darekvtb 26.05.10, 08:29 Za 3 zony – szacunek. Skradzione $200 mln – ukrasc u ruskiego to dla azjaty nie grzech. Ale prywatne ZOO, gdy w kraju nie ma ani jednego publicznego!? Czytamy: по-русски english Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiblowo Re: Bakijew i 3 zony 27.05.10, 23:18 darekvtb napisał: > Za 3 zony – szacunek. -z tym nie posporisz. Skradzione $200 mln – ukrasc u ruskiego to dl > a > azjaty nie grzech. -i nie tylko dla azjaty. W koncu przyszedl jako demokrata, po tulipanowej, czy innej kwiatowej rewolucji. A okazal sie worem. Wiec ZOO, to przy tym to ничто. Tylko przyklad. Ps.Bedziesz podciagal pod jego standardy? Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Bakijew i 3 zony 28.05.10, 07:35 Do niektórych standartow Bakijewa juz podciągnąłem :-))) Przeciez wiesz.. Cus liderzy kolorowych rewolucji kiepsko sie spisali. Bakijew nakradl, Sako - wojuje, Juszcz - oglosil terroryste bohaterem narodowym. Ku..wa, czy Soros przed kazda rewolucja nie oglaszal kastingu na stanowisko lidera??? Czyzby bral, co popadlo? Wychodzi na to ze latwiej przeprowadzic rewolucje niz znalezc dobra figure na stanowisko jej (rewolucji) "lidera".. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Bakijew i 3 zony 30.05.10, 22:38 darekvtb napisał: > Do niektórych standartow Bakijewa juz podciągnąłem :-))) > Przeciez wiesz.. > Cus liderzy kolorowych rewolucji kiepsko sie spisali. Bakijew > nakradl, Sako - wojuje, Juszcz - oglosil terroryste bohaterem > narodowym. Ku..wa, czy Soros przed kazda rewolucja nie oglaszal > kastingu na stanowisko lidera??? Czyzby bral, co popadlo? Wychodzi > na to ze latwiej przeprowadzic rewolucje niz znalezc dobra figure na > stanowisko jej (rewolucji) "lidera".. cieszcie się darecki ,ze jurek sorosz u nas bolka wybrał a nie qzwa jakiegoś mentalnego z zoo albo zjadajacego krawaty Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Bakijew i 3 zony 31.05.10, 09:08 Zobaczymy kogo teraz nam "starse i mundre" podeslali dla wyboru na "glowe panstwa".. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Bakijew i 3 zony 31.05.10, 14:01 darekvtb napisał: > Zobaczymy kogo teraz nam "starse i mundre" podeslali dla wyboru > na "głowę państwa".. teraz czy wiki-Bronek czy Jaruś nielot to nie ma znaczenia, obaj pro-ludzcy. Ale po a po to już 'wolne media' przygotują grunt pod zdRadka Kirszbauma Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: apel do Polakow 27.05.10, 23:41 Ten Marek to jakas manie Pskowa ma? Он считает, что и польский дом торговли смотрелся бы в Пскове очень уместно. - no i niech buduje. Nie "pomaga" tylko wszystko, od podstaw. ВВП wyrosl, pieniadze sa, kryzysu nie ma... Co prawda te jego chorobliwe wypowiedzi pod koniec to chyba sprzed powodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Witaj Sviblovo 28.05.10, 00:10 swiblowo napisała: > Ten Marek to jakąś manie Pskowa ma? Miałem przyjemność osobiście poznać Marka Reszuta jeszcze w czasach gdy pracował w BRH w Moskwie i jestem pod bardzo dużym wrażeniem. To faktycznie doskonały fachowiec i wyjątkowo sympatyczny człowiek. Świetnie się zna na swojej robocie, z tego co pamiętam jest z wykształcenia prawnikiem i w dodatku interesuje się historią. Nie siedzi za biurkiem - stale jeździ po Rosji i zachęca do nawiązywania współpracy gospodarczej. W sumie Gość jakich nam jak najwięcej potrzeba na placówkach przedstawicielstw handlowych. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re:Privet! 28.05.10, 00:34 No dobrze. Jak on taki kozak jest, to niech zalatwi kabanosy polskie w Moskwie. zartuje...ale tylko troche. Co on? Zone z Pskowa ma ,czy jak? Uwzial sie. I bredzi o tym braku kryzysu ... Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re:Privet! 28.05.10, 00:44 swiblowo napisała: > Żonę z Pskowa ma, czy jak? Z tego co wiem to żonę ma Polkę. > Uwziął się. Dlaczego? W sposób energiczny zachęca do wzajemnie korzystnej współpracy. Podobnie wypowiadał się na spotkaniach w Petersburgu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re:Privet! 28.05.10, 00:56 walter622 napisał: > > Uwziął się. > Dlaczego? - nie wiem. Takie wrazenie na mnie zrobil. A raczej zepsul potencjalnie inne, ktore mogloby byc, gdyby nie koncowka jego wypowiedzi. >W sposób energiczny zachęca do wzajemnie korzystnej współpracy. -ja nic przeciw nie mam. Odwrotnie - jestem ZA jak najbardziej. A moze juz niewiele kojarze? Tak mnie zmeczylo wszystko, te powodzie, te szkodniki bobry, te zardzewiale druty w Smolensku, te nowe pomysly wieku emerytalnego...itd. a jeszcze Darus mi tu po oczach bogactwem jakiegos Azjata. Jakby Bieriozy, Abramowicza i Gajdamaka bylo malo... -chyba sie poloze, bo cos pies nie moze sam zasnac. Pozdrawiam, nie wybierasz sie w te strony? Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re:Privet! 28.05.10, 07:48 Daj znac jak Walter sie pojawi - zaceni moja miodowuche.. P.S. Czy w niedziele znowu bedziemy sledzic Wacka w kosciele? Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re:Privet! 29.05.10, 23:41 darekvtb napisał: > Czy w niedziele znowu bedziemy sledzic Wacka w kosciele? - Nie Darek, jutro nie sledze. Oko mnie cos boli. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Maru 28.05.10, 12:24 swiblowo napisała: > Tak mnie zmeczylo wszystko, te powodzie, te > szkodniki bobry, te zardzewiale druty w Smolensku, Faktycznie, badanie wpływu przewodności prądu w zardzewiałym drucie na żywotność prawicowej "elyty" może być uciążliwym zajęciem. Bobry zaliczono już do "sił osi wielkiego Zła" i chyba ich los jest ostatecznie przesądzony, bowiem to one są niewątpliwą przyczyną wszelkich tragedii jakie nas ostatnio spotkały. Kilka pań będzie się cieszyła z bardzo eleganckiego wdzianka. > Pozdrawiam, nie wybierasz sie w te strony? Jesienią, zanosi się na rejs do Astana (na złość doktorkowi "kaka"). Coś dla normalności: Maru - niekwestionowany bohater YouTube. www.youtube.com/watch?v=03kZSHR2U-A Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 apel do Polakow o pojednanie 01.06.10, 21:53 www.rp.pl/artykul/484137_Pojednanie__polsko_rosyjskie_zmieni_Europe_.html Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Bakijew i 3 zony 28.05.10, 07:39 Ah , darek...-mlody jestes.-Bakijew jest czlowiekiem tego poprzedniego swiata, swiata, w ktorym sie nie kradlo.-Wtedy sie kombinowalo , organizowalo , cyckalo...-nikt nie mowil o kradziezy. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Bakijew i 3 zony 28.05.10, 07:54 "darek...-mlody jestes.." Q-wa, zeby tak wszyscy mi to powtarzali! A nastolatki mi odmawiaja, bo jakoby jestem dla nich za stary.. Wydrukuje ten post i bede im pokazywac :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Bakijew i 3 zony 30.05.10, 22:48 darekvtb napisał: > "darek...-mlody jestes.." > > Q-wa, zeby tak wszyscy mi to powtarzali! A nastolatki mi odmawiaja, > bo jakoby jestem dla nich za stary.. Wydrukuje ten post i bede im > pokazywac :-))) nastolatki ci odmawiają ? kolega z pracy pare lat temu umówił się z grupa znajomych. Pożyczyli w 12 samochody sportowe na długi weekend. Lamborghini, Ferrari, Porsche i takie tam. Także, nastolatki wypisywały numery GSM mazakami na koszulkach. Wiec to działa, bo wtedy kobiety widzi glebie twojego charakteru i poczucie humoru ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wei.wu.wei Re: Bakijew i 3 zony 30.05.10, 22:56 A numery nie były wypożyczone też? Na przykład od prokuratorów. A panienki nieletnie? Mam dziś wenę :) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 30.05.10, 23:17 wei.wu.wei napisał: > A numery nie były wypożyczone też? > Na przykład od prokuratorów. jak panie prokurator ladna to czemu nie zaliczy w dupala i po krzyku. > A panienki > nieletnie? > Mam dziś wenę :) nieletnie mogą byc, z punktu prawa ważny jest age of consent. W Pl to 15 lat. A w Serbii 14 a w Japonii 13 wiec nie pitolcie mi tu kolego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wei.wu.wei Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 30.05.10, 23:20 Gdzieś Ty się chował? Obecnie prokurator to prokurator a nie prokuratorka. Ale kto wie, może polubisz?... 16 muszą mieć. A mogą mieć 14 a wyglądać na 18. I wtopa. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 31.05.10, 13:56 wei.wu.wei napisał: > Gdzieś Ty się chował? Obecnie prokurator to prokurator a nie prokuratorka. Ale kto wie, może polubisz?... > teraz pedrylenie jest chic > 16 muszą mieć. 15 skończone wg polskich przepisów > A mogą mieć 14 a wyglądać na 18. I wtopa. jasne ale wtedy jestes pedofilem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wei.wu.wei Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 01.06.10, 19:20 > > 16 muszą mieć. > 15 skończone wg polskich przepisów No tak, znów mi się małoletnia prawie pomyliła z nieletnią. > jasne ale wtedy jestes pedofilem ;D Niee, tylko wzoruję się na wielkim polskim reżyserze. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 01.06.10, 23:46 wei.wu.wei napisał: > > > 16 muszą mieć. > > 15 skończone wg polskich przepisów > > No tak, znów mi się małoletnia prawie pomyliła z nieletnią. mała różnica ważne żeby dupa była mało używana ;D > > jasne ale wtedy jestes pedofilem ;D > > Niee, tylko wzoruję się na wielkim polskim reżyserze. sorka nosek masz nie taki, prez Sarovitz nie będzie cie bronił Odpowiedz Link Zgłoś
wei.wu.wei Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 02.06.10, 10:09 > mała różnica ważne żeby dupa była mało używana ;D Masz coś przeciwko profesjonalistkom? :) > sorka nosek masz nie taki, prez Sarovitz nie będzie cie bronił To raczej nie problem z noskiem tylko z dorobkiem filmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 02.06.10, 12:20 wei.wu.wei napisał: > > mała różnica ważne żeby dupa była mało używana ;D > Masz coś przeciwko profesjonalistkom? :) zależy czy mnie na nie stać ;D > > sorka nosek masz nie taki, prez Sarovitz nie będzie cie bronił > To raczej nie problem z noskiem tylko z dorobkiem filmowym. noskiem kolego, noskiem Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 02.06.10, 12:32 "zależy czy mnie na nie stać ;D" Dla niezamożnych jest Tajlandia.. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 02.06.10, 13:23 darekvtb napisał: > "zależy czy mnie na nie stać ;D" > > Dla niezamożnych jest Tajlandia.. a tam to tylko pedofile jeżdżą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 02.06.10, 14:56 A ty to niby kto jestes? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 03.06.10, 23:28 darekvtb napisał: > A ty to niby kto jestes? :-))) świnią Odpowiedz Link Zgłoś
wei.wu.wei Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 03.06.10, 01:13 > Dla niezamożnych jest Tajlandia.. Sumując koszty przelotu to zdrowiej coś na miejscu przelecieć... Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 03.06.10, 07:35 Jednorazowo - owszem, ale jesli na 2 tygodnie.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wei.wu.wei Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 03.06.10, 19:22 Podobno nie liczy się ilość a jakość? :) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 03.06.10, 23:29 wei.wu.wei napisał: > Podobno nie liczy się ilość a jakość? :) i długość podobno tez się nie liczy a technika ;D Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 04.06.10, 11:40 Probujesz sie pocieszac..? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 04.06.10, 11:41 darekvtb napisał: > Probujesz sie pocieszac..? :-))) ale w pracy mnie doceniają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 04.06.10, 13:42 Widac, dobry "technik" jestes.. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 04.06.10, 13:48 darekvtb napisał: > Widac, dobry "technik" jestes.. bo praca jest szeroka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 07.06.10, 10:26 Tylko pozazdroscie takiej szerokiej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 07.06.10, 11:38 darekvtb napisał: > Tylko pozazdroscie takiej szerokiej pracy! praca, ze nie klasniesz. Włożysz jedna rękę? włożysz, włożysz druga? włożysz. A klaśniesz? nie. A widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 07.06.10, 12:31 Przyslij mi potem w calosci :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wei.wu.wei Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 07.06.10, 12:46 Całą kanalizę czy tylko rurę spod sedesu? Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 07.06.10, 15:44 Szambo z beczkowozem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wei.wu.wei Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 03.06.10, 01:12 stara_swinia_nowynick napisał: > wei.wu.wei napisał: > > > > mała różnica ważne żeby dupa była mało używana ;D > > Masz coś przeciwko profesjonalistkom? :) > > zależy czy mnie na nie stać ;D > > > > > sorka nosek masz nie taki, prez Sarovitz nie będzie cie bronił > > To raczej nie problem z noskiem tylko z dorobkiem filmowym. > > noskiem kolego, noskiem Antysemita. I dziwkarz :-P Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 03.06.10, 07:37 "Antysemita. I dziwkarz :-P " A zazdrosc, to grzech ciezki! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wei.wu.wei Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 03.06.10, 19:23 Grzech to na innych forach pisuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 03.06.10, 23:30 wei.wu.wei napisał: > Grzech to na innych forach pisuje :) fakt, Grzechu humor ma ciężki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wei.wu.wei Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 07.06.10, 09:26 To inny widać. Ten, o którym myślałem, humoru nie ma w ogóle. W zasadzie ma wyłącznie humory :) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 07.06.10, 11:39 wei.wu.wei napisał: > To inny widać. Ten, o którym myślałem, humoru nie ma w ogóle. W zasadzie ma > wyłącznie humory :) a ma poczucie tego ,ze ma humory? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wei.wu.wei Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 07.06.10, 12:09 Mam poczucie, że on ma poczucie misji. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 03.06.10, 23:31 wei.wu.wei napisał: > > > > sorka nosek masz nie taki, prez Sarovitz nie będzie cie broni > ł > > > To raczej nie problem z noskiem tylko z dorobkiem filmowym. > > > > noskiem kolego, noskiem > > > Antysemita. I dziwkarz :-P Polanski antysemita? Odpowiedz Link Zgłoś
ziggi.1 Re: cos ty w RP wolno juz z 15 latkami ;) 20.06.10, 08:36 > mała różnica ważne żeby dupa była mało używana ;D > MASZ CORKE ? ZAWSZE PRZEDSTAWIA JE! PEDIO.fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2153222,2,48,1242.html Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Bakijew i 3 zony 31.05.10, 09:02 "Pożyczyli w 12 samochody sportowe na długi weekend. Lamborghini, Ferrari, Porsche i takie tam. " Hmm.. Teraz idzie w Moskwie wystawa jakas w Krokus-Expo. Znajoma tam pracuje przy ekspozycji Volvo. Maszyny budowlane, ciagniki.. Tak sobie pomyslalem.. moze tez wypozyczyc na noc walec drogowy? W koncu Vovlo - to jest klasa! A na koszulce napisze: 23 cm w stanie spoczynku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Bakijew i 3 zony 31.05.10, 13:58 darekvtb napisał: > Hmm.. Teraz idzie w Moskwie wystawa jakas w Krokus-Expo. Znajoma tam pracuje przy ekspozycji Volvo. Maszyny budowlane, ciagniki.. Tak sobie pomyslalem.. moze tez wypozyczyc na noc walec drogowy? W koncu Vovlo - to jest klasa! > hmmm weź walec - powiesz ten wielki wal to mój ;D > A na koszulce napisze: 23 cm w stanie spoczynku :-))) to wszyscy pomyślą ześ murzyn i narodowcy ryj obiją, moze lepije nie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Bakijew i 3 zony 31.05.10, 14:53 Przyjmuje propozycje! Napis na koszulce bedzie: ten wielki wal to mój Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Bakijew i 3 zony 31.05.10, 19:53 darekvtb napisał: > Przyjmuje propozycje! > Napis na koszulce bedzie: > ten wielki wal to mój ;-) wiesz jak chwyci zróbmy drukarnie koszulek w ramach projektu Skolkovo - wszyscy z nanorurkami rzuca sie gablot u Czubaisa jak na świeże bułeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Bakijew i 3 zony 31.05.10, 21:10 Kacap z moskwy ma znajomych co robia takie koszulki. Trzeba do niego zagadnac.. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Bakijew i 3 zony 31.05.10, 23:47 darekvtb napisał: > Kacap z moskwy ma znajomych co robia takie koszulki. Trzeba do niego zagadnac.. > np mam nanorurkę zamiast - rusofob ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Bakijew i 3 zony 01.06.10, 07:16 Cos sie uczepil tego Borrata! To nie jego wina ze ma nano rurke ktora nie powstaje.. Nie kazdego natura obdarzyla walem - najwazniejsze to maksymalnie wykorzystac to, co sie ma :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Bakijew i 3 zony 01.06.10, 10:13 darekvtb napisał: > Cos sie uczepil tego Borrata! To nie jego wina ze ma nano > rurke ktora nie powstaje.. > Nie kazdego natura obdarzyla walem - najwazniejsze to maksymalnie > wykorzystac to, co sie ma :-))) np . mam chwytne nanorurki, potwierdzone eksperymentem w Rusnano koszulki z certyfgikatem Czubaisa beda schodzily po 1000$ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Bakijew i 3 zony 01.06.10, 10:20 Masz tutaj Czubajsa i MARSZ o NANISTOW Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Bakijew i 3 zony 01.06.10, 10:37 darekvtb napisał: > Masz tutaj Czubajsa i > MARSZ o > NANISTOW jak zrozumiem w 100% zacznę się śmiać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Bakijew i 3 zony 02.06.10, 10:16 Czekam az zrobia z polskimi napisami.. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Bakijew i 3 zony 02.06.10, 12:21 darekvtb napisał: > Czekam az zrobia z polskimi napisami.. koszulki po polsku? proponuje marynarskie: 96 na umrzyka skrzyni Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Bakijew i 3 zony 02.06.10, 13:24 darekvtb napisał: > Fu! > Taki czarny humor.. :-( dobra nic już nie piszę Odpowiedz Link Zgłoś
truth_defender zony 01.06.10, 10:28 darekvtb napisał: > Za 3 zony – szacunek." A dlaczego 3 zony a nie 4, jak uczy prorok i Bin Ladin praktykuje, ma ponoc 50 dzieci? ALbo 5 jak jacob Zuma w RPA? Jego metoda antykoncepcyjna to prysznic. Nie nie dla kobiety. Dla niego. Co dzien uzmyslawiam sobie jak ograniczona jest ta nasza kultura zachodnia Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: zony 01.06.10, 10:39 truth_defender napisał: > A dlaczego 3 zony a nie 4, jak uczy prorok i Bin Ladin praktykuje, > ma ponoc 50 dzieci? ALbo 5 jak jacob Zuma w RPA? Jego metoda > antykoncepcyjna to prysznic. Nie nie dla kobiety. Dla niego. 3 to jak Sarovitz. Stara, Bruni i Raszida co nie? A rodzina jak uzdolniona synek prezes taus malarz ;-) > Co dzien uzmyslawiam sobie jak ograniczona jest ta nasza kultura > zachodnia nasza -> znaczy cyja? Odpowiedz Link Zgłoś
truth_defender Re: zony 02.06.10, 10:38 stara_swinia_nowynick napisał: nasza kultura zachodnia > nasza -> znaczy cyja?" Wszyscy ci którzy sie wiaza formalnie z jedna osoba i nie wyemigrowali jeszcze do Arabii saudyjskiej albo Indonezji Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: zony 02.06.10, 12:19 truth_defender napisał: > stara_swinia_nowynick napisał: > > nasza kultura zachodnia > > nasza -> znaczy cyja?" > > Wszyscy ci którzy sie wiaza formalnie z jedna osoba i nie > wyemigrowali jeszcze do Arabii saudyjskiej albo Indonezji albo Polski gdzie nie ma zachodu. znaczy tambylcy tak myslą ale my na zachodzie to olewamy Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: zony 02.06.10, 12:53 "Wszyscy ci którzy sie wiaza formalnie z jedna osoba " Jeszcze nie wiadomo co lepsze: 1. formalnie z 1 + nieformalnie z kilkoma 2. formalnie z kilkoma Uzbek co mi chate remontowal opowiadal ze jego wujaszek ma 2 zony i nie narzeka.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś