Dodaj do ulubionych

Radosna opinia+

28.08.11, 23:20
i zyczenia Lojalnego obywatela Panstwa Polskiego.
Sierote,ktorego Polska przygarnela.Dal mu chleb i smalec.
Oraz paszport,dajacy mozliwosc poruszania sie po UE.
Ten obywatel zdradil ZSRR,naplul na Rosje.
A co do Polski? ??????????????
Obserwuj wątek
    • igor_uk fascynacja bywszego c.d. 28.08.11, 23:22
      bywszy,ktory to juz watek zakladasz na moja czesc?
      • igor_uk cholera! 28.08.11, 23:43
        Czuje sie niedocenionym.bywszy zaklada watek na moja czesc,a nikt nie chce w nim nic wpisac.
        Coz,bede sam podnosic go do gory. Czego,czego,ale nadmiaru skromnosci nigdy nie mialem.
        • bywszy1 Re:to sie nazywa sciaganiem ciebie+ 28.08.11, 23:46
          ponizej parteru.
          A jezeli nikt nie reaguje,widocznie nie zasluzyli na swoje panstwo.
          Pastwij sie nad nim bezkarnie dalej.
          • igor_uk ha,ha,ha. 28.08.11, 23:57
            bywszy,prymitywie,jak by ty tu zalozyles watek,a moja wypowiedz znalazles na innym forum,to moze by to i mialo sens.Ale ty,przeciez,wziales moja wypowiedz z tego forum ,ktora wszystkie zainteresowani moga przeczytac w oryginale,z nie z twojego linka,a do tego ,inni forumowiczy,widzac,kto tu pisze,to nawet nie beda czytac naszych pyskowek.

bywszy,bywszy,jak zesz ty jestes tepy,jednak.Nawet bardziej tepy,niz przywiduje ustawa zasadnicza. Szkoda slow. Chyba naprawda muszeposluchac komvzwoda i zostawic cie w spokoju,bo to zaczyna przypominac kopanie dziecka przez doroslego mezczyzne i to ty,bywszy1,jestes tym dzieckiem.
        • joanna_on-line Re: cholera! 28.08.11, 23:56
          no pięknie, pięknie Igor! to kiedy przewidujesz rozpad RP? a i zdradź może jakie wówczas będziesz miał obywatelstwo?
          • igor_uk Re: cholera! 28.08.11, 23:58
            joanna,nie rozpad,a zmiane granic . Joanna,uwazniej trzeba czytac.
            • igor_uk juz lepiej. 29.08.11, 00:00
              Juz joanna zainteresowala sie watkiem.Moze wiecej osob przyciagnie moj nick.

p.s. A i bywszemu iciecha na starosc.
            • joanna_on-line Re: cholera! 29.08.11, 00:12
              igor_uk napisał:

> joanna,nie rozpad,a zmiane granic . Joanna,uwazniej trzeba czytac.

to może Ty powinieneś uważniej czytać post do którego się odnosisz! i złap kontekst tego co napisałeś.

przypomnę:
              pytanie:Polska jak kraj w obecnych granicach sie rozpadnie w ciagu 20? 30? czy wczesniej? jak myslicie?
              Twoja odpowiedź:
              Tak co pytanie postawiono prawidlowo.Nie czy w ogole,a tylko kiedy?
          • jk2007 Re: cholera! 29.08.11, 17:42
            joanna_on-line napisała:
            > no pięknie, pięknie Igor! to kiedy przewidujesz rozpad RP? a i zdradź może jakie wówczas będziesz miał obywatelstwo?

igor_uk
            jakie kompleksy? Mieszkam tu,ale z tym krajem mnie nic nie wiaze,rozumiesz-nic,oprocz dostatniego zycia.Poniewaz lubie zyc-dzis i tam gdzie dobrze.co nie zmienia faktu,ze w razie potrzeby rzuce wszystko i bede tam ,gdzie uwazam za sluszne.
            forum.gazeta.pl/forum/w,50,119757870,119917205,Re_kilka_uwag.html
    • melord tow.Generale Igor 29.08.11, 00:14
      chociaz z bywszym generalnie mam na pienku,glownie za jego antypolskie posty w przeszlosci ,tym razem musze przyznac mu racje
      ten wasz post towarzyszu jest ponizej pasa(tak jak bywszego kiedys)...nie bardzo rozumiem znaczenie Pol'sze nie priwykat' tym niemniej wyczuwam antypolski podtest

o ile akceptuje w pewnym stopniu krytyke kazdego kraju w jego ukladach polityczno-gospodarczych,definitywnie nie akceptuje krytyki w sprawach terytorialnych
      staus quo w Europie zostalo dawno ustalone i zaakceptowane towarzyszu igor
      • eva15 Szutki 29.08.11, 00:22
        melord napisał:

> o ile akceptuje w pewnym stopniu krytyke kazdego kraju w jego ukladach polityc
        > zno-gospodarczych,definitywnie nie akceptuje krytyki w sprawach terytorialnych
        > staus quo w Europie zostalo dawno ustalone i zaakceptowane
        towarzyszu igor

Chyba żartujesz? Opowiedz to Serbom.
        • melord Re: Szutki 29.08.11, 00:34
          ok. poprawiam......w EU

Serbia to specyficzny problem ktory nastapil wraz z rozpadem Jugoslawi
          tym niemniej Kosowo zabrali im bezprawnie
          Czechoslowacja podzielila sie bezproblemowo
          • eva15 Re: Szutki 29.08.11, 00:37
            O czym piszesz? EU nie ustalała żadnych granic, te były ustalone po II WS, ZANIM powstała EU.
            • melord Re: Szutki 29.08.11, 01:52
              eva...czepiasz sie jak pijana plotu

wiadomo,ze zostaly ustalone po II WS,wiadomo,ze w EU sa respektowane
              wiadomo,ze Serbii odebrano Kosowo,to nie powod jednak by igor spekulowal kiedy i co Polsce odbiora
      • igor_uk joanna i melord. 29.08.11, 00:30
        Polsze nie priwykat'.Czyli Polska dosc czesto zmienaila swoi granice,powiedzialem by,ze za czesto. Czy mozliwa zmiana granic?Jak pokazuja ostatnie wydarzenia w Europie,jak najbardziej.
        Czy byl moj post antypolskim,w zadnym razie nie byl.To bylo tylko stwierdzenie faktu. Poniewaz Polska,uznajac niepodleglosc Kosowa w 2008 roku 26 lutego podtwierdzila,ze niema czegos takiego,ze Granice sa swiete i ich nie mozno ruszac.
        Rowniez nie wykluczam i oddzielenie jakiejs czesci Polski,o ile taka chec wyrazi jakas grupa etniczna.Wszystko zalezy od rozwoju sytuacji.Jak wszysci beda syci i szczestliwe,to prawdopodobnie tego nie nastapi,ale nie mam rozowych okularow i widze przyszlosc Europy w dosc szarych barwach.
        Tak co wybaczcie,ale napisalem tylko to co mysle.A czy to jest antypolskie,to jak macie rozum bywszego,to mozecie tak sobie i myslec. Oczewiscie przyszlosc Polski,pod tym wzgledem,nie bedzie unikatowa.
        • eva15 Re: joanna i melord. 29.08.11, 00:33
          Parę krajów w Europie zrobiło sobie niedźwiedzią przysługę popierając rozszarpanie Jugosławii. No cóż, te kraje chciały być po stronie silnych zwycięzców....Dalej nie myślały.
          • eva15 Re: joanna i melord. 29.08.11, 00:35
            Sorry, najpierw Jugosławii a później Serbii - i to o nią mi tu chodziło.
            • igor_uk Ewa. 29.08.11, 00:49
              Widzisz li,nienaruszalnosc granic bylo tym,co stanowilo podstawe bezpieczenstwa w Europie i szerzej w Swiecie .Co innego byl rozpad Jugoslawii (chociaz i bardzo krwawy),Czechoslowacji i ZSRR,poniewaz tam to odbylo sie zgodnie z prawem.Ale rozpad Serbii,czyli oderwanie od niej jej "Czestochowy" ,zrobilo wszystkie miedzynarodowe traktaty zwyklym papierem,otwierajac droge dla podzialu Gruzji (co juz nastapilo),moze i Ukrainy,a moze i Polski,jak rowniez wielu innych Panstw.Wszystko zalezy tylko od tych silniejszych,jak pokazala najnowsza historia.
              • eva15 Re: Ewa. 29.08.11, 00:51
                tak, wszak piszę, durnie nie pomyślały do przodu.
                • melord igor 29.08.11, 02:04
                  Ukraina to wspolczesny sztuczny twor,takie panstwo nigdy przed tym nie istnialo(probowano kilkakrotnie)
                  mozna dyskutowac czy Krym(tatarski glownie kiedys) Rosji sie nalezy,napewno jednak nie nalezy sie Ukrainie
                  podobnie sztucznie tworzono panstwa w Azjii,Afryce nie biorac pod uwage podzialow etnicznych
                  w takich panstwach najlatwiej o konflikty i coraz czesciej do nich dochodzi
                  • igor_uk Re: igor 29.08.11, 02:12
                    I wlasnie w Kosowo byla otwarta droga do tych konfliktow.Sama w soie zmiana granicy nie jest czyms strasnym,o ile to odbywa sie zgodnie z wola wszystkich zainteresowanych,tylko to bywa niezmiennie rzadko.A co za tym idzie,moze polac sie bardzo duzo krwi.Wlasnie dla tego,pomimo ze na jednym z rosyjskich forach bylem za to zjebany,twierdzilem,ze w zadnym wypadku nie wolno od Ukrainy odrywac Krym.
                    Ale w obecnej sytuacji,czemu nie.Przeciez droga ku temu jest otwarta.
        • joanna_on-line Re: joanna i melord. 29.08.11, 00:43
          igor_uk napisał:

Polsze nie priwykat'.Czyli Polska dosc czesto zmienaila swoi granice,powiedzialem by,ze za czesto. Czy mozliwa zmiana granic?Jak pokazuja ostatnie wydarzenia w Europie,jak najbardziej.
          Czy byl moj post antypolskim,w zadnym razie nie byl.To bylo tylko stwierdzenie faktu.

no widzisz - stwierdziłes fakt, że Polska nie ma szans trwać w obecnych swoich granicach - pytanie postawiłes jedynie: za ile lat to nastapi, bo że nastapi, to według Ciebie pewnik

> Tak co wybaczcie,ale napisalem tylko to co mysle.A czy to jest antypolskie,to jak macie rozum bywszego,to mozecie tak sobie i myslec. Oczewiscie przyszlosc Polski,pod tym wzgledem,nie bedzie unikatowa.

Igor odwracasz kota ogonem - wybacz, ale nie taki był wydźwięk Twojego postu.
          • eva15 Re: joanna i melord. 29.08.11, 00:57
            Dla mnie był taki, jak Igor pisze.
          • igor_uk Re: joanna i melord. 29.08.11, 00:58
            joanna,a czemuz Ty przeszla nad uznaniem oderwania Kosowa,sila,od Serbii i uznanie tego faktu przez Polske?Przeciez w moim rozumowaniu to jest bardzo istotne.Czy niewygodny fakt lepiej przemilczec,nie zauwazajac go?I wlasnie to jest odwracanie kota ogonem.
            Joanna,wybacz,ale nie uwazam,ze w moim poscie bylo cos antypolskiego .Tak,uwazam,ze granice,jak i Panstwa,nie sa wieczne,ze trwalosc ich zalezy od silniejszych.Polska,w obecnych granicach,to twor sztuczny,chyba zgodzisz sie ze mna,w sumie jest "dzielo" Stalina.Czy to ma byc czyms,co nie ma prawo zmienic sie? Kosowo uwaza sie za kolebke panstwowosci Serbii i co,to Polsce przeszkodzilo ?
            • joanna_on-line Re: joanna i melord. 29.08.11, 01:18
              igor_uk napisał:

> joanna,a czemuz Ty przeszla nad uznaniem oderwania Kosowa,sila,od Serbii i uznanie tego faktu przez Polske?Przeciez w moim rozumowaniu to jest bardzo istotne.Czy niewygodny fakt lepiej przemilczec,nie zauwazajac go?I wlasnie to jest odwracanie kota ogonem.

bo nie rozmawiamy o tym fakcie, tylko o fakcie stwierdzenia przez Ciebie, że rozpad Polski jest pewny, nie jest tylko pewna data tego zdarzenia. Twoje dalsze wywody służą li tylko i wyłacznie odwróceniu uwagi od tego Twojego stwierdzenia i wlasnie to jest odwracanie kota ogonem

> Joanna,wybacz,ale nie uwazam,ze w moim poscie bylo cos antypolskiego .

i masz do tego prawo, a ja mam prawo widzieć to po swojemu, prawda?
              • igor_uk Re: joanna i melord. 29.08.11, 01:31
                joanna,alez oczewiscie ze masz prawo uwazac co chcesz.To tylko twoja wola . Mnie nic do tego.

p.s.Nigdy nie zauwazylem,zeby Ty odezwala sie ,chociaz by jednym slowem ,pod adresem tych,co tak polewa brudem Rosje,ale reagowala,jak twoim zdaniem ,cos ja niestosownego napisalem. Tak i tym razem .Twoje prawo .
                • igor_uk joanna. 29.08.11, 01:41
                  Sprawdz poczte.
                  • joanna_on-line Re: joanna. 29.08.11, 01:58
                    ok - spr - odp.
                • joanna_on-line Re: joanna i melord. 29.08.11, 01:42
                  igor_uk napisał:

> joanna,alez oczewiscie ze masz prawo uwazac co chcesz.To tylko twoja wola . Mnie nic do tego.
                  >
                  > p.s.Nigdy nie zauwazylem,zeby Ty odezwala sie ,chociaz by jednym slowem ,pod adresem tych,co tak polewa brudem Rosje,ale reagowala,jak twoim zdaniem ,cos ja niestosownego napisalem. Tak i tym razem .Twoje prawo .

ja z reguły nie zwracam uwagi osobom, które hehe nie rokują... tak to nazwijmy, aczkolwiek nie jest to reguła bez wyjątków ;)
                  a co do Ciebie - no coż... to wszystko przez ten kontrast miedzy Igorem_uk z fkat a Igorem_uk z fs :(
                  po prostu czasem jeszcze się zastanawiam, który z nich jest "prawdziwszy"

ale skoro czujesz się niesłusznie wyróżniony, to moge obiecać, że postaram się już nie zwracać uwagi na Twoje posty, ok? ;)
            • melord Re: joanna i melord. 29.08.11, 02:17
              joanna ma racje odwracasz kota ogonem igor

joanna,a czemuz Ty przeszla nad uznaniem oderwania Kosowa,sila,od Serbii i uznanie tego faktu przez Polske?Pr

to nie wina Serbii,ze nie upilnowala Kosowa,to wina bylej Jugoslawi ktora nie kontrolowala naplywu tam Albanczykow ktorzy z czasem stali sie tam wiekszoscia
              to,ze polski rzad uznal samodzielne Kosowo ,swiadczy jedynie o slabosci rzadu polskiego.
              podobna sytuacja byla kiedys na terenach polskich,kiedy niekontrolowany naplyw azjatow malo nie doprowadzil do powstania judeo-polonii
              • igor_uk Re: joanna i melord. 29.08.11, 02:36
                melord,a przeczytales post otwierajacy watek,w ktorym okazal sie moj post?
                Przypomnic?
                ". Polska jak kraj w obecnych granicach sie rozpadnie w ciagu 20? 30? czy wczesniej? jak myslicie? "
                I ja napisalem,ze to nastapi ,na pewno.Poniewaz granice Polski nie sa czyms,co istnialo od setek lat.Przeciez dobrze o tym wiesz.I wlasnie to napisalem.I nic tu niema do odwrocenia ogona. I nic to nie ma do antypolskosci.
                Zreszta mnie to wisi,poniewaz nie uczestnicze na forum,zeby przypodobac sie komus,tylko i wylacznie wyrazam swoi poglady,z ktorymi nie kazdy musi zgadzac sie,przy tym calkiem nie zle bawiac sie. A najbardziej mnie bawia ludzi,ktorym swiat wirtualny,myli sie z rzeczywistym.Mam nadzieje,ze ty,melord,tego stadium nie osiagnal,bo w przeciwnym wypadku byles by tak samo smieszny,jak i bywszy,ktory toczy prywatna wojne z nickiem igor_uk. I nawet on znalazl sobie sojusznika w tej "wojnie",ciebie,milord.Coz,jak chcesz ramie w ramie z bywszym wstac do walki z igor_uk,to nie bede miec innego wyjscia,jak i z ciebie nabijac sie.
                • melord Re: joanna i melord. 29.08.11, 03:09
                  by nie przeciagac....twoj post mi sie nie podoba,mam jedynie nadzieje,ze to byl jednarazowy wyskok
                  to ze swiat ciagle ewoluje a czlowiek nie mam mozliwosci przewidywania przyszlosci nie upowaznia by pisac bzdety,jesli mam cie traktowac powaznie

mnie twoja 'wojna' z ukrainskim yudkiem bywszym nie interesuje,prowadzilem z nim swoja ze wzgledu wlasnie za jego antypolskosc...ostatnio odpuscil wiec i ja mu z grubsza odpuscilem
                  ale i tak gnoja nie lubie
                  • igor_uk melord. 29.08.11, 18:23
                    Mysle,ze jak miedzy nami slowianami,nie wetknie sie jakijs judek,to zawsze dogadamy sie .
                    A z toba napewno ja zawsze znajde wspolny jezyk.
          • kamandir_vzvoda ale rozbior Polski jest juz faktem - EU regiony 29.08.11, 02:28
            wpierw towarzystwo poczyta o koncepcji europy regionów a potem zastanowi sie co robi w EU komitet regionów. Potem pomyśli co dzieje sie z Belgia a ruchem autonomii śląska. Potem dojdziemy do jedynie słusznych wnioskow ;)

www.cor.europa.eu/pages/HomeTemplate.aspx
            • melord Re: ale rozbior Polski jest juz faktem - EU regio 29.08.11, 02:48
              > Potem pomyśli co dzieje sie z Belgia a ruchem auto
              > nomii śląska.

przyjacielameryki twierdzi ze jest rowniez przyjacielem Niemiec i vice versa

nie ulega watpliwosci,ze Niemcy maja dosc "parcia na wschod" militarnie ale napewno nie gospodarczo...potoczna jest opinia,ze beda chcieli, byle swoje tereny "kupic"

watpie osobiscie w autonomie Slaska biorac pod uwage,ze 95% ludnosci na tych terenach to polska ludnosc naplywowa z roznych regionow kraju w tym tych "zza buga"
              to wlasnie to pozostale 5% dalo sie "kupic"....w dalszym ciagu to za malo

np Wroclaw to prawie w 100% Polacy

co do Belgii sie nie wypowiadam bo tematu nie znam
        • przyjacielameryki Re: joanna i melord. 29.08.11, 10:24
          igor_uk napisał:

> Polsze nie priwykat'.Czyli Polska dosc czesto zmienaila swoi granice,powiedz
          > ialem by,ze za czesto. Czy mozliwa zmiana granic?Jak pokazuja ostatnie wydarzen
          > ia w Europie,jak najbardziej.
          > Czy byl moj post antypolskim,w zadnym razie nie byl.To bylo tylko stwierdzeni
          > e faktu. Poniewaz Polska,uznajac niepodleglosc Kosowa w 2008 roku 26 lutego po
          > dtwierdzila,ze niema czegos takiego,ze Granice sa swiete i ich nie mozno ruszac
          > .
          > Rowniez nie wykluczam i oddzielenie jakiejs czesci Polski,o ile taka chec wyra
          > zi jakas grupa etniczna.Wszystko zalezy od rozwoju sytuacji.Jak wszysci beda sy
          > ci i szczestliwe,to prawdopodobnie tego nie nastapi,ale nie mam rozowych okula
          > row i widze przyszlosc Europy w dosc szarych barwach.
          > Tak co wybaczcie,ale napisalem tylko to co mysle.A czy to jest antypolskie,to
          > jak macie rozum bywszego,to mozecie tak sobie i myslec. Oczewiscie przyszlosc
          > Polski,pod tym wzgledem,nie bedzie unikatowa.

Krętacz, dawna Polska miała bardzo rozległe terytoria głównie na wschodzie ale z małymi wyjątkami również obecne zachodnie przez jakiś czas należały do Polski, np. Wrocław, Opole, cały Śląsk. Granice ulegają zmianom tylko i wyłącznie na skutek wojen wygranych bądż przegranych. Więc pamiętaj, nasze granice mogą się zmienić również poprzez ich znaczne rozszerzenie na wschodzie w sprzyjających okolicznościach.
      • kamandir_vzvoda melord a nie przeszkadza ci to co pisza inni 29.08.11, 02:21
        granica chińsko-polska? ciagle pie...nie o rozpadzie Rosji? bo jakos nie czytałem twoich postów na ww temat. Wiec wybacz chłopie ale jak chcesz byc sprawiedliwy odnieś się do 2 strony.

pozdro
        • melord Re: melord a nie przeszkadza ci to co pisza inni 29.08.11, 02:31
          kamandir_vzvoda napisał:

> granica chińsko-polska? ciagle pie...nie o rozpadzie Rosji? bo jakos nie czytał
          > em twoich postów na ww temat. Wiec wybacz chłopie ale jak chcesz byc sprawiedli
          > wy odnieś się do 2 strony.
          >
          > pozdro

bzdety mnie nie interesuja,zostawiam to komsomolowi i czekistom
    • kamandir_vzvoda bywszy Polska cie przygarnela?fakt po co ale stalo 29.08.11, 02:18
      może jzu dość samokrytyki. Twoja hazarska przeszłość może isc w niepamięć jesli nie chcesz stanowić V kolumny zionu.
      • bywszy1 Re:komwzwoda+ 29.08.11, 11:44
        nie pizdi.
        I nie udawaj glupka.
        Jako historyk jestes do .........
        Ale przynajmnie z toba mozna pogadac,a nie z durniem Ajgora.
        Ale nie musisz udawac idiote.
    • bywszy1 Re:nie wchodzac w meritum sprawy+ 29.08.11, 11:41
      Milord kto z kim ma na pienku,a moje nastawienie antypolskie,jak pan twierdzi.
      Otoz:
      Jescze sprzed roku albo dwa forumm te bylo bardzo anyzyzydowskie i antyrosyjskie.
      Z Zydami i zydami - charaktere tego forum bylo bardzo znane i nie wymaga wyjasnienia.
      Co do Rosji forum to w wiekszosci bylo zwierzeco nienawistne.
      Przy czym okreslenie dzicz rosyjska,moskiewska i tp.byly jak dzieciece bluzganie w przedszkolu.
      Rzecz jasna wymagalo to jakies przeciwreakcji.
      Trudnosc byla w tym,aby odgryzajac c sie nie urazic Polakow i Polski.Chociaz do Polski i niektorych Polakow mogl bym miec z pewnych powodow stosunek osobisty.
      Ale wychodzac z zalozenia co bylo to minelo,a iczasy sie zmienily.-prywate zostawilem z boku.
      Niektorzy Polacy maja to do siebie,ze obrazac kogos im wolno.Jak sie im odgryza,to podnosza wrzask,ze ich sie nienawidzi i ,ze Polske sie opluwa.
      Wiec zeby nie zachodzilo takie zjawisko,wymyslono dla choloty pochodzenia polskiego nazwe polaczek-co oczywistem jest,ze to indywidum nie manic wspolnego z Polska i Polakiem.
      Analogiczne.
      W podobnych przypadkach wymyslono "kacapa
      Aby nie obrazac Rosje i Rosjan.
      Wynika z tego,ze kacap ani Z Rosjanami ani z Rosja nie maja nic wspolnego.
      Cociaz polaczek upiera sie,ze jest Polakiem,a kacap.ze jest Rosjaninem.
      A to wcale nieprawda na tym poziomie polaczek i kacap sa ekwiwaletni zydkowi,zydowskoj mordie i tp.
      Panie mil.oskarza mnie pan o nienawisc do Polski i Polakow.Sadze,ze nie znalazl by pan materialu na to wskazujacego.
      A zreszta zwisa mnie,co pan o mnie mysli.
      Jak wskazal wielki mysliciel kacap,co wyparl innego mysliciela tego forum.
      Zwisa mnie kto co mysli,tutaj jest forum i wyrazam co mysle-z pamieci cytuje.
      Dziwi mnie tylko uleglosc tego patryotycznego forum w aktualnej sprawie - ew.zmiany granic Polski,ktore jeszce w niedalekiej przeszlosci ustalil tow.Stalin.
      Przyznam sie szczerze oczekiwalem wiekszej burzy.
      Widocznie patriotyzm tego forum jest tylko na slowach.
      Musze w,w takim razie,zrewidowac moje poglady.
      A przypomina mnie sie,ze tytuly chrabiowskie mozne rody panstwa Polakow otrzymali od zaborcow za pewne przyslugi.
      Czyzby historia byla blisko powtorzenia?
      • igor_uk Przyzwyaczajenie,to druga natura czlowieka. 29.08.11, 16:03
        Jak mawiaja Rosjanie :Привычкa - втoрaя нaтyрa(Consuetudo est altera natura).
        bywszy1,probowales przez dluzszy czas walczyc ze mna na wiedze,na smykalke,na intelekt i zawsze przegrywales .Nareszcie do ciebie dotarlo,ze nic na tym polu nie wskorasz i siegneles do tej broni,ktora twoi wspolplemence wykorzystywali caly czas.Czyli : napuszczac jednych ludzi na drugich,macic i w ostatecznosci pisac donosy .Czy zdajesz sobie sprawe z tego,ze ten watek wlasnie i sluzy temu,zeby sklocic tu na forum wszystkich ,a i sama tresc ,to tylko donos na forumowicza ,piszacego pod nickiem igor_uk.
        Nigdy nie zostanowialem sie nad tym,czemu tak Zydow ludzi nie lubia,poniewaz mialem sporo znajomych narodowosci zydowskiej,a jeden wsrod nich, bliski mnie przyjaciel.Ale ,jak ja to widze tam te Zydzi byli inni,nie takie ,jak ty.Oni nie uwazali sie za innych,za lepszych ,moze to dla tego,ze urodzili sie i cale swoje zycie mieszkali wsrod ludzi radzieckie,ktory moze i byli w czyms ulomni,ale nikogo nie obchodzilo,kto jakiej narodowsci byl .Ty bardzo roznisz sie od moich znajomych Zydow i zaczynam sadzic,ze wlasnie moi znajome byli wyjatkami,a ty jestes przedstawicielem tej wiekszosci,dosc paskudnej,ktora nikt w Swiecie nie lubi,i to jedyne co jest wspolne dla roznych Narodow.
        Zreszta i tak te slowa do ciebie nie dotra.Ale zauwaz,ze znow guzik cie wyszlo z proby umiescic mnie w piwnice .
        Dzieki temu watku dowiedzialem sie,ze jestes czlowiekiem podlym ,a do tego szowinistem,czemu dal swiadectwo milord ,zreszta on tylko podtwierdzil to,co ja zauwazylem w tobie wczesniej. Co jeszcze wymyslisz? Moze zaczniesz pisac do admina,ze nie dajesz sobie rade z Rosjaninem?

Zauwazylem,ze zaczales puszczac sopli, probujac cos wytlumaczyc melordu i znow plujesz jadem,napuszczajac komvzwoda na mnie .

• bywszy1 Re: jak mowil jeden z forumowiczow+ 29.08.11, 17:00
          "ja mam w ..... co inni mysla.
          Tutaj jest forum i na na tym forum mowie co mysle".Moze ma i racje.
          Wiec spotkalem w moim zyciu najwieksza szuje.Ktora jest kacapem Ajgorem.
          Ktora absolutnie nie chce utozsamiac ani z Rosjanami,ani z Rosja.
          To jest zdrajca Oczyzny-Zwizku Radzieckiego.
          Sprzedal Ojczyzne za paszport Polski,ktory dal mu mozliwosc poruszania sie po UE.
          Mial mozliwoswc naprawic swoj blad-polaczyc sie z kochana Rosja.
          Naplul i na nia.
          Polska cie przygarnela.Kosztowalo cie troche.Slub fiktywny nie jest za darmo.
          Teraz pokazujesz jaki jestes lojalny wobec twojej nowej Ojczyzny.
          Taki z ciebie podlec.
          Ja z toba nie walcze.Bo niema z kim.
          Groziles komus,w chwili zadufania,ze sciagniesz go do parteru.
          Wiec dalem slowo,ze sciagne cie ponizej.
          Juz jestes ponizej.
          Tylko pytanie-jak gleboko powedrujes.
          Narazie to robimy bezmyslna paplanina.Zeby wyjawic glebokosc twego umyslui.
          Krecisz sie jak piskorz.A jak sie ciebie przycisnie smarki puszczasz i Rosja oraz Rosjanami zaslaniasz.
          Zgodnie z zasada jednego z pierwszych kijowskich kaganow Switoslawa "Idu na Wy"
          chce cie koniecznie sprowadzic tak nisko jak sie da.

A watkiem niniejszym chcialem pokazac jakim stronnikiem jestes kraju,ktory ci dal chleb i sadlo.
          A przy okazji poziom patryotyzmu forumowiczow polskich.
          Jak sie okazalo,poziom ten jest bardzo niski.
          Mocni tylko w gebie.
          A to nie zawsze.
          • igor_uk Re: jak mowil jeden z forumowiczow+ 29.08.11, 17:09
            bywszy,co,niepotrafisz przyznac porazke? Zalostny jestes Przeciez w tej chwile nie chodzi o to,co ty myslisz,poniewaz to wszystkim na forum wisi,bo kazdy widzi,ze ty nic do dyskusji nie wnosisz,oprocz macenia .W tej chwile chodzi o to,co inni mysla.A oni nie mysla tak,jak by ty tego chciales i w tym jest twoja porazka.
            • bywszy1 Re:ajgor,nie mam zamiaru sie z toba+ 29.08.11, 17:33
              przekonarzac sie.Nie chce tracic czasu na bajdurzenie z e zdziecinialym kacapem.
              celem moim jest powoli spuszczac cie w dol.
              Powolotku,powolutku-ale ci udowodnie,ze jestes podlec.
              Jak to powiedziane-woda kamien toczy?
              • igor_uk Re:ajgor,nie mam zamiaru sie z toba+ 29.08.11, 17:49
                durik, tobie sie tego nie uda .Jak nie udalo sie i do tej pory.A wiesz czemu? Odpowiem cie,bo ty sam jestes podleca i to kazdy widzi,a do tego nadajesz ze smietnika,w ktory sam siebie zagoniles .Pod tym nickiem i pod ta tozsamoscia,nie masz zadnych szans.
                Ale moge cie cos poradzic.Zmien nick,zmien swoja legende,weijdz na forum ,jak calkowicie nowy forumowicz i moze wtedy cos cie moze udasc sie .
                Ale watpie,zeby tobie to udalo sie,poniewaz mozesz zmienic nick,ale rozumu cie od tego nie przybedzie.

p.s. widze,ze jak narazie uznajesz porazke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka