Dodaj do ulubionych

Znowu o RT.

10.06.11, 16:38
Przyczyny fascynacji RT tańcami w Waszyngtonie są dość zagadkowe. Ta poważna (?), państwowa telewizja odczuwa chyba brak ciekawszych tematów, bo o tańcom w Jefferson Memorial poświęciła już kilka artykułów.

Ale nie o tym chciałem napisać. Pod tym artykułem ktoś napisał komentarz, który niektórych forumowiczów może zirytować:

"RT is similar to Fox, CNN and the rest of corporate entertainment infomercials and this story is key example of that."

rt.com/news/dancing-flashmob-jefferson-memorial-usa/
Obserwuj wątek
    • igor_uk malkontent,jak jebkretacz2007. 10.06.11, 18:02
      malkontent,wybacz,ale zaczynasz przypominac jebnietegokretacza2007.Tam ten ma obsesje na temacie goowna w Rosji (caly czas wyszukuje artykuly w unternecie,z ktorych by wynikalo,ze Rosja to najgorsze Panstwo na Swiecie).Ty ze wyszukujesz materialow w RT,ktore maja udowodnic (!?) - ze RT to normalna stacja TV(!) i nie bylo by w tym nic zdroznego,ale w twoim mniemaniu,tym pograzasz RT.Jak juz pisalem do ciebie-ty prowadzisz swoja wojne z ta rosyjska stacja.

p.s.RT MUSI dostosowac sie do gustow odbiorcy.Jak by to byla stacja telewizyjna,ktora na okraglo podawala bardzo powazne wiadomosci,to by jej odbiorcow mozno bylo by dosc latwo policzyc.A dzieki temu,ze stara sie trafic i do tak nie wybrednego widza,jak Ty,to jej ogladalnosc rosnie.
      • malkontent6 Re: malkontent,jak jebkretacz2007. 10.06.11, 20:04
        igor_uk napisał:

> p.s.RT MUSI dostosowac sie do gustow odbiorcy.

A kim są odbiorcy RT? Oni za bardzo przypominają Prawdę i Agencję TASS aby byli traktowani poważnie na rynku amerykańskim.
        • igor_uk Re: malkontent,jak jebkretacz2007. 10.06.11, 23:22
          malkontent,cos mi sie wydaje,ze RT ty nie ogladsz.Jedynie co robisz,to wlazisz na strone RT, tlumaczysz tekst drukowany i na podstawie tego wyglaszasz opinie,ktore naprawda sa,po prostu - durne. Juz w poprzednim watku o RT zauwazylem,ze nie za bardzo polapales sie o co chodzilo w rozmowie link do ktorej Ty wkleiles.Ty nie potrafil wyczuc atmosfery,a to mnie sugeruje,ze ze sluchu jezyka angielskiego nie lapiesz.Moze myle sie i caly problem tylko w tym,co ty piszesz o sobie na okraglo.Nie bede tobie twoich slow przypominac-sam przeciez wiesz.
          • malkontent6 Re: malkontent,jak jebkretacz2007. 10.06.11, 23:46
            igor_uk napisał:

> Ty nie potrafil wyczuc atmosfery,

Igor, ja tę "atmosferę" doskonale wyczułem, tym bardziej, że czasami mam z nią do czynienia.
      • jk2007 igorku masz obsesje na Rosje 10.06.11, 20:38
        RT dostosowuje sie do pogladow lewactwa, bo establishment tego nie oglada...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka