j-k 10.05.12, 19:14 oddaliscie Pribaltiku, Bielarus, Ukrainu ze o Polsze - nie wspomne. oddacie Finom - Finski Vyborg. oddacie Kaliningrad oddacie rumunska Moldawie i gruzinska Ostetie pld. a potem porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk jasiu. 10.05.12, 19:18 A wlasna glowa jest tobie potrzebna tylko dla tego,zeby miala otwor gebowy,do ktorego wlewasz koszerne swinstwo? p.s. Nic nie oddamy,malo tego,zrobimy wsyystko,zeby Warszawa ponownie stala stolica gubernii,w skladzie Imperium Rosyjski. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Goria... 10.05.12, 19:25 Czecznia i Dagestan nas Jewropiejcow - nie zanimajet. Zrozumiesz to wreszcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jasiu. 10.05.12, 19:28 Odstaw koszerna.Posluchaj rade mlodszego,ale madrzejszego i bardziej doswiadczonego kolege z foruma "Swiat". Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tak, ale tylko polowe 10.05.12, 19:26 asmall4 napisał: > I Kuryle Japonii. - tu ode na Kompromis. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Maladcy - nie przykro wam ? 10.05.12, 19:29 j-k napisał: > oddacie Finom - Finski Vyborg Finnowie nie prosza > oddacie Kaliningrad Niemcy nie prosza > oddacie rumunska Moldawie Moldawanie nie chca > i gruzinska Ostetie pld. Naewt nie mysl o tym. > a potem porozmawiamy. Wiesz dlaczego Polacy tak czesto dostawali w d@pe? Bo maja przyzwyczajenie wpiepszac sie nie w swoi sprawy. Jak bedziecie za duzo gadac o Kalinigradzie, oddacie Danzig, Breslau, Stettin i Gruneberg. A potem porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k cabbareee :) 10.05.12, 19:37 romrus napisał: > Finnowie nie prosza - prosza, prosza :) > > > oddacie Kaliningrad > > Niemcy nie prosza Giermancy nie .ale my prosimy :) > > > > oddacie rumunska Moldawie > > Moldawanie nie chca. nie. chca tylko wasza wynoche stad i oddanie Transistrii Ukrainie - jak do 1940 :) > > Naewt nie mysl o tym. > > > a potem porozmawiamy. > > Wiesz dlaczego Polacy tak czesto dostawali w d@pe? > Bo maja przyzwyczajenie wpiepszac sie nie w swoi sprawy. > - swietnie to oddaje wasza obecnosc w osetii pld :))) > Jak bedziecie za duzo gadac o Kalinigradzie, oddacie Danzig, Breslau, Stettin i > Gruneberg. licz te rakiety - co wam spadaja wyjazd zydowskich naukowcow z CCCP po 1990 spowoduje, ze niedlugo zegarka nie bedziecie potrafili zlozyc. czego wam nie zycze. > > > A potem porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Nie cabbareee, tylko cyrk 10.05.12, 19:57 j-k napisał: > Giermancy nie .ale my prosimy :) Z jakiej niby racji zebrasz o Kalingrad? Naiwpierw oddac Danzig, Breslau, Stettin i Gruneberg Niemcam, potem pieprzyc swoi bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Jasiu, znów "agurcy" ??? 10.05.12, 20:28 j-k napisał: > Rassijanie tam mieszkajacy sami o to prosza Jasiu, obowiązkowo napisz, że proszą popijając "wadkoj", zagryzając "agurcami" i wpatrując się w "tichij akean" -:))))))) Jak zwykle bajdurzysz - to chyba z powodu reklamowania na tym forum koszera ??? ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Polsza-kaliningrad 10.05.12, 20:32 www.tvpparlament.pl/aktualnosci/polskakaliningrad-od-czerwca-bez-wiz/5885914 dobraj noczi Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Polsza-kaliningrad 10.05.12, 20:42 Chcesz powiedzieć, że mieszkańcy województwa warmińsko-pomorskiego nareszcie będą mieli jakieś zajęcie (szmuglowanie przez granicę wódki i papierosów, a dla bardziej ambitnych - robota na budowach w Kaliningradzie) ? Polecam ostatnia mapkę: www.wiking.edu.pl/article.php?id=269 ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Chcesz Wania powiedziec... 10.05.12, 22:59 Ze wreszcie skoncza dom sowietow w Kaliningradzie i bedzie robota na budowie ? Nie wierze. Od wizyty Szredera, gdy wstawiono w ruine atrapy okien, nic sie dzieje. W Kaliningradzie beda jedynie prace rozbiorkowe. Polowa miasteczek i wsi z przedwojennych map, juz praktycznie nie istnieje. To obraz apokalipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Nie musisz 11.05.12, 07:53 borrka napisał: > Nie wierze. Nie musisz. Co najwyżej możesz się spytać swoich rodaków, których tam jest sporo i są najtańszą siłą roboczą. Tuzin banderowców można mieć w cenie jednego Tadżyka czy jakiegoś innego Murzyna. O Chińczykach nawet nie wspominam - ich przeciętna pensja to równowartość zarobków z trzech, może czterech tuzinów borratów/banderowców -:))))))) ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Nie musisz 11.05.12, 09:59 walter622 napisał: > Nie musisz. Co najwyżej możesz się spytać swoich rodaków, których tam jest sporo i są > najtańszą siłą roboczą. ------------------------------------ Uprawiają tam ugory? Interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Polsza-kaliningrad 10.05.12, 23:55 walter622 napisał: > Chcesz powiedzieć, że mieszkańcy województwa warmińsko-pomorskiego nareszcie bę > dą mieli jakieś zajęcie .... -------------------------------------------- W Kaliningradzie są potężne plantacje łopianu i pokrzyw. Myślę, że jest sporo roboty w tych agrogospodarstwach. Ciekawe ile płacą za godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: przyklad oddawania powinien 11.05.12, 00:11 wyjsc od przykladowej demokracji: 1. palestyna dla palestynczykow, a chazarzy do chazari 2. wolne Porto Rico 3. Texas, Kalifornia, Arizona, Nowy Meksyk, Colorado, Newada itd do Meksyku 4. Manhattan i cos wiecej dla Indian 5. Slask i Opole dla.... Czech 6. Czechy Niemcom 7.Niemcy Francuzom 8. Francja Anglikom, 9. Anglia - Vikingom 10. Vikingowie - Indo-Europejczykom z Afganistanu 11. Afganczycy - Adamamowi i Ewie , a potem Panu Bogu, Jezeli Januszek nie widzi tej logiki to musi miec doktorat z glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 bezkresne ugory 11.05.12, 09:39 MP, znalezione w Internecie. "Z Kaliningradu jechałem na wschód, na Litwę i wtedy zobaczyłem to, co jest poza tym miastem - bezkresne ugory (to było lato), żadnych gospodarstw, domów, pól uprawnych, nieliczne miejscowości przerażająco biedne i zaniedbane, niczym na krańcach Ameryki Południowej. Czysta rozpacz. " Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Obwod kaliningradzki 11.05.12, 12:16 Zdjecia to przedruk z rosyjskich stron. Dokladnie te same zdjecia widzialem jakis rok temu z tekstem na temat przekazywania zabytkowych budynkow przedsiebiorcom do remontu i wykorzystania. Nawet moja znajoma zastanawia sie nad takim wariantem (ma dom i kilka hektarow w Obwodzie). Klimat jest tam lagodniejszy niz w Moskwie i morze.. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb P.S. 11.05.12, 12:19 Kilka lat spedzilem w Gizycku. Zapewniam ze takich zdjec mozna nazbierac i po polskiej stronie granicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Zwyczjnie klamiesz. 11.05.12, 16:22 Mazurskie, biedne, popegeerowskie tereny przygraniczne, wygladaja w porownaniu z Obwodem Kaliningradzkim, niczym Beverly Hills na Gwiazdke. Powoli i tam zaczyna docierac turystyka z bogatej Warszawy. Obwod, jesli idzie o stopien zaniedbania, mozna porownac z niektorymi rejonami Uralu. Cywilizacja cofnela sie do Jacwingow :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Kaliningrad ante portas :) 11.05.12, 16:58 darekvtb napisał: > Kilka lat spedzilem w Gizycku. Zapewniam ze takich zdjec mozna nazbierac i po p > olskiej stronie granicy.. A ja kilka lat spedzilem w Kaliningradzie (1991-98) naturalnie, nie na okraglo, ale regularnie bywalem (bo musialem) tam 2 razy do roku. Sytuacja tego obwodu pogarszala sie z roku na rok. Domy (nieremontowane) popadaly w ruine. Gdy relatywnie biedne (jak na Polske) Warmia i Mazury pieknialy z roku na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Obwod kaliningradzki 11.05.12, 12:19 Kłamiesz Ty i Albin622. Tam ziemia leży odłogiem. Ten region ulega degradacji. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k niezupelnie - Woytek 11.05.12, 14:48 wojciech.2345 napisał: > Kłamiesz Ty i Albin622. > Tam ziemia leży odłogiem. > > Ten region ulega degradacji. - Niezupelnie , Woytek. Juz ulegl do 1990. potem do 2010 - byla stagnacja. a teraz przemysliwuja - co dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Frustraci na posterunku 11.05.12, 15:48 wojciech.2345 napisał: > Kłamiesz Ty i Albin622. > Tam ziemia leży odłogiem. > Ten region ulega degradacji. A co was obchodzi obwod Kaliningradzski? Macie pretenzji do Stalina ze nie oddal wam razem z Danzigem? Za pozdno plakac, waszym nie bedzie nigdy. Zajmicie sie swoimi sprawami i w domu posprzatajcie, lepiej wyjdziecie, niz o Kalingrad tu zebrac. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Frustraci na posterunku 11.05.12, 15:56 Bawisz się w ocenę forumowiczów. No więc ja tez to zrobię. Dawno nie widziałem takich kłamców na forum jak czekiści. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Frustraci na posterunku 11.05.12, 16:04 wojciech.2345 napisał: > Bawisz się w ocenę forumowiczów. > No więc ja tez to zrobię. > Dawno nie widziałem takich kłamców na forum jak czekiści. O mnie chodzi? W czym sklamalem? Danzig wam nie Stalin oddal? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Frustraci na posterunku 11.05.12, 16:08 To jest ocena Waszych występów na forum. I do tego brak jakiegokolwiek wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Frustraci na posterunku 11.05.12, 16:23 wojciech.2345 napisał: > To jest ocena Waszych występów na forum. > I do tego brak jakiegokolwiek wstydu. Wstydu? Oddajcie Niemcom Danzig, Stettin i Breslau, potem piszcie o Kalingradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Frustraci na posterunku 11.05.12, 16:31 Romrus, Stalin poprzesuwał granice by być potem ich gwarantem. Chciał skłócić narody. Rosja żyje z kłótni i niezgody. Sorry, ale z tego nic dobrego nie będzie. Zawsze będziecie biedni. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Frustraci na posterunku 11.05.12, 16:36 wojciech.2345 napisał: > Zawsze będziecie biedni. Nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Frustraci na posterunku 11.05.12, 16:42 romrus napisał: > wojciech.2345 napisał: > > Zawsze będziecie biedni. > > Nie jestem. -------------------- Gdybyś musiał oddać mi równowartość kilku carskich 500 rublowych banknotów, to chyba byłbyś biedny. Jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Frustraci na posterunku 11.05.12, 16:47 wojciech.2345 napisał: > Gdybyś musiał oddać mi równowartość kilku carskich 500 rublowych banknotów, to chyba byłbyś biedny. > Jak myślisz? Moge oddac. PRL-owskimi zlotowkami po kursu rubla transferowego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Frustraci na posterunku 11.05.12, 16:50 Mówisz jak Rosjanin. Nie oddasz, ale tym co ja mam powinienem się z Tobą podzielić. Wy nie jesteście mężczyznami, Wy jesteście takie duże dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Frustraci na posterunku 11.05.12, 17:10 wojciech.2345 napisał: > Mówisz jak Rosjanin. > Nie oddasz, ale tym co ja mam powinienem się z Tobą podzielić. Chory jestes. Z jakiej niby racji mam placic za carski banknoty? Gdzie pisalem ze Ty musis ze mna czyms podzielic? Czym Ty w ogole mozesz ze mna podzielic? > Wy nie jesteście mężczyznami, > Wy jesteście takie duże dzieci. Ale jaja! Caly watek jest poswiecony temu jak Polacy placza o zlym stanie obcych, odbitych przez Rosjanli u Niemcow, terenow, bo bardzo chceli by ty tereny miec, ale maja za krotki lapki. Jeszcze raz, zajmicie sie SWOIMI sprawami, do Kalingradu macie tyle, ile do Jamajki. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Frustraci na posterunku 11.05.12, 17:12 romrus napisał: > Ale jaja! ------------------------- Zgadza się "jaja". Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Komsomol tez na posterunku i to od 1525. 11.05.12, 17:23 romrus napisał: > > Caly watek jest poswiecony temu jak Polacy placza o zlym stanie obcych, odbityc > h przez Rosjanli u Niemcow, terenow, bo bardzo chceli by ty tereny miec, ale ma > ja za krotki lapki. - caly czas przyznaje , ze do Dagestanu (patrze zdjecie) - to ja nic nie mam. caucasus.wikispaces.com/Dagestan+Outlook > > Jeszcze raz, zajmicie sie SWOIMI sprawami, wlasnie to robimy: "Wydarzenia związane z hołdem pruskim 1525 zlikwidowały państwo krzyżackie, czyniąc jego spadkobiercę, świeckie państwo pruskie, krajem zależnym od Polski" pl.wikipedia.org/wiki/Ho%C5%82d_pruski Odpowiedz Link Zgłoś
romrus A dlaczego koniecznie 1525? Proponuje 1795. 11.05.12, 17:52 j-k napisał: > wlasnie to robimy: > "Wydarzenia związane z hołdem pruskim 1525 zlikwidowały państwo krzyżackie, czyniąc jego spadkobiercę, świeckie państwo pruskie, krajem zależnym od Polski" Zaleznym? A Warszawa byla stolica rosijskiej gubernii. Moze ten stan rzeczy powrocic? Wy sie pare razy dorobiliscie, ze Polska zniknela z mapy. Nic was nie uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 19:00 No, niech bedzie poltora raza - liczac 1939, ale istotnie na dlugo. I to nas jak najbardziej nauczylo, co jest zrodlem zla w Europie: Nieudolnie rzadzone panstwo Rosjan. Dosc dlugo rzadzili Wami Niemcy (carowie) i efekt byl tez mierny. Ale na dobre zaczelo sie w 1917 roku. Urzadziliscie swiatu taka impreze, ze powinno sie Was razem z Lajka na ksiezyc wystrzelic. Ale Wy o tym wiecie i instynkt samozachowawczy kaze sie zbroic po zeby. Jednak ostatni rozpad byl optymistyczny. Kiedy powtorka z rozrywki ? Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 19:09 borrka napisał: > No, niech bedzie poltora raza - liczac 1939, ale istotnie na dlugo. W sensie historycznym moze i nie dlugo:-) "Периoд oтcyтcтвия гocyдaрcтвеннocти (1795—1918) Бoлее cтoлетия Пoльшa не имелa coбcтвеннoй гocyдaрcтвеннocти, пoльcкие земли нaхoдилиcь в cocтaве дрyгих гocyдaрcтв". > Urzadziliscie swiatu taka impreze, ze powinno sie Was razem z Lajka na ksiezyc wystrzelic. Za krotki lapki. > Jednak ostatni rozpad byl optymistyczny. > Kiedy powtorka z rozrywki ? Rozpad Ukrainy? Wkotce. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 19:16 romrus napisał: > Rozpad Ukrainy? > Wkotce. ------------------------- Oj naiwny Ty naiwny. Ukraina nie dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 20:22 wojciech.2345 napisał: > Oj naiwny Ty naiwny. > Ukraina nie dla Was. To Ty naiwny, bo nikt oprocz Polski, a ni Rosja, a ni UE, Ukrainy nie chce. Polska chce, ale chce zeby za to zaplacili Niemcy, a tego nie bedzie. Rozpad nastapi naturalnie, bo pogodzic oszolomow-banderowcow z Zachodu z gornikami ze Wschodem w jednym panstwie sie nie da. Krym zabierzeme i po sprawie. Galicje mozecie sie zabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zapewne. 11.05.12, 21:36 romrus napisał: > > Krym zabierzeme i po sprawie. > Galicje mozecie sie zabrac. dziekujemy. byle to powiedziec w latach 1938/39 teraz juz odrobine ta pozno. w przetargu - pozostaje wam tylko Kaliningrad / Krolewiec Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: zapewne. 11.05.12, 21:47 j-k napisał: > w przetargu - pozostaje wam tylko Kaliningrad / Krolewiec W przetargu z kim i o czym? Z Toba? Brac nastepna Koszerna czy nie? Daj sie spokoj. Zadnych przetargow. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 21:36 romrus napisał: > Krym zabierzeme i po sprawie. ----------------- LOL. ------------------ > Galicje mozecie sie zabrac. ---------------- Nie chcemy. Rozumiesz? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 21:46 wojciech.2345 napisał: > Nie chcemy. > Rozumiesz? > Wątpię. Watpie ze nie chcecie. www.youtube.com/watch?v=v1C0sWtyje8 www.youtube.com/watch?v=QwIXA5nCySc Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 21:49 romrus napisał: > wojciech.2345 napisał: > > Nie chcemy. > > Rozumiesz? > > Wątpię. > > Watpie ze nie chcecie. > www.youtube.com/watch?v=v1C0sWtyje8 > www.youtube.com/watch?v=QwIXA5nCySc ---------------------------- Kompletnie nie rozumiesz ani Polski, ani Europy. Myślałem, że jedynie Aleksander z Syberii tego nie potrafi. Ty także. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 22:12 wojciech.2345 napisał: > Kompletnie nie rozumiesz ani Polski, ani Europy. > Myślałem, że jedynie Aleksander z Syberii tego nie potrafi. > Ty także. Juz pisalesz ty swoi mundrosci, jakos mi twoje zdanie nie martwi. Wszystcy waszy intencji widac za kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 22:15 romrus napisał: > Juz pisalesz ty swoi mundrosci, jakos mi twoje zdanie nie martwi. > Wszystcy waszy intencji widac za kilometr. --------------------- Polanie uprawiają rolę. Nie dokuczają innym. Ucz się od Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 22:20 wojciech.2345 napisał: > Polanie uprawiają rolę. > Nie dokuczają innym. > Ucz się od Polaków. Przy okazji, Wojtku. Polanskiego czy sarmatskiego pochodzenia jestesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 22:24 romrus napisał: > Przy okazji, Wojtku. > > Polanskiego czy sarmatskiego pochodzenia jestesz? ----------------- W 7/8 jestem Polakiem i w 1/8 Litwinem. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Dorobilismy sie raz... 11.05.12, 22:54 wojciech.2345 napisał: > W 7/8 jestem Polakiem i w 1/8 Litwinem. Ile w tych 7/8 Sarmatow? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:panie romrus,a tak z ciekawosci?+ 12.05.12, 14:48 romrus napisał: Przy okazji, Wojtku. > > Polanskiego czy sarmatskiego pochodzenia jestesz? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< czy pan jest pewny pochodzenia swego? A zreszta jakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Danzigu Stalin nam nie oddal. 11.05.12, 17:05 romrus napisał: > W czym sklamalem? Danzig wam nie Stalin oddal? Sklamales. Danzig od 1918 juz nie byl niemiecki i nalezal do polskiego obszaru celnego. Stalin nie musial go nam zatem oddawac. Danzig/Gdansk sami sobie wzielismy. PS. Nawet nazwa Danzig nie jest pochodzenia niemieckiego. Jest pochodzenia dunskiego: - Dansk. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k radzilbym sie martwic o Czecznie i Tuwe... 11.05.12, 17:01 romrus napisał: > Macie pretenzji do Stalina ze nie oddal wam razem z Danzigem? > Za pozdno plakac, waszym nie bedzie nigdy. Kaliningrad jest wam jak psu na bude :) A radzilbym sie martwiec o Czecznie i Tuwe. (ze o Dagestanie nie wspomne) moze byc ciezko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot bez dostatecznej wiedzy... 11.05.12, 14:44 darekvtb napisał: ..rosyjskie kurevki sa lepsze (c) j-k (expert nie tylko od ekonomiki.. :-) nie korzystam zwyczajowo z uslug prostytutek. platna milosc - to nie jest to. jezeli "kurevkami" nazywasz kobiety dajace z sympatii i za darmo - to juz twoja frazeologia, a nie MOJA. nigdy tego slowa nie uzylem. natomiast - istotnie - rosyjskie kobiety sa lepsze (od polskich) jeszcze nie zdazyly sie "wycfanic" . Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb ..rosyjskie kurevki sa lepsze (c) 12.05.12, 09:14 "nigdy tego slowa nie uzylem. " Klamstwo! Jak ten Pana wpis przeczytalem, to az ochu..m! I od razu skopiowalem i dodalem do swoich sygnaturek (z takimi perlami Panskiego piora trzeba zapoznawac wszystkich forumowiczow! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Darek, 12.05.12, 09:27 darekvtb napisał: > "nigdy tego slowa nie uzylem. " > Klamstwo! > Jak ten Pana wpis przeczytalem, to az ochu..m! > I od razu skopiowalem i dodalem do swoich sygnaturek (z takimi perlami Panskiego piora trzeba zapoznawac wszystkich forumowiczow! :-))) ...przeciez on caly czas pisze nachlany w 3D, wiec ch..a pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: ..rosyjskie kurevki sa lepsze (c) 12.05.12, 09:45 Darek, jak Ciebie czytam, to mam wrażenie, że nie skończyłeś jeszcze 18 lat. Nie jest istotne, że ktoś spontanicznie coś napisał. Nie ma powodu przyklejać mu z tego powodu etykietki. Ty i szczególnie Albin622 to robicie. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: ..rosyjskie kurevki sa lepsze (c) 12.05.12, 10:29 darekvtb napisał: > Klamstwo! > Jak ten Pana wpis przeczytalem, to az ochu..m! Też tą "genialną" wypowiedź dostrzegłem. No cóż, w wieku osiołka stepowego, gdy wymiana pampersa bądź trafienie do kaczki jest niewątpliwym wielkim sukcesem, jego seksualne fantazje są całkowicie zrozumiałe. Tym bardziej, że jak widać z jego obecnej wypowiedzi nawet o nich nie pamięta. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k pravda, pravda :) 12.05.12, 14:56 darekvtb napisał: > "nigdy tego slowa nie uzylem. " rosyjskie kobiety jeszcze nie zdazyly sie "wycfanic" - naturalnie nie dotyczy to Maskwy i Pietiersburga - ale te miasta omijam szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: bezkresne ugory 11.05.12, 12:19 wojciech.2345 napisał: > MP, > znalezione w Internecie. > > > "Z Kaliningradu jechałem na wschód, na Litwę i wtedy zobaczyłem to, co jest poz > a tym miastem - bezkresne ugory (to było lato), żadnych gospodarstw, domów, pól > uprawnych, nieliczne miejscowości przerażająco biedne i zaniedbane, niczym na > krańcach Ameryki Południowej. Czysta rozpacz. " Wojtek, to już wszyscy wiedzą i w Europie i na świecie - tam gdzie pojawiają się tzw. rosyjskie wpływy, rosyjskie okupacje itp. zawsze pojawia się degradacja przyrody, zniszczenie, zaniedbanie, zacofanie, gigantyczna korupcja, pijaństwo, wysyp wszelkich chorób w tym HIV i bida. Czy wiesz, ze w ZSRR wybuchami jądrowymi małej mocy poszukiwano bogactw naturalnych? Do dzisiaj skażone jest 1/4 mieszkalnych terenów Rosji. Tam min. produkują żywność i jednocześnie nakładają embarga na naszą. Wystarczy popatrzeć na wszystkie kraje w tym na Polskę, które po 1989 r. wyrwały się z okupacji rosyjskiej. Różnice na naszą korzyść są porażające, dlatego np. nie można Ukraińców zostawić na los podobny do Obwodu Kaliningradzkiego. Szkoda ludzi, Ukrainie trzeba pomóc tak jak i nam pomagano!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Oblomov ci sie, wania, klania :) 11.05.12, 15:11 wania622 napisał: > > Chcesz powiedzieć, że mieszkańcy województwa warmińsko-pomorskiego nareszcie bę > dą mieli jakieś zajęcie (szmuglowanie przez granicę wódki i papierosów, - to robia akurat wlasnie Rassijanie :) a dla bardziej ambitnych - robota na budowach w Kaliningradzie) ? a to tak. nigdzie w Reichu nie widze Rassijan na budowach. za 6 Euro na godzine - robic im sie nie chce. a Paliakam i owszem :) en.wikipedia.org/wiki/Oblomov Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Oblomov ci sie, wania, klania :) 11.05.12, 15:27 j-k napisał: > wania622 napisał: > > > > > Chcesz powiedzieć, że mieszkańcy województwa warmińsko-pomorskiego naresz > cie bę > > dą mieli jakieś zajęcie (szmuglowanie przez granicę wódki i papierosów, > > - to robia akurat wlasnie Rassijanie :) > > a dla bardziej ambitnych - robota na budowach w Kaliningradzie) ? > > a to tak. > nigdzie w Reichu nie widze Rassijan na budowach. > za 6 Euro na godzine - robic im sie nie chce. > a Paliakam i owszem :) No cóż, Polacy zawsze byli i są pracowici i przedsiębiorczy. Rosjanie to lenie! Nie ta cywilizacja, nie ta mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Jasiu, spać 11.05.12, 21:32 j-k napisał: > nigdzie w Reichu nie widze Rassijan na budowach. Mają wystarczająco dużo roboty u siebie. Byś z wojtusiem i borratem nie bzdurzył - masz poniżej wykaz obecnie realizowanych inwestycji (budynków mieszkalnych) w Kaliningradzie. rynokzhilia.ru/map/ Jak się naoglądasz to jak zwykle - idź na nocniczek, paciorek i do łóżeczka. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Jasiu, spać 11.05.12, 21:39 Ile płacą za godzinę pracy na tych plantacjach pokrzyw i łopianu? Możesz podać sumę? Więcej niż 6 euro? Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Wojtuś, posadź kartofle 11.05.12, 21:56 wojciech.2345 napisał: > Ile płacą za godzinę pracy Zgłoś się jak posadzisz na swym poletku kartofle. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Wojtuś, posadź kartofle 11.05.12, 22:04 Oj Albinie, kiepska riposta. Napisz coś z jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Igorku - przegrywasz 11.05.12, 22:13 Taki Twój wpis jest kasowany, a mój zostaje. Ty dostajesz bana, ja piszę dalej. Dlaczemu tak mało umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: antyzydowstwo,Lojalny obywatel oraz rasista+ 11.05.12, 11:01 1. igor_uk 10.05.12, 19:18 Odpowiedz A wlasna glowa jest tobie potrzebna tylko dla tego,zeby miala otwor gebowy,do ktorego wlewasz koszerne swinstwo? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< To jest sprawa smaku. Niektorzy lubia denaturat i tanie perfumy. Oczywiscie niekoszerne. 2. igor_uk 10.05.12, 19:18 Odpowiedz p.s. Nic nie oddamy,malo tego,zrobimy wsyystko,zeby Warszawa ponownie stala stolica gubernii,w skladzie Imperium Rosyjski. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Tutaj sie pogubilem. My-tzn.kto? Pomijajac to,kto my,czy szanownemu panstwu sie nie wydaje,ze to jest ewidentna sprawa zdrady panstwa. Ale wydaje sie,ze i panstwo tego sa warci-nikt sie nie oburza. Co za czasy. Kiedys w czasach rycerskich panowie Wolodyjowski oraz Kmicic za mniejsze przewinienie Tatrzyna na galez posadzili. Panie i panowie-duch rycerski w nacji umarl-czy narod sie plebejskim zrobil? 3. I na koncu-rasista. Re: przyklad oddawania powinien misterpee 11.05.12, 00:11 Odpowiedz wyjsc od przykladowej demokracji: 1. palestyna dla palestynczykow, a chazarzy do chazari 2. wolne Porto Rico 3. Texas, Kalifornia, Arizona, Nowy Meksyk, Colorado, Newada itd do Meksyku 4. Manhattan i cos wiecej dla Indian 5. Slask i Opole dla.... Czech 6. Czechy Niemcom 7.Niemcy Francuzom 8. Francja Anglikom, 9. Anglia - Vikingom 10. Vikingowie - Indo-Europejczykom z Afganistanu 11. Afganczycy - Adamamowi i Ewie , a potem Panu Bogu, Jezeli Januszek nie widzi tej logiki to musi miec doktorat z glupoty. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Wszystkie narody przednie wymienil,ale Polakow i polaczkow pominal. To Polakom i polaczkom nic sie nie nalezy? Wszystkich oprocz Polakow i polaczkow obdarowal. Czyli siebie,polaczka,pominal. Za to tobie,inzynierze pi, sie nalezy doktora habilitowanego z madrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: bywszy z kumplami handluja czym sie da 11.05.12, 22:21 wiec teraz znajduja ze wilno, Lwow, a byc moze i Moskwa powinny byc polskie, Breslau, Opeln, Konigsberg i Danzig nalezy wrocic do macierzy, a przy okazji wylroja wszystko od Kijowa po Lodz dla siebie. I nazywaja sie patriotamio, czyimi? pisza o okropnie wygladajacych prusach rosyjskich, a moze byscie odbudowali kontrolowane przez was terytorium Palestyny i gazy, zamist ije bombardowac. Jezeli robicie to tam , jestescie gotowi zbombardowac kogo sie da, tak jak Kosowo i Irak. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: ing. pi+ 11.05.12, 22:52 pier(d)olicie od rzeczy. Juz czalkiem och..liscie. Wode w glowie macie. Belkoczesz durniu bez pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś