Gość: cccp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 21:22 Ale Ukraina już do UE nie chce!!! Oni wybrali "trzecią" drogę. Kij im na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Izajasz Re: W Puńsku o Ukrainie IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.04, 21:58 Krotko wzroczny Polaku. Moze i kij na droge. Kiedy na to pozwolimy im, to za jakis czas taki sam kij dostanie Polska. Pomagajac Ukrainie, pomagasz Polsce, zeby nie zginela. Mnie troche dalekosieznej polityki a nie tylko na dlugosc nosa. A to co robi kuczma to nie jest Ukraina. Taki uklad, starajmy sie, zeby on po wy<borach byl inny. Tschüß. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ To zależy IP: *.top.net.pl 24.05.04, 10:24 Młodzi i wykształceni Ukraińcy chcą być Europejczykami a nie kacapami. Chcą być po prostu normalnymi ludźmi. Czy to dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romanowski Re: W Puńsku o Ukrainie IP: *.wplus.net / *.wplus.net 24.05.04, 14:15 Dla ZZ: Na moje pytanie Ukraincy pracuiacy obok mnie odpowiedzieli ze chca byc nie Europejczykami, kacapami, chochlami czy pszekami, a po prostu normalnymi ludzmi ZZ - YOU ARE THE LOST SHEEP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyoyh Re: W Puńsku o Ukrainie IP: *.ifj.edu.pl 24.05.04, 14:48 Normalnymi ludzmi? To niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś