Dodaj do ulubionych

Planowali zabic Putina

27.02.12, 10:10
Dzis policja w Ukrainie zlapala szajke planujaca zabic Putina. Atak mial miec miejsce zaraz po wyborach. Terorysci przyjechali do Odessy w Ukrainie z Emiratow Arabskich poprzez Turcje. Kto myslicie za tym stoi?

rt.com/news/putin-assassination-attempt-thwarted-271/
Obserwuj wątek
    • kombrig Re: Planowali zabic Putina+ 27.02.12, 10:19
      zydzi?Zydzi?Izraelczycy?
      Ale oni zazwyczaj leza a nie stoja.
    • lubat Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 11:09
      Na miejscu służb specjalnych Rosji, a przynajmniej Polski, ja bym natychmiast przesłuchał niejaką evę15, najlepiej metodą sanatorium Abu Ghraib lub Guantanamo.
      Ona z pewnością musi coś wiedzieć, pisała o tym już jakiś czas temu:)
      • des4 Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 11:26
        eee tam, tym razem jest i tak łagodnie

poprzednio trzeba było wysadzić kilka bloków aby wskazać zagrożnienie dla matuszki

a stoją za tym ooczywiście Żydzi, banksterzy, Gruzini, Amerykanie i Goauldzi...
      • zlotamajka Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 12:04
        Pamietam, pamietam, oszczegala ze takie cos moze sie zdarzyc. Wlasnie na nia czekam ;).
      • eva15 Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 12:16
        Lubacie i Majko,
        od dawna piszę, że Putin żyje niebezpiecznie, a po tych wyborach będzie już żył bardzo, bardzo niebezpiecznie. Aby to zauważyć i zrozumieć wystarczy myśleć samodzielnie, logicznie i w oparciu o starą rzymską zasadę "cui bono". Putin zagraża tak wielu i tak potężnym interesom, że prób zamachu na jego życie będzie przypuszczalnie więcej niż tylko te, o których oficjalnie usłyszymy. .
        • borrka Powstrzymac zloczyncow ! 27.02.12, 12:22
          Zarzuc "nałęczke" Wowie na ryzy lebek, Efciu.
          Z okrzykiem "Moj ci jest!".

Skutek gwarantowany.
          • eva15 Re: Powstrzymac zloczyncow ! 27.02.12, 12:25
            Kierując temat w stronę żartów sugerujesz borrcia, że próby zamachu nie było i że nie będzie następnych? Z czego to wnosisz, bo chyba nie z faktów i rzeczywistości?
            • borrka Mysle, ze to normalka dla glowy panstwa. 27.02.12, 12:31
              W dzisiejszym syfie.
              I Putin jest pilnowany tak, ze tylko "swoi" moga go zatluc, gdy przyjdzie pora.
              • eva15 Mysle, ze to normalka dla glowy panstwa. Ha, ha,ha 27.02.12, 12:34
                Sugerujesz, że Tusk też jest zagrożony? Szutnik z ciebie borrcia.
                • borrka Od smierci Palmego wiadomo... 27.02.12, 12:36
                  Ze kazdy jest zagrozony.
                  • eva15 Re: Od smierci Palmego wiadomo... 27.02.12, 12:42
                    borrka napisał:

> Ze kazdy jest zagrozony.

Ha, ha, dobre! Od śmierci Palmego wiadomo, że tylko narażony jest zagrożony.
                    Nie wychylać się - to najważniejsza zasada przeżycia!
          • lubat Re: Powstrzymac zloczyncow ! 27.02.12, 12:28
            Borruta, poczytaj, naucz się tego na pamięć (kopyrajt by Igor):

www.radiopomost.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1303:rzecz-o-zimnym-czekicie-putinie&catid=37:arizona&Itemid=57
        • zlotamajka Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 12:27
          To prawda. Ktokolwiek stara sie byc niezaleznym jest zagrozeniem. Chavez nie tak dawno o tym mowil zaznaczajac that there are no lengths USA won't go to. Nauczyl sie od najlepszych czyli Castro ktory juz okolo 60 lat sie trzyma.
          • eva15 Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 12:29
            Castro to tylko w sumie uporczywa pchełka. On nie wpływa na światową geopolitykę, dawno to już zrozumiano i zostawiono go wreszcie spokoju.
            • zlotamajka Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 12:38
              Castro to tylko w sumie uporczywa pchełka.
              Alez naturalnie. Putin to nieskonczenie wieksza ryba. Castro jedyne na co mogl liczyc to byc nuisance. Putin jest przynajmniej rownym rywalem ktory rosnie w sile.
      • eva15 Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 12:19
        lubat napisał:

> Na miejscu służb specjalnych Rosji, a przynajmniej Polski, ja bym natychmiast p
        > rzesłuchał niejaką evę15, najlepiej metodą sanatorium Abu Ghraib lub Guantanamo

Ty sobie takich szutek nie rób, bo one są powoli niebezpieczne. Gdybym mieszkała w USA i gdyby chodziło o US-prezydenta , to kto wie, czy służby by Cię nie posłuchały.
    • przyjacielameryki Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 11:33
      Kolejna rosyjska prowokacja? Będzie kolejna wojna na Kaukazie?
      Aaaaa, w Rosji wkrótce wybory, musi być wróg i silny przywódca Rosji chroniący Rosjan przed "terroryzmem". Znaczy się powtórka z historii!
    • wojciech.2345 Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 11:38
      Znowu Kaukaz.
      A nie lepiej wycofać się stamtąd?
      • des4 Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 11:47
        nie, nie można opuścić odwiecznych słowiańskich ziem...
    • wojciech.2345 zdejmują tego newsa 27.02.12, 12:32
      Już zdejmują tego newsa z polskich portali.
      Nieciekawy?
    • eva15 Me and Putin. Putin chyba mnie czyta, ha, ha. 27.02.12, 12:55
      Ponieważ Lubat przypomniał, że od dawna pisałam, iż Putin żyje niebezpiecznie i jest zagrożony, to pozwolę sobie przypomnieć o jeszcze jednym moim (logicznym jak zawsze:-))) przewidywaniu.

Otóż piszę od paru tygodni, że jednym z pierwszych posunięc Putina po objęciu władzy powinnno być uporządkowanie spraw zagranicznych NGOs, najlepiej zgodnie z US-prawem. Ograniczenie zagranicznego finansowania to jedyny metoda, by uspokoić wiechrzycieli zwanych czasem V kolumną.

No i bęc, po kilku razach mojej pisaniny dotarło to do Putina. Jak wczoraj doniosły RIA Novosti Putin napisał artykuł przedwyborczy, w którym poruszył temat NGOs używając zamiennie słowa "soft power". Putin napisał, że ta "soft power" jest nadużywana do destabilzacji państwa i że te jej działania muszą być ukrócone, zwłaszcza, że pod płaszczykiem wolności słowa łamie prawo i nawołuje do czynów niezgodnych z konstytucyjnym porządiem Rosji. NGOs powinny zajmować się działalnością socjalną, nie polityczną.
      A nie mówiłam, ha, ha.

Podaję link do niemieckiej wersji, angielską czy rosyjską każdy może sobie znaleźć:

de.rian.ru/politics/20120227/262779910.html
      • eva15 Re: Me and Putin. Putin chyba mnie czyta, ha, ha. 27.02.12, 13:11
        korekta:
        wichrzycieli
      • zlotamajka Re: Me and Putin. Putin chyba mnie czyta, ha, ha. 27.02.12, 13:22
        Jesli dobrze pamietam to Putin podczas swojej wczesniejszej kadencji juz raz wyrzucil NGO's z Rosji przy chorze krzykow SMD. Czyby Niedzwiadek je spowrotem wposcil?
        • przyjacielameryki Re: Me and Putin. Putin chyba mnie czyta, ha, ha. 27.02.12, 13:28
          zlotamajka napisała:

> Czyby Niedzwiadek je spowrotem
          > wposcil?

Koslawa, "spowrotem" pisze się z powrotem. Twój wtórny analfabetyzm nie zna granic.
          • eva15 Re: Me and Putin. Putin chyba mnie czyta, ha, ha. 27.02.12, 13:35
            Możesz poprawić ale nie musisz się wymądrzać. Majka nie chodziła w PL do szkoły. Wymądrzaj się nad Januszkiem i jorlem - to jak oni piszą to już gwałt na języku.
            • zlotamajka Re: Me and Putin. Putin chyba mnie czyta, ha, ha. 27.02.12, 13:52
              A mowia ze w polskim pisze sie tak samo jak sie slyszy, haha. Nie prawda, przynajmniej nie calkiem.
        • eva15 Re: Me and Putin. Putin chyba mnie czyta, ha, ha. 27.02.12, 13:34
          Nie, Purin NGOs nie wyrzucił, taki głupi nie był, by wszystkich na raz wyrzucić - zbytnio by się naraził. On wyrzucił prywatnych właścicieli tv stacji, którzy prowadzili działalność antyrządową i przejął ich stacje za długi podatkowe. Co do NGOs to był jeden wyjątek z Britisch Council , ze względu na działalność szpiegowską Putin zamknął na jakiś czas filie tej instytucji, innym NGOs tylko utrudnił im życie, zaczął nękać kontrolami, ale to za mało. Potrzebna jest zmiana przepisów odnośnie zagranicznego finansowania oraz klarowne określenie, czym NGOs mają prawo się zajmować, a jaka działalność będzie karana zamknięciem.
          W sumie wystarczy przejąć US-przepisy o NGOs i szybko zapanuje spokój.
          • zlotamajka Re: Me and Putin. Putin chyba mnie czyta, ha, ha. 27.02.12, 13:54
            Wlasnie o British Council slyszalam. Duzo krzyku o to zrobily wolne media.
    • malkontent6 Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 13:58
      zlotamajka napisała:

> Kto myslicie za tym stoi?

Jak to, kto? Wiadomo. :))
    • yurek11111 Planowali zabic Putina-wot pech.... 27.02.12, 14:01
      Widocznie nie nalezeli do KGB,to i ich zlapali...
      Jak Putin planuje ,to i czyni, nie mozna go zlapac,bo to on jest lapiacym.....
      • misterpee Re: planowane mordy 27.02.12, 14:32
        premier Szwecji, minister SZ Szwecji, Norwegia, Arafat, Kadafi, Saddam, ... kto nastepny?
        • des4 Re: planowane mordy 27.02.12, 14:49
          dlatego też wiedząc, że ONI są potężni i wszechwładni, dawno już się do NICH przyłączyłem

pozdrawiam forumowy ruch oporu, hehe...
    • wojciech.2345 info w tv 27.02.12, 15:08
      Info w tv zostało podane w 7-mej minucie wiadomości.
      • misterpee Re: Najpierw bylo nawolywanie do zabicia Obamy 27.02.12, 16:28
        teraz jest planowany zamach na Putina. Jest rowniez wiadomosc o ataku Kurdow na instalacje nuklearne w Iranie.
        • misterpee Re: James Abourezk - mowi o lobby 27.02.12, 16:39
          mycatbirdseat.com/2012/02/james-abourezk-tales-of-the-israel-lobby-threats-dershowitz-embedded-lobbyists/
          James Abourezk represented South Dakota in Congress from 1971 to 1979. He is the author of numerous articles and books, including Advise & Dissent: Memoirs of South Dakota and the U.S. Senate. CNI asked Senator Abourezk about his experiences with the Israel Lobby. In his first response he told of an Israeli plot to assassinate him. In this column he discusses threats to his family, Alan Dershowitz, and Israeli lobbyists embedded in the U.S. State Department
          • misterpee Re:Iranskie nuklearne zaklady zniszczone ? 27.02.12, 16:45
            www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/israel-kurdish-fighters-destroyed-iran-nuclear-facility-email-released-by-wikileaks-claims-1.415066

Israel, Kurdish fighters destroyed Iran nuclear facility, email released by WikiLeaks claims

In exchange released by website, worker at Stratfor intelligence firm doubts validity of a source claiming an Israeli ground force had already wiped out Iran's nuclear infrastructure.
    • sambu-ctus chcieli go zabić ci sami, którzy 27.02.12, 17:47
      planowali zamordowanie Obamy. czyli Apacze?
      • sambu-ctus Re: chcieli go zabić ci sami, którzy 27.02.12, 17:49
        i ci sami, którzy zamordowali wcześniej Kennedych.
    • przyjacielameryki Re: Planowali zabic Putina 27.02.12, 19:59
      wiiiigil napisał:

> Kto za tym stoi? wszyscy wiedza, nawet po tym forum nie trudno zgadnac ze zio.n
      > aziole.
      > Zio.naziole kochaja Putina widziec martwym.
      > Ja nie mam sie tu powodu kamuflowac eufemizmami kto za tym stoi.

Masz na myśli KGB(FSB)??
      Jakaś wojna na górze?? Sądzisz, że w Rosji rewolucja? Chyba przesadzasz, to tylko kolejna prowokacja kremlowska w starym wypróbowanym stylu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka