Dodaj do ulubionych

Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134

25.06.11, 15:36
Nie wiem, może dopiero teraz się obudziłam, ale właśnie wyczytałam, że na pokładzie Topolewa, który rozbił się w Rosji kilka dni temu bylo 5 rosyjskich fizyków nuklearnych, specjalistów zaangażowanych w budowę elektrowni atomowej Busher w Iranie. Nazwiska 4 podano, 5. nie ujawniono. Prawda to?

info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/udo-ulfkotte/mysterioese-entwicklung-beim-iranischen-atomprogramm.html;jsessionid=E0EDC59A65ADA0DD3E31AFF4F1E21296
Obserwuj wątek
    • swiblowo Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:23
      Chyba tez sie dopiero obudzilismy - ale to by bylo podejrzane.
      Ty lepsza lingwistka jestes, szybciej znajdziesz.

- w Polsce jestesmy, pozdrawiamy Cie PIEKNA!
      • eva15 Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:28
        swiblowo napisała:

> Chyba tez sie dopiero obudzilismy - ale to by bylo podejrzane.
        > Ty lepsza lingwistka jestes, szybciej znajdziesz.

Chodzi mi o rosyjskie informacje, a tu znam dużo lepszych ode mnie, włącznie z Tobą. Ale rozumiem, urlop, może Igor coś wyszpera.

> - w Polsce jestesmy, pozdrawiamy Cie PIEKNA!

Pozdrawiam Was pięknie! Miłego urlopu!
        • eva15 Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:31
          Niemiecki Kopp powołał się na izraelski Haaretz:

www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/nuclear-experts-killed-in-russia-plane-crash-helped-design-iran-facility-1.369226
        • swiblowo Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:42
          ech..co to za urlop bez Ciebie?
          • eva15 Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:44
            swiblowo napisała:

> ech..co to za urlop bez Ciebie?

Jestem przy Tobie duchem, ciało mało jest ważne, to tylko ziemska powłoka.
      • igor_uk Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:34
        Ewa,tylko nie to! Zeby jeszcze Ty widziala w tym wypadku zamach,tego by juz nie wytrzymalem.
        • eva15 Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:36
          O czym piszesz, Igor? Ja tylko pytam, czy byli ci specjaliści na pokładzie, czy nie. Izraelski Haaretz twierdzi, że byli:

www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/nuclear-experts-killed-in-russia-plane-crash-helped-design-iran-facility-1.369226
          • igor_uk Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:44
            Ewa,ale o tym odrazu po katastrofie poinformowali media rosyjskie.Slynne "Utro" na, tej podstawie ,juz szuka spiska.
            Wiecej mozesz poczytac TU
            ,
            • eva15 Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:47
              Jaki tam od razu spisek, ludzie lubią teorie spiskowe. Wypadki wszak chodzą po ludziach, więc po fizykach nuklearnych też. W końcu i niektórym irańskim też się wypadki przydarzyły. Nie ma się czym podniecać.
            • swiblowo Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:51
              fuck! ale niefart!
              Igor napisz list na priva, gdzies sie wcial Twoj adres mail.
              • malkontent6 Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 17:03
                swiblowo napisała:

> fuck! ale niefart!

Rosjanie nawet przeklinają teraz po rosyjsku?
                • malkontent6 Ooops... 25.06.11, 17:04
                  Miało być:

Rosjanie nawet przeklinają teraz po angielsku?
                  • swiblowo Re: Ooops... 25.06.11, 17:13
                    Zeby tylko...talent - mowie Ci!
                    • malkontent6 Re: Ooops... 25.06.11, 17:43
                      Dziwne to. Macie tyle pięknych rosyjskich przekleństw a używacie anglosaskich.
                      • igor_uk Re: Ooops... 25.06.11, 17:50
                        malkontent,nu wlasnie.Czemu tak jest,Polace maja tyle soczystych przeklenstw,a rzucaja sie fuckami?
                        p.s. swiblowo jest Polakiem-nie wiedziales o tym?
                        Tu na forum pisze tylko 4 Rosjanina-ja,romrus i mongol,czasami wpada gosc ze smolenska,jako czwarty.Reszta to Polace zamieszkale w roznych Krajach Swiata,w Rosji rowniez.
                        • eva15 Re: Ooops... 25.06.11, 17:52
                          Igor, co Co to przeszkadza, niech on sobie plecie od rzeczy...
    • polski_francuz Powolne dojscie do siebie 25.06.11, 16:29
      po snie nie pozwolilo na zrozumienie elementarnej sprawy.

Niebezpieczna technologia nuklearna i prymitywne przyzwyczajenia takie jak nawigowanie samolotu po pijaku nie sa do pogodzenia.

Nie sadze zatem, ze to Mossad upil nawigatora by pomoc sprawie Izraela. Nawigator sam sie uchlal.

PF
      • pimpus18 Re: Powolne dojscie do siebie 25.06.11, 17:33
        polski_francuz napisał:

> po snie nie pozwolilo na zrozumienie elementarnej sprawy.
        >
        > Niebezpieczna technologia nuklearna i prymitywne przyzwyczajenia takie jak nawi
        > gowanie samolotu po pijaku nie sa do pogodzenia.
        >
        > Nie sadze zatem, ze to Mossad upil nawigatora by pomoc sprawie Izraela. Nawigat
        > or sam sie uchlal.
        >
        > PF

Ciemniaki w Pomrocznej już wszystko wiedzą.

A co to było w Smoleńsku?

• felusiak1 Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:31
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,126438264,126446338,Re_Felus_odkryl_przyslowiowa_Ameryke.html
      jeśli FAZ o tym nie napisał to nieprawda.
      • eva15 Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:35
        Feluś plotłeś o rzeczach znanych w EU i Niemczech już od miesięcy i dawno już przewałkowanych. W Niemczech były dziesiątki artykułów na ten temat włącznie z podaniem nazwisk konkretnych winnych polityków. Pogadano, ponarzekano i na tym się skończyło. Do ciebie rzeczywistość dociera dopiero wtedy, gdy wsj ją opisze.
        • felusiak1 Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:51
          nie moje dziecko ja to wiem i o tym piszę a ty wciskasz mi, że winien jest goldman.
          nikt inny. wszyscy zostali przez goldmana związani i zakneblowani a nastepnie szantazowani i zmuszeni do jego usług. piszesz mi, że banki rzadza a politycy przez ciebie wybrani w wolnych wyborach tańczą do ich muzyki i jednocześnie regulują działalność tych banków i przesłuchują i wogóle klasa polityczna nie ponosi winy za stan państwowych finansów. nie ma żadnej korelacji pomiędzy wysokimi deficytami, pozyczaniem pieniędzy, rozdawaniem tych pieniedzy tym, którzy mają wpływ na wyborcę i wygrywaniem wyborów.
          mówisz mi, ze wyborca nie ponosi winy, że społeczeństwa nie ponoszą winy i imputujesz, że ludzie powinni głosować przeciwko własnym interesom.rzad daje im wczesne emerytury w wysokości poborów. pieniadze na te emerytury pochodzą z pożyczki, emeryci zadowoleni z dobrobytu głosuja na tenże rząd i koło sie zamyka. rzad daje coraz wiecej praw i pieniedzy związkom zawodowym a te masowo na ten rzad głosują i ty mówisz mi, że nie ma żadnej korelacji.
          klamka u klozetowych drzwi na dworcu w koluszkach pojmuje te prosta zależność.
          • eva15 Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 25.06.11, 16:54
            Nudzisz, feluś, ten wątek jest o Tupolewie.
          • zlotamajka chojny jestes felus 25.06.11, 17:11
            pieniadze na te emerytury pochodzą z pożycz
            > ki, emeryci zadowoleni z dobrobytu głosuja na tenże rząd i koło sie zamyka.
            Swoja ciezko zapracowana emeryture oddajesz. Pod ktorym bankiem bedziesz zebral na starosc?
            • mara571 majka ty jestes hojna 25.06.11, 17:22
              wiesz, ile rent i emerytur pobierali greccy emeryci w roku?
              Wiesz, ze prawdopodobnie rodziny nadal pobieraja emerytury dawno zmarlych czlonkow rodzin?
              • zlotamajka Re: majka ty jestes hojna 25.06.11, 17:37
                No to mara pod ktorym bankiem z felusiem staniecie na zebry? Goldman?;) Nie radze. Kociaki wyrzucili bo nie bylo ich stac, hahah
                • eva15 Re: majka ty jestes hojna 25.06.11, 17:54
                  zlotamajka napisała:

> No to mara pod ktorym bankiem z felusiem staniecie na zebry? Goldman?;) Nie radze. Kociaki wyrzucili bo nie bylo ich stac, hahah

Dobrze, że nie zjedli ich z głodu, humaniści jak widać..
                  • zlotamajka Re: majka ty jestes hojna 25.06.11, 18:05
                    humaniści jak widać..

No przeciez. Papierami przeciez sie nie najedza.
    • mara571 tu znajdzeisz ciekawe informacje z linkami 25.06.11, 16:57
      lamelka222.salon24.pl/318442,rosyjski-tu-134-zagadka-pana-hartwiga
      • eva15 Re: tu znajdzeisz ciekawe informacje z linkami 25.06.11, 17:07
        Rzeczywiście przespałam ten wypadek.
    • asmall4 Re: Rozbicie się rosyjskiego Tupolewa-134 26.06.11, 12:57
      Jeśli to prawda to tym lepiej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka