie do ucieczki podobno Rosjanie wkrocza do Kanady od polnocy Eskimosi beda ich witali wodka z wieloryba i zakaska z fok. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny Znam dobrego psychiatrę. Podobno mania 13.02.10, 03:06 prześladowcza i antysemityzm jest czasami uleczalny. Trochę elektrowstrząsów i wrócisz do normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Re: "Znam dobrego psychiatrę"- leczysz się? 13.02.10, 20:51 "Znam dobrego psychiatrę"- leczysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: "Znam dobrego psychiatrę"- leczysz się? 13.02.10, 20:53 l-oxo-l napisał: > "Znam dobrego psychiatrę"- leczysz się? leczy leczy, ale ostatnio często ucieka na forum Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:to byl kiedys+ 13.02.10, 12:38 kwitnacy kraj,dopoko holota,tobie podobna,sie tam nie zjawila i go obskubala! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Re: Polska kupuje Mi-17, a Kanada i Szwajczaria - czarnygrom333 12.02.10, 23:57 Odpowiedz Mielismy pare bombowcow ale polecialy do Afganistanu,nawet musza Kanadole wynajmowac polskie helikoptery taka u nas bida zostaly nam tylko do obrony stare indianskie lodzie.Jedna lodz podwodna co kupilismy w Angli prawie nie doplynela do Kanady jeden marynarz sie spalil. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Mi-26 w Kanadzie 13.02.10, 13:26 www.clashmaker.com/2007/04/15/mil-26-tour/ Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Re: Polska kupuje Mi-17, a Kanada i Szwajczaria - 14.02.10, 00:41 "Только в этом году Кумертау планирует вложить в свою инфраструктуру три миллиарда долларов" - dużo , jak na firmę która wg niektórych sprzedała tylko kilka sztuk helikopterów. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Polska kupuje Mi-17, a Kanada i Szwajczaria - 14.02.10, 11:28 To są już ostatnie zakupy kiepskiego i taniego sprzętu sowieckiego. Takie były potrzeby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bercik38 Re: Polska kupuje Mi-17, a Kanada i Szwajczaria - 14.02.10, 12:40 przyjacielameryki napisał: > To są już ostatnie zakupy kiepskiego i taniego sprzętu sowieckiego. Takie były > potrzeby!!! A co już amerykany nie kradną? Aaa już ukradli ruską technologię z 1964 roku i nazwali ją V-22 Osprey a oblatali dopiero w 1989. Nawet nazwa podobna KA-22. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Polska kupuje Mi-17, a Kanada i Szwajczaria - 14.02.10, 13:58 bercik38 napisał: > przyjacielameryki napisał: > > > To są już ostatnie zakupy kiepskiego i taniego sprzętu sowieckiego. Takie > były > > potrzeby!!! > > A co już amerykany nie kradną? Aaa już ukradli ruską technologię z 1964 roku i > nazwali ją V-22 Osprey a oblatali dopiero w 1989. Nawet nazwa podobna KA-22. Puknij się w głowę!!!! To Rosja zawsze kradła i kopiowała a obecnie już nie potrafi nawet kraść co przekłada się na totalny upadek rosyjskiego przemysłu nawet w zbrojeniówce. Nie potraficie nawet zbudować do końca porządnego i latającego samoloty bojowego. Z czym do ludzi!!!!!! Kiedyś mówiło się w Polsce - ruska stal, gniotsa nie łamiotsa. Cha!, cha!, cha!. Odpowiedz Link Zgłoś
bercik38 Re: Polska kupuje Mi-17, a Kanada i Szwajczaria - 14.02.10, 15:58 Jak mogli ukraść hamerykanom skoro hamerykany wtedy nie miały pojęcia że takie coś można zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś