Dodaj do ulubionych

'Pokojowy' program nuklearny Iranu

19.01.12, 22:54
Wystarczy pomyslec choc troche
Program nuklearny dla kraju ktory siedzi i bedzie siedzial na ropie jest potrzebny do cellow pokojowych tak jak mi sa potrzebne podpaski a jestem facetem. To jasne ze chodzi o bron atomowa i wyprodukowanie bomb wiec po co to pieprzenie
Ja wiem jesli USA czy Rosja bron atomowa maja to niby dlaczego kazdy inny kraj nie moze posiadac ale po cowciskac taki kit ze kraj w ktorym ropa az sie przelewa i wystarczy dla siebie i sasiadow nagle zaczyna poszukiwania alternatywnych zrodel energii
'
Kpina
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: 'Pokojowy' program nuklearny Iranu 19.01.12, 22:58
      A wiesz jaka droga od zbudowania reaktora,do bomby atomowej.Jest faktem,ze to pierwszy krok,ale jeszcze jest daleko do samej bomby.Zreszta jak i zbuduja,to beda i tak zagrazac tylko tym,kto juz taka bron posiada,czyli Izraelu.
      • bykuwodzu Re: 'Pokojowy' program nuklearny Iranu 19.01.12, 23:03
        Igor pisales na stronie mecz.pl moze?
        • igor_uk Re: 'Pokojowy' program nuklearny Iranu 19.01.12, 23:06
          Nigdy,nawet nie wiem,ze taki portal istnieje.
        • j-k ZSRR padl. 19.01.12, 23:07
          jednak propaganda ZSRR w Rasssji astalas :)
    • alfred.skowronski Re: 'Pokojowy' program nuklearny Iranu 20.01.12, 00:43
      Najwiekszym wrogiem Iranu to Izrael i USA.Jak powiedzial imam Chomeini, Izrael powinien byc wymazany z mapy, jako jedno z panstw odpowiedzialnych za wszystko zlo.Wierzymy,ze rych;lo przyjdzie prorok mahdi jako Dwunasty Imam i wymierzy ostateczna sprawiedliwosc.USA natomiast nigdy nie byly przez Inan lubiane ani jako wielki brat, ani jako Wielki Szatan.Iran zdaje sprawe, ze Izrael zgodnie z doktryna odstraszania moze zaatakowac majac okolo 300 glowic i duzo lepsze rakiety.I tu nalezy rozwazyc, czy to nie Iran zostanie zmieciony z powierzchni ziemi.Te ziemie nie beda puste, na to miejsce czeka narod bez panstwa czyli Kurdowie, ktorych jest okolo 35 milionow.Dlatego tak Iran spieszy do wyprodukowania broni A wiedzac, ze kraj z bronia nuklearna nie jest do zaatakowania zbrojnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka