Dodaj do ulubionych

Izraelscy bandyci zabili 2 osoby!

13.03.04, 09:41
Sobota, 13 marca 2004

Chaire,
dzień bez mordu jest dla tych krwawych bestii dniem straconym.
T.

Dwóch Palestyńczyków zastrzelonych w Strefie Gazy
PAP 09:05

Dwóch Palestyńczyków zginęło z rąk izraelskich żołnierzy niedaleko Karni,
przejścia granicznego między terytorium Izraela a Strefą Gazy - podała AFP
powołując się na palestyńskie służby bezpieczeństwa.

Izraelskie źródła wojskowe podały, że Palestyńczycy zginęli, kiedy zbyt
blisko - na mniej, niż 100 metrów - zbliżyli się do bariery bezpieczeństwa
między izraelskim a palestyńskim terytorium. Żołnierze otworzyli ogień,
bowiem w bezpośrednim sąsiedztwie zabezpieczeń granicznych obowiązuje
bezwzględny zakaz poruszania się.

W tym miejscu bariera oddziela Palestyńczyków od izraelskiej miejscowości
Nahal Oz.
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek-nudziasz Za pacyfista- dziekujac akcji IDF dwoch IP: *.fastres.net 13.03.04, 10:00
      Arabow z Cisjordani juz nie oddycha.
      • Gość: neo akcja IDF: egzekucja dwoch ludzi IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.04, 11:00
        czym byly dawniej egzekucje Zydow? "Akcja SS"?
        • Gość: jarek-nudziasz Tzw egzekucje na odleglosc.... IP: *.fastres.net 13.03.04, 17:44
    • Gość: Nie_Izraelczyk Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 10:40
      No cóż, Tytusie... Przemoc rodzi przemoc - a prawo niechaj prawo znaczy. Jeżeli
      Arabowie podeszli tam, gdzie był zakaz - czy dziwisz się reakcji żołnierzy? A
      może żołnierze mieli poczekać, aż Arabowie podejdą bliżej i rozerwą się?
      • gini Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby! 13.03.04, 11:04
        Gość portalu: Nie_Izraelczyk napisał(a):

> No cóż, Tytusie... Przemoc rodzi przemoc - a prawo niechaj prawo znaczy.
        Jeżeli
        >
        > Arabowie podeszli tam, gdzie był zakaz - czy dziwisz się reakcji żołnierzy? A
        > może żołnierze mieli poczekać, aż Arabowie podejdą bliżej i rozerwą się?

Tyle, ze nie ma do jasnej cholery zadnego prawa, ktore nakazywaloby Zydom
        najezdzania czolgami i buldozerami obozow palestynskich.
        Fajne prawo, ty nie mozesz sie zblizyc do mnie, a mnie wolno wszystko.
        Zle prawa trzeba zmieniac, a nie usprawiedliwiac nimi mordowanie ludzi.
        • Gość: . Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby!++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 13.03.04, 11:28
          Tylko do jasnej cholery zajmij sie dziecmi.
          Juz nieraz ci to mowilem.
          Bo ktos im w waszej Belgii krzywde moze zrobic.
          • gini Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby!++++ 13.03.04, 12:53
            Gość portalu: . napisał(a):

> Tylko do jasnej cholery zajmij sie dziecmi.
            > Juz nieraz ci to mowilem.
            > Bo ktos im w waszej Belgii krzywde moze zrobic.
            >
            Ty sie zajmij swoja zona, bo w tej waszej Szwecji jakis sasiad sie nia zajmie.
            O ile juz sie nie zajal.
            • Gość: . Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby!++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 13.03.04, 13:45
              Gini!
              Co do zony?
              Musiala by miec twoj charakter.
              • gini Re: Kropa , kropa 13.03.04, 13:54

> Gini!
                > Co do zony?
                > Musiala by miec twoj charakter.

I znow kropa nie wiesz jaki mam charakter, ale cos tam o nim belkocesz po
                swojemu.
                A co do zony, to :

"Nie wierz nigdy kobiecie dobra rade Ci dam ...."

Byla taka piosenka kiedys, stara ale prawdziwa, zdradzany maz zawsze dowiaduje
                sie ostatni, jak juz rogami futryny rozwali.
                • Gość: . Re: Kropa , kropa++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 13.03.04, 17:50
                  Nu,nu.
                  A mowisz,ze chrakteru twego nie znam.
                  Juz rada twoja o czyms swiadczy.
                  Korzystaj poki mozesz.

A z moja katoliczka jakos sie dogadam.
        • Gość: Nie_Izraelczyk Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 12:35
          Tak, złe prawa trzeba zmieniać. Na początek trzeba zmienić sury Koranu. Uczeni
          w Piśmie powinni zająć się prawem nieislamistów do życia. Po prostu zapisać, że
          ci wstrętni nieislamiści też mają prawo żyć na swój sposób.
          • Gość: jarek-nudziasz Jak mozna zmienic to co powiedzial AA Gabriel IP: *.fastres.net 13.03.04, 17:49
            Mahommedowi...to jest swiete i tak juz zostanie.
            Jeden wynalazek arabom nie mozna odmowic- Wojna swieta w imie religii- albo to
            nie jest religia tylko przestecza ideologija, stworzona na pienku w celu
            rzadzenia najpierw banda Predonow( wedrujacych rabusiow) a potem narodami
            podbitymi i ograbionymi.
            Czy ,ktorys z innych przywodcow religijnych ( oprocz Stalina) zaczynal swoje
            duszpasterstwo od napadow na Kupcow?
            Mam duze trudnosci go znalesc.
      • Gość: neo Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby! IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.04, 11:05

> Przemoc rodzi przemoc

Zblizenie sie na odleglosc 100 m do czegos tam to rzeczywiscie przejaw
        krancowej przemocy.

> - a prawo niechaj prawo znaczy.

po zydowsku oczywiscie to prawo, czyli kula w leb bezbronnemu czlowiekowi.

> Jeżeli Arabowie podeszli tam, gdzie był zakaz - czy dziwisz się reakcji
        > żołnierzy?

Kto by sie dziwil? Przeciez to panstwo zydowskie. Jak zakaz wjazdu to kula w
        leb.

> A może żołnierze mieli poczekać, aż Arabowie podejdą bliżej i rozerwą się?

A czym jesli mozna spytac? Skoro maja juz pelne gacie ze strachu ci....
        zolnierze, to mogli strzelic im pod nogi, zranic.
        No ale przeciez to zydowscy zolnierze :-)
        • Gość: . Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby!++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 13.03.04, 11:29
          Kto gacie ma pelne,widac w tym forum.
          • gini Re: Kropa, kropa sprawdz czy masz mozg jeszcze 13.03.04, 13:01

> Kto gacie ma pelne,widac w tym forum.

Kto ma pusto w glowie, i pisze bzdury tez widac na tym forum kropa.
            Watek jest o dupie a Ty o Belgii i moich dzieciach, watek o zupie, a Ty znow o
            Belgii i o trybunale, choc tak naprawde to skad mozesz przyglupie wiedziec, czy
            ja mam dzieci, i skad ja pisze?
            Jest proxy adres moge sobie zmieniac codziennie, moge nawet napisac glupku z
            twojego wlasnego.
            • Gość: . Re: Kropa, kropa sprawdz czy masz mozg jeszcze++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 13.03.04, 13:48
              Gini!
              Przeciez mysmy juz dawno ustalili,kto na tym forum duoa jest.
              Wypadlo nie na mnie.
              Wybor sie zawezil do jednej osoby.
              • gini Re: Kropa, kropa sprawdz czy masz mozg jeszcze+++ 13.03.04, 13:51

> Gini!
                > Przeciez mysmy juz dawno ustalili,kto na tym forum duoa jest.
                > Wypadlo nie na mnie.
                > Wybor sie zawezil do jednej osoby.
                >
                Widzisz, wykazales, ze nie masz jednak mozgu.Znow nie na temat ustalen sobie
                nie przypominam.Postaraj sie choc raz, przeczytac ze zrozumieniem co sie do
                ciebie pisze i odpowiedziec cos na temat, chociaz watpie czy zdolasz.
        • Gość: Nie_Izraelczyk Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 12:27
          No cóż, na niektóre sprawy mamy różne poglądy...
          Ty postrzegasz to jako strzelanie do niewinnych cywili, a ja widzę choćby prawo
          do obrony, jakie ma każdy człowiek, a w tym żołnierz, który czasami boi się o
          swoje życie. Zwłaszcza wtedy, gdy Arabowie od czasu do czasu rozrywają się.
          Czym? Spytaj ich - ja nie wiem. Ja wiem tylko, że po takim rozerwaniu się Araba
          ginie np. w autobusie, albo na przystanku kilkadziesiąt niewinnych ofiar.
          • gini Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby! 13.03.04, 12:58

> No cóż, na niektóre sprawy mamy różne poglądy...
            > Ty postrzegasz to jako strzelanie do niewinnych cywili, a ja widzę choćby
            prawo
            >
            > do obrony, jakie ma każdy człowiek, a w tym żołnierz, który czasami boi się o
            > swoje życie. Zwłaszcza wtedy, gdy Arabowie od czasu do czasu rozrywają się.
            > Czym? Spytaj ich - ja nie wiem. Ja wiem tylko, że po takim rozerwaniu się
            Araba
            >
            > ginie np. w autobusie, albo na przystanku kilkadziesiąt niewinnych ofiar.

A w obozach po strzelaninie takich zolnierzykow ginie Arabow duzo wiecej ,
            wiecej co najmniej dziesiec razy, ale tego sie nie widzi, bo i po co.
            Jak wylatuje autobus to sie krzyczy giewalt, a jak sie rozwala, ilus tam ludzi,
            i rowna z ziemia iles tam domow, to sie mowi o "obronie" .
            Zamach jest raz na kilka miesiecy, a Arabow Zydzi pod roznymi pretekstami
            zabijaja codziennie, metodycznie, co widac w depeszach, ale o tym sza.
            Najpierw sie zabija z zimna krwia, a potem sie krzyczy, ze Arabowie nas
            zabijaja.
            Podlosc hipokryzja i tyle.
            • Gość: Nie_Izraelczyk Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 13:34
              Gini, czy mam rozumieć, że jesteś z tych co usprawiedliwiają terroryzm? Można
              rozrywać się w autobusach? A w pociągach?
              • gini Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby! 13.03.04, 13:49

> Gini, czy mam rozumieć, że jesteś z tych co usprawiedliwiają terroryzm? Można
                > rozrywać się w autobusach? A w pociągach?

Nie usprawiedliwiam ani terroryzmu, ani terroru, ale zdaje sie, ze Ty jestes z
                tych, ktorzy usprawiedliwiaja terror.
                Ja miedzy terrorem a terroryzmem nie widze, zadnej roznicy, obluda jest wiec
                mowienie, ze Izrael broni sie przed terroryzmem choc sam stosuje terror.
                Terroryzm , nie jest przyczyna a skutkiem, wiec jezeli oceniac i potepiac, to
                nalezy i jedno i drugie.
                • Gość: Nie_Izraelczyk Re: Izraelscy bandyci zabili 2 osoby! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 14:11
                  A ja widze różnicę. Otóż terror jest stosowany na danym terenie wtedy, gdy min.
                  występuje tam terroryzm. Ja to widzę dokładnie odwrotnie, jak to Ty
                  przedstawiasz. A bywa tak, że uprawiający terroryzm (np. islamiści) sami
                  stosują terror (vide talibowie i in.).
    • abstrakt2003 Niech cię piekło pochłonie PSYCHOLU!!!! 13.03.04, 13:37

• kontrkultura Re: Niech cię piekło pochłonie PSYCHOLU!!!! 13.03.04, 17:56
        Tak przy okazji zapraszam na Titus, a zabici Amerykanie i Polacy
    • Gość: Zyd szkoda ze tylko 2 terrorystow zalatwili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 17:23
      zolnierze zaprzyjaznionego kraju - Izraela.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka