Dodaj do ulubionych

Czas wiać z Ameryki?

11.02.12, 19:53
Tylko fakty.

- James Cameron ,znany rezyser,kupil sobie posiadlosc w Nowej Zelandii z zamiarem wyjechac tam na stale.
-Liberty Media CEO James Malone , rowniez ma zamiar opuscic Stany ,kupujac rancho w Quebec.
-Congressman Roscoe Bartlett recently warned that Those Who Can, Should Move Their Families Out Of the City.(kongresmen Roscoe Bartlett nie tak dawno wszystkich uprzedzila,ze jak tylko ktos ma taka mozliwosc,to niech wywiezie swpo rodziny poza miasta).
-George Soros,he expects violent riots on the streets of America (on oczekuje gwaltownych zamieszek na amerykanskich ulicach)
- 22-26 stycznia w rejonie L.A.odbyli sie wspolne cwiczenia wojska,policji i jednostek specjalnych .Cel cwiczenia bylo prowadzenie walk na terenach zabudowanych,w miastach.
- na US Marine Corps Base "29 Palms" zbudowano miasteczko,mniej wiecej 1560 zabudowan,ktore jest imitacja typowego miasteczka amerykanskiego.Kolejne,to Muscatatuck Urban Training Complex,gdzie obok starych obiektow do cwiczen,buduja sie nowe.

O co w tym wszystkim chodz?

Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 19:55
      Co do tych maisteczek, to zapytaj starych Rosjan, którzy jeszcze pamiętają czasy stalinowskie i takie "miasteczka" na Syberii.
      • igor_uk Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:11
        Ewa,tu mowa o innych miasteczkach.
        • eva15 Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:15
          Te powstają pewnie do pilnowania tych drugich, albo do ich pacyfikowania. Jak jest łagier, to musi być obsługa, chyba to wiesz, Igoruś.
          • igor_uk Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:21
            Ewa,w tym wypadku buduje sie atrapa miast,zeby cwiczyc walki w terenie zabudowanym .Pytanie tylko takie -Z kim oni maja zamiar walczyc w miastach amerykanskich?
            • eva15 Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:24
              Aaa, rozumiem, wyłazi to, że nigdy nie byłam w wojsku, spasiba. No ale nie napisałeś chyba w 1. poście, że chodzi o atrapy, myślałam, że o normalne miasteczka.
              • eva15 Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:25
                Sorry, napisałeś "imitacja" , mea culpa.
                • igor_uk Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:28
                  Nie ma spraw. Najwazniejsze,ze porozumieli sie my i to bez zadnych problem.
                  • eva15 Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:30
                    Toczno!
    • malkontent6 Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 19:58
      Igor, dodaj jeszcze, że w USA masło jest na kartki.
      • eva15 Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:03
        Sugerujesz, że ci którzy żyją z kartek (food stamps) nie mają przydziału masła? Jeśli mają, to dla nich masło jest na kartki, jeśli nie mają, to na co mają przydział?.
      • igor_uk Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:08
        malkontent, bardziej uwazam na slowa Congressmana Roscoe Bartletta ,ktory pamjeta lata wielkiej depresji,niz na twoi zaczepki pod adresem Ewy.
        Zachowujesz sie,jak i pefcia,przekrecajac slowa ,de facto manipulujac nimi.Ewa pisala o kartkach zywnosciowych i to jest prawda .
        • eva15 Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:14
          No ale o czym on ma dyskutować? Nic dziwnego, że uczepił się masła i przekręca moją wypowiedź odnośnie kartek na żywność, w tym i na masło.
          • walter622 Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:19
            eva15 napisała:
            > Nic dziwnego, że uczepił się masła

Jeżeli chce podyskutować o maśle to powinien się zgłosić do osiołka stepowego.
            Ten swego czasu sporo poświęcił swych wypowiedzi temu tematowi - nawet wojtuś do nieskończoności jemu uwierzył, że w Rosji nie ma masła.

"Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
            Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)
            • igor_uk walter. 11.02.12, 20:22
              Chcesz poszerzyc swoja sygnaturke o kolejna "madrosc" pefci?
              • eva15 Re: walter. 11.02.12, 20:26
                igor_uk napisał:

> Chcesz poszerzyc swoja sygnaturke o kolejna "madrosc" pefci?

Ja chcę!
                • igor_uk Re: walter. 11.02.12, 20:35
                  Ewa,pefcia zechcial dzis popisac sie swoja erudycja i napisal cos takiego:
                  "Prawo Bernouliego mowi,ze jak srednica rurociagu maleje to cisnienie rosnie."
                  A zgodnie z tym,co glosi rownanie Bernouliego, jest calkowicie odwrotnie - jak srednica rury zmniejsza sie,to predkosc cieczy zwieksza sie ,a cisnienie spada.
                  tego moze nie wiedziec 95 % populacji Polski i Swiata,ale Profesor to musi wiedziec .A wlasnie za profesora pefcia chce uchodzic na forum.
                  Cos zbyt wiele popewnia bledow,jak na profesora.
                  • walter622 Igor 11.02.12, 21:27
                    igor_uk napisał:
                    > A zgodnie z tym,co glosi rownanie Bernoullego,

Przyznam się, że dla mnie jest to kompletna abstrakcja, której nie pojmuję i nawet nie mam zamiaru zgłębiać (prace Ammianusa Marcellinusa o Hunach mnie w zupełności wystarczają). Tak więc nie jestem w stanie właściwie docenić tego przebłysku "genialności" forumowego ciecia.

**************************************************************
                    "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
                    • igor_uk Re: Igor 11.02.12, 21:45
                      walter ,ale ty nie probujesz blysnac wiedza w tym temacie,a pefcia i owszem.
                      • walter622 Re: Igor 11.02.12, 21:51
                        igor_uk napisał:
                        >nie probujesz blysnac wiedza w tym temacie,a pefcia i owszem.

Ciec jak każdy cieć (na dodatek "herbowy") zna się na wszystkim - w razie czego kibel przetka (po Jasiu), pogada o polityce, obszernie cytując Le Figaro i nawet dostrzeże "ruskie ścierwo"...
                        Innymi słowy "człowiek renesansu" z Pcimia.

**************************************************************
              • walter622 Witaj Igor 11.02.12, 20:28
                Po co miałbym zmieniać starą - idealnie odzwierciedla charakter tego typka.

• eva15 Re: Witaj Igor 11.02.12, 20:31
                  Ta stara jest wręcz genialna, ona odzwierciedla nie tylko charakter, kultrurę ale i poziom wiedzy. Lepszego samobója francowaty nie mógł sobie strzelić.
                • igor_uk Re: Witaj Igor 11.02.12, 20:37
                  Walter,ja to wiem i w zden sposb nie osmelil sie by podniesc reke na to jego wybitne dzielo.ja tylko proponowalem poszerzyc sygnaturke,dodajac kolejna madrosc.Kolejne moga byc zmieniane .
            • eva15 Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 20:22
              No właśnie biją pianę na forum i robią z niej masło maślane.
        • malkontent6 Co przekręciłem? 11.02.12, 23:24
          igor_uk napisał:

> Zachowujesz sie,jak i pefcia,przekrecajac slowa ,de facto manipulujac nimi.Ewa
          > pisala o kartkach zywnosciowych i to jest prawda .

Od tego się zaczęło:

forum.gazeta.pl/forum/w,50,130854291,130867842,Re_Zawsze_taka_byla_.html
          • igor_uk wlasnie,to. 11.02.12, 23:30
            Ze caly czas manipulujesz slowami Ewy,jak by nie pamjetajac,ze Ewa napisla do ciebie odrazu to:
            SPOKO, masz szansę, że i ciebie dosięgną food stamps.
            Ewie wlasnie chodzilo o te "kartki". ni wierze w to,ze Ty tego nie wiesz .Ja sam lubie dokuczac swoim "nieprzyjacielam",ale nigdy to nie robie w taki sposob.
            • malkontent6 Igor, Igor, nie rżnij głupa. 11.02.12, 23:53
              Poczytaj moją rozmowę z Ewcią.

Moje pytanie:

"Czy już produkują więcej masła niż USA?" (Chodzi o Rosję).

forum.gazeta.pl/forum/w,50,130854291,130867250,Zawsze_taka_byla_.html
              Odpowiedź Ewci:

"Nieważne, ile masła produkują, ważne, że nie jest na kartki jak w USA."

forum.gazeta.pl/forum/w,50,130854291,130867842,Re_Zawsze_taka_byla_.html
              Igor, w USA masło nie jest na kartki. :)
              • igor_uk malkonten. 12.02.12, 00:11
                Ewie wyraznie chodzilo o to,ze w USA wiele ludzi korzysta z food stamp.Dla mnie to jasne jak dzien,dla ciebie,jak widac,nie koniecznie.
                Cholera,nu czemu taki dziskus ruski ,jak ja,potrafi przyznac sie do bledu,a tak wysoko cywilizowane Polace,jak ty,nigdy. Nu naprawde nie wierze w to,ze jestes tak glupi,ze nie rozumiesz o co Ewe chodzilo.
                • eva15 Re: malkonten. 12.02.12, 00:30
                  Igor, on nie zrozumie i daj sobie z nim siana, to typowy bijacz piany. Niczego nie wnosi do dyskusji.
                • malkontent6 Re: malkonten. 12.02.12, 16:59
                  igor_uk napisał:

> Ewie wyraznie chodzilo o to,ze w USA wiele ludzi korzysta z food stamp.

Igor,jeszcze raz, powoli:

Malkontent - "Czy (Rosjanie) już produkują więcej masła niż USA?"

Ewcia - "Nieważne, ile masła produkują, ważne, że nie jest na kartki jak w USA."

• j-k Igor, ja Rosje kocham 11.02.12, 20:21
      I moge tam bywac ze 3 razy do roku.
      Przyjemne kobiety.
      Swietne (nadal) teatry - a jestem teatromanem.

Po miesiacu pobytu mam jednak zazwyczaj Rosji dosc.

Denerwuja mnie m.in. ciagle zapychajace sie kible.
      • igor_uk Re: Igor, ja Rosje kocham 11.02.12, 20:23
        Janusz,a nie probowales wyrzucac smieci do kosza,a nie do kibla? I czy przypadkiem nie mylisz bideta z sedesem?
        • eva15 Re: Igor, ja Rosje kocham 11.02.12, 20:26
          Ha, ha, ha...
        • maly.jasio tandeta intelektualna. 11.02.12, 20:31
          igor_uk napisał:
          Janusz,a nie probowales wyrzucac smieci do kosza,a nie do kibla? I czy przypadk
          > iem nie mylisz bideta z sedesem?

Miej moze pretensje do Rosjan, ze maja odplyw 32 mm a nie 100 mm, jak w Jewropie.

To nie ja zapycham te kible :)
          • eva15 mały jasio, do łóżka! 11.02.12, 20:32
            pora na ciebie.
            • j-k Re: mały jasio, do łóżka! 11.02.12, 20:37
              eva15 napisała:
              pora na ciebie.

z Toba o kazde porze.
              wiesz przecie, ze Twoje fobie amerykanskie rozumiem,
              a tylko Twoje fobie polskie mnie smiesza.
              zawsze mam cicha nadzieje , ze kompromisowej butelce rosyjskiej wadki
              wszystko da sie ulozyc :)
              • igor_uk jasiu. 11.02.12, 20:42
                A co by ty z Kobieta robiles by w lozko? bajki by opowiadales,o tym jak dzielnie walczyles w Solidarnosci ,a po zwyciestwie, uciekajac z Polski? Moze ze strachu przed tymi,kogo sprzedawales?
                • eva15 januszek bohater nierozpoznany przez Niemców 11.02.12, 23:44
                  igor_uk napisał:

> A co by ty z Kobieta robiles by w lozko? bajki by opowiadales,o tym jak dzieln
                  > ie walczyles w Solidarnosci ,a po zwyciestwie, uciekajac z Polski?

Do tych bajek Januszek musi poszukać panienek z liceum, czyli szkoły średniej i to najlepiej takiej dla lekko opóźnionych.

>Moze ze strachu przed tymi,kogo sprzedawales?

Tak czy owak - Niemcy się na tym prześladowanym bohaterze nie poznali. Jak sam pisał odrzucili jego podanie o azyl polityczny na początku lat 80. i dali tylko Duldung, czyli pobyt tolerowany - Niemcy są tolerancyjni dla wszelkich świrów i megalomanów.
                  • j-k Evelein. sex, sex 12.02.12, 11:39
                    evelein15 napisała:

> Tak czy owak - Niemcy się na tym bohaterze nie (roz)poznali.

Ty tez nie, Evelein.
                    co tam bedziesz zaprzatac sobie glowe Ameryka.
                    Mozna tylko roztroju zolondka dostac.
                    skup sie na tym, co najistotniejsze :)
                    • igor_uk Januszek. 12.02.12, 11:44
                      Powtarzanie slowa -sex,nie zastapi braku potencji.Kobieta ,owszem,kocha uszami,ale orgazmu od tego nie dostaje.
          • igor_uk Janusz,jako babka klozetowa. 11.02.12, 20:39
            Janusz i nawet na tym nie znasz sie.
          • walter622 Jasiu, nie rób do bidetu !!! 11.02.12, 21:12
            maly.jasio napisał:

> Miej moze pretensje do Rosjan, ze maja odplyw 32 mm a nie 100 mm, jak w Jewropie.

Znów się powtarzasz, na dodatek nie odróżniasz bidetu od sedesu i z tego powodu zatykasz
            sedesy.
            Tak więc poglądowo byś w Rosji mógł się zachowywać jak "Europejczyk", nie robiąc obciachu.
            pierwsze z brzegu keramin.com/

Jasiu - to jest bidet (fotka i szkice techniczne)
            keramin.com/catalog/sanitary/syty_l/1877/
            keramin.com/download/1148540287.Bide_Siti.gif
            Jasiu - to jest sedes (fotka i szkice techniczne)
            keramin.com/catalog/sanitary/style_l/936/
            keramin.com/download/1234773329.Style_kompakt_chertej.jpg

• j-k hloopcze :) 11.02.12, 21:32
              w przeciwienstwie do Ciebie, jako jedyny warszawiak, studiowalem w Krakowie na UJ.

a tam byly CK bidety.
              • eva15 Re: hloopcze :) 11.02.12, 23:46
                To już w W-wie nie studiowałeś? Coś się zmieniło?
                • igor_uk Re: hloopcze :) 11.02.12, 23:49
                  Ewa,on tobie odpowie,ze studiowal wszedzie.
                  • eva15 Re: hloopcze :) 12.02.12, 00:06
                    I dlatego taki mądry
                    • igor_uk Re: hloopcze :) 12.02.12, 00:12
                      Jak by jeszcze nie byl leniwy,to by ceny mu nie bylo.A tak,jest tylko forumowym klaunem.
                      • eva15 Re: hloopcze :) 12.02.12, 00:16
                        Ech, lepiej, że jest leniwy, gdyby nie to, to byłby podwójnym klaunem. Januszek powinien dużo spać.
                  • j-k si, hloopcze :) 12.02.12, 11:42
                    igor_uk napisał:
                    Ewa, on tobie odpowie,ze studiowal wszedzie.

i tu sie zgadza :)
                    az w trzech miastach: Warszawa/Krakow/Akwizgran
                    po pierwszym roku studiow na UW przenioslem sie do Krakowa na UJ.
                    Przeciez moje nazwisko jest tu znane.
                    Kuzwa, zamiast brzeczec moze bys to sprawdzil ?
                    • igor_uk Re: si, hloopcze :) 12.02.12, 11:46
                      Januszek,wpisuje do wyszukiwarki i j-k, i maly _jas i facetta i nic .Nie ma tam czegos takiego.
                      • j-k slabo dzialasz, maladjec 12.02.12, 11:54
                        igor_uk napisał:

> Januszek,wpisuje do wyszukiwarki i j-k, i maly _jas i facetta i nic .Nie ma tam
                        > czegos takiego.

slabo dzialasz, maladjec.
                        gdy przekopiesz dane z ostatnich 10-ciu lat, to mozesz znalezsc moje imie i nazwisko.
                        tyle ze nie zamierzam ci tego zadania ulatwiac.
                        J.K.
                        • igor_uk Alez,Janusz. 12.02.12, 11:58
                          Nie jestes dla mnie kims waznym,zeby ja poswiecilem czas na to,zeby odszukac Twoje nazwisko.
                          Widze kim stales sie.A kim byles,to moze byc i bylo chlubna karta w twojej biografii,ale to jest juz przeszlosc.
                          • j-k Goria, to mnie cieszy 12.02.12, 12:11
                            tylko, jesli tak jest, to bondz laskaw nie odpowiadac na moje posty,
                            a tylko przyjmowac je do akceptujacej wiadomosci.

w koncu po to, cie ucze i nauczam, hloopcze.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
                            • igor_uk Jasiu. 12.02.12, 18:07
                              Jestem dobrze wychowanym czlowiekiem i nie moge,chociaz by z litosci,nie reagowac na proby podstarzalych pajacow zrobic na mnie wrazenie.
                              Docen to.
                              • j-k belkotu gorii cd... czas wiac z USA... 13.02.12, 10:26
                                tylko jak bedziesz wial z USA do Meksyku, to tam masz taki mur...
                                radze nie przeskakiwac, bo moga zastrzelic....

wystarczy przejechac przejsciem granicznym.
                                gdy sie wyjezdza z USA, to zazwyczaj W OGOLE nie sprawdzaja dokumentow,
                                wiec moze ta ucieczka ci sie uda :)
                                www.informacjeusa.com/wp-content/uploads/2010/05/Amerykanski-patrol-na-granicy-Meksykansko-Amerykanskiej.jpg
                                • igor_uk Jasiek. 13.02.12, 17:37
                                  Изя гoвoрит Абрaмy:
                                  - Я зaбoлел, нo к врaчy не пoйдy - cлишкoм дoрoгo.
                                  - Абрaм, я coветyю тебе cхoдить к дoктoрy Дaвидy - oн зa кaждый cледyющий визит берет лишь пoлoвинy.
                                  Пocлyшaвшиcь coветa, Абрaм идет к дoктoрy Дaвидy и гoвoрит:
                                  - Здрaвcтвyйте, дoктoр. Я oпять к вaм...

A z tego za kazdym razem sie smieje.

• br0fl0vski Re: Igor, ja Rosje kocham 11.02.12, 20:48
        nadchodzi czas przykrecania sruby. w europie ciagle istnieje feudalizm i ludzie znaja swoje miejsce na dolach drabiny spolecznej.

w ameryce ludzie sa inni, maja wspomnienie iluzji bycia wolnym , w dodatku podpora tej iluzji jest 2. poprawka do Konstytucji Stanów Zjednoczonych i sporo broni w rekach obywateli.

jak widzisz wladza mam problem
        • igor_uk Ciekawostki. 11.02.12, 21:44
          O amerykanskim arsenale jadrowym;
          1.Ostatnia glowica nuklearna w USA byla zbudowana w 1991 roku.
          2.Ostani wybuch doswiadzalny odbyl sie w 1992 roku.
          3.Ostatni samolot (praktycznie) ktory moze przenosic bombe atomowe B-52,byl zbudowany 50 lat temu. Reszta nie liczy sie . B-1B rdzewieja,a B-2 (cholernie drogie zabawki) potym jak Amerykanie sprawdzili mozliwosci radara MIG-29 (po enerdowski),to okazalo sie,ze jego niewidocznosc jest mitem
          4.Jedyna miedzykontynentalna rakieta LGM-30G Minuteman III byla zbudowana jeszcze za Nixona .Sa jeszcze rakiety startujace z pokladow okretow podwodnych Trident ,ale i oni maja swoj wiek.

Najgorsze dla Amerykanow jest to,ze glowice nuklearne to sa bardzo kaprysne zabawki.Poniewaz w nich nastepuje rozpad aktywnych materialow,ktorych masa nie tylko zmniejsza sie,a i przy okazji niszczy komponenty systemy, przedewszystkim elektronike.
          Dla tego czas od czasu trzeba przeprowadzac testowe starty rakiet (Rosja robi to regularnie),ale Amerykanie tego nie moga sobie pozwolic.
          Poniewaz zaczyna im brakowac specjalistow.3/4 z nich to ludzi ktore lub osiagneli wiek emerytalnu,lun to nastapi w ciagu 2-3 lat. Zamiany nie widac na horyzoncie.
          Moze dla tego tak zalezy Amerykanam na rozmowach z Rosja o redukcji broni jadrowej?
        • j-k ciekawa uwaga... 11.02.12, 21:52
          br0fl0vski napisał:

> jak widzisz wladza mam problem

viem.
          ciekawa uwaga.
          pazywiom - uwidzim.
    • felusiak1 Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 23:36
      igor-53uk napisał: O co w tym wszystkim chodz?

Chodi o to, że piździsz jak nakręcony.

--
      Zapraszam na forum Amerykański pasjans
      • igor_uk Re: Czas wiać z Ameryki? 11.02.12, 23:48
        Ha,ha.felus,jestes niezawodny. A moglbys wskazac w tym co napisalem cos,co jest klamstwem?
    • melord Re: Czas wiać z Ameryki? 12.02.12, 00:23
      ja tez wyjechalem z Ameryki (zwialem by lepiej pasowalo do watku) i nie zaluje co nie oznacza ,ze lata tam przemieszkane uwazam za stracone

ty tez chyba igor zwiales kiedys z....
      wianie,przemieszczanie,wedrowka ludow, zaczela sie na dobre w koncowce drugiej polowy XX w i trwa dalej,nikt nie jest w stanie tego zatrzymac ,gdyz stwierdzono "gdzies" ,ze latwiej sie krajami rzadzi ,ciemnote wciska, jesli je sie wymiesza zbieranina z calego swiata.
      • igor_uk Re: Czas wiać z Ameryki? 12.02.12, 01:36
        Moje "zwianie" mialo calkiem inny charakter . Celowo napisalem o dwoch postaciach,ktore "zwijaja" ze Stanow.I jak widze,tylko na to zwrociles uwage .A czy slowa Sorosa i Bartletta nie zauwazyles.A czy nic tobie nie mowi budowanie poligonow (przypominajacych typowo amerykanskie miasto) do cwiczen walk w terenie zabudowanym i ze w tych cwiczeniach biora udzial jak Wojsko,tak i policja wraz z jednostkami specjalnymi.
        Czyz by spodziewali sie inwazje wojsk obcych na teren USA? A moze jednak szykuja sie do czegos bardziej realnego?Buntu mieszkancow,ktore przyzwyczaili sie do zycia na dosc wysokim poziomie,a do tego nauczone przez propagande,ze o swoje trzeba walczyc,przeciez tak robia i w Egipcie i w Libii i w Syrii,to czemy by Amerykanie nie mogli chwycic sie za bron,zeby bronic swoi domy,ktore komornik im chce zabrac?
        • bywszy1 Re:zwianie ajgora z ZSRR bylo bardzo prozaiczne+ 12.02.12, 12:05
          Ten pasozyt,wywodzacy sie z rodziny pasozytow doprowadzili do upadku swojej ojczyzny.
          Przy okazji nabroil poczym wiac musial albo zostal wyrzucony.
          Przy okazji nawinela sie szansa otrzymania paszportu,umozliwiajaca zasmierdzania calego UE-
          co doprowadzilo do tego,ze mitoman nawial ze swojej nowej ojczyzny,nie darzac ja jakakolwiek sympatia.
          Grozi,jedna,ze na starosc(ktora juz jest niedaleko) do tej ojczyzny(Polski) powroci.
          I bedzie zyl na polskim socjale.Bo jak sam stwierdzil,do USA tego mitomana nie wpuszczoa.
    • sowietolog New Madrid Zone 12.02.12, 00:26
      Poczytaj o obozach FEMA i tzw. New Madrid Zone. New Madrid to ciągnący się prawie przez całe stany uskok, który w przypadku jakiegoś większego wstrząsu może się w każdej chwili zapaść, tworząc na kontynencie amer. ... morze... Jest sporo "spiskowych" materiałów w sieci na ten temat, łączących to np. z kalendarzem Majów i "rokiem 2012"... ;-)

Tożsamo ten wielki bąbel lawy pod Yellowstone, który rzekomo eksploduje co kilkaset tysięcy lat, pogrążając w pyłach prawie że cały glob na kilka lat, a w konsekwencji znaczne ograniczenie wegetacji roślin. Ergo głód zwierząt, ludzi...
    • blueelvic Ponoc multum wycieczek z Rosji ... 12.02.12, 03:51
      do Stanow w ciagu nastepnych piec lat zawita. Moze dlatego wlasnie .... ot, tak na wszelki wypadek.
      Druga mozliwosc, jak to podpowiadaja chomiki, maja zostac zniesione wizy dla Polakow, wiec ...

Po trzecie, w ciagu ostatnich 10 lat czternascie milionow nowych emigrantow przekroczylo granice Stanow.

Ale poki co, przecietny amerykanin ma to w ... ups, w nosie i pedzi do baru, restauracji lub na mecz.

• misterpee Re: pedzi na peepshow Obamy i republikanow 12.02.12, 05:05
        Oczywiscie republikanie pocygania wybory i zlekcewaza Ron Paula.
        Wybory beda bez znaczenia, bo program obu parti bedzie taki sam.
        wobec tego jedziemy na urlaup na Malviny albo Faulklandy gdzie UK ustawia rakiety nuklearne przeciwko poludniowej Ameryce. Niech tylko Brazylia, albo Argentyna skuma sie za bardzo z Chinami i Rosja to zaraz dostana podarunek .
        • blueelvic Odpowiem z reka na sercu ... 12.02.12, 05:25
          mnie to g .... obchodzi.
        • romad2447 Re: pedzi na peepshow Obamy i republikanow 13.02.12, 08:06
          Twoje posty to pieprzenie kotka za pomaca mlotka,albo
          pieprzysz jak maly Kaziu po duzym piwie.
    • jk2007 Kanada - Alaska, fotki 13.02.12, 19:59
      esquire.ru/photo/alaska-highway

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka