Dodaj do ulubionych

pi-ladne przezwisko+

26.02.12, 20:48
kwintesencja matematyki.
Pije pan do mnie i jakos cyblowato.
Ze ja z pustynnego kraju.
1.
To znaczy sie jakiego?Czy takiego,ze tam balawanown niema?Tzn.Pana i jemu podobnych?
A jezeli nie,to gdzie on lezy?W Szwcji sa pustynie-sniezne.Czy o to panu chodzi?
2.
Ze ja klamie wiedziony nienawiscia?Nieprawda czuje slabosc do balwanow.I lubie matematyke.
3.
Mam stac na kleczkach przy dzwiekach hymnu watykanskiego?A co on mnie g...... obchodzi?
Nawet nie wiedzialem,ze taki istnieje.A Watykan?Co to?Czy to ta organizacja co zydkowi i jego mamie czolem bije.Jak chca-ich sprawa.Tylko by sie do mnie mieszali.A i pan ze swoimi wskazowkami icheciami swojej zonie proponuje.A ode mnie -wara!
Na kleczkach stoje tylko przed zona,jak prosze by mnie golonke z czosnkiem ugotowala.
4.
Na temat Hymnu Rosji dreszczy nie dostaje.Nawet nie pamietam kiedy go slyszalem-hokeju nie lubie i nie ogladam.
A mam na plycie nagrany radziecki(bez slow)-w dwoch wykonaniach,Aleksandrowa i jeszcze jakims.
Puszczam go jak przyjezdza rodzina slaska-rano na pobudke.Smieja sie i tak ladnie dzien rozpoczynamy.
Puszczam go rowniez,jak chce wspomniec moje szczesliwe dziecinstwo i wczesniejsza mlodosc-jak bylem oktiabrionkiem,pionierem i komsomolcem.
Jak czesc sztandartowi oddawalem i twierdzilem na pozew "Za dielo Lenina-Stalina,Bud´Gotow" odpowiadalem,salutujac"Wsiegda Gotow"
To samo robilem w Polsce salutujac i stojac na bacznosc na dzwiek Mazurka Dabrowskiego.

"wtedy hymn ten mial liryke panskich krewniakow, teraz hymn w calosci nalezy do Rosjan "-
-tutaj ma pan czesciowo racje:
Gralismy ten hymn jak wygrywalismy w hokeja,jak Mego krewniaka Gagarina w kosmos wypuscilismy i bylo wielu innych wspanialych okazji.
Tak samo i z hymnem Polskim(slow nawet nie zmieniono) przezylem wiele wspanialych chwil.
Pan tego nie zaznal-sprzedal pan swoj hymn i ojczyzne swoja.
I orgazm na kleczkach pan przezywa,jak pan napisal na dzwiek hymnu rosyjskiego.
Kij panu w oko-panska sprawa.Ale ode panie pi prosze sie z szacunkiem odp....c.

5.
"Pan popiera bombardowanie Iranu "-panie pi.Czy to ladnie kadzic?
Pan mnie nie widzial.Pan mnie nie zna.To po jakiego ......... pan to twierdzi?
Ja o Iranie,osobiscie,nawet sie ani razu nie zjaknalem.W du.ie mam dluigobrodych.Zreszta jak i pana tez. Nic oni mnie nie obchodza.Popieram natomiast,i to z wielka przyjemnosci,Towarzystwo Przyjaciol Zwirzat.Prosze mnie nie obarczac zaslugami,popelnionemi przez bardziejzasluzonych osobnikow.
Ja do nich nie doroslem.
"Pan wie wszystko o Iranie, a jezeli nie, to daje link."-nie bede czytal o Iranie.Nic o nim nie wiem.I zwisa mnie jak kilo kitu.Moje zainteresowanie nim skonczyko sie z zakonczeniem konferencji w Teherani i Farach Diba.

6.
"marzy o likwidacji wszystkich Arabow.".
Prosze pana,panie pi.
Zeby pan wiedzial o czym ja marze!Na sama mysl dreszcz rozkoszy mnie przezywa.
No ale coz.Nie ten wiek.Teraz moge tylko pisac memuary na ten temat.
Moze dotyczyc Arabek,Zydowek,Rosjanek,Polek,Eskimosek-grunt zeby w marzeniach byly mile i usmiechniete.A faceci?Niech se zyja i beda szczesliwi.
Tylko zeby sie przestali nawzajem mordowac.

7.
Powiedzialem kiedys,ze musze pana poduczyc.Bo pan niegramotnyj i bez pojecia.
I zabiera pan glos i zarzuca pan mnie rzeczy tak jakby pan z marsa spadl.
Otoz tutaj ma pan spis Rosjan:.
Нaрoды и этнoгрyппы Рoccии пo дaнным Вcерoccийcкoй перепиcи 2002 г:
Miedzy nimi sa np.Russkie(nr.1)Zydzi(nr.33),Polacy(nr.50),Gorscy Zydzi(nr.104) itp.itp.
Prosze pana.Nu jacy z nich kacapy?
Ponad 195 narodow wchodzacych w sklad narodu rosyjskiego.
To jakby Polacy wchodzili w sklad narodu europejskiego UE.
Rozpatrzmy jeden narod:
Russkije-narod prezny,kulturalny,majacy wiele zaslug w rozwoju czlowieczenstwa.
Ale jak to bywa.W kazdej wsi moze sie znalezc pajac.Przyglup.Idiota.
W narodzie russkim-kacap.
W polskim-polaczek.
W zydowskim-chetnie przez panskich kumpli uwypuklöany-rzydek.
Ukrainskim-moze byc chochol.
W panskim kraju?Ch... go wie.Pan wie lepiej.

Do kacapow nalezy niejaki pan ajgor.
Spelnia wszystkie ku ntemu warunki:
russkij.Glupi jak baran.Rosjaninem nie jest-nie jest obywatelem Rosji:
Russkij.pol´ski Anglik=PA
analogicznie
Litwin polski Francuz=PF

8.Pan sie martwi o kacapach.
A Bog panski panu zwisa?:
Igor_uk: Bywszy Zydem sie urodzil,Zydem zdechnie!
Igor_uk: spadaj ,zydzie parchate.Ja b z toba na jednym hektarze srac nie usiadlem.
Historyk mongolszuudan: Tu dosc udowodniles, ze ty bezmozgi glupiec. Jednoznacznie ze ch...owy ty byles i technik.Нy ты вoнючее жидoвcкoе гoвнo.... Пиздюк. ты еще живешь нa этoм cвете тoлькo пoтoмy чтo рyccкие cпacли твoй пoгaный нaрoдеm

Prosze przekazac panskim dzieciom,ze ich tatus jest przyglup.
Prosze przekazac panskim wnukom,ze ich dziadek jest duren.
Pan gdzies sie wyrazil,ze Rosja bedzie bronic interesy Zachodu przed zakusami czyimis tam.
Panie.kup pan mlotek-zwlaszcza ze przecena.

Obserwuj wątek
      • kombrig Re: PAcio+ 26.02.12, 21:29
        oj zycie
    • yurek11111 szczylek,ale ci sie oberwalo,moze RP ci pomoze?:-) 26.02.12, 21:41
      bywszy-kombrig wypunktowal cie bezblednie....,igorczik nexxxxxxt....:-)))))))))))))))))))))))
      • igor_uk yureczek. 26.02.12, 21:49
        A to dla ciebie:

p.s. Juz dawno nie czytam posty tego starego durnia.klikam odrazu na odpowiedz.Bo to taka sama swolocz szowinistyczna,jak i ty.Dobraliscie wy do pary.
        • bywszy1 Re: ajgorczik,mraz´ ty nieczistoplotnaja+ 26.02.12, 22:35
          igor_uk napisał:
          > p.s. Juz dawno nie czytam posty tego starego durnia.klikam odrazu na odpowiedz.
          > Bo to taka sama swolocz szowinistyczna,jak i ty.Dobraliscie wy do pary.
          <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
          Czytasz,niedorobiony 50 letni malogramotnyj biez obrazowanija glupawy osesek.
          Czytasz bardzo pilnie.
          Czelowieczeskaja obrazina.Na mordu wystarczy popatrzyc,widac komu donosy ajgorczyk pisze

W pojedynke sk...... synie dzialasz?
          Dobraliscie sie do pary kacapskije sk..... syny.:
          Igor_uk: Bywszy Zydem sie urodzil,Zydem zdechnie!
          Igor_uk: spadaj ,zydzie parchate.Ja b z toba na jednym hektarze srac nie usiadlem.
          Historyk mongolszuudan: Tu dosc udowodniles, ze ty bezmozgi glupiec. Jednoznacznie ze ch...owy ty byles i technik.Нy ты вoнючее жидoвcкoе гoвнo.... Пиздюк. ты еще живешь нa этoм cвете тoлькo пoтoмy чтo рyccкие cпacли твoй пoгaный нaрoдеm
            • bywszy1 Re: Tylko denaturat uratuje twoja dusze.+ 26.02.12, 22:50
              kacap ajgor,co sprzedal swoja ojczyzne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka