Dodaj do ulubionych

Bush gani Rumsfelda

IP: 195.70.208.* 06.05.04, 14:03
Polacy - czy mamy czyste sumienie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Antek Re: Bush gani Rumsfelda IP: 216.223.64.* 06.05.04, 14:12
      Predzej Bush straci stolek niz Ramsfeld. Za Ramsfeldem stoi jego religia i
      wszyscy scyzorykiem ochrzczeni.Nawet jak go przeniosa to na jego miejsce
      przyjdzie jakis inny Goldberg.co za roznica? Czasem wydaje mi sie ,ze Rumsfeld
      to taki ich Wachowski, to on siedzi za kolkiem i kieruje.
      P.S.J.K.2 zapytuje czy my, Polacy mamy czyste sumienie. Odpowiedz: NIE! I dalej
      brniemy w to g....
      • tow1sekr Re: Bush gani Rumsfelda 06.05.04, 14:17
        najwyższy czas na powrót naszych okupantów do polski. kwaśniewskiego wyślemy do
        iraku na dożywocie.
        • Gość: Tysprowda Re: Bush gani Rumsfelda IP: 5.5R* / *.qualitynet.net 06.05.04, 14:28
          Najwyzszy czas na powrot, wyslanych do Irakoriko za nasze pieniadze, polskich
          zywych tarcz amerykansynow stabilizujacych tam okupacje w celu piratyzacji
          majatku narodowego dla buszewikow z USraela.
          • cien_anny PIES CI MORDE LIZAL, CH|_|JU 06.05.04, 15:11
            A potem sie wyrzygal!
            • Gość: Ohyda BU$H,RUMSFELD i ich armia zboczencow sexualnych IP: *.ght.iadfw.net 06.05.04, 16:27
              BU$H, Rumsfeld i ci wszyscy zafajdani moralisci amerykanscy przynoszo hanbe
              rasie ludzkiej. Zachowujo sie jak nojgorsi zboczency sexualni, wliczajac to
              kobiety sluzace w armii USA.

Banda oszustow.
              Ani broni masowego razenia nie znalezli
              ani praw czlowieka nie wprowadzili

ale za to wydojo rope naftowo za pol darmo.
              Rzygac sie mi chce jak mysle o USA i tym tchorzu Bu$hu co sam sie wymigal od
              wojny w Wietnamie a innych wysyal. Taki on Szwejk.
              • Gość: me again ..........Swiat gani Bu$ha IP: *.ght.iadfw.net 06.05.04, 16:29
                Tchorz Bu$h
                Klamca Bu$h
                Mam nadzieje ze ONZ i Czerwony Krzyz a nie tylko oburzone spoleczenstwa zganio
                Bu$ha i jego zboczency pojdo za kratki.
                • Gość: Polak Patriota BUSZ I JEWNITED STATES DO GAZU IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 06.05.04, 22:09
                  • Gość: chala Re: BUSZ I JEWNITED STATES DO GAZU IP: *.rdu.bellsouth.net 06.05.04, 22:23
                    trzeba naleciec na te warszawke. smieci antysemickich tam za duzo- posprzatac
                    czas.
                    • Gość: ale chala ta Wyborcza IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.04, 01:10
                      Gość portalu: chala napisał(a):

> trzeba naleciec na te warszawke. smieci antysemickich tam za duzo- posprzatac
                      > czas.

Ale chala ta Wborcza, ze takie smieci puszcza. Widac tylko antysemityzm ma byc
                      karalny, reszta anty- juz nie . Ale chala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
            • Gość: ciekawski Re: PIES CI MORDE LIZAL, CH|_|JU IP: *.a.pppool.de 06.05.04, 17:37
              Skad wiesz? Wyrzygal na ciebie??
            • tow1sekr Re: PIES 07.05.04, 00:05
              Ciekawi mnie bardzo dlaczego cenzura dalej nie działa. Swojego czasu takie
              texty były kasowane. A może adminowi pasują takie subtelne texty? Admin,
              wnioskuję, że jesteś za okupacją i za maltertowaniem Bogu ropy winnych
              Irakijczyków, przepraszam Bogu ducha winnych Irakijczyków, co?
              A ten cien_anny to zapewne ma IP albo MON (IP.mon.gov.pl), albo Kancelarii
              rumianego nieroba z pałacu (IP.rum.nie.rob.pl). I wszystko jasne tylko z
              tamtych kręgów może dochodzić takie "szczekanie żałosne".
              • Gość: Wscibski Re: PIES IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.04, 02:53
                > A ten cien_anny to zapewne ma IP albo MON (IP.mon.gov.pl), albo Kancelarii
                > rumianego nieroba z pałacu (IP.rum.nie.rob.pl). I wszystko jasne tylko z
                > tamtych kręgów może dochodzić takie "szczekanie żałosne".

Niestety nie, sa jeszcze inne kregi, i jeszcze gorsze, mocno sterujace tymi, o
                ktorych piszesz....
            • Gość: Tysprowda Re: PIES CI MORDE LIZAL, CH|_|JU IP: 5.5R* / 213.189.83.* 07.05.04, 11:23
              Najwyzszy czas na powrot, wyslanych do Irakoriko za nasze pieniadze, polskich
              zywych tarcz amerykansynow stabilizujacych tam okupacje w celu piratyzacji
              majatku narodowego dla buszewikow z USraela, oraz dla takich buszolomow
              prymitywnych jak cien_anny.

Cien_anny to parobek Busha Nostra rozpalajacy wespol w zespol

p a n a n t y a m e r y k a n i z m.

Ku chwale buszczyzny!

• Gość: kontra Bush skretynial do poziomu debili na tym forum IP: *.tpl.on.ca / 192.30.226.* 06.05.04, 19:42
        Antek napisał(a):

> Predzej Bush straci stolek niz Ramsfeld. Za Ramsfeldem stoi jego religia i
        > wszyscy scyzorykiem ochrzczeni.Nawet jak go przeniosa to na jego miejsce
        > przyjdzie jakis inny Goldberg.co za roznica? Czasem wydaje mi sie ,ze
        Rumsfeld
        > to taki ich Wachowski, to on siedzi za kolkiem i kieruje.
        > P.S.J.K.2 zapytuje czy my, Polacy mamy czyste sumienie. Odpowiedz: NIE! I
        dalej brniemy w to g....
        Kontra: Jakie gowno gowniany komuchu. Wlasnie tydzien temu islamscy mordercy
        rezymu Sudanskiego wymordowali 10 tysiecy chrzescijan. To na dodatek 2 milinow
        wymordowanych poprzednio. Zaden durny Antek nawet nie pisnal. Teraz drze morde
        bo jacys Amerykanie zrobili pare dowcipow z islamskimi bandytami w Iraku.
        Ja jestem wsciekly na Busha, ze zamiast zatuszowac sprawe tak jak by to zrobil
        Czyrak przeprasza arabskich skundzieli. Stracil jaja przy tym bezjajowcu
        Collinie Powellu.
      • Gość: kontra Bush skretyniaj do poziomu debili na tym forum IP: *.tpl.on.ca / 192.30.226.* 06.05.04, 19:42
        Antek napisał(a):

Rumsfeld
        dalej brniemy w to g....
        Collinie Powellu.
      • Gość: kontra Bush skretynial do poziomu debili na tym forum IP: *.tpl.on.ca / 192.30.226.* 06.05.04, 19:42
        Antek napisał(a):

Rumsfeld
        dalej brniemy w to g....
        Collinie Powellu.
        • Gość: Zbych Kanadol jedź lepiej foki walić pałką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:06
          I do Polski lepiej nie wracaj.
          Starczy nam krajowych debilków.
    • Gość: Gość Jak zwykle gazeta wybiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:26
      Pominięto nowe zdjęcia w Washington Post:
      www.washingtonpost.com/
      Pod zdjęciem wystarczy kliknąć po następne
      Oczywiście Adam Michnik w rozmowach z Kiszczakiem i Urbanem wyraża z pewnością
      żal z powodu braku cenzury.
      Zablokowałoby się Internet i luzik, a tak ktoś bruździ naszemu szlachetnemu
      redaktorowi.
      • Gość: Tysprowda Re: Jak zwykle gazeta wybiera IP: 5.5R* / *.qualitynet.net 06.05.04, 14:39
        White trash Rumsfeldus Germanicus Barbarus Maximus wysyla takie inne white
        trash, barachlo innymi slowy, ze slumsow Ameryki na podboj i zabijanie podludzi
        w egzotycznych krajach.

Buszewicy i buszysci socjalizuja koszty, aby sprywatyzowac zyski.

Rumsfelda "shock and awe" cialem sie stalo i zamieszkalo miedzy amerykansynami.

Zaszokowal i zadziwil caly swiat w swoim szale szerzenia

p a n a n t y a m e r y k a n i z mu.
    • Gość: . Przyganial kociol garnkowi IP: *.arcor-ip.de 06.05.04, 14:40
    • Gość: Paweł Jak miło czyta się takie komentarze :) IP: 195.136.98.* 06.05.04, 14:55
      Zgadzam się. Polskie wojsko musi wrócić do Polski. Nigdy nie powinno się tam
      znaleźć (bez poparcia ONZ).
    • Gość: Karbat Re: Bush gani Rumsfelda IP: *.pool.mediaWays.net 06.05.04, 15:00
      i co z tego wynika czy tez wyniknie ......nic!
      kruk krukowi oka nie wykole.
      Maly teatrzyk jaki ci faceci odstawiaja nikomu nie zaszkodzi a gawiedz bedzie s
      miala sie czym podniecac.
    • Gość: joe z psiksasu Re: Bush gani Rumsfelda IP: *.pool21345.interbusiness.it 06.05.04, 15:04
      Mowi do was joe glos z ameryki. Mialech ja do was juz nie pisac wiencej bo mi
      sie moj helper zbuntowal i nie chcial bestyja mi pomagac ale tera jak wrucilimy
      z majowego to my troche popili i dal sie on namowic i co ja gadam to on mi
      pisze na tyj maszynie. Na niego tera wolaja Andy dawnij zwal sie Antek un jes
      zmyslny. Zawsze jak se siedze za potszebo to mi ruzne mysli przychodzom to ja
      to wam chce napisac bo dobze jest inteligientnie pogadac. Ja widzial te obraski
      z iraku co teras pokazujom, i jak zobaczylech tego co zyc wypina to se
      przypomnialech jak u nas we wsi my grali w dupnika. To bylo wtedy wesolo i
      ludziska nie gapili sie w ekran ino sie kulturalnie bawili i nijakiego teroru
      nie bylo ino jak kturen mial cienszko lape to sie czulo. Albo jak ja widzial te
      ludziska jeden na drugim powalone to my tez tak sie zabawiali i jeden na drugim
      sie uwalal i czekalim jak dlugo ten na spodzie wytszyma a jak sie czasem do tyj
      zabawy dostawila dzioucha to bylo smiechu a jak jak byla dupiasta i cycata to
      choc cienzar sie czulo ale i przyjemnosc jakowas tysz byla. To ja widze ze te
      nasze chlopaki tysz w tym iraku sie tak samo zabawiaja jako i my dawnij to moze
      ich occe pochodzily z tyj samej wsi. To une nic zlego nie robiom tylko sie
      kulturalnie zabawiajom. A coby chodzilo ze une dupczom te miejscowe mlode
      dziouchy to ja se mysle ze to nie prawdo bo te dziouchy maja uzendowo cos
      wyciente i cosik zaszyte to ktoby sie za taka robote brol. A ten co go do
      drutuf polonczyli to tysz tak i zemno bylo kiedy se ze somsiadem popilem i
      potym mie do spitala zawiezli i tysz drutami polonczyli i serce mi badali ino
      ze na lezonco a ten co go pokazywali stojal bo tam na piachu nie idzie sie
      klasc bo robacta tam pelno to go na stojaka badali i widac co wyniki miol dobre
      bo ten co stojal blisko sie smiol. A tera idziem spiewac godzinki bo jusz pora
      amen.
    • Gość: remikane zdjęcia z dzisiejszej washingtonpost SZOK IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.05.04, 15:10
      Jezu!!! Widzieliście wszystkie zdjęcia z dzisiejszego wydania washingtonpost?
      Poprostu szok!
      Bush już jest udupiony!

www.washingtonpost.com/
      www.washingtonpost.com/wp-srv/flash/photo/world/2004-05-03_prisonabuse/index_frames.htm?startat=1&indexFile=world_2004-05-03_prisonabuse
      • Gość: J.K.2 Polacy - czy mamy czyste sumienie? IP: 195.70.208.* 06.05.04, 15:16
    • Gość: PP Re: Bush gani Rumsfelda IP: *.156.21.47.Dial1.Boston1.Level3.net 06.05.04, 15:17
      Uczyl marcin marcina............
      • Gość: PP Re: Bush gani Rumsfelda IP: *.156.21.47.Dial1.Boston1.Level3.net 06.05.04, 16:38
        Bush rumsfelda
        Rummie busha
        A we srodku
        cos sie rusza
    • Gość: 4krzych1 to Sadam Husajn chyba dostanie klapsa... IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 15:54
      ... i nie moze by inaczej, bo z nim ludzie Busha seniora i juniora krecili
      kiedys niezle interesy, podobnie, jak i z rodzin bin Ladena...
      To jest Ameryka; to slynne USA...
      • Gość: michal Re: to Sadam Husajn chyba dostanie klapsa... IP: 193.0.72.* 06.05.04, 16:10
        Amerykanscy zoldacy to chorzy ludzie,
        ja juz takie zdjecia widzialem w ksiazce pt. "Oswiecim"
        sorry, ale na takie cos po prostu brak slow.
        Po co w ogole bylo obalac Saddama skoro wprowadza sie jeszcze
        gorszy rezim.

Popatrzcie sobie na to:
        www.thememoryhole.org/war/iraqis_tortured/

A zwlaszcza na to:
        www.argentina.indymedia.org/news/2004/05/192544.php
        • Gość: Halo Re: to Sadam Husajn chyba dostanie klapsa... IP: *.twmi.rr.com 07.05.04, 17:35
    • Gość: H Re: Bush gani Rumsfelda IP: 63.121.99.* 06.05.04, 16:19
      Bush moze ganic swego kundla ze nasral na dywan albo na buty.
      On jest tylko popychadlem w tym biznesie.A rzadza ci co nie nosza
      mycek ale im wycieto kawalek flaka w spodniach.
    • Gość: ma6 No i TO jest ta "prawdziwa kultura i cywilizacja" IP: *.awb.us 06.05.04, 16:20
      a nie jakies, (jak to pisza niektorzy, chyba sluzbowo)
      "brudasy i dzikusy w recznikach" ...
    • Gość: Kamila Re: Bush gani Rumsfelda IP: 213.199.192.* 06.05.04, 16:25
      Istny cyrk! Rumsfeld powinien juz siedziec za kratkami, a nie wysluchiwac
      prywatnej reprymendy. A ci, co Polske zwiazali z tymi kryminalistami z
      Washington DC, czyli Kwasniewski, Miller & Belka (polski nadzorca w Iraku), tez
      powinni isc w Polsce pod sad za zdrade stanu i przestepstwa wojenne!
    • Gość: bk Re: Bush gani Rumsfelda IP: 12.24.244.* 06.05.04, 16:27
      kolejka do reprymendy : Bush, Rumsfeld, Wolfowitz, Cheney, Powell, Blair,
      Kwasniewski, Aznar (nieobecny), Bremmer i inne buszo-oszolomy
      • Gość: 4krzych1 a o Belce "ratunkowej" Qwacha zapomniales??? IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 21:55
    • Gość: ribby Re: Bush gani Rumsfelda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 18:06
      Ja mam. I nie zycze sobie, zeby jakies fiutki wypowiadaly sie w moim imieniu.
    • Gość: Amerykanofil Rumsfeld moze zdemontowac Busha IP: *.a.pppool.de 06.05.04, 18:20
      Jak sie Rumsfeld wkurzy to razem ze swoja banda kolezkow szybko zdemontuje
      Busha. Zeby sie w ten pajac nie zdziwil, jak predko moze stracic swoj
      prezydencki stolek i byc odeslany na swoja farme. Jak sie zleceniodawcy
      zdenerwuja na nieposlusznego to mu nasikaja do wyborczej zupy i po zawodach.
      • Gość: żydojep do gazu moskow i jankesow IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 06.05.04, 22:11
    • Gość: grzes Re: Bush gani Rumsfelda IP: 12.40.97.* 06.05.04, 18:25
      To wszystko na pokaz. PO cichu napewno dostal nominacje
    • losiu4 Re: Bush gani Rumsfelda 06.05.04, 19:12
      taaa, niegrzeczny jesteś Rumsfeld... za kare pojdziesz do kąta... a kto odpowie
      za paręnaście tysięcy zabitych cywili?

Losiu
    • Gość: t.p. Re: amerykanscy zwyrodnialcy IP: *.25-151.libero.it 06.05.04, 20:47
      Zwyrodniali Amerykanie torturowali niewinnych Irakijczykow. Pawdopodobnie okaze
      sie, ze bylo tych torturowanych setki a moze tysiace. Jak dotad tzw. Opinia
      publiczna juz wydala wyrok choc sledztwo dopiero zaczelo sie. Torturowani
      dostana odszkodowanie od okupantow, wiec na pewno tych ofiar bedzie duzo.
      Oczywiscie armia amerykanska czy brytyjska to nie Armia Zbawienia i moga byc
      tez psychopaci, zwlaszcza kiedy wojna w calym swoim okrucienstwie nie oszczedza
      sytuacji, w ktorych mlodzi zolnierze nagle sie znalezli. Ta “wstretna”
      demokracja w amerykanskim wykonaniu ma jednak to do siebie, ze takie zdarzenia
      wychodza na swiatlo dzienne i podlegaja sledztwu. Jak dotad, to co mozna bylo
      zobaczyc za posrednictwem TV, mowi nie wiele. Rownie dobrze mogly to byc
      wyglupy. Poczekajmy spokojnie na ciag dalszy. Aktualnie to naglosnienie ma
      sluzyc “pacyfistom” do zochydzenia amerykanskich okupantow. Wcale nie
      zdziwilbym sie, gdyby okazalo sie, ze te fotografie sa dzielem al-dzaziry. Czy
      to nie przypadek, ze wrzaskliwe akcje „pacyfistow“ wspolgraja z terrorystami
      roznej „masci“. Ma racje „grunwald 11“ piszac, ze zbrodnie popelnione na
      cywilach amerykanskich nie wzbudzily zadnego protestu, zadnego glosu oburzenia
      na to zwyrodnienie rejestrowane okiem kamery. A zamordowanie, z zimna krwia,
      porwanego Wlocha. A czy to co pokazala znowu al-dzazira, to co wyprawiano z
      porwanymi prawdziwymi pacyfistami japonskimi, to nie byly tortury? Podkreslam-
      prawdziwymi, bo oni przyjechali by w akcji charytatywnej narazac swoje zycie.
      Inaczej niz europejscy „pacyfisci“ grzejacy swoje dupy w bezpiecznym miejscu i
      domagajacy sie wycofania wszystkich tzw. okupantow. Gdzie byly glosy
      oburzenia „pacyfistow“ na te zbrodnie. Byloby dobrze gdyby wzieli oni udzial
      w „spontanicznych” manifestacjach protestujacych przeciw masakrom ludnosci
      cywilnej w wykonaniu terrorystow al-kaidy i stowarzyszonych z nimi terrorystami
      z pod znaku mahometa czy jakiegos innego sadra.
      Chcialbym przypomniec wszystkim „wstrzasnietym“, ze w Somali zolnerze
      kanadyjscy i belgijscy wystepujacy pod egida ONZ-tu, a wiec pacyfikatorzy,
      torturowali Somalijczykow. To samo robili ONZ-towscy zolnierze holenderscy w
      rozpadajacej sie Jugoslawii. Roznica jest tylka taka, ze ci ostatni wystepowali
      w blekitnych helmach jako wojsko ONZ, wiec nalezalo wyciszyc sprawe . Natomiast
      jesli idzie o okupacyjne wojska koalicji, kazdy chwyt jest dozwolony
      zeby „przylozyc“ amerykanskiej administracji.
      • Gość: manuela Re: amerykanscy zwyrodnialcy IP: *.54.221.245.tisdip.tiscali.de 06.05.04, 21:34
        A kto tych wszystkich obcokrajowcow zapraszal do Iraku?
        Wiedzieli czym to pachnie, wiedzieli w co sie pchaja.
        Jesli gina, to sami sobie winni.
        A Postawy USA w tej calej sprawie nie mozna porownywac
        z innymi. Wdarli sie do kraju, aby niby zapanowal spokoj
        i porzadek. Klamstwo za klamstwem.Taki to cywilizowany i
        demokratyczny kraj.
        Szkoda wszystkich ludzi, ktorzy gina.
        A poza tym nie kazdy Muzulmanin, to terrorysta.
        Takich radykalnych wyznawcow spotkac mozna w kazdej religii.
        Cos mi sie wydaje, ze w Polsce jest za duzo radykalnych Zydow. Nie mam nic
        przeciwko innym narodom, ale tolerancja obowiazuje w obie strony. Wiecej
        szacunku dla czlowieka, bez wzgledu na to skad pochodzi.
      • Gość: siker gadasz w stylu-a wy bijecie murzynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:55
    • Gość: eon Bush wiedzial od pazdziernika 2003 IP: *.chello.pl 06.05.04, 21:50
      z tym opieprzaniem rumsfelda i busha to maskarada
      wczoraj (05/05/200404) rzeczniczka miedzynarodowego komitetu czerwonego krzyza
      pani nattori w wywiadzie dla szwajcarskiej telewizji powiedziala, ze z raportów jej organizacji wynika, ze "tortury są stosowane systematycznie i powszechnie przez koalicją okupującą irak", ze te raporty "są dużo gorsze niz opublikowane zdjęcia" i donald rumsfeld oraz george bush byli bezposrednio o tym informowani przez genewe od pazdziernika 2003; dziennikarz pyta: z naszych zrodel wynika ze to zjawisko jest duzo gorsze niz za saddama husajna, rzeczniczka odpowiada zazenowana "niestety tak".
      trąbia o tym a w polskich mediach nie uswiadczysz...
      dlaczego?
      • Gość: Red Right Hand Re: Bush wiedzial od pazdziernika 2003 IP: 195.150.90.* 06.05.04, 22:51
        Jak czytam takich głupoli jak eon tracę resztkę sił. Takie ch.. je jak on
        tęsknią do dyktatur a postępowania demokracji nigdy nie zrozumieją. Nie
        podobają ci się głąbie USA to sp... do Putina albo Kim Dzong ILa.
        • Gość: myss zapomnialec dodac cos o lewakach IP: *.awb.us 06.05.04, 22:56
          Francji, Niemczech(HItler), Rosji, Chinach, Kanadzie i prawie calym swiecie.
          No i o pacyfach ... no to chyba bedzie juz caly repertuar "argumentow ...."
          czy cos ominalem?
    • Gość: leo zajadasz kurczaczka z czekoladą IP: *.kosnet.pl / 195.136.50.* 06.05.04, 22:00
      i boli cię że ten świay jest taki okrutny co nie ?
    • Gość: bdb Re: Bush gani Rumsfelda IP: *.dynamic.qsc.de 06.05.04, 22:25
      ja tak
      • Gość: bdb ja tak IP: *.dynamic.qsc.de 06.05.04, 22:36
        stawiacie znak rownosci okupanci=bandyci, zdecydujcie sie wreszcie, o co wam
        chodzi, bo bandyci nie beda sie patczkowac z okupowanymi. ja nie wiem, za co
        mialby bush przepraszac, jego przeprosiny bylyby smieszne, ale jesli sie
        poczuwa, to prosze bardzo, ja sie nie poczuwam, jego dyngs, jego sprawa..
        przetrzepanie dupy paru gierojom zanim oni wymysla cos duzo gorszego wydaje mi
        sie byc zupelnie usprawiedliwione.. no dobrze, jakis oficer beknie i przeniosa
        go na wyzsze stanowisko, bo sie sprawdzil i nie "cyklal".. taki tego bedzie
        skutek i bardzo dobrze
        • Gość: amber Re: Niesiemy kaganek wolnosci i demokracji IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 22:49
          Kampania wyborcza w toku a tu ci taki pasztet. Bush nie mial wyjscia i
          opieprzyl przyjaciela zeby pokazac ze sie odcina.
          Ale tak naprawde cala czolowka administracji Busha ma w dupie jencow/wiezniow
          irackich - to dla nich dzicy podludzie.
          Glowna cecha tej administracji to max-arogancja i marzenia imperialne.
          Liczyli ze podludzie obsypia ich kwiatami na wejsciu i pokornie udostepnia rope.
          A tu taka niewdziecznosc !
          A mialo byc wszystko zalatwione w 60 dni jak obiecywal Donald R.
        • Gość: Eva Re: ja tak IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.04, 00:33
          Gość portalu: bdb napisał(a):
          >a nie wiem, za co mialby bush przepraszac, jego przeprosiny bylyby smieszne,

Wlasnie przeprosil, oficjalnie, tak podaly agencje. A ze jest smieszny i tym
          razem, no coz?
    • Gość: artur zobaczcie potworne zdjecia IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 06.05.04, 23:14
      Zobaczcie potworne zdecia z Iraku, tutaj sa zebrane z roznych serwerow. Niektore
      z nich sa z Daily Mirror, niektore z Washington Post i innych mediow. W Polsce
      sie ich nie pokazuje, choc argenstynska agencja prasowa pisze, ze polscy
      żołnierze tez gwałcili irackie kobiety. To potworne:
      www.nowaaurora.prv.pl/news.htm
    • Gość: siker dlaczego tylko gani- powinien go gonić z rządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:53
    • Gość: Gerry Czy tylko Bush i Rumsfeld winny? IP: *.co.us.ibm.com 07.05.04, 00:07
      Tych kilku zolniezy w Iraku imitowalo wybryki seksualne prezydenta Clintona w
      Bialym Domu z Monika L.

Dlaczego pacyfisci i liberalowie calkowicie gania Busza (jak zwykle) a nie
      swojego ulubionego poprzedniego prezydenta USA Clintona?
      • Gość: michal Re: Czy tylko Bush i Rumsfeld winny? IP: *.ci.uw.edu.pl 07.05.04, 00:41
        tu nie chodzi o zaden pacyfizm. po cholere amerykanie pchali sie do Iraku?
        po to zeby stworzyc rezim jeszcze gorszy niz saddama. bo na razie tylko to
        im wychodzi. propagowanie okrucienstwa, zboczen i roznorodnych dewiacji.
        obraza to mnie jako tzw. przedstawiciela cywilizacji zachodu.

mozecie tlumaczyc, ze to arabska propaganda, ze bush ma wladze to moze
        wszystko, ale sorry, ja nie chcialbym, zeby ktos cos takiego zrobil mnie albo
        kogos z moich bliskich. gdyby cos takiego sie zdarzylo po prostu bym
        znienawidzili zarowno poszczegolnych oprawcow, jak i caly narod okupanta.

wiec dlaczego mam sie dziwic irackim partyznatom. po takim czyms jak
        najbardziej popieram ich w walce przeciwko amerykanom, anglikom, polakom,
        wlochom, hiszpanom.

obecnosc amerykanow w Iraku to woda na mlyn tych prawdziwych terrorystow -
        fanatykow, ktorzy z dnia na dzien dostaja kolejne argumenty do rak i to od
        samych amerykanow.

rzeczywiscie smutno mi, ze swiat jest pelen roznej masci zboczencow i skrajnych
        dewiantow. ale chyba bardziej smutne jest to, ze zawsze znajdzie sie jakis
        kretyn na tego typu forach, ktory bedzie chcial to jakos wytlumaczyc
        i "zrozumiec".

jak rzeczywistosc nie przystaje do pogladow to tym gorzej dla rzeczywistosci,
        no nie?
        • Gość: punisher bic arabusow ile popadnie i patrzec jak puchnie !! IP: *.nyc.rr.com 07.05.04, 00:43
          • Gość: michal Re: bic arabusow ile popadnie i patrzec jak puchn IP: *.ci.uw.edu.pl 07.05.04, 00:59
            ech, new york... co te miasta robia z ludzmi. jedz kolego do Iraku. a moze juz
            tam jeste?
          • Gość: a po co? Re: bic arabusow ile popadnie i patrzec jak puchn IP: *.los-angeles-14-15rs.ca.dial-access.att.net 07.05.04, 03:09
            A co te Arabusy tobie osobiscie zawinily?
            Ale te Polaczki glupie, Matko Boska!!! Wkrotce zaczniecie placic slona cene za
            swoja glupote!!!
      • Gość: Clara zapomniales o morderstwach w czasie tortur? IP: *.ok.ok.cox.net 07.05.04, 00:50
        piszesz o "wybrykach seksualnych", a dlaczego nie wspominasz o zamordowanych w
        czasie tortur, lub zmarlych po torturach ? przeciez pisza o tym rowniez w
        prasie amerykanskiej ! nie bylo fotografii, a co oczy nie widza ...?
      • losiu4 Re: Czy tylko Bush i Rumsfeld winny? 07.05.04, 08:33
        Gość portalu: Gerry napisał(a):

> Tych kilku zolniezy w Iraku imitowalo wybryki seksualne prezydenta Clintona w
        > Bialym Domu z Monika L.

> Dlaczego pacyfisci i liberalowie calkowicie gania Busza (jak zwykle) a nie
        > swojego ulubionego poprzedniego prezydenta USA Clintona?

to Clinton lub podlegli mu gwałcili Irakijki i bili więźniów na śmierć? Jesli
        coś o tym wiesz, rzuć jakimś linkiem, no i biegiem na posterunek policji
        przestępstwo zgłosić.

Losiu
      • Gość: Tysprowda Re: Czy tylko Bush i Rumsfeld winny? IP: 5.5R* / 213.189.83.* 07.05.04, 11:47
        No wlasnie.

Widzisz w jakie bagno moralne wdepnales, buszolomie amerykasnynski?

Ameryka nierzadem stoi......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka