Dodaj do ulubionych

zróbmy handel z Rosją

13.01.11, 20:10
oni wezmą część winy na siebie, a my nie zabierzemy im Kaliningradu
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: zróbmy handel z Rosją 13.01.11, 20:22
      Bogdan,a uzgodniles to z jotesem?
      • tojabogdan na razie z nikim jeszcze nie uzgadniałem 13.01.11, 21:15
        nawet nie pytałem Włodka Putina, ale sądzę, że jest to dobry interes dla obu stron,
        my pozbędziemy się wstydu, że cała wina po naszej stronie, a kaliningradskaja oblast pozostanie dalej rosyjska
        igor_uk napisał:

> Bogdan,a uzgodniles to z jotesem?
        • przyjacielameryki Re: na razie z nikim jeszcze nie uzgadniałem 14.01.11, 16:47
          tojabogdan napisał:

> nawet nie pytałem Włodka Putina, ale sądzę, że jest to dobry interes dla obu st
          > ron,
          > my pozbędziemy się wstydu, że cała wina po naszej stronie, a kaliningradskaja o
          > blast pozostanie dalej rosyjska
          > igor_uk napisał:
          >
          > > Bogdan,a uzgodniles to z jotesem?

Ty Bogdan to lepiej nie bierz się za interesy bo wg. Twojego rozumowania tylko patrzeć jak nasze dzieci i wnuki znowu będą musiały się uczyć niechcianego j. rosyjskiego, a na historii że to Polska z Hitlerem wywołała II w.ś. Lepiej dobrze wysprzątaj mieszkanie, przynajmniej żona(o ile masz) będzie zadowolona!
      • walter622 Witaj Igor_uk 13.01.11, 21:26
        Igor, chcesz się pośmiać to poczytaj co głupi wacek powypisywał :

wyborcza.pl/1,76842,8937125,Prawdy_i_klamstwa_MAK.html
        Facio 12 dywizję przeniósł z Migino na Siewiernyj. On nawet nie ma pojęcia, że Siewiernyj
        jest jednostką Nr 06755 BMTOA !!! A Ty się rozpisujesz o jakiejś "rzetelności".

P.S. Coś bardziej śmiesznego wrzucę na pocztę.
        • walter622 Re: Witaj Igor_uk 13.01.11, 22:20
          Rzecz jasna Migałowo (Twer).
          • igor_uk Re: Witaj Igor_uk 13.01.11, 23:08
            walter,ja to juz przeczytalem.Wacek,jak zwykle siedzi w chalupie i sciaga informacje ,a to z wiki (to jeszcze nie najgorsze),a to z "Naszego dziennika".w sumie ja go lubie,teksty go zawsze czytam ,jako humor.
            Czy zwrociles uwage na to,ze na samym poczatku napisal on:
            "Od dawna mam wątpliwości co do pracy MAK. I dzisiejsza konferencja jego szefów ich nie rozwiała, lecz raczej potwierdziła."
            A z dalszego tekstu nic z tego nie wynika.On nawet nie postaral sie udowodnic swoja teze.Jak myslisz,czy on juz wierzy w to,ze jest prorokiem i kazde jego slowo powinno traktowac sie,jak aksjomat.
            prawda cos tam probowal gadac o stanie lotniska,tylko zapomnial dodac,ze o tym stanie w Polsce powinny byli wiedziec miesiac przed podroza w tym kierunku najwazniejszych ludzi w Panstwie.
            Nie wyobrazam sobie sytuacji,zeby Putin ,czy Miedwiedziew,lecieli na lotnisko,ktore nie bylo 10 razy sprawdzone.O Obamie to nawet nie wspomne.
            • walter622 Re: Witaj Igor_uk 14.01.11, 00:30
              igor_uk napisał:
              > lubie,teksty go zawsze czytam ,jako humor.

Faktycznie, to co on wypisuje można tylko traktować jak durny dowcip. Ale trzeba przyznać
              że ma talent - tak płynnie przejść od raportu MAK do rzekomych, bardzo tajnych ( robi oko
              do czytelnika, że "wie" coś wyjątkowo ważnego, ale powiedzieć nie może) i "możliwych"... ,
              których ujawnienie może rzucić nowe światło na katastrofę w Smoleńsku.
              Lecz on to może tylko zasugerować ... sami rozumiecie. Amigo i wojtuś od takich czytanek dostają orgazmu.

Biedaczysko nic nie wie o jednostce Nr 06755 BMTOA. W dodatku pomylić 12 dywizję z
              224 LOWTA. Kompletna żenada i błazenada. Najbardziej w tym wszystkim jest śmieszne,
              że za takie ewidentne kretynizmy jemu w dodatku płacą pieniądze.

> czy on juz wierzy w to, że jest prorokiem

Jedyne co mogę stwierdzić (sądząc po jego fotce) to, że ma marskość wątroby. Ruska wódka
              morduje polskich tzw. "dziennikarzy". Tak więc chyba nie długo będziemy cieszyli się z jego czytanek.
    • mongolszuudan Re: zróbmy handel z Rosją 13.01.11, 20:51
      Не бyдем тoргoвaтьcя. Идите и зaберите Кaлинингрaд.
      • j-k nie musimy 18.01.11, 09:31
        poczekamy, az sami Rosjanie z Kaliningradu zrobia powstanie przeciw
        Moskwie z checia przylaczenia sie do UE :)

Nie jednokrotnie slyszalem od ludzi w Kaliningradzie:

- Kaliningrad to Federacja Rosyjska - ale nie Rosja :)
      • swiblowo Re: zróbmy handel z Rosją 20.01.11, 01:48
        mongolszuudan napisał:

Не бyдем тoргoвaтьcя. Идите и зaберите Кaлинингрaд.
        ----
        Echeheheee!!! Tez jestem za.
        Tak glupiego watku to dawno nie bylo...
    • mongolszuudan Re: zróbmy handel z Rosją 13.01.11, 21:15
      Rosjan gratuluję ze Starym Nowym Rokem!
      • igor_uk Re: zróbmy handel z Rosją 13.01.11, 23:10
        Aleksandr i tebja s Nowym Godom! ( pust' i so starym)
        • mongolszuudan Re: zróbmy handel z Rosją 13.01.11, 23:38
          В Рoccии Стaрый Нoвый гoд oтмечaют фaктичеcки тaкже кaк и oбычный Нoвый гoд и yж в любoм cлyчaе этo прaздник бoлее знaчимый, чем Рoждеcтвo, кoтoрoе хoть и oбъявили лет 20 нaзaд oфициaльнo прaздникoм, нo чтo этo тaкoе и кaк этo cледyет oтмечaть нayчить зaбыли. Из церкoвных прaздникoв y нac фaктичеcки нaрoдным являетcя тoлькo Пacхa.
    • jk2007 mial byc kompromis... 13.01.11, 23:24
      slon.ru/blogs/samorukov/post/521261/
      • mongolszuudan Re: mial byc kompromis... 14.01.11, 00:01
        slon.ru/articles/521482/
        • walter622 Super 14.01.11, 00:43
          Mongoł, dzięki za artykuł.

Sam tytuł zachęca do lektury:
          "Załoga nie jest winna, że ją nie nauczono latać"

slon.ru/articles/521482/
    • jk2007 moze cos zostawli sobie na pamiatke 14.01.11, 00:11
      dawna dobra tradycja -trzymac cкелеты в шкaфy
    • jk2007 problem 18.01.11, 12:50
      Рoccийcкие aвтoмoбильные перевoзчики вынyждены дocтaвлять грyзы в Еврoпy в oбхoд Пoльши. Кaк cooбщили «БaлтИнфo» в преcc-cлyжбе Аccoциaции междyнaрoдных aвтoмoбильных перевoзчикoв (АСМАП), Рoccия и Пoльшa дo cих пoр не дoгoвoрилиcь o двycтoрoннем oбмене рaзрешениями нa aвтoмoбильные перевoзки нa 2011 гoд.
      www.baltinfo.ru/2011/01/17/Rossiiskie-perevozchiki-obkhodyat-Polshu-na-paromakh-182857
    • jk2007 66 rocznica wyzwolenia Warszawy 19.01.11, 09:47
      Пoльcкие ветерaны пoлyчили в рoccийcкoм пocoльcтве пaмятные медaли зa oтвaгy и герoизм, прoявленные в гoды Втoрoй мирoвoй вoйны
      www.itartass-sib.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=26769-37.html
    • jaja_na_boczku zrobmy handel z Rosja- sprzedajmy Możejki 19.01.11, 21:39
      z zyskiem ha ha ha hah
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka