IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 16:29
skoro nasz gucio jest taki popularny, to trzeba jeszcze raz zalozyc watek
tylko o nim...

piszcie co chcecie!

Obserwuj wątek
    • Gość: chuchem Re: o guciu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 16:35
      to ja zaczne... kulturalnie...

no wiec gucio, to dziwna osoba... nie rozumiem celu jego postepowan... malo
      mysli... mowi rzeczy, ktore nie mozna nazwac madrymi... jest to osoba nie ile
      widziana przez wielu zacnych forumowiczow...
    • Gość: chuchem :)(: IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 17:00
      gucio jest to osoba, ktora w swoich postach nie przekazuje zadnych informacji,
      tylko ciagle bluzga... nie potrafi nawiazac dyskusji...

wtracalski... prosze o limeryk... :)
      • Gość: Gucio Powiedz mi zydzie... IP: *.ipt.aol.com 09.06.04, 17:34
        > o czym z takim jak ty dyskutowac?

> O tym czy spuscic wode natychmiast, czy moze doszukiwac sie w tobie jakichs
        owsikow?
        • Gość: chuchem Powiedz mi Guciu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 17:54
          ty sie wyzywasz, a sam masz kompleksy... Parch masz, wiec obrzucasz innych
          swoim problemem... A na Zydow sie rzucasz, bo inteligencja nie grzeszysz...

I jaki glupi jestes! Nawet slownictwa nie umiesz urzywac!
          • guciowa Re: Powiedz mi Guciu 09.06.04, 18:00
            Gość portalu: chuchem napisał(a):

> ty sie wyzywasz, a sam masz kompleksy... Parch masz, wiec obrzucasz innych
            > swoim problemem... A na Zydow sie rzucasz, bo inteligencja nie grzeszysz...
            >
            > I jaki glupi jestes! Nawet slownictwa nie umiesz urzywac!

gucio to dobry człowiek, tylko kiedy sie rodził, to wypadł z łona matki do
            klozetu, bo akurat poszła się załatwić i od tamtej pory, miewa takie zasrane
            myśli.
            Ja go bardzo kocham
            • Gość: chuchem Re: Powiedz mi Guciu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 18:05
              przypomina sie dobranocka - Maja - Gucio wpadl w sidla rosiczki i wydostal sie
              nadtrawiony kwasem... tylko mu mozg wyzarlo!!!
          • Gość: Gucio Rzeklem! IP: *.ipt.aol.com 09.06.04, 18:02

> ty sie wyzywasz, a sam masz kompleksy... Parch masz, wiec obrzucasz innych
            > swoim problemem... A na Zydow sie rzucasz, bo inteligencja nie grzeszysz...
            >

> Wszystkie parchy rowno splukuje, wiec nie mam zadnego.

> No a szczegolnie takiego, z ktorego poza nawozem nie ma zadnego uRZytku.

> W tobie, podobnie jak i w danie33, to pewnie nawet i owsikow nie moznaby
            hodowac...

> Z zyda chuchem nie ma pozytku,
            > wiec splukac go z tego sracza przybytku.

--------------------------------------------------------------------------------
            • prosto.z.mostu Re: Rzeklem! 09.06.04, 18:34
              powiem ci cos w tajemnicy:
              chuchem nie jest zydem. Nie jest nawet mezczyzna! Nazywa sie Hanna Banaszek
              :-)
              • Gość: Gucio Dlatego cos wydawalo mi sie damskiego! IP: *.ipt.aol.com 09.06.04, 18:43
                • Gość: Gucio Re: Dlatego cos wydawalo mi sie damskiego! IP: *.ipt.aol.com 09.06.04, 18:45
                  > Bo to stara piz*a....

> Lesbijka w dodatku, bo z dana sie wzajemnie onanizuja!
          • Gość: powazny Re: Powiedz mi Guciu IP: *.twcny.rr.com 09.06.04, 18:58
            >Gość portalu: chuchem napisał(a)
            Chuchem to mozesz zabic gucia, ale w ortografii to nie celujesz.Zanim zacznisz
            obrazac to sprawdz jak sie pisze slowo uzywac,kolego.Lepiej wroc do szkoly
            zamiast spedzac godziny nad pisaniem pierdolek o niczym.
            • Gość: chuchem Re: Powiedz mi Guciu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 19:02
              Gucio nie potrafi u"r"zywac slownictwa... dlaczego... zna jedynie przeklenstwa
              i nazwy co gorszych dolegliwosci... Gucia nie bede zabijal, bo nie chce... a ze
              szkola to sie nie martw... bledy robie czasem specjalnie, choc od czasu do
              czasu (jak kazdemu) niestety sie pojawiaja... A pan niech zacznie pisac na
              temat!

A to jest moj czas - moja sprawa!
              • Gość: powazny Re: Powiedz mi Guciu IP: *.twcny.rr.com 09.06.04, 19:13
                >Gość portalu: chuchem napisał(a):
                >A pan niech zacznie pisac na temat
                alez to jest na temat: glupoty tego forum,cos sie kiepsko zalapujemy.Jak widze
                nie tylko z pisownia ale i bieg mysli nie taki juz szybki
                • Gość: chuchem Re: Powiedz mi Guciu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 19:15
                  no coz... lata mijaja... czlowiek sie starzeje... a ten watek jest kontratakiem
                  do wONtkow tego parszywca, zwanego guciem...
                  • Gość: powazny Re: Powiedz mi Guciu IP: *.twcny.rr.com 09.06.04, 19:36

> no coz... lata mijaja... czlowiek sie starzeje... a ten watek jest kontratakiem
                    >
                    > do wONtkow tego parszywca, zwanego guciem...
                    ale dlaczego akurat gucia wybrales a nie innego medrca,chyba ze masz personalne
                    uprzedzenia co do tematow,osob lub grup atakujacych sie wzajemnie?Jest tu
                    medrcow wielu na tym forum a kazdy moze byc atakowany za to samo:bezdenna
                    glupote tematow i jeszcze bardziej glupie odpowiedzi.
                    • biedronka24 Pan powazny chuchemie nie ma czasu 09.06.04, 19:53
                      ale za to milosnik z niego straszny. Kochal sie we Fredziu ale skrycie miloscia
                      do Gucia pala. Ach te prysznice na basenach :)))))
                      • Gość: powazny Re: Pan powazny chuchemie nie ma czasu IP: *.twcny.rr.com 09.06.04, 19:59
                        biedronka24 napisała:

> ale za to milosnik z niego straszny. Kochal sie we Fredziu ale skrycie miloscia
                        > do Gucia pala. Ach te prysznice na basenach :)))))
                        lepsze to niz fruwac po smietnikach gubiac kropki i zamieniac sie w
                        guciowe,woda zdrowsza:)
                        • biedronka24 nic z tych rzeczy- radze douczyc sie biologii 09.06.04, 20:01
                          Biedronek na smietnikach nie uswiadczysz.
                          • Gość: powazny biolog Re: nic z tych rzeczy- radze douczyc sie biologii IP: *.twcny.rr.com 09.06.04, 20:03
                            biedronka24 napisała:

> Biedronek na smietnikach nie uswiadczysz.
                            pelno jest tam tych nowych,zmutowanych,to rzeczywiscie smutne
                            • biedronka24 na razie tylko jeden rodzaj mutacji tu widac 09.06.04, 20:04
                              ale nie u mnie.
                              • Gość: powazny biolog Re: na razie tylko jeden rodzaj mutacji tu widac IP: *.twcny.rr.com 09.06.04, 20:10
                                zdysznej i lekko medzacej biedronki.
                                Adios muszko
                      • Gość: Gucio Nyga sie wcisnela i na ten post! IP: *.ipt.aol.com 09.06.04, 20:00
                        > Biedronka chcialabys byc, nyga, ale te kropki to tylko tyfusu oznaka!
                        • biedronka24 Widzisz guciu pchla nie rasistka 09.06.04, 20:10
                          toba tez nie pogardzi. Jak tyfusu sie boisz to tu nie zagladaj. A swoje pasozyty
                          trzymaj z daleka.
                • Gość: Gucio He,he... IP: *.ipt.aol.com 09.06.04, 19:36
                  > Ciota do tej Banaszek Hanny przyjechala, wiec nie wie za co sie lapac
                  najpierw....
      • wtracalski Re: :)(: 09.06.04, 18:00

> gucio jest to osoba, ktora w swoich postach nie przekazuje zadnych
        informacji,
        > tylko ciagle bluzga... nie potrafi nawiazac dyskusji...
        >
        > wtracalski... prosze o limeryk... :)

---------------------------------------
        Na Gucia – sam sobie zadam tu kłam
        Złego słowa powiedzieć nie dam
        Bo dzięki Guciowi, cholera
        Radość mnie wielka rozpiera
        Że jestem dziś tu a nie tam
        ---------------------------------------
        • Gość: chuchem Re: :)(: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 18:03
          dziekuje za limeryk...
          • wtracalski Re: :)(: 09.06.04, 18:12

> dziekuje za limeryk...

Cała przyjemność po mojej stronie
            Wtr ;)
            • Gość: chuchem Re: :)(: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 18:14
              chcialbym jeszcze raz podziekowac naszemu poecie! :)

Z calego serca i z calej duszy jestem wdzieczny!

Pozdrawiam najserdeczniej!
              • Gość: chuchem syn gini z ciechanowa musi byc zadowolony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 18:17
                znowu jestem w dwoch miejscach na raz! Warszawka i Katowice... szybkie mamy
                pociagi!
              • guciowa Re: :)(: 09.06.04, 18:19

> chcialbym jeszcze raz podziekowac naszemu poecie! :)
                >
                > Z calego serca i z calej duszy jestem wdzieczny!
                >
                > Pozdrawiam najserdeczniej!

Jeszcze jedna para? Namnożyło się tego... Idziecie na paradę. Jeżeli zobaczycie
                tam mojego gucia, to mi zaraz napiszcie. Tylko proszę go nie całować.
                kocham mojego gucia
                • Gość: chuchem Re: :)(: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 18:21
                  na parady sie nie wybieram, ale w telewizji w wiadomosciach byl... wstret!
            • Gość: Gucio Powaznie wtracalski IP: *.ipt.aol.com 09.06.04, 18:17
              > lekarzem internista, czy laryngologiem nie jestes przypadkowo, bo przydalby
              mi sie zyd tej specjalnosci...

> Moja 'Guciowa' szwankuje...
              • guciowa Re: Powaznie wtracalski 09.06.04, 18:23
                Gość portalu: Gucio napisał(a):

> > lekarzem internista, czy laryngologiem nie jestes przypadkowo, bo przydalb
                > y
                > mi sie zyd tej specjalnosci...
                >
                > > Moja 'Guciowa' szwankuje...

Ja szwankuję? Uszy cię bolą od tego nurkowania w wannie.I zawsze cię
                ostrzegałam, że od myślenia jest głowa. A teraz internista mu się marzy. Z
                jajami nie ma żartów i to nie do inernisty kochanie. Jutro ci załatwię
                specjalistę.
                kocham cie gucio
                • Gość: powazny Re: Powaznie wtracalski IP: *.twcny.rr.com 09.06.04, 18:42
                  guciowe jaja uderzyly liczne guciowe mocno po lbach,bo samie pierdoly wypisuja
                  na tych postach,bylo brac madrzejsze guciu,to by cie sie nie zdarzyly glupie
                  baby wlekace sie za toba. Chuchem postudiuj troche ortografie, bo cos
                  szwankujesz nie tylko na mysli ale i w pisowni,bylo sie wiecej uczyc w szkole.
                  • Gość: chuchem Re: Powaznie wtracalski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 18:47
                    np moje naraz ze spacja? I ciagle braki liter? itd.? Niestety za szybko pisze i
                    sam sie zadziwiam, jak moge robic tak banalne bledy!
                    • biedronka24 W roli laryngologa, moge potwierdzic 09.06.04, 20:00
                      ze Gucio (darujcie guciowe- to z zyczliwosci) jest jeszcze jedna ciemiezona
                      odmiennoscia. Gucio jest bi.
                      Ale do rzeczy.
                      Zareczam, ze gdy ostatnio przygotowywalam sie do konkursu plywackiego dla Polek
                      znienawidzonych przez Fredzia, przypadkiem podejrzalam pana powaznego. Pan
                      powazny niby mimochodem opatrywal Gucia, ktory doznal perforacji blony
                      bebenkowej na skutek zbyt nasilonego dmuchania w trabke Eustachiusza:).
                      Tak zadziezgnela sie kolejna nasza romantyczna milosc na tym forum. Romantyczna,
                      acz zakazana :))))
                      • Gość: Gucio Jak o laryngologu mowa, to ANka... IP: *.ipt.aol.com 09.06.04, 20:29
                        > Ma duzo do powiedzenia!

> W miedzyczasie wyciagajac wlosy z pomiedzy zebow....
              • guciowa2 Gucieńku mój 09.06.04, 19:06

Guciu, kiciusiu, gdzie jesteś? Wracaj do domu, Tak bardzo tęsknię za tobą.
                Kocham cię.
                Czekam, twoje malutkie g.
                • Gość: Rondac Gucio to madry czlowiek IP: *.telia.com 09.06.04, 19:56
                  Nich zyje Gucio , dlugo i szczesliwie bo madry i rozsadny jest.
                  • Gość: he,he Re: Gucio to madry czlowiek IP: *.twcny.rr.com 09.06.04, 20:01
                    i czasem cos madrego powie jak sie nie wnerwi na glupia guciowa.Tak trzymac.
                    • Gość: Rondac Re: Gucio to madry czlowiek IP: *.telia.com 09.06.04, 20:04
                      Miedzy nogami ma Gucio Drucio
                      Pala az swieci
                      To nie zabawka dla zydow i dzieci
                      jak strzeli to az kurz leci
                      • biedronka24 I sumy uciekaja 09.06.04, 20:07
                        Oraz pan ´talia wszystkich nickow jakie chcecie´.
                        • Gość: Rombac Po co nicac? IP: *.telia.com 09.06.04, 20:15
                          Sam bod do mojrzesza powiedzial. Zydzi w podnorzu gory ÄSynaj czelkali na
                          Mojrzesza bo on wlazl na gore i pyta sie boga wszechmocnego. Jak sie nazywasz?
                          Jak ciebie zwac? A bog plommiennym glosem odpowiedzial mu. "Jestem kim jestem".
                          Po prostu bez imienia i nicku. bo ludzie marni tak pragna imienia a bog im nie
                          chical powiedzic imienia swego wiedztaka odpowiedz im dal. A oni i tak
                          przekrecili to na swoje. On nazywa sie " Jestem kom jestem" mowia zydzi i z
                          tego wywodzi siw JHVH. Zydowski absurd micku boga.
    • biedronka24 Na swiat wyzionela pustka 09.06.04, 20:27
      wielka i kiepsko skrojona jak chustka,
      ktora guciowe ledzwie zakrywa,
      nie ze skromnosci - o nie,

Bo powiem wam w sekrecie (o czyms czego pewnie nie wiecie)
      iz owej istotnej czesci co wywodzi sie z ledzwi
      z wiekiem jak madrosci guciowi nie przybywa:)
      • Gość: ronodac Eshhh, nie rymuje IP: *.telia.com 09.06.04, 20:32
        Nie ma rymu, biedna ronko
        • Gość: Gucio Re: Eshhh, nie rymuje IP: *.ipt.aol.com 09.06.04, 20:34
          > Biedronka chce byc ta plamista nyga,
          > a do niedawno Arabow byla ...cyga.
        • biedronka24 Farmakologia nie pomoze 09.06.04, 20:49
          na wiedzy w zakresie liryki braki,
          dlatego w dziedzinie poezji
          imponuja ci takie wraki
          jak slon, truten, i pan od kloaki.
          Nie chce ci jednak odbierac racji,
          w zakresie badan kanalizacji,
          i wszystkich meandrow tejze.
          Nudnys- to dla mnie,
          smetnys- a jakze
          Wiec gdy do pracy cie zawezwa,
          badan kolanek, stawow i szamb
          nuc sobie ten guciowy chlam.
          Przyjmij jednak do wiadomosci iz ocena jego
          tfurczosci i zrodel kiepskiej poczytalnosci
          w oczach tutejszej spolecznosci
          inna jest anizeli w pracy ci powiedzieli.
          • Gość: Gucio Nyga sie w karalucha zamienia IP: *.ipt.aol.com 09.06.04, 21:05
            news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/3790531.stm
            >Hippodamia convergens Guerin
            Anatis labiculata (Say)
            Hippodamia sinuata Muls.
            Coleomegilla maculata DeG.
            Chilocorus stigma Say
            Adalia bipunctata (L.)
            Cycloneda munda (Say)
            Coccinella septempunctata (L.)

> Sposrod powyzszych z pewnoscia jestes: la cucaracha, la cucaracha...

• biedronka24 Guciu lepiej zajmij sie hydraulika 09.06.04, 21:09
              muszki owocowe niewiele maja wspolnego zarowno z karaluchami jak i biedronkami.
              • biedronka24 Bo muszki akurat w zakresie genow 09.06.04, 21:26
                sterujacych plcia moga okazac sie tak dalece inne od ludzi jak np pszczoly.
                Poczytaj sobie trutniu o pszczelej albo mrowczej plciowosci. Sprobuj to uogolnic
                na ludzi- wywolasz tym duzo radosci...
      • Gość: Gucio He,he... IP: *.ipt.aol.com 09.06.04, 20:32
        > Coz ja moge dodac?

> Bierzesz Murzynow i jeszcze im taksowki oplacasz, stad masz takie wielkie
        wymagania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka