Gość: J.K.2 IP: 195.70.208.* 06.05.04, 14:03 Polacy - czy mamy czyste sumienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antek Re: Bush gani Rumsfelda IP: 216.223.64.* 06.05.04, 14:12 Predzej Bush straci stolek niz Ramsfeld. Za Ramsfeldem stoi jego religia i wszyscy scyzorykiem ochrzczeni.Nawet jak go przeniosa to na jego miejsce przyjdzie jakis inny Goldberg.co za roznica? Czasem wydaje mi sie ,ze Rumsfeld to taki ich Wachowski, to on siedzi za kolkiem i kieruje. P.S.J.K.2 zapytuje czy my, Polacy mamy czyste sumienie. Odpowiedz: NIE! I dalej brniemy w to g.... Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Bush gani Rumsfelda 06.05.04, 14:17 najwyższy czas na powrót naszych okupantów do polski. kwaśniewskiego wyślemy do iraku na dożywocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Bush gani Rumsfelda IP: 5.5R* / *.qualitynet.net 06.05.04, 14:28 Najwyzszy czas na powrot, wyslanych do Irakoriko za nasze pieniadze, polskich zywych tarcz amerykansynow stabilizujacych tam okupacje w celu piratyzacji majatku narodowego dla buszewikow z USraela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ohyda BU$H,RUMSFELD i ich armia zboczencow sexualnych IP: *.ght.iadfw.net 06.05.04, 16:27 BU$H, Rumsfeld i ci wszyscy zafajdani moralisci amerykanscy przynoszo hanbe rasie ludzkiej. Zachowujo sie jak nojgorsi zboczency sexualni, wliczajac to kobiety sluzace w armii USA. Banda oszustow. Ani broni masowego razenia nie znalezli ani praw czlowieka nie wprowadzili ale za to wydojo rope naftowo za pol darmo. Rzygac sie mi chce jak mysle o USA i tym tchorzu Bu$hu co sam sie wymigal od wojny w Wietnamie a innych wysyal. Taki on Szwejk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me again ..........Swiat gani Bu$ha IP: *.ght.iadfw.net 06.05.04, 16:29 Tchorz Bu$h Klamca Bu$h Mam nadzieje ze ONZ i Czerwony Krzyz a nie tylko oburzone spoleczenstwa zganio Bu$ha i jego zboczency pojdo za kratki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Patriota BUSZ I JEWNITED STATES DO GAZU IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 06.05.04, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Re: BUSZ I JEWNITED STATES DO GAZU IP: *.rdu.bellsouth.net 06.05.04, 22:23 trzeba naleciec na te warszawke. smieci antysemickich tam za duzo- posprzatac czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale chala ta Wyborcza IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.04, 01:10 Gość portalu: chala napisał(a): > trzeba naleciec na te warszawke. smieci antysemickich tam za duzo- posprzatac > czas. Ale chala ta Wborcza, ze takie smieci puszcza. Widac tylko antysemityzm ma byc karalny, reszta anty- juz nie . Ale chala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: PIES CI MORDE LIZAL, CH|_|JU IP: *.a.pppool.de 06.05.04, 17:37 Skad wiesz? Wyrzygal na ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: PIES 07.05.04, 00:05 Ciekawi mnie bardzo dlaczego cenzura dalej nie działa. Swojego czasu takie texty były kasowane. A może adminowi pasują takie subtelne texty? Admin, wnioskuję, że jesteś za okupacją i za maltertowaniem Bogu ropy winnych Irakijczyków, przepraszam Bogu ducha winnych Irakijczyków, co? A ten cien_anny to zapewne ma IP albo MON (IP.mon.gov.pl), albo Kancelarii rumianego nieroba z pałacu (IP.rum.nie.rob.pl). I wszystko jasne tylko z tamtych kręgów może dochodzić takie "szczekanie żałosne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wscibski Re: PIES IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.04, 02:53 > A ten cien_anny to zapewne ma IP albo MON (IP.mon.gov.pl), albo Kancelarii > rumianego nieroba z pałacu (IP.rum.nie.rob.pl). I wszystko jasne tylko z > tamtych kręgów może dochodzić takie "szczekanie żałosne". Niestety nie, sa jeszcze inne kregi, i jeszcze gorsze, mocno sterujace tymi, o ktorych piszesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: PIES CI MORDE LIZAL, CH|_|JU IP: 5.5R* / 213.189.83.* 07.05.04, 11:23 Najwyzszy czas na powrot, wyslanych do Irakoriko za nasze pieniadze, polskich zywych tarcz amerykansynow stabilizujacych tam okupacje w celu piratyzacji majatku narodowego dla buszewikow z USraela, oraz dla takich buszolomow prymitywnych jak cien_anny. Cien_anny to parobek Busha Nostra rozpalajacy wespol w zespol p a n a n t y a m e r y k a n i z m. Ku chwale buszczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontra Bush skretynial do poziomu debili na tym forum IP: *.tpl.on.ca / 192.30.226.* 06.05.04, 19:42 Antek napisał(a): > Predzej Bush straci stolek niz Ramsfeld. Za Ramsfeldem stoi jego religia i > wszyscy scyzorykiem ochrzczeni.Nawet jak go przeniosa to na jego miejsce > przyjdzie jakis inny Goldberg.co za roznica? Czasem wydaje mi sie ,ze Rumsfeld > to taki ich Wachowski, to on siedzi za kolkiem i kieruje. > P.S.J.K.2 zapytuje czy my, Polacy mamy czyste sumienie. Odpowiedz: NIE! I dalej brniemy w to g.... Kontra: Jakie gowno gowniany komuchu. Wlasnie tydzien temu islamscy mordercy rezymu Sudanskiego wymordowali 10 tysiecy chrzescijan. To na dodatek 2 milinow wymordowanych poprzednio. Zaden durny Antek nawet nie pisnal. Teraz drze morde bo jacys Amerykanie zrobili pare dowcipow z islamskimi bandytami w Iraku. Ja jestem wsciekly na Busha, ze zamiast zatuszowac sprawe tak jak by to zrobil Czyrak przeprasza arabskich skundzieli. Stracil jaja przy tym bezjajowcu Collinie Powellu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontra Bush skretyniaj do poziomu debili na tym forum IP: *.tpl.on.ca / 192.30.226.* 06.05.04, 19:42 Antek napisał(a): > Predzej Bush straci stolek niz Ramsfeld. Za Ramsfeldem stoi jego religia i > wszyscy scyzorykiem ochrzczeni.Nawet jak go przeniosa to na jego miejsce > przyjdzie jakis inny Goldberg.co za roznica? Czasem wydaje mi sie ,ze Rumsfeld > to taki ich Wachowski, to on siedzi za kolkiem i kieruje. > P.S.J.K.2 zapytuje czy my, Polacy mamy czyste sumienie. Odpowiedz: NIE! I dalej brniemy w to g.... Kontra: Jakie gowno gowniany komuchu. Wlasnie tydzien temu islamscy mordercy rezymu Sudanskiego wymordowali 10 tysiecy chrzescijan. To na dodatek 2 milinow wymordowanych poprzednio. Zaden durny Antek nawet nie pisnal. Teraz drze morde bo jacys Amerykanie zrobili pare dowcipow z islamskimi bandytami w Iraku. Ja jestem wsciekly na Busha, ze zamiast zatuszowac sprawe tak jak by to zrobil Czyrak przeprasza arabskich skundzieli. Stracil jaja przy tym bezjajowcu Collinie Powellu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontra Bush skretynial do poziomu debili na tym forum IP: *.tpl.on.ca / 192.30.226.* 06.05.04, 19:42 Antek napisał(a): > Predzej Bush straci stolek niz Ramsfeld. Za Ramsfeldem stoi jego religia i > wszyscy scyzorykiem ochrzczeni.Nawet jak go przeniosa to na jego miejsce > przyjdzie jakis inny Goldberg.co za roznica? Czasem wydaje mi sie ,ze Rumsfeld > to taki ich Wachowski, to on siedzi za kolkiem i kieruje. > P.S.J.K.2 zapytuje czy my, Polacy mamy czyste sumienie. Odpowiedz: NIE! I dalej brniemy w to g.... Kontra: Jakie gowno gowniany komuchu. Wlasnie tydzien temu islamscy mordercy rezymu Sudanskiego wymordowali 10 tysiecy chrzescijan. To na dodatek 2 milinow wymordowanych poprzednio. Zaden durny Antek nawet nie pisnal. Teraz drze morde bo jacys Amerykanie zrobili pare dowcipow z islamskimi bandytami w Iraku. Ja jestem wsciekly na Busha, ze zamiast zatuszowac sprawe tak jak by to zrobil Czyrak przeprasza arabskich skundzieli. Stracil jaja przy tym bezjajowcu Collinie Powellu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Kanadol jedź lepiej foki walić pałką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:06 I do Polski lepiej nie wracaj. Starczy nam krajowych debilków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Jak zwykle gazeta wybiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:26 Pominięto nowe zdjęcia w Washington Post: www.washingtonpost.com/ Pod zdjęciem wystarczy kliknąć po następne Oczywiście Adam Michnik w rozmowach z Kiszczakiem i Urbanem wyraża z pewnością żal z powodu braku cenzury. Zablokowałoby się Internet i luzik, a tak ktoś bruździ naszemu szlachetnemu redaktorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Jak zwykle gazeta wybiera IP: 5.5R* / *.qualitynet.net 06.05.04, 14:39 White trash Rumsfeldus Germanicus Barbarus Maximus wysyla takie inne white trash, barachlo innymi slowy, ze slumsow Ameryki na podboj i zabijanie podludzi w egzotycznych krajach. Buszewicy i buszysci socjalizuja koszty, aby sprywatyzowac zyski. Rumsfelda "shock and awe" cialem sie stalo i zamieszkalo miedzy amerykansynami. Zaszokowal i zadziwil caly swiat w swoim szale szerzenia p a n a n t y a m e r y k a n i z mu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Jak miło czyta się takie komentarze :) IP: 195.136.98.* 06.05.04, 14:55 Zgadzam się. Polskie wojsko musi wrócić do Polski. Nigdy nie powinno się tam znaleźć (bez poparcia ONZ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karbat Re: Bush gani Rumsfelda IP: *.pool.mediaWays.net 06.05.04, 15:00 i co z tego wynika czy tez wyniknie ......nic! kruk krukowi oka nie wykole. Maly teatrzyk jaki ci faceci odstawiaja nikomu nie zaszkodzi a gawiedz bedzie s miala sie czym podniecac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe z psiksasu Re: Bush gani Rumsfelda IP: *.pool21345.interbusiness.it 06.05.04, 15:04 Mowi do was joe glos z ameryki. Mialech ja do was juz nie pisac wiencej bo mi sie moj helper zbuntowal i nie chcial bestyja mi pomagac ale tera jak wrucilimy z majowego to my troche popili i dal sie on namowic i co ja gadam to on mi pisze na tyj maszynie. Na niego tera wolaja Andy dawnij zwal sie Antek un jes zmyslny. Zawsze jak se siedze za potszebo to mi ruzne mysli przychodzom to ja to wam chce napisac bo dobze jest inteligientnie pogadac. Ja widzial te obraski z iraku co teras pokazujom, i jak zobaczylech tego co zyc wypina to se przypomnialech jak u nas we wsi my grali w dupnika. To bylo wtedy wesolo i ludziska nie gapili sie w ekran ino sie kulturalnie bawili i nijakiego teroru nie bylo ino jak kturen mial cienszko lape to sie czulo. Albo jak ja widzial te ludziska jeden na drugim powalone to my tez tak sie zabawiali i jeden na drugim sie uwalal i czekalim jak dlugo ten na spodzie wytszyma a jak sie czasem do tyj zabawy dostawila dzioucha to bylo smiechu a jak jak byla dupiasta i cycata to choc cienzar sie czulo ale i przyjemnosc jakowas tysz byla. To ja widze ze te nasze chlopaki tysz w tym iraku sie tak samo zabawiaja jako i my dawnij to moze ich occe pochodzily z tyj samej wsi. To une nic zlego nie robiom tylko sie kulturalnie zabawiajom. A coby chodzilo ze une dupczom te miejscowe mlode dziouchy to ja se mysle ze to nie prawdo bo te dziouchy maja uzendowo cos wyciente i cosik zaszyte to ktoby sie za taka robote brol. A ten co go do drutuf polonczyli to tysz tak i zemno bylo kiedy se ze somsiadem popilem i potym mie do spitala zawiezli i tysz drutami polonczyli i serce mi badali ino ze na lezonco a ten co go pokazywali stojal bo tam na piachu nie idzie sie klasc bo robacta tam pelno to go na stojaka badali i widac co wyniki miol dobre bo ten co stojal blisko sie smiol. A tera idziem spiewac godzinki bo jusz pora amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remikane zdjęcia z dzisiejszej washingtonpost SZOK IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.05.04, 15:10 Jezu!!! Widzieliście wszystkie zdjęcia z dzisiejszego wydania washingtonpost? Poprostu szok! Bush już jest udupiony! www.washingtonpost.com/ www.washingtonpost.com/wp-srv/flash/photo/world/2004-05-03_prisonabuse/index_frames.htm?startat=1&indexFile=world_2004-05-03_prisonabuse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Bush gani Rumsfelda IP: *.156.21.47.Dial1.Boston1.Level3.net 06.05.04, 15:17 Uczyl marcin marcina............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Bush gani Rumsfelda IP: *.156.21.47.Dial1.Boston1.Level3.net 06.05.04, 16:38 Bush rumsfelda Rummie busha A we srodku cos sie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 to Sadam Husajn chyba dostanie klapsa... IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 15:54 ... i nie moze by inaczej, bo z nim ludzie Busha seniora i juniora krecili kiedys niezle interesy, podobnie, jak i z rodzin bin Ladena... To jest Ameryka; to slynne USA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: to Sadam Husajn chyba dostanie klapsa... IP: 193.0.72.* 06.05.04, 16:10 Amerykanscy zoldacy to chorzy ludzie, ja juz takie zdjecia widzialem w ksiazce pt. "Oswiecim" sorry, ale na takie cos po prostu brak slow. Po co w ogole bylo obalac Saddama skoro wprowadza sie jeszcze gorszy rezim. Popatrzcie sobie na to: www.thememoryhole.org/war/iraqis_tortured/ A zwlaszcza na to: www.argentina.indymedia.org/news/2004/05/192544.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halo Re: to Sadam Husajn chyba dostanie klapsa... IP: *.twmi.rr.com 07.05.04, 17:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Bush gani Rumsfelda IP: 63.121.99.* 06.05.04, 16:19 Bush moze ganic swego kundla ze nasral na dywan albo na buty. On jest tylko popychadlem w tym biznesie.A rzadza ci co nie nosza mycek ale im wycieto kawalek flaka w spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma6 No i TO jest ta "prawdziwa kultura i cywilizacja" IP: *.awb.us 06.05.04, 16:20 a nie jakies, (jak to pisza niektorzy, chyba sluzbowo) "brudasy i dzikusy w recznikach" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Bush gani Rumsfelda IP: 213.199.192.* 06.05.04, 16:25 Istny cyrk! Rumsfeld powinien juz siedziec za kratkami, a nie wysluchiwac prywatnej reprymendy. A ci, co Polske zwiazali z tymi kryminalistami z Washington DC, czyli Kwasniewski, Miller & Belka (polski nadzorca w Iraku), tez powinni isc w Polsce pod sad za zdrade stanu i przestepstwa wojenne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Bush gani Rumsfelda IP: 12.24.244.* 06.05.04, 16:27 kolejka do reprymendy : Bush, Rumsfeld, Wolfowitz, Cheney, Powell, Blair, Kwasniewski, Aznar (nieobecny), Bremmer i inne buszo-oszolomy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 a o Belce "ratunkowej" Qwacha zapomniales??? IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribby Re: Bush gani Rumsfelda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 18:06 Ja mam. I nie zycze sobie, zeby jakies fiutki wypowiadaly sie w moim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanofil Rumsfeld moze zdemontowac Busha IP: *.a.pppool.de 06.05.04, 18:20 Jak sie Rumsfeld wkurzy to razem ze swoja banda kolezkow szybko zdemontuje Busha. Zeby sie w ten pajac nie zdziwil, jak predko moze stracic swoj prezydencki stolek i byc odeslany na swoja farme. Jak sie zleceniodawcy zdenerwuja na nieposlusznego to mu nasikaja do wyborczej zupy i po zawodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żydojep do gazu moskow i jankesow IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 06.05.04, 22:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Bush gani Rumsfelda IP: 12.40.97.* 06.05.04, 18:25 To wszystko na pokaz. PO cichu napewno dostal nominacje Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Bush gani Rumsfelda 06.05.04, 19:12 taaa, niegrzeczny jesteś Rumsfeld... za kare pojdziesz do kąta... a kto odpowie za paręnaście tysięcy zabitych cywili? Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.p. Re: amerykanscy zwyrodnialcy IP: *.25-151.libero.it 06.05.04, 20:47 Zwyrodniali Amerykanie torturowali niewinnych Irakijczykow. Pawdopodobnie okaze sie, ze bylo tych torturowanych setki a moze tysiace. Jak dotad tzw. Opinia publiczna juz wydala wyrok choc sledztwo dopiero zaczelo sie. Torturowani dostana odszkodowanie od okupantow, wiec na pewno tych ofiar bedzie duzo. Oczywiscie armia amerykanska czy brytyjska to nie Armia Zbawienia i moga byc tez psychopaci, zwlaszcza kiedy wojna w calym swoim okrucienstwie nie oszczedza sytuacji, w ktorych mlodzi zolnierze nagle sie znalezli. Ta “wstretna” demokracja w amerykanskim wykonaniu ma jednak to do siebie, ze takie zdarzenia wychodza na swiatlo dzienne i podlegaja sledztwu. Jak dotad, to co mozna bylo zobaczyc za posrednictwem TV, mowi nie wiele. Rownie dobrze mogly to byc wyglupy. Poczekajmy spokojnie na ciag dalszy. Aktualnie to naglosnienie ma sluzyc “pacyfistom” do zochydzenia amerykanskich okupantow. Wcale nie zdziwilbym sie, gdyby okazalo sie, ze te fotografie sa dzielem al-dzaziry. Czy to nie przypadek, ze wrzaskliwe akcje „pacyfistow“ wspolgraja z terrorystami roznej „masci“. Ma racje „grunwald 11“ piszac, ze zbrodnie popelnione na cywilach amerykanskich nie wzbudzily zadnego protestu, zadnego glosu oburzenia na to zwyrodnienie rejestrowane okiem kamery. A zamordowanie, z zimna krwia, porwanego Wlocha. A czy to co pokazala znowu al-dzazira, to co wyprawiano z porwanymi prawdziwymi pacyfistami japonskimi, to nie byly tortury? Podkreslam- prawdziwymi, bo oni przyjechali by w akcji charytatywnej narazac swoje zycie. Inaczej niz europejscy „pacyfisci“ grzejacy swoje dupy w bezpiecznym miejscu i domagajacy sie wycofania wszystkich tzw. okupantow. Gdzie byly glosy oburzenia „pacyfistow“ na te zbrodnie. Byloby dobrze gdyby wzieli oni udzial w „spontanicznych” manifestacjach protestujacych przeciw masakrom ludnosci cywilnej w wykonaniu terrorystow al-kaidy i stowarzyszonych z nimi terrorystami z pod znaku mahometa czy jakiegos innego sadra. Chcialbym przypomniec wszystkim „wstrzasnietym“, ze w Somali zolnerze kanadyjscy i belgijscy wystepujacy pod egida ONZ-tu, a wiec pacyfikatorzy, torturowali Somalijczykow. To samo robili ONZ-towscy zolnierze holenderscy w rozpadajacej sie Jugoslawii. Roznica jest tylka taka, ze ci ostatni wystepowali w blekitnych helmach jako wojsko ONZ, wiec nalezalo wyciszyc sprawe . Natomiast jesli idzie o okupacyjne wojska koalicji, kazdy chwyt jest dozwolony zeby „przylozyc“ amerykanskiej administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manuela Re: amerykanscy zwyrodnialcy IP: *.54.221.245.tisdip.tiscali.de 06.05.04, 21:34 A kto tych wszystkich obcokrajowcow zapraszal do Iraku? Wiedzieli czym to pachnie, wiedzieli w co sie pchaja. Jesli gina, to sami sobie winni. A Postawy USA w tej calej sprawie nie mozna porownywac z innymi. Wdarli sie do kraju, aby niby zapanowal spokoj i porzadek. Klamstwo za klamstwem.Taki to cywilizowany i demokratyczny kraj. Szkoda wszystkich ludzi, ktorzy gina. A poza tym nie kazdy Muzulmanin, to terrorysta. Takich radykalnych wyznawcow spotkac mozna w kazdej religii. Cos mi sie wydaje, ze w Polsce jest za duzo radykalnych Zydow. Nie mam nic przeciwko innym narodom, ale tolerancja obowiazuje w obie strony. Wiecej szacunku dla czlowieka, bez wzgledu na to skad pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siker gadasz w stylu-a wy bijecie murzynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon Bush wiedzial od pazdziernika 2003 IP: *.chello.pl 06.05.04, 21:50 z tym opieprzaniem rumsfelda i busha to maskarada wczoraj (05/05/200404) rzeczniczka miedzynarodowego komitetu czerwonego krzyza pani nattori w wywiadzie dla szwajcarskiej telewizji powiedziala, ze z raportów jej organizacji wynika, ze "tortury są stosowane systematycznie i powszechnie przez koalicją okupującą irak", ze te raporty "są dużo gorsze niz opublikowane zdjęcia" i donald rumsfeld oraz george bush byli bezposrednio o tym informowani przez genewe od pazdziernika 2003; dziennikarz pyta: z naszych zrodel wynika ze to zjawisko jest duzo gorsze niz za saddama husajna, rzeczniczka odpowiada zazenowana "niestety tak". trąbia o tym a w polskich mediach nie uswiadczysz... dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Right Hand Re: Bush wiedzial od pazdziernika 2003 IP: 195.150.90.* 06.05.04, 22:51 Jak czytam takich głupoli jak eon tracę resztkę sił. Takie ch.. je jak on tęsknią do dyktatur a postępowania demokracji nigdy nie zrozumieją. Nie podobają ci się głąbie USA to sp... do Putina albo Kim Dzong ILa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myss zapomnialec dodac cos o lewakach IP: *.awb.us 06.05.04, 22:56 Francji, Niemczech(HItler), Rosji, Chinach, Kanadzie i prawie calym swiecie. No i o pacyfach ... no to chyba bedzie juz caly repertuar "argumentow ...." czy cos ominalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo zajadasz kurczaczka z czekoladą IP: *.kosnet.pl / 195.136.50.* 06.05.04, 22:00 i boli cię że ten świay jest taki okrutny co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdb ja tak IP: *.dynamic.qsc.de 06.05.04, 22:36 stawiacie znak rownosci okupanci=bandyci, zdecydujcie sie wreszcie, o co wam chodzi, bo bandyci nie beda sie patczkowac z okupowanymi. ja nie wiem, za co mialby bush przepraszac, jego przeprosiny bylyby smieszne, ale jesli sie poczuwa, to prosze bardzo, ja sie nie poczuwam, jego dyngs, jego sprawa.. przetrzepanie dupy paru gierojom zanim oni wymysla cos duzo gorszego wydaje mi sie byc zupelnie usprawiedliwione.. no dobrze, jakis oficer beknie i przeniosa go na wyzsze stanowisko, bo sie sprawdzil i nie "cyklal".. taki tego bedzie skutek i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber Re: Niesiemy kaganek wolnosci i demokracji IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 22:49 Kampania wyborcza w toku a tu ci taki pasztet. Bush nie mial wyjscia i opieprzyl przyjaciela zeby pokazac ze sie odcina. Ale tak naprawde cala czolowka administracji Busha ma w dupie jencow/wiezniow irackich - to dla nich dzicy podludzie. Glowna cecha tej administracji to max-arogancja i marzenia imperialne. Liczyli ze podludzie obsypia ich kwiatami na wejsciu i pokornie udostepnia rope. A tu taka niewdziecznosc ! A mialo byc wszystko zalatwione w 60 dni jak obiecywal Donald R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: ja tak IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.04, 00:33 Gość portalu: bdb napisał(a): >a nie wiem, za co mialby bush przepraszac, jego przeprosiny bylyby smieszne, Wlasnie przeprosil, oficjalnie, tak podaly agencje. A ze jest smieszny i tym razem, no coz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur zobaczcie potworne zdjecia IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 06.05.04, 23:14 Zobaczcie potworne zdecia z Iraku, tutaj sa zebrane z roznych serwerow. Niektore z nich sa z Daily Mirror, niektore z Washington Post i innych mediow. W Polsce sie ich nie pokazuje, choc argenstynska agencja prasowa pisze, ze polscy żołnierze tez gwałcili irackie kobiety. To potworne: www.nowaaurora.prv.pl/news.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siker dlaczego tylko gani- powinien go gonić z rządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerry Czy tylko Bush i Rumsfeld winny? IP: *.co.us.ibm.com 07.05.04, 00:07 Tych kilku zolniezy w Iraku imitowalo wybryki seksualne prezydenta Clintona w Bialym Domu z Monika L. Dlaczego pacyfisci i liberalowie calkowicie gania Busza (jak zwykle) a nie swojego ulubionego poprzedniego prezydenta USA Clintona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Czy tylko Bush i Rumsfeld winny? IP: *.ci.uw.edu.pl 07.05.04, 00:41 tu nie chodzi o zaden pacyfizm. po cholere amerykanie pchali sie do Iraku? po to zeby stworzyc rezim jeszcze gorszy niz saddama. bo na razie tylko to im wychodzi. propagowanie okrucienstwa, zboczen i roznorodnych dewiacji. obraza to mnie jako tzw. przedstawiciela cywilizacji zachodu. mozecie tlumaczyc, ze to arabska propaganda, ze bush ma wladze to moze wszystko, ale sorry, ja nie chcialbym, zeby ktos cos takiego zrobil mnie albo kogos z moich bliskich. gdyby cos takiego sie zdarzylo po prostu bym znienawidzili zarowno poszczegolnych oprawcow, jak i caly narod okupanta. wiec dlaczego mam sie dziwic irackim partyznatom. po takim czyms jak najbardziej popieram ich w walce przeciwko amerykanom, anglikom, polakom, wlochom, hiszpanom. obecnosc amerykanow w Iraku to woda na mlyn tych prawdziwych terrorystow - fanatykow, ktorzy z dnia na dzien dostaja kolejne argumenty do rak i to od samych amerykanow. rzeczywiscie smutno mi, ze swiat jest pelen roznej masci zboczencow i skrajnych dewiantow. ale chyba bardziej smutne jest to, ze zawsze znajdzie sie jakis kretyn na tego typu forach, ktory bedzie chcial to jakos wytlumaczyc i "zrozumiec". jak rzeczywistosc nie przystaje do pogladow to tym gorzej dla rzeczywistosci, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punisher bic arabusow ile popadnie i patrzec jak puchnie !! IP: *.nyc.rr.com 07.05.04, 00:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: bic arabusow ile popadnie i patrzec jak puchn IP: *.ci.uw.edu.pl 07.05.04, 00:59 ech, new york... co te miasta robia z ludzmi. jedz kolego do Iraku. a moze juz tam jeste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a po co? Re: bic arabusow ile popadnie i patrzec jak puchn IP: *.los-angeles-14-15rs.ca.dial-access.att.net 07.05.04, 03:09 A co te Arabusy tobie osobiscie zawinily? Ale te Polaczki glupie, Matko Boska!!! Wkrotce zaczniecie placic slona cene za swoja glupote!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clara zapomniales o morderstwach w czasie tortur? IP: *.ok.ok.cox.net 07.05.04, 00:50 piszesz o "wybrykach seksualnych", a dlaczego nie wspominasz o zamordowanych w czasie tortur, lub zmarlych po torturach ? przeciez pisza o tym rowniez w prasie amerykanskiej ! nie bylo fotografii, a co oczy nie widza ...? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Czy tylko Bush i Rumsfeld winny? 07.05.04, 08:33 Gość portalu: Gerry napisał(a): > Tych kilku zolniezy w Iraku imitowalo wybryki seksualne prezydenta Clintona w > Bialym Domu z Monika L. > Dlaczego pacyfisci i liberalowie calkowicie gania Busza (jak zwykle) a nie > swojego ulubionego poprzedniego prezydenta USA Clintona? to Clinton lub podlegli mu gwałcili Irakijki i bili więźniów na śmierć? Jesli coś o tym wiesz, rzuć jakimś linkiem, no i biegiem na posterunek policji przestępstwo zgłosić. Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Czy tylko Bush i Rumsfeld winny? IP: 5.5R* / 213.189.83.* 07.05.04, 11:47 No wlasnie. Widzisz w jakie bagno moralne wdepnales, buszolomie amerykasnynski? Ameryka nierzadem stoi...... Odpowiedz Link Zgłoś