Dodaj do ulubionych

Amerykanizm, nie islamizm zagraża światu!

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 17:36
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10908215&a=10912746
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10908215&a=10912708
Fanatyczni wyznawcy neonazistowskiej światowej amerykańskieh rzeszy, ilu ich
jeszcze jest w Polsce???
Obserwuj wątek
    • abstrakt2003 Najinteligentniejszy z forumowiczów! 21.02.04, 17:40
      Co pan obiecał lokalnej administracji?
      I dlaczego pan nie dotrzymuje danego słowa?
      Zwyczajnie zakłada pan prowokacyjny wątek, a gdy dostaje pan lanie w takim
      wątku to leci pan z płaczem do lokalnej administratorki!
      • Gość: Tomson Nierozumiem o co ci chodzi. Piętnowanie przykładów IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 17:48
        na proamerykański fanatyzm zalicza się do tematów forum świat. Jakoś ciebie żal
        nie ściska jak się tu mówi o islamskim fanatyźmie.
        • abstrakt2003 O najmądrzejszy! 21.02.04, 17:55
          Chodzi mi o to, że gdy dostajesz lanie w jednym wątku to zaraz robisz szum na
          całe forum, zakładasz nowy prowokacyjny wątek!
          Potem znowu dostajesz baty więc lecisz z płaczem do administacji i prosisz o
          wycinanie spamu z twoich spamerskich watków!
          Kolejny raz to przerabiamy!
          Tomson po co mnożysz takie bezsensowne byty?
          Czy nie mógbyś naparzać się w tamtym wątku?
          Po co ludzi prowokujesz?
          • Gość: Tomson Lanie????? HAHAHAHAHAHA!!!!!!! :oD IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 18:06
            Fanatyczne teksty które przytoczyłem to lanie???? Ty naprawdę masz w tym mózgu
            narąbane.

> Czy nie mógbyś naparzać się w tamtym wątku?
            > Po co ludzi prowokujesz?
            Jak się odpierdolisz ode mnie, to nie będę miał powodów by się z kimkolwiek na
            wątku naparzać. W przeciwieństwie do ciebie, mnie wcale nie rajcuje prostacka
            chamówa. Więc łaskawie nie podpinaj się pod moje posty, bo w końcu ciebie
            zniszczę jak crassulę!
            Z-R-O-Z-U-M-I-A-Ł ???????????!!!!!!!!!!!!!!!
            • abstrakt2003 O szlachetny! 21.02.04, 18:12
              Twoja erudycja i wyszukane słownictwo wprost przyprawia o zawrót głowy!
    • watto Amerykański dżihad 21.02.04, 17:41
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8570555&a=8570555
    • rzewuski1 Re: Amerykanizm, nie islamizm zagraża światu! 21.02.04, 17:48
      islam przyniósł cywilizacjom bliskiego wschodu ciemnote i zacofanie
      amerykanizm to prawa człowieka , postep technologiczny, dobrobyt,
      tolerancja długo można by wymieniac
      Ameryka jest wspaniałym wielkim krajem
      na jej tle kraje islamskie wyglądają żałosnie
      • Gość: Tomson Amerykanie niosą na bliski wschód smierć IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 17:54
        i zniszczenie. To co zrobili z Irakiem nie miało na świecie precedensu od czasu
        IIWŚ.
        Amerykanie poprzez swoich kacyków w krajach Arabskich pilnują by kraje te tylko
        wydobywały ropę i nic więcej nieprodukowały. To dzięki wspieranym przez USA
        fełdałom w Arabii Saudyjskij czy Kuwejcie gro zysków za sprzedarzy ropy idzie
        do amerykańskich kieszyni, a pieniądze jakie zyskują kraje arabskie są
        przejadane. Kraj islamski który chce zarabiać na swojej ropie, a pieniądze
        wydawać na rozwój swego państwa (Irak w latach 70-ych i mimo krawej wojny też w
        80-ych) jest przez US-bandytów niszczony, albo jak Iran czy Syria zaszczuwany.
        Najbardziej zacofane kraje bliskowschodnie to te najbardziej proamerykańskie.
        Tam się dosłownie NIC poza ropą nie produkuje, gdyby skończy się ropa to Arabia
        Saudyjska i Kuwejt staną się jak Etiopia czy Sierra Leone.
        TO USA HAMUJĄ POSTĘP I ROZWÓJ NA BLISKIM WSCHODZIE NA BLISKIM WSCHODZIE!!!
        • rzewuski1 Re: Amerykanie niosą na bliski wschód smierć 21.02.04, 21:39
          Gość portalu: Tomson napisał(a):

> i zniszczenie. To co zrobili z Irakiem nie miało na świecie precedensu od
          czasu
          >
          > IIWŚ.
          > Amerykanie poprzez swoich kacyków w krajach Arabskich pilnują by kraje te
          tylko
          >
          > wydobywały ropę i nic więcej nieprodukowały. To dzięki wspieranym przez USA
          > fełdałom w Arabii Saudyjskij czy Kuwejcie gro zysków za sprzedarzy ropy idzie
          > do amerykańskich kieszyni, a pieniądze jakie zyskują kraje arabskie są
          > przejadane. Kraj islamski który chce zarabiać na swojej ropie, a pieniądze
          > wydawać na rozwój swego państwa (Irak w latach 70-ych i mimo krawej wojny też
          w
          >
          > 80-ych) jest przez US-bandytów niszczony, albo jak Iran czy Syria zaszczuwany.
          > Najbardziej zacofane kraje bliskowschodnie to te najbardziej proamerykańskie.
          > Tam się dosłownie NIC poza ropą nie produkuje, gdyby skończy się ropa to
          Arabia
          >
          > Saudyjska i Kuwejt staną się jak Etiopia czy Sierra Leone.
          > TO USA HAMUJĄ POSTĘP I ROZWÓJ NA BLISKIM WSCHODZIE NA BLISKIM WSCHODZIE!!!

ha ha ha
          tomsonie bełkoczesz jak szalony
          twoja nienawisc do usa przysłoniła ci cały swiat

• Gość: Tomson Re: Amerykanizm, nie islamizm zagraża światu! IP: *.ipt.aol.com 21.02.04, 17:53
      Tomson chce wasz przeprosic on nie chce robic niz zlego - poprostu leki mu si
      skonczyly i odbija mu jak zawsze

Tomson
      • Gość: Tomson PIESSNA!!!! Jak mam być grzeczny jeśli tolerujecie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 17:56
        śmieci którzy się pode mnie podszywają.
        • Gość: Tomson Re: PIESSNA!!!! Jak mam być grzeczny jeśli toleru IP: *.ipt.aol.com 21.02.04, 17:58
          zaloz sobie konto. ja wiem ze tomson jest zajety - zaloz inne i oglos sie ze
          to byly tomson i nie bedzie problemu - a moze boisz sie

Tomson
        • abstrakt2003 "PIESSNA!!!! " A nie mówiłem!! Tomson bądź.... 21.02.04, 18:01
          ...mężczyzną i przestań beczeć!
          P.S.
          Czy poraz setny mamy to przerabiać?
          • Gość: Tomson Stul ryj zdebilała abstrakcjo! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 18:02
            Nie zdziwiłbym się jeśli to ty jesteś tym podszywającym się smieciem.
            • Gość: Tomson Re: Stul ryj zdebilała abstrakcjo! IP: *.ipt.aol.com 21.02.04, 18:03
              nie to nie jest abstract. nawet nie masz pojecia kto - ktos bardzo bliski tobie

Tomson
            • abstrakt2003 "Stul ryj zdebilała abstrakcjo!" pięknie, i co ja 21.02.04, 18:10
              powinienem teraz zrobić?
              Gdyby to było w realnej rzeczywistości to za takie słowa mój dyskutant dostałby
              w twarz. Na forum do niedawna dostałby wiązkę niezwykle wyszukanych i misternie
              spleciomych epitetów, ale teraz jest to zabronione (Tomson ma układy z lokalna
              administracją i jemu wolno tak się zwracać do przeciwników).
              Co zrobić w tej sytuacji? Starałem się traktować Tomsona poważnie chyba trzeba
              go zwyczajnie ignorować.
              P.S. Pod ciebie to ja bym się brzydził poszywać!
              • Gość: Tomson HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! :oD IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 18:15
                abstrakt2003 napisał:

> powinienem teraz zrobić?
                > Gdyby to było w realnej rzeczywistości to za takie słowa mój dyskutant
                dostałby
                > w twarz.
                Porywasz się z motyką na słońce pikusiu. :oD

> Na forum do niedawna dostałby wiązkę niezwykle wyszukanych i misternie
                > spleciomych epitetów, ale teraz jest to zabronione (Tomson ma układy z lokalna
                > administracją i jemu wolno tak się zwracać do przeciwników).
                HEHEHEHEHE, zazdrościsz ;o)
                Ja lubię kobiety, kobiety lubią mnie, tak to już jest :o)

> Co zrobić w tej sytuacji? Starałem się traktować Tomsona poważnie chyba trzeba
                > go zwyczajnie ignorować.
                I tu trafiłeś w sedno sprawy, przestaniesz się podpinać pod moje posty i
                zamieniać, współ z crassulowym przegrańcem, forum świat na forum tomson, a
                wszystko będzie ok. :o)
                • abstrakt2003 Tak Tomson ty jesteś thebeściak! 21.02.04, 18:22
                  Kobiety lecą na twój intelekt, muskuły i pieniądze!
                  Jesteś najlepszym studentem na swoim wydziale!
                  Jesteś prawą ręką!
                  M_C doprowadziłeś do skrajnej rozpaczy!
                  Niedługo sam pokonasz Stany Zjednoczone APn!
                  I uwolnisz świat od całego zła!
                  STANISZ SIĘ BOGIE!
                  • Gość: Tomson Re: Tak Tomson ty jesteś thebeściak! IP: *.ipt.aol.com 21.02.04, 18:24
                    Tomson nie jest tebesciak ja czyli prawdziwy Tomson jestem thebesciak

Tomson (milosnik ameryki i wszystkiego co amerykanskie)
                    • Gość: lord cox mierny prowokatorzyna z ciebie tomsonie-bis IP: *.medwln01.nj.comcast.net 21.02.04, 21:48
                      .
                      • Gość: Tomson Re: mierny prowokatorzyna z ciebie tomsonie-bis IP: *.ipt.aol.com 21.02.04, 21:50
                        Moze i mierny, kto to wie. Ale bawie sie dobrze

Tomson
    • Gość: Tomson IP: *.slups Re: Amerykanizm, nie islamizm zagraża światu! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.02.04, 18:24
      • Gość: Tomson Tomsonizm nie islamizm zagraża światu! IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 19:22
        • Gość: Tomson Re: Tomsonizm nie islamizm zagraża światu! IP: *.ipt.aol.com 21.02.04, 19:24
          he, he, he dobre

Tomson
        • Gość: Toijatomson Tomson IP: *.proxy.aol.com /*.telia.com IP: *.telia.com 21.02.04, 19:26
          Globalizm i amerykanizm zagraza swiaty. Slupski Tomson ma racje. Ten falszywy
          tomson plecie bzdury dlatego tomsom*.telia.com poiera slupskiego tomssona.
          Widocznie zazdroszcza Tobie nicku Tomson dlatego tak sie nazywaja
          • Gość: Tomson Re: Tomson IP: *.proxy.aol.com /*.telia.com IP: *.ipt.aol.com 22.02.04, 00:58
            Tak zazdroscimy tomsonowi jego madrosci nieprzejednanej. Nysle ze jak bede
            uztwal Tomson nicka to moze ta madrosc pzeleje sie ma mnie nic nie wiedzacego
            polaczka

Tomson
    • Gość: Amerykanizm Glupota tez zagraza swiatu ! Chociaz nie od razu. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.02.04, 00:55
      www.glupi_tomson_nie_zagraza_nikomu.com
      www.tomson_ucz_sie_bo_na_nauke_nigdy_za_pozno.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka