borrka 05.03.12, 20:29 Ja naleze do kategorii idiotow, bo sie walnie przyczynilem. Nie moze byc tak, ze 95% watkow stanowia wypowiedzi o Rosji. To do xxxx nie jest podobne. Otrzezwienie daj Panie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mongolszuudan Re: To dzielo czekistow i pozytecznych idiotow. 05.03.12, 20:35 Po co w takim razie zakladasz jeszcze jeden watek o Rosji? Czym sam jestes idiotem, o ktorych piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: To dzielo czekistow i pozytecznych idiotow. 05.03.12, 20:36 Tak było w Trybunie Ludu po wyborach w ZSRR. :) Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Mam poczucie winy. 05.03.12, 20:41 Forum Igorka zalamalo sie ... pod nadmiarem glupoty i mamy ten kram na "Świecie". Jak mam dyskutowac o lydach Putinowej, to ja pas. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Mam poczucie winy. 05.03.12, 20:46 Trzeba ich zrozumieć. To jest dla nich czymś więcej niż święto narodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Mile zlego poczatki 05.03.12, 21:28 koniec jest raczej kiepski. Nie da sie spokojnie podyskutowac. Forum sie spolaryzowalo. Dlaczego mile? Bo Ci bylo przyjemnie pisac na temat ktory znasz i czujesz. Pytanie jeszcze jest z kim pisac i jak. A mowiac szczerze to sie zamienilo z forum swiat na forum Rosja. I to juz od dluzszego czasu. PF Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Mylisz sie (na szczescie :) PF. 05.03.12, 21:40 polski_francuz napisał: > koniec jest raczej kiepski. Nie da sie spokojnie podyskutowac. Forum sie spolar > yzowalo. Mylisz sie, PF. - dokladnie tak jest w kazdej sytuacji politycznego napiecia. tak bylo tu i ponad 10 lat temu (WTC). Putin jest TERAZ, ale za rok, dwa nie bedzie sie nim NIKT tu przejmowal. przyjda nowe problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Mylisz sie (na szczescie :) PF. 05.03.12, 21:49 Nie raz,Janusz,jak nie napijesz sie koshernej,to i tobie cos madrego uda sie napisac.Czego nie mozno powiedziec o tym, do ktorego swoi slowa adresowales. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Mylisz sie (na szczescie :) PF. 05.03.12, 21:53 Igorku, jak będziesz polował na forumowiczów, to cenzura skasuje Ciebie. Nie będziesz mógł tutaj pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Mylisz sie (na szczescie :) wojtus. 05.03.12, 22:15 To tylko ode mnie zalezy . Znam wiele sposobow ,zeby obejsc rozne blokady . Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Mylisz sie (na szczescie :) wojtus. 05.03.12, 22:20 uk-igor-53 napisał: > To tylko ode mnie zalezy . Znam wiele sposobow ,zeby obejsc rozne blokady . ---------------------- Ja też. No i co z tego? Cenzura poleci młotem po Twoich postach. Wytną wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Mylisz sie (na szczescie :) wojtus. 05.03.12, 22:22 Nu i co? Tym lepsza bedzie zabawa .Bo nabijac sie z twojej glupoty mnie zaczyna po woli nudzic sie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Mylisz sie (na szczescie :) wojtus. 05.03.12, 22:25 uk-igor-53 napisał: > Nu i co? Tym lepsza bedzie zabawa .Bo nabijac sie z twojej glupoty mnie zaczyna > po woli nudzic sie. ----------------------------------- Jak widzisz to nie ja, czy ktoś z forumowiczów będzie Ciebie kasował. Tak naprawdę skasujesz się sam. Wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 nie wytna wszystkich wypowiedzi 05.03.12, 22:31 a oni atakuja w sposob skoordynowany. Aktualnie ja jestem celem ataku, swego rodzaju mobbingu. Zwroc uwage: pod wieloma moimi wypowiedziami pojawiaja sie od razu wpisy evy15, iigora versja xx, zlotejmajki i waltera622 i last but not least samozwanczego seksisty komandira. Szczeoglnie u waltera pojawiaja sie ciagle te same, w jego mniemaniu, zarzuty. PF doprowadzili do szewskiej pasji. Ze mna to sie nie uda. A poziom forum doluje. Obawiam sie, ze jeszcze nie osiagnelismy dna. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: nie wytna wszystkich wypowiedzi 05.03.12, 22:41 Wcześniej czy później zostanie załatwiona sprawa jak z Bliskim Wschodem. Kropka założy forum Rosja i tam będzie zsyłała wątki o Rosji. Tam będą umierały. Wojen forumowych kilka lat temu było bez liku. Cenzura ma wprawę. Może cenzorzy czekają na taką okazję? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Trafna obserwacja, Mara. 05.03.12, 22:45 Komsomol dziala watahą. Reszta, to indywidualisci. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Trafna obserwacja, Mara. 05.03.12, 22:55 borcia,czyz by nie widziales nigdy, jak wasza wataha atakuje mnie? Naprawda z wami jest cos nie tak.Nic zlego za soba nie zauwazacie.Aniolki ,tylko zamiast skrzydel,macie garby .Garby swoich kompleksow i nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Trafna obserwacja, Mara. W sam raz na twoją głowę 05.03.12, 22:58 borrka napisał: > Komsomol dziala watahą. > Reszta, to indywidualisci. Borrcia - GŁUPOTA to zjawisko masowe, nie rób z niej ekskluzywnego klubu indywidualistów. Wiem, że lubisz jak lis chwostem, ale to już przesada! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Trafna obserwacja, Mara. W sam raz na twoją g 05.03.12, 23:04 Jakby nie patrzał, nie wiem po co to robisz, bo jednak mimo wszystko nieco odstajesz poziomem od francowatych. Przynajmniej otwartego chamstwa u ciebie nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Agresja 05.03.12, 22:49 Faktycznie wzbudzili we mnie agresywnosc, jakiej juz dawno w sobie nie czulem. Ale to jest tez troche powrot do mlodzienczych uczuc, ktore juz dawno zapomnialem. I anegdotycznie, jadac dzisiaj na uniwersytet posprzeczalem sie z jakims Arabem, ktory prawie mi wlazl pod kola na czerwonym swietle. I tak mnie wkurzyl, ze myslam, ze mu dam w leb. Tyle, ze byl bardzo maly. I troche mi wstyd bylo malego bic. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz BTW 05.03.12, 22:58 Wlasnie wpisalem mare, borke, wojciecha i dzi-kej na liste uczestnikow forum z sygnaturki. Wiec zanim kropka nie powyrzuca tych co mysle tam gdzie naleza, to mozecie zawsze tam sobie pogadac spokojnie. I niech swiat stanie sie Rosja, jesli tak juz ma byc. PF Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: BTW 05.03.12, 23:00 Jeszcze nie działa. Serwer GW musi to uwzględnić. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 mara,litosci. 05.03.12, 22:52 Wystarczylo by chociaz by jeden post,napisany przez ciebie do pefci,ze nie jest w porzadku pomawiac kobiete w tym,czego ona nie dopuscila sie.Wystarczyl by jeden twoj post do pefci,w ktorym by ty napisalas,ze zdradzac szczeguly rozmo prywatnych,jest tym,co godne jest potepienia .Ale ty uwazasz,ze to tylko my,komsomolcy,sa odpowiedzialne za chamstwo na forumie. Nikt nie zmuszal pefcie pisac o Rosjanach,ze to ruskie scierwo . mara,wstalem w twojej obronie,kiedy ciebie zaatakowal mongolshuudan i nie zaluje tego .Wiem,ze dobrze to zrobilem .Ale nie zauwazylem nigdy,zeby ktos z was zwrocil uwage komus ze swoich,ze postepuje nie tak. Mnie naprawda jest obojetnie,czy dobrze tobie jest z twoja moralnoscia,czy zle .Mozno,oczewiscie powiedziec,ze to tylko forum,ze tu pisza ludzi anonimowo i ze ty nie czujesz potrzeby zwracac uwge na czyjes zachowanie.Mozno,ale to co ty oiszesz o nas,zaprzeczalo by tym slowam.Poniewaz tobie nie jest oojetnie,co "my" wyprawiamy,a co za tym idzie,moralnosc masz podwojna. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: mara,litosci. 05.03.12, 22:56 Igorku, kłamiesz jak z nut. Nawet nie chce mi się szczegółowo odpowiadać na Twój post. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 wojtus. 05.03.12, 23:01 Jak potrafisz odpowiedziec na to pytanie,zapisane bardzo prostym kodem,to wytlumacze tobie pewne rzeczy: Зщцшyвя,cяyьг oyыеyы ефл пдгзш? Znajomosc jezyka rosyjkiego nie jest potrzebna,zeby to pytanie odczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: mara,litosci. 05.03.12, 23:02 Mara gra wdrużynie, gdzie honor i kulturę definiują tacy mędrcy jak francowaty. Honor i kultura tylko ich dotyczą, tylko ich nie wolno obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: mara,litosci. 05.03.12, 23:07 Zauwazylem to,Ewa.Ale bez wzgledu nie na nic,jak ktos napisze pod adresem mary cos podobnego,jak to napisal w swoim czasie pefcia,ja i tak wstane w jej obronie.I jak przypadkiem ktos z "naszych" ujawni na forum szczeguly rozmow prywatnych,to zjebie go tak,jak to zrobilem w przypadku pefci.I nic mnie do tego,ze bede musial zmieniac bramki proxy i nicki po kilka razy dziennie. Bo nic mnie tak nie bawi,jak tepic podlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: mara,litosci. 05.03.12, 23:09 Igorku, nie będziesz oceniał starych forumowiczów. Sorry, ale Twoje zdanie się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 wojtus. 05.03.12, 23:15 Wyraznie widac,ze starym pierdzielcam czas na odpoczynek. Moje zdanie bardzo sie liczy.Zauwazylem to.Ty mnie dajesz to zrozumiec wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: wojtus. 05.03.12, 23:17 uk-igor-53 napisał: > ... pierdzielcam ... ------------------------ Interesujący post. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: mara,litosci. 05.03.12, 23:19 I ja się z Tobą zgadzam. Gdyby jakiż cham i prymityw zaatakował ordynarnie marę, też bym jej pewnie broniła. Ale na wzajemność liczyć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: mara,litosci. 05.03.12, 23:26 A wiesz,Ewa,ze mara mnie dzis wyroznila? Chyba za to,ze w swoim czasie wstalem w jej obronie. Mara napisala: "Zwroc uwage: pod wieloma moimi wypowiedziami pojawiaja sie od razu wpisy evy15, iigora versja xx, Malo tego ze moje imie przez dwa i(male) to jeszcze i dwa krzyzyka dostalem. Jak widzisz,jest warto wstawac w obronie slabych,dla tego zawsze tak bede robic. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: nie wytna wszystkich wypowiedzi 05.03.12, 22:56 Pisz więcej o robotnikach rosyjskich w autobusach a na pewno osiągniemy dno na forum! Dodaj jeszcze rewelacje o separacji małżeńskiej Putina a sukces gwarantowany! Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 blueelvic 05.03.12, 23:31 A jak bedzie wiatr,to co ? Znasz ten kawal ? Facet wyszedl na dwor odlac sie,i przychodzi z powrotem caly mokry. Koledzy pytaja : -Co ,deszcz zaczal sie? - Nie,wiatr zerwal sie . Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Wowczas powiem krotko: ... 06.03.12, 00:20 A moze to nie pech,a tylko nie umienie zalatwiac swoi fizjologiczne potrzebe w odpowiedni sposob? Bo przeciez to jest takie proste -wystarczy nie szczac pod wiatr i nie tam gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Wowczas powiem krotko: ... 06.03.12, 00:35 A to pech .... i sikanie odloze na pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Daj pokoj... 05.03.12, 20:40 borrka napisał: Otrzezwienie daj Panie ! Nie da rady. Kogo interesuje umieranie tysiecy ludzi w wypadkach drogowych, czy z glodu i chorob w Afryce ? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Doktorze... 05.03.12, 20:44 Matuszka, to moze byc ciekawy temat. Ale wiecej "usilnosci", jak mawial inspektor-rusyfikator z Zeromskiego, do wiejskiego nauczyciela, ktory szkoly nawet sylabizowac po rusku nie nauczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Daj pokoj... 05.03.12, 20:45 Wlasnie malo kogo. Juz byly inne tematy - dlugo sie nie "meczyly". Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Anegdote lepiej opowiem ! 05.03.12, 20:50 Dwie gole baby kapaly sie w wannie i zderzyly sie posladkami. I byl taki plusk ! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Zwróć się do GW z żalami 05.03.12, 22:53 Jak ludzie próbują innych tematów, to albo im cenzura wątki wycina albo wysyła na Bl. Wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Ewa. 05.03.12, 22:57 Widzialas ,jak tam wyzej zala sie biedaki? Oni naprawda sa zalosni . Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Ewa. 05.03.12, 23:00 Bidule się żalą jak Kasparow i inni nawaleni po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Ewa. 05.03.12, 23:03 Nu wlasnie,ten sam poziom.Dla tego im tylko i pozostaje sie zalic .To sa ofiary losu. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Ignorowac prosze Panstwa. 05.03.12, 23:19 Mial racje poczciwy Robert Musil kiedy mowil: jedynym dowodem za czy przeciw jakiemus czlowiekowi jest to, czy w poblizu niego wznosimy sie, czy opadamy. Zaufajmy, to naprawde dziala ... Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Poki co, to nie narzekam. 05.03.12, 23:47 Jakos daje sobie rade, a madrosci Roberta Musila sa taaaakie racjonele. ... Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Poki co, to nie narzekam. 06.03.12, 00:17 A ja wole ,jednak,wlasnym doswiadczeniem zyciowym podpierac sie. Nie uwierzysz,ale nie mam zadnych autorytetow. Nie raz zaluje,innym jest lzej, maja ich i w tym co oni mowia(mowili) znajduja gotowe recepty na wszytko. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Wlasne doswiadczenia sa cenne, ale ... 06.03.12, 00:40 doswiadczenia innych pomagaja nam lepiej i pelniej doswiadczac. Odpowiedz Link Zgłoś