Dodaj do ulubionych

titus i jego zgraja

IP: 208.184.41.* 21.05.04, 16:59
pokazali swoje prawdziwe kolory na watku o zlikwidowaniu Izraela.

Wznawiam moje pytanie do trzech pejsatych: dany, z daleka i OSKARA, czy jest
jeszcze o czym z nimi rozmawiac (dyskutowac)?

Nasuwa sie powazniejsze pytanie ktore pobocznie zadaje z daleka - czy jest
jeszcze mozliwosc rozmowy o pokoju z Palestynczykami?
Obserwuj wątek
    • werw Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 17:47
      Jesteś zwyczajnie nudny z tym swoim namolnym mędzeniem. (ty głupi chuju)
      • Gość: z daleka Re: titus i jego zgraja IP: 5.5R* / *.inter.net.il 21.05.04, 17:49
        Werw, jesli to Ty, to boj sie Boga. Jesli to nie ty, tez sie boj.
        • Gość: Perry Re: titus i jego zgraja IP: 208.184.41.* 21.05.04, 17:53
          wypowiedz werwa chyba tylko potwierdza moja oryginalna teze, nie?
          • werw Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 18:02
            Jesteś przykładem tak niemożliwie głupiego chuja, że przekraczasz w swoim
            skurwielstwie wszelkie wyobrażalne granice.

Każdym swoim postem judzisz i podsycasz wszystko co złe, kanalio, i śmiesz
            (cyklicznie zresztą) wyskakiwac z pretensjami żeś chujem został nazwany. (głupi
            chuju).

• werw Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 17:57
          Tak to ja. Boga sie nie boję ale sumienia tak (tytułem wyjaśnienia).

Gucio
          vs.
          Perry/F44/galt/goldstein

Znajdź ze dwa szczegóły którymi różnią się te dwa indywidua to stawiam piwo
          • ed_ Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 18:15
            werw napisał:

>> Gucio
            > vs.
            > Perry/F44/galt/goldstein
            >
            > Znajdź ze dwa szczegóły którymi różnią się te dwa indywidua to stawiam piwo

Werw, chyba przesadzasz. Co cię tak rozzlościło w poście Perr'ego?
            • werw Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 18:26
              Ani troche nie przesadzam. Poczytaj posty F44,perry, galta czy goldsteina to
              będziesz wiedział. To skrzyzowanie jew(wł. pol)hatera z Guciem.
              • ed_ Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 18:44
                werw napisał:

> Ani troche nie przesadzam. Poczytaj posty F44,perry, galta czy goldsteina to
                > będziesz wiedział. To skrzyzowanie jew(wł. pol)hatera z Guciem.

No, trochę przeczytałem z archiwum, nie zauważyłem tekstów typu "Każdy Polak to
                kawał je.....go sk......na" czy "Every Pole must die", a to standard twórczości
                jewhatera. Z drugiej strony myślę, że do Fredzia też Perry'emu daleko.
                Jeżeli się mylę to daj link uzasadniający Twoje porównania.
                • werw Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 18:55
                  "Every Pole must die" - na to równiez się nie natknąłem.

"Każdy Polak to kawał je.....go sk......na" - bardzo źle szukałeś. Musiałeś w
                  takim razie ominąć - bez żadnej przesady - co drugi post.

Fredzie są dwa. On jest tym drugim (44) - zdecydowanie gorsza odmiana.
                  • fredzio33 Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 19:04
                    werw napisał:

> Fredzie są dwa. On jest tym drugim (44) - zdecydowanie gorsza odmiana.

mylisz sie werwie,
                    Fredziow jest cala masa. Poszukaj w archiwum mojego nicku. To ze niczego tu
                    od dawna nie pisze nic nie znaczy.

• werw Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 19:35
                      fredzio33 napisała:

> werw napisał:
                      >
                      >
                      > > Fredzie są dwa. On jest tym drugim (44) - zdecydowanie gorsza odmiana.
                      >
                      >
                      > mylisz sie werwie,
                      > Fredziow jest cala masa. Poszukaj w archiwum mojego nicku. To ze niczego tu
                      > od dawna nie pisze nic nie znaczy.
                      >

No i dobrze. Ale co to z kolei znaczy? Ano nic. To, że jest ich więcej
                      (nawiasem mówiąc, nie spotkałem się) nie zmienia oceny tej dwójki.
                  • ed_ Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 19:08
                    werw napisał:

> "Every Pole must die" - na to równiez się nie natknąłem.
                    >
                    >
                    > "Każdy Polak to kawał je.....go sk......na" - bardzo źle szukałeś. Musiałeś w
                    > takim razie ominąć - bez żadnej przesady - co drugi post.

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?t=&spojnik=and&tablicaSzukaj=forum_autor&orderby=trafnosc%20desc%2Cdata_od%
                    20desc&VE_szukaj_a=Perry&zywe=999&slowo=Perry&dod=200401010000&ile=10&ile=10&tag
                    =50&ktory=2

Sorry, ale nic takiego nie znajduję.

> Fredzie są dwa. On jest tym drugim (44) - zdecydowanie gorsza odmiana.

ja pisałem o Perrym.
                    • werw Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 19:33

>
                      > > Fredzie są dwa. On jest tym drugim (44) - zdecydowanie gorsza odmiana.
                      >
                      > ja pisałem o Perrym.

To to samo.
      • Gość: Perry Re: titus i jego zgraja IP: 208.184.41.* 21.05.04, 17:51
        Czy kazdy nudziarz jest glupim chujem, czy mnie jedynego zaszczycasz takim
        wyroznieniem?

Polakiem jestes, nic co z rynsztoku nie jest Ci obce. Tak?
        • werw Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 18:06
          Dziwisz się? Rozmaite męty się tu przez wieki przewijały.
          • Gość: dana33 Re: titus i jego zgraja IP: 192.117.116.* 21.05.04, 18:15
            oczywiscie, ze jest i musi byc mozliwosc rozmawiania z arabami palestynskimi
            (od kiedy ty masz tutaj palestynczykow?). ale nie teraz, nie z tymi, co dzisiaj
            sa przy wladzy. a raczej przy dyktaturze. trzeba przeczekac.
            • Gość: Perry Re: titus i jego zgraja IP: 208.184.41.* 21.05.04, 18:28
              to byla chyba odpowiedz na moj pierwszy post.

Ja mam tutaj Palestynczykow
              Goldstein ma tutaj tylko Arabow
              white rower ma tutaj ostatnio tylko chuja
              werw nie ma niczego, procz piany na ustach.

dana, ile mozna, i czy warto sie z nimi zadawac?

A co do Palestynczykow, to patrzac na sytuacje z boku jasne jest dla mnie to ze
              jestes w bledzie. Ani z tym ani z nastepnym pokoleniem rozmowa jest
              niemozliwa. Tak samo jak ona jest niemozliwa z titusem. Co bedzie za dwa
              pokolenia ani Ty ani ja nie dozyjemy zeby zobaczyc.

a gitten szabbes
              • werw Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 18:33
                Gość portalu: Perry napisał(a):

> to byla chyba odpowiedz na moj pierwszy post.
                >
                > Ja mam tutaj Palestynczykow
                > Goldstein ma tutaj tylko Arabow
                > white rower ma tutaj ostatnio tylko chuja
                > werw nie ma niczego, procz piany na ustach.
                >
                > dana, ile mozna, i czy warto sie z nimi zadawac?

Widzę, ze goldstein dzisiaj w nastroju cokolwiek refleksyjnym. Kij tiebia w
                żopu. Nie zasługujesz na nic innego.

>
                > A co do Palestynczykow, to patrzac na sytuacje z boku jasne jest dla mnie to
                ze
                >
                > jestes w bledzie. Ani z tym ani z nastepnym pokoleniem rozmowa jest
                > niemozliwa. Tak samo jak ona jest niemozliwa z titusem. Co bedzie za dwa
                > pokolenia ani Ty ani ja nie dozyjemy zeby zobaczyc.
                >
                > a gitten szabbes
                • Gość: Perry Re: titus i jego zgraja IP: 208.184.41.* 21.05.04, 18:37
                  prawidlowo "kij tiebie w zopu" a nie "kij tiebia w zopu"

• werw Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 18:39
                    Ty to wiesz najlepiej. (g.ch.)
                    • Gość: Perry Re: titus i jego zgraja IP: 208.184.41.* 21.05.04, 19:08
                      Wyszlo szydlo z worka!
                      Naprawde to nazywam sie Pierre Bezuhov. Perry to tylko moj przydomek.
                      Konsekwentnie mowie po rosyjsku znacznie lepiej niz po polsku. Po francuzku
                      tez!
                      • werw Re: titus i jego zgraja 21.05.04, 19:37
                        Gość portalu: Perry napisał(a):

> Wyszlo szydlo z worka!
                        > Naprawde to nazywam sie Pierre Bezuhov. Perry to tylko moj przydomek.
                        > Konsekwentnie mowie po rosyjsku znacznie lepiej niz po polsku. Po francuzku
                        > tez!

Gratuluję.
    • Gość: sp;lit Re: titus i jego zgraja IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 21.05.04, 19:23
      A ty widze dalej przezywasz , ze ci lobuzy z podworka dziewczyne bzykneli a
      ciebie kopniakiem do domu poslali i nawet popatrzec jak to sie robi , nie
      pozwolili ,...

Jeden epizod w mlodosci i kaleka do konca zycia ,... To twoje zycie od tej pory
      stalo sie nieznosne w relacji z Polakami , wspolczuje ,... :(

Myslales moze o jakiejs terapii ?

uklony
      • Gość: Perry Re: titus i jego zgraja IP: 208.184.41.* 21.05.04, 19:27
        duh!?
        • Gość: dana33 Re: titus i jego zgraja IP: 192.117.116.* 21.05.04, 21:15
          wow, moje spadkobierczynie tez uzywaja tego slowa!!!! :)
          a giten szabes gam lecha we lekol hamishpuche....
          • Gość: Perry Re: titus i jego zgraja IP: 208.184.41.* 21.05.04, 21:22
            jak ktos tak trzasnie (jak tu sp;lit) cos ni stad ni z owad bez sensu bez rak i
            bez nog - to nic innego nie pozostaje na odpowiedz. Wiec radze Ci przy
            rozmowie ze spadkobierczyniami mowic z sensem i w taki sposob zeby rozumialy o
            co chodzi :-) wtedy juz napewno nie uslyszysz od nich "duh!?"

U mnie w domu tylko ja odpowiadam "duh!?" - kiedy moje spadkobiercy wyciagaja
            nielogiczne wnioski. Widze ze do Izraela to dotarlo dopiero w nastepnym
            pokoleniu. :-)
            a gitten!
            • Gość: dana33 Re: titus i jego zgraja IP: 192.117.116.* 21.05.04, 22:38
              nu, nie zupelnie, to ja tak troche w delay.... :)
              • Gość: sp;lit Re: titus i jego zgraja ,... Nie na delay , dana ! IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 22.05.04, 02:11
                Twoj koles niechcaco sie sprzedal , (duh!?) to slowo jest od kilku lat jednym z
                najczesciej uzywanym wsrod nastolatek i troszke mlodszych tylko w USA , a
                znaczy tyle m/i , co rozdziawiona , zaskoczona japa , wiesz jak to jest jak cie
                ktos zaskoczy i szczeka ci opadnie ,...

To slowo oddaje doslownie zaskoczenie bez nadwyrezania zawiasow i znecania sie
                nad ukladem kostnym i miesniami , ktore radze zachowac do zucia ,...

Tu nam sugeruje ze Perry to Francuz ;

===============================================================================

Wyszlo szydlo z worka! Naprawde to nazywam sie Pierre Bezuhov. Perry to tylko
                moj przydomek. Konsekwentnie mowie po rosyjsku znacznie lepiej niz po polsku.
                Po francuzku tez!

===============================================================================

A w sumie ruski zyd , rzekomo polski repatriant , ktory , czy ktorego rodzice
                polozyli chwilowo laske na dziedzictwo , zeby sie wyrwac z Sojuzu Kaganowicza
                nie widzac nadziei a przy pierwszej okazji zapomnieli ze sa Polakami i
                postanowili wyemigrowac z Polski

Chala przyzwyczajony do tego slowa , co mi przypomina nijakiego Wicka
                Ciechanowicza , repatrianta (czyt Icek Ciechanowitz) zapomina , ze zyja jeszcze
                ludzie , ktorzy pamietaja te czasy , a to , ze jego spadkobierczyni uzywa to
                slowo w obecnosci ojca , a on to kupil swiadczy tylko o tym , ze nie ma zbyt
                wysokiego szacunku o nim ,

Perry , galt , uzywa 88 nickow , zeby zakamuflowac to ze nic nie robi , zeby
                zarobic na zycie , tylko potwierdza moje spekulacje ,...

Przez chwile podejrzewalem cie ze twoja corcia tu byla i przywiozla do Israel'a
                to slowo , w nastepnym poscie wiadomo ze nie rozumiesz co jest grane i dobrze !

uklony
      • Gość: OSKAR Re: titus i jego zgraja IP: *.pop.bezeqint.net 21.05.04, 21:41
        SPLIT, JUZ DAWNO CIE NIE WIDZIALEM NA FS A TERAZ WRACASZ Z TUPOTEM? NIE LEPIEJ
        ZOSTAWIC TE DZIEWCZYNY PRODUKUJACE KALEKOW W SWOIM OSOBISTYM ARCHIWUM?
        POZDROWIENIA.
        • Gość: dana33 Re: titus i jego zgraja IP: 192.117.116.* 21.05.04, 22:39
          oskar drogi, tez cie juz dawno nie bylo, wiec bruchim habaim na froncie ze
          zgraja... a giten szabes.... :)
    • mirmilek do perriego 21.05.04, 21:42
      takie same uczucia zywisz wzgledem tych, co odmawiaja istnienia palestynie?
      • Gość: Perry Re: do perriego IP: 208.184.41.* 21.05.04, 21:59
        Ja nie biore udzialu w zadnych politycznych dyskusjach.

Co do Palestyny, to nawet nie rozumiem jak mozna odmowic jej istnienie.
        O ile mi wiadomo ani dana ani z daleka ani OSKAR nie odmawiaja istnienia
        Palestyny. Mozliwe ze sie myle, ale watpie.

• mirmilek Re: do perriego 21.05.04, 22:04
          ja sie nie o to pytam. ja sie pytam, czy takie samo podejscie jak do osob
          twierdzacych ze trzeba zlikwidowac izrael masz do osob, ktore twierdza, ze nie
          powinno byc palestyny.

w izraelu dziala troche takich partii, sa w knesecie, popieraja ariela, wiec
          chcialbym sie dowiedziec, jaki masz do nich stosunek.
          • Gość: Perry Re: do perriego IP: 208.184.41.* 21.05.04, 22:13
            Nie rozumiem tego pytania. Mamy tu chyba do czynienia z pustym zbiorem, wiec
            moje podejscie do jego czlonkow jest bez znaczenia. O ile mi wiadomo (chociaz
            zupelnie mozliwe ze sie myle), nie istniej w Izraelu ani jedna osoba ktora
            uwaza ze "nie powinno byc palestyny". Tym bardziej w knesecie! Gdyby takie
            osoby istnialy mialbym do nich chyba jeszcze gorsze podejscie niz do titusowej
            zgrai.
            • mirmilek Re: do perriego 21.05.04, 22:20
              to milo, ze tak uwazasz, wiec co zamierzasz zrobic? nie chce mi sie szukac
              linkow tych partii, ktore odmawiaja niepodleglosci palestynczykom, jak nie
              wierzysz mi na slowo, to poszukam, bo mnie kiedys interesowaly programy wyborcze
              roznych partii.
              • Gość: dana33 Re: do perriego IP: 192.117.116.* 21.05.04, 22:41
                zapewniam cie kretaczu, ze do granic 1967 ani paerry ani nikt w israelu nie
                poleci. nawetg jak ty to polecasz. dafka, dlatego ze polecasz.
                a teraz gryz paznokcie z bezsilnosci...
                • mirmilek Re: do perriego 21.05.04, 22:44
                  nie wtracaj sie.
      • Gość: jarek-Zyd Moze sie ty przedstawicielu tych mordercow IP: *.fastres.net 22.05.04, 08:00
        zajmiesz sie waszymi morderstwami na niewinnych ludziach w Sudanie i takze
        pierwsza najwazniejsza resolucja Ligi narodow z roku 1920 o Palestynie ,gdzie o
        was wyraznie napisano, potomkowie okupantow, ktora moze sie starac o prawa
        miejszosci narodowej , albo tez Palestyne opuscic..
        Araby do domu - koniec z ich morderstwami.
    • Gość: OSKAR Re: titus i jego zgraja IP: *.pop.bezeqint.net 21.05.04, 22:39
      NIE, NIE MA Z KIM ROZMAWIAC I PRZEZ DLUGI CZAS Z NIMI DOPRAWDY NIE ROZMAWIALEM,
      ALE CZLOWIEK NIE JEST Z ZELAZA I GDY TAKI ARCHYBANDYTA JAK GUCIO WYJE Z CALEGO
      GARDLA O LIKWIDACJI IZRAELA I JEGO WATEK MA NIE MALE POWODZENIE U SWOICH
      FAWORYTACH, NIE MOGE ZOSTAWIC TA NIEROWNA ARENE WYLACZNIE W REKACH ZACIEKLYCH
      WROGOW NASZEGO NARODU. WIDZE, ZE SAM NIE MOZESZ...
      • Gość: OSKAR Re: titus i jego zgraja IP: *.pop.bezeqint.net 21.05.04, 22:43
        MOJ POST JEST NAPISANY DO PERRY. SKOK Z GORY DO DOLU JEST TYLKO TECHNICZNY.
    • Gość: jarek-Zyd Chyba ich powaznie nie bierzesz, moze Sharon IP: *.fastres.net 21.05.04, 22:43
      z nimi porozmawia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka