Dodaj do ulubionych

Czy Chavez zostal otruty tak jak

04.07.11, 01:21
kiedys Arafat i prawdopodobnie Castro? Cos mi mowi, ze tak, bo Wenezuela ma rope. Tyle razy szykowano na niego zamachy, pewnie ostatecznie sie im udalo. Zal mi Wenezueli, teraz moze pojsc pod mlotek nafciarskich mafii.
Obserwuj wątek
    • akso0nowicz Re: Czy Chavez zostal otruty 04.07.11, 01:27
      www.godlikeproductions.com/forum1/message1539517/pg1
      • eva15 Re: Czy Chavez zostal otruty 04.07.11, 01:35
        Bez jaj, raczej miał raka prostaty, to w tym wieku częste. Nikt nie operuje z powodu zatrucia organizmu, to niemożliwe nawet na Kubie mimo, że ma doskonałą medycynę.
        • zlotamajka Re: Czy Chavez zostal otruty 04.07.11, 01:39
          Swemu narodowi oglosil ze ma raka i na niego byl operowany. Ma miec jeszcze inne kuracje. Oby z tego wyszedl.
          • akso0nowicz Re: Czy Chavez zostal otruty 04.07.11, 01:43
            Oglosil tak, bo moze nie chce sie dalej narazac swoim wrogom. Moze go odratuja?. Zycze mu, zeby wyzdrowial, ale mam raczej czarne mysli.
            • akso0nowicz z netu .. sporo ludzi tak mysli 04.07.11, 01:45
              www.huffingtonpost.com/social/liquidwallpaper/hugo-chavez-cancer-tumor_n_888382_95119941.html
            • zlotamajka Re: Czy Chavez zostal otruty 04.07.11, 01:47
              Mnie sie wydaje ze gdyby rzeczywiscie byl zatruty to by to oglosil. To byloby w jego interesie. Ukrywanie tego to poddanie sie co zacheci wrogow do daleszego teroryzmu.
              • eva15 Re: Czy Chavez zostal otruty 04.07.11, 01:52
                naturalnie, że tak.
        • akso0nowicz Re: Czy Chavez zostal otruty 04.07.11, 01:42
          a skad my wiemy, jaka terapie u niego zastosowano? skad wiemy, ze mial operacje prostaty? znamy tylko typowe klamstwa mediow.ja im w kazdym razie nie wierze zupelnie.
          • eva15 Re: Czy Chavez zostal otruty 04.07.11, 01:51
            Wiemy od samego Chaveza i Kubańczyków, że miał on operację, a wcześniej doleglowości w obszarze miednicy. Uwierz, zatrucia tak nie wyglądają, nie rzucają się tylko na miednicę. To najprawdopodobniej rak prostaty, czego oczywiście nie poda się publicznie w społeczeństwie macho (konsekwencją operacji jest często, choć nie zawsze zanik potencji ). Podano więc tylko, że to rak, bez określania jaki.
          • misterpee Re: Czy Chavez zostal otruty 04.07.11, 01:55
            mozliwe, ale w interesie Hugo jest zeby nie pokazac strachu. zyjemy w czasach terroru.
    • eva15 Re: Czy Chavez zostal otruty tak jak 04.07.11, 09:23
      Z tego co podają Rosjanie to nie rak prostaty a jelita grubego, rak niestety zaawansowany z przerzutami. Usunięto znaczną część jelita i zastosowano kolostomię, stan Chaveza jest zły.

de.rian.ru/world/20110704/259656625.html

Wenezuela ma poważny problem, a międzynarodówka demokratów już chłodzi szampany w lodówkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka