Dodaj do ulubionych

oszustwo:Puitn wygrywa wybory ajwaj

30.12.11, 12:00
www.mn.ru/politics/20111229/309468957.html
MN piszą ,ze wg socjolog Wowa wygra, ale przecież Killary i McCain (o ile dożyje ha ha ha) juz wiedza ile Putin powinien przegrać. Polskojęzyczne pachołki wielopaszportowcow tez.
Obserwuj wątek
    • przyjacielameryki Re: oszustwo:Puitn wygrywa wybory ajwaj 30.12.11, 12:15
      kamandir_vzvoda napisał:

> www.mn.ru/politics/20111229/309468957.html
      > MN piszą ,ze wg socjolog Wowa wygra, ale przecież Killary i McCain (o ile dożyj
      > e ha ha ha) juz wiedza ile Putin powinien przegrać. Polskojęzyczne pachołki wi
      > elopaszportowcow tez.

Cieszysz się że "ryży szczurek" wygra?? A niech wygrywa co to np. mnie może obchodzić!! Rosja już zupełnie przestanie się liczyć w świecie, z tego też będziesz się cieszył sowiecki cziełowieku????
      Co za debilizm, Putin sfałszował wybory do Dumy, ale wszyscy będą głosować na Putina w wyborach prezydenckich. Brawo, wyjątkowo ciekawy kraj ta Rosja.

Ps. Ty, kamandir??? W styczniu zleci kolejny samolot rosyjski a w lutym zatonie kolejny statek a w marcu może nastąpi samopał jakiejś bombki A albo rakietki zaczną latać to tu to tam jak niedawno niejaka Buława???? Co obstawiasz??? Ty jesteś taki bystry, pewnie wiesz.
    • przyjacielameryki Kamandir!!!! 30.12.11, 13:11
      Zadałem ci pytanie!!! Co w styczniu zleci w Rosji - samolot a może rakieta, w lutym utonie kolejny rosyjski okręt lub statek a w marcu . . . . . ??? No co w marcu się spali w Rosji albo zleci na ziemię albo pójdzie na dno???? Zgadniesz, a może już wiesz?????
      • kamandir_vzvoda 2 pociski ostanio zlecialy 30.12.11, 13:29
        wystrzelone salwa trawiły w punkt docelowy. Następnym celem mozesz byc ty! co mnie by akurat malo zmartwiło ;)
    • bywszy1 Re: szwecja,to jednak paskudne panstwo+ 01.01.12, 17:20
      Przed wybiciem godz.Noworocznej.
      Prowadzaca program zapytala gosci na placu,co nas czeka w 2012-tym.
      Wymieniono Afganistan,Somalie,rewolucje arabska,Olimpiade,Mistrrzowstwa Europy,wybory prezydenta USA.
      Wybory prezydenta Rosji nikt nie wspomnial.
      Ohyda!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka