Dodaj do ulubionych

Odwet al Kaidy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 11:20
przedstawiciele "miłującej pokój religii"...
Obserwuj wątek
    • Gość: maniekl Re: Odwet al Kaidy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 11:52
      Islam jest jedyna alternatywa wobec zepsucia, niesprawiedliwosci i korupcji na
      swiecie. Im wczesniej to zrozumiemy tym lepiej, a pomoc w zrozumieniu moze nam
      niemiecki dyplomata, absolwent Harvardu: Murad Hofman, ktory napisal m. in.
      zbior esejow pt.: Islam jako alternatywa. Pelny teskt dostepny jest na
      www.ipdirect.home.pl/kmp/publication/Islam_jako_alternatywa/index.htm
      • Gość: pacyfista Re: Odwet al Kaidy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 11:59
        przed przejściem na islam zapoznajcie sie także
        ze stroną www.huzia-na-usia.ch
        • Gość: Wqrwiony2 Nie pomyliłeś czegoś w adresie? Nie mogę znaleźć IP: *.crowley.pl 19.03.04, 12:03
          tej strony.
          • Gość: maruda to nie jest 'pacyfista' IP: *.gdynia.mm.pl 19.03.04, 12:39

To jest jakis burak, który udaje 'pacyfistę", tak jak niedawno idiota 'meerkat'
            udawał 'Tomsona'.
            • Gość: Wqrwiony2 Chodziło mi o adres linka - nie chodzi IP: *.crowley.pl 19.03.04, 15:27
              A spamerów rzeczywiście mnóstwo na forum, dzięki za ostrzeżenie.
              Pozdrawiam
              Wqrwiony2
              • Gość: pacyfista spróbuj pod adresem : www.bijwujasama.ch IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 15:38
                • Gość: mick Re: spróbuj pod adresem : www.bijwujasama.ch IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.realestate.net.pl 19.03.04, 16:49
                  A ty spróbuj się walnąć w pacynę
                  • Gość: roo-arab A moga to byc ich sojusznicy z rodzinami?... IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 20.03.04, 09:09
                    Tych mi latwiej zlikwidowac.Wysadze sie w supermarkecie i bedzie po krzyku.
      • Gość: roo Daj spokoj !!! IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 20.03.04, 08:54
        Taka alternatywe to ja mam gleboko w przyrodzeniu, ja nie bede sie wyglupial i
        nie bede sie gimnastykowal na dywaniku.Piec razy dziennie wykonywac te same
        glupie cwiczenia gimnastyczne, przez cale zycie czytac tylko jedna i ta sama
        ksiazke, marzyc o jakichs seksownych babach w raju a na urlop jezdzic do Mekki -
        to mi nie odpowiada.
    • Gość: Wqrwiony32 A kto to powiedział: "oko za oko, ząb za ząb"? IP: *.crowley.pl 19.03.04, 12:06
      • Gość: Pers Re: A kto to powiedział: "oko za oko, ząb za ząb" IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.04, 12:08
        Hammurabi w swoim kodeksie
        • Gość: Wqrwiony2 W sumie masz rację - w "Atra Chasis" trochę IP: *.crowley.pl 19.03.04, 12:25
          inaczej zostało to sformułowane, ale tak.
          No więc inaczej - kto posiada tę maksymę w swoim systemie wartości dziś?
    • Gość: ZZ I jak? IP: *.top.net.pl 19.03.04, 12:20
      I jak podciągnąć to pod tezę "walki muzułmańskich patriotów z amerykańskim
      agresorem"????????????
    • Gość: Krzysztof [...] IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 19.03.04, 13:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Snajper Nie zapomnijcie przy okazji sprzatnac kilkunastu j IP: 199.243.74.* 19.03.04, 15:18
      Nie zapomnijcie przy okazji sprzatnac kilkunastu jankesow... Tylko za to was
      czeka wieczne szczescie u allaha!
      • Gość: islamista A moga to byc w zastepstwie ich sojusznicy?... IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 20.03.04, 09:16
        TYCH MI LATWIEJ ZLIKWIDOWAC.Wysadze sie w supermarkecie i bedzie po krzyku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka