Dodaj do ulubionych

Komu zalezy na upadku USA?

23.05.12, 18:21
Coraz bardziej wyraznie widac,ze nie jest tak wszystko proste z protestami w USA.Wydawalo by sie ,ze to tylko zwykla aktywnosc mlodziezy studenckiej i niezadowolonych bezrobotnych,.Ale za tymi,wydawalo by sie spontanicznymi protestami ,widac wyrachowane dzialania bardzo madrych ludzi . Kim sa te ludzi i jakie celi przesladuja?
Czy ma ktos chec o tym podyskutowac?
Obserwuj wątek
    • melat.tti banksterom, ktorzy doprowadzili USA do upadku 23.05.12, 18:47
      tylko im na tym zalezy. Oczywiscie, Chinczykom to na rękę kiedy politycy amerykanscy likwiduja z durnoty i korupcji wlasny kraj i dobijaja naród. Ale to nie Chinczycy rozpoczeli likwidacje USA, tylko banksterzy i korporacjonisci.
      • igor_uk Bardzo cenna uwaga. 23.05.12, 18:50
        Ale na razie powstrzymam sie od komentarza.
        • melat.tti Re: Bardzo cenna uwaga. 23.05.12, 18:57
          dodam, ze banksterom na tym zalezy, bo chca oni stac sie ponadpanstwowym giga- mocarstwem , sa jednak zbyt durni i nie pojmuja , ze bez ochrony panstwa zostana zniszczeni. ich szarych komorek wystARCZA TYLKO NA TYLE, ZEBY KOMBINOWAC CO JESZCZE KOMU UKRASC I JAK ZAMIENIC KREW NEDZARZY W ZLOTTO.
          • misterpee Re: ech, banksterzy, naprawde sionisci 23.05.12, 19:44
            juz na ten temat pisalem
            • igor_uk Sprawa,moim zdaniem.... 23.05.12, 21:23
              Jest ciekawsza, niz tylko syjonisci i banksterze,ale o tym pozniej.misterpee,zagladaj na ten watek, nie pozalujesz.
            • antyegzorcysta.unijny Re: ech, banksterzy, naprawde sionisci 23.05.12, 21:38
              * Żydzi są rasą działającą na podobieństwo dżumy i cholery, rasa dla ogółu tak niebezpieczna, że zasłużyła na wytępienie, zanim się jeszcze zrodziła. Żydzi są wyrzutkiem ludzkości, najbardziej zepsutym i niegodziwym narodem na świecie, o mentalności i skłonnościach najpodlejszych i
              najbrudniejszych.
              Giordano Bruno
              www.eioba.pl/a/1osw/giordano-bruno-wierny-nauce-mistrz-prawdy
              Czy nie bezpodstawnie został podpalony za głoszenie herezji? A tu w jego obronie po 400 latach taki kwiatek. Na szczęście prawdziwy Amerykanin G.W. Bush zaprotestował i nie pozwolił.
              - -
              W roku 2008 amerykański Kongres podjął decyzję o wprowadzeniu ustawy o zniesieniu tortur służących wymuszaniu zeznań i przyznawania się aresztantów do winy.
    • romad2447 Re: Komu zalezy na upadku USA? 23.05.12, 22:11
      Igor,
      protestujacych popiera tylko 26%,przeciwko protestujacym jest 64% spoleczenstwa.
      Do upadku nigdy nie dojdzie.
      • igor_uk romado. 23.05.12, 22:15
        Jak by decydowala o upadku Kraja wola narodu,to ZSRR istnial by po dzien dzisiejszy.
        Narod nie ma tu nic do gadania.
        Jak bedziesz regularnie zagladac do tego watku,to nie bedziesz zawiedziony i napewno dowiesz sie tego,kto zagraza twojej przyszlosci.
        • malkontent6 Re: romado. 23.05.12, 23:06
          igor_uk napisał:

> Jak by decydowala o upadku Kraja wola narodu,to ZSRR istnial by po dzien dzisiejszy.

Wow! A to ciekawe.
    • zlotamajka Re: Komu zalezy na upadku USA? 23.05.12, 22:13
      Ale za tymi,wydawalo by sie spontanicznymi protestami
      > ,widac wyrachowane dzialania bardzo madrych ludzi .

Co doklanie masz na mysli?
      • igor_uk majka. 23.05.12, 22:17
        Na razie nic wiecej nie powiem,poniewaz nie chce,zeby watek krecil sie wokol tego,kim jest forumowicz igor_uk .
        • zlotamajka Re: majka. 23.05.12, 22:20
          No to mozesz wyjasnic dokladniej o co chodzi bo naprawde nie wiem o co sie pytasz pozatym ze piszesz o OWS.
          • zlotamajka Re: majka. 23.05.12, 22:22
            Wierz mi, o nicku igor nie mam ochoty dyskutowac. Dyskutowac z bystrzakami tez nie bede. Dlaczego Ty to robisz is beyond me ale nie o tym.
            • igor_uk Re: majka. 23.05.12, 22:42
              majka,wierze,ze nie bedziesz dyskutowac o forumowiczu igor_uk, ale nie jestesmy sami na forum,dla tego na razie powstrzymam sie od naglosnienia swojej opinii w tym temacie.Ale bardzo chetnie poznam opinii innych.
              • misterpee Re: Komu zalezy - wszystkim rusofobom 24.05.12, 03:43
                sa to i sionisci, Kaczynski, Felus, Malkontent, bywszy, brighton beach.
              • felusiak1 dizkuzja z ludziem 24.05.12, 08:33
                nie tylko nie mam zamiaru dyskutować o tym kim jest komisarz igoruk ale też nie mam zamiaru dyskutować na temat tego tematu i o tym teacie, który jest bardzo ciekawym tematem jeśli dyskutować bedzie się tematycznie. innymi słowy... na drzewo igor....
                • igor_uk felus. 24.05.12, 19:35
                  Robisz sie co raz bardziej nerwowy.Mam nadzieje,ze to nic powaznego.
    • igor_uk Chyba czas powiedziec ,co wiem. 24.05.12, 19:38
      Za tym wszystkim stoj ten o to czlowiek :
      www.politifake.org/image/political/1011/dr-evil-soros-ecomomy-soros-dollar-evil-new-world-order-one-political-poster-1289584678.jpg
      Jak komus potrzebne wyjasnienia i dowody,to wystarcze tylko dac znac.Podziele sie cala wiedza,ktora posiadam w tym temacie.
      • zlotamajka Re: Chyba czas powiedziec ,co wiem. 24.05.12, 21:51
        Czyli za czym stoi Soros?
        • igor_uk majka. 24.05.12, 22:01
          najpierw obejrz ten material filmowy
          video.foxnews.com/v/1652018563001/
          Zwroc uwage na to,jak Jay Carney zaczal poruszac geba,jak ryba wyrzucona na brzeg,jak mu zadali pytanie,czy Obama nadal popiera "okupantow".
          • zlotamajka Re: majka. 24.05.12, 22:08
            To o to Ci chodzi. Twierdzenie ze to tylko Soros jest bledne.
            Tak rozne fundacje probuja przejac i pokierowac Occupy. Ale srednio im to wychodzi moim zdaniem. Sa tez inne fakcje ktore nie ida w tym samym kierunku. Tak czy siak uwazam ze w occupy jest nadzieja.
            • igor_uk Szkoda,ale jestes,majka,w bledzie. 24.05.12, 23:04
              Tym ruchem bezposrednio opiekuje sie The Institute for Policy Studies. A jego dyrektora ,Johna Cavanaha, sponsoruje wlasnie Soros .
              John Cavanah bardzo dobrze jest znany ,jako "liberal z dlugim stazem",sam ze ten instytut jest bardzo dziwna organizacja,ktora ma( trudno w to uwierzyc) ponad 2 miliona sponsorow .Czy znasz inny instytut,ktory by mial tyle sponsorow? Z dokumentow wynika,ze ten instytut co rocznie otrzumuje ponad 300 milionow baksow datkow. Wszystko wskazuje,ze to wlasnie Soros,wraz z podobnymi jemu ludzi,i sponosuruja dzialalnosc tego instytuta.
              "Okupanty" bardzo sowicie sa oplacani.Tylko na same ofice w Washingtonie idzie 4 000 baksow (co daje wprawie 50 000 rocznie).Co dziwnie,te wplaty ida po linii miedzynarodowej filii tego instytutu,a za tym wszystkim stoi Mary Kay Henry. ktora widac na zalinkowanym wczesniej przez mnie,materiale filmowym.
              Dzialalnoscia tego instytutu jest proba wypuszczenia pary protestow w gwizdek.Te "protestanci" ,to tylko bydlo na uwiezi.
              Zapytasz mnie,to gdzie w takim razie mowa o upadku Ameryki? A odpowiedz jest na wierszchu.
              Ameryka,ktora byla idealem dla calego swiata upada,okazujac twarz wegierskiego Zyda Sorosa.
              Potege i powab Ameryki zbudowali Anglosasi ,przy wspoludziale wielu narodowsi Swiata, i ta Ameryke ,rozne Sorosy , pogrzebia w nieslawie. Oczewiscie fizycznie USA pozostanie sie,ale czy to bedzia ta Ameryka, ktora wszystkich przyciagala?
              • zlotamajka Igor, i co z tego? 24.05.12, 23:26
                Przeciez pisze ze rozne fundacje proboja ten ruch przejac no i go finansuja. Przyjrzales sie temu ruchi i jakie maja zadania? Chca 1% podatku na OBROTY na gieldzie, chca umorzenia dlugow studenckich i moratorium na foreclosures. Naturalnie ze sa tez przeciw wojnie. To tak w skrocie. Do tego dolaczyly sie donich zwiazki zawodowe (w USA pielegniarki ktore chca panstwowej sluzby zdrowia). A ze finansuje ich fundacja Sorosa... no nie jest dobre. Zdaje mi sie ze sprawy zaszly tak daleko ze nie sa w stanie calkiem kontrolowac tego ruchu. W Egipcie tez zaczeli rewolucje ale stracili nad nia kontrole. To samo z OWS. OWS jest na tyle silna i rozpowszechniona ze nie mozna jej ignorowac i tak naprawde innej alternatywy na masowy protest nie ma. Ruch przeciw wojenny podczas wojny w Wietnamie tez byl przez fundacje sponsorowany. Hippisi tez. Ale dzieki nim skonczyla sie wojna a w USA wprowadzili Civil Rights. Idealu nie znajdziesz nie w polityce wiec jak sie widzi troche dobrego trzeba tego sie chwytac. A w OWS jest potencjal.
                To na tyle. Dalej gadaj z bystrzakami.
                • igor_uk Masz racje. 24.05.12, 23:50
                  majka,oczewiscie,ze nie mozno wykluczyc tego,ze wyrwie sie im ten ruch z rak .Ale mnie chodzilo o co innego,czego ty nie zauwazyla . Wszystkie te fundusze,potajemne operacje,powiazanie sluzb specialnych z finansjera (tak naprawda do konca nie wiadomo ,kto kim kieruje) ,wlasnie to wszystko zniszczy Ameryke,a nie ruchy protestacyjne,bo te,tak naprawde,daja Ameryce szanse . Ty wierzysz w to,ze oni moga zwyciezyc,ja ze,niestety nie.
                  • zlotamajka Re: Masz racje. 25.05.12, 00:21
                    Nie wiem Igor czy moga cos zmienic czy nie. Sytuacja jest inna niz w latach 60tych. Teraz caly system finansowy sie wali a jak sie zawali to nei wiadomo co zostanie. Z tych fundacji wiele na pewno nie zostanie. Z OWS moze wylonic sie nowy przywodca czy baza na cos nowego. Nie wiem ale nadzieje trzeba miec.
                    • igor_uk Re: Masz racje. 25.05.12, 00:26
                      majka,i tym pieknym akcentem ( nadzieje trzeba miec) mozno bylo by przerwac dyskusje ,ale ja jeszcze nie wszysto powiedzialem.
                      na razie dobra noc (oczewiscie chodzi o mnie,bo u ciebie jeszcze dzien)
                      • zlotamajka Re: Masz racje. 25.05.12, 00:29
                        Dobranoc.
      • 1freedom chyba jednak cala mafia Sorosów 24.05.12, 23:20
        banksterów-finansjerów. On jest jednym z nich.
        • igor_uk Soros,to symbol. 24.05.12, 23:51
          Wlasnie dla tego wkleilem link do takiego zdjecia Sorosa,zeby bylo wiadomo odrazu,o co mnie chodzi.
    • wojciech.2345 Re: Komu zalezy na upadku USA? 24.05.12, 19:52
      Igorku,
      nie czytałem postów w tym wątku.
      Odpowiem Ci tak byś był zadowolony.

Winni są Żydzi.
      • igor_uk zaczekaj,wojtus. 24.05.12, 19:54
        moze czegos dowiesz sie.
        • wojciech.2345 Re: zaczekaj,wojtus. 24.05.12, 19:59
          Igorze,
          na poważnie. Jankesi to gigant.
          Oni jak nikt w Świecie potrafią praktykę doprowadzić
          do perfekcji.

Uważam, że nikt nie wygra z nimi dzisiaj.
          • igor_uk Wojtek,na powaznie. 24.05.12, 20:07
            Zaczekaj,napewno dowiesz sie kto jest wrogiem Ameryki.To bardzo potezny wrog,sam w tym przekonasz sie.
            • wojciech.2345 Re: Wojtek,na powaznie. 24.05.12, 21:48
              Igor,
              w Jałcie i Teheranie został ustalony porządek Świata.
              Ten porządek już w znacznej mierze nie obowiązuje.
              Ale podział ról w jakiejś mierze pozostał.

Oto te role:
              Churchill = pajac,
              Stalin = idiota,
              2 prezydenci USA = MISTRZOWIE.

Zapamiętaj to i nie fikaj.
              • igor_uk wojtus. 24.05.12, 21:50
                Idz biedaku spac.Bo znow cie wytna.
                • wojciech.2345 Re: wojtus. 24.05.12, 21:53
                  Igorze,
                  w Londynie przed laty wytłumaczono mi to.

Czy Ty znasz Londyn?
            • j-k Kto jest wrogiem Rassiji ? 24.05.12, 21:53
              igor_uk napisał:
              > Zaczekaj,napewno dowiesz sie kto jest wrogiem Ameryki.To bardzo potezny wrog,

A Kto jest wrogiem Rassiji ?
              poza sroga przyroda i wrodzonym russkim lenistwem (Oblomov)
              - bo innych nie widze.
              • wojciech.2345 Re: Kto jest wrogiem Rassiji ? 24.05.12, 21:55
                j-k napisał:

> igor_uk napisał:
                > > Zaczekaj,napewno dowiesz sie kto jest wrogiem Ameryki.To bardzo potezny
                > wrog,
                >
                >
                > A Kto jest wrogiem Rassiji ?
                > poza sroga przyroda i wrodzonym russkim lenistwem (Oblomov)
                > - bo innych nie widze.
                ------------------
                Oj Jotka,
                to można tłumaczyć spokojnie.
                Powiem to samo troszkę inaczej.
                W Rosji wszędzie daleko i wszystko jest trudne.

To rodzi złość do Europy i USA.
              • igor_uk Jasiu. 24.05.12, 22:08
                Ten watek jest poswiecony USA.Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie,to zrob siuisu i idz spac.

p.s. Czy zrobisz sobie obrzezanie,przed spotkaniem ze swoim Bogiem? Czy moze juz jestes obrzezany? Slyszalem,ze do ubekow nie obrzezanych nie przyjmowali.
                • j-k Goria, Maladjec 24.05.12, 23:00
                  naucz sie wreszcie tego, ze na tym foro - TO JA DECYDUJE - komu i na co odpowiadac

paniatna ?

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
                  • igor_uk Jasiu,Pajacu. 24.05.12, 23:05
                    Czy ty zrozumiesz,nareszcie,ze ty mozesz decydowac tylko o jednym,czy zrobisz sobie obrzezanie,czy nie.
                    • j-k Goria, dziecie. 24.05.12, 23:32
                      gdybym cie chcial kasowac na tym foro
                      - to dawno to czynilbym.

dotarlo ?
                      • igor_uk Jasiu,jesteś żałosny. 24.05.12, 23:56
                        Przeciez piszesz donosy na okraglo na mnie.I kasuja mnie najwiecej ze wszystkich na forumie "Swiat". Ale mnie to nie przeszkadza,bo ja tylko bawie sie,zabijam czas.I bardzo mnie cieszy,kiedy taki Zyd ,jak ty,probuje skakac kolo moich stop,probujac ugryzc ,jak najwyzej.
                        A teraz,jak masz cos do gadania w temacie upadku USA,to prosze bardzo,a jak nic nie masz,to zrob siusiu i spac.
                        • j-k Goria, dziecie... 25.05.12, 00:05
                          gdybym cie chcial kasowac - toby cie tu juz dawno nie bylo.
                          prosze tylko o kasowanie twoich bezczelnych postow.

never more :)

Dobraj noczi.

Tvoj, kak vsiegda, Dr. J.K.
                          • igor_uk Jasiu,biedaczysko. 25.05.12, 00:14
                            Przeciez pisze,ze mnie nie przeszkadza kasowanie moich postow,jak rowniez i bany.To tylko robi zabawe ciekawsza.
                            Nie przesadzaj z tym doktorkiem. Nie wykazujesz sie ,a nie wiedza,a nie intelektem,zeby tytulowac sie tak.
                            Dla mnie ty jestes tylko podstarzalym klaunem,ktory probuje zrobic wszystko,zeby temat zydowski na forumie nie istnial . Ale,jak widzisz,nie udaje sie to tobie.Bez Zydka w tekscie,zaden watek nie obchodzi sie.
                            • j-k Goria, jestes tylko rosyjskim imperialista :) 25.05.12, 00:21
                              i to bez klasy
                              ktory na pomysly ma swoj kraj zadnej nie ma
                              nawet na Kaliningrad.

To tyle na dzis.
                              Buenas Noches.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
                              • igor_uk Jasiu. 25.05.12, 00:23
                                Spac .
              • nowy_rusek Re: Kto jest wrogiem Rassiji ? 24.05.12, 22:51
                j-k napisał:

> igor_uk napisał:
                > > Zaczekaj,napewno dowiesz sie kto jest wrogiem Ameryki.To bardzo potezny
                > wrog,
                >
                >
                > A Kto jest wrogiem Rassiji ?
                > poza sroga przyroda i wrodzonym russkim lenistwem (Oblomov)
                > - bo innych nie widze.

Япoния нaнеcлa в 1905 гoдy Рoccии решительнoе пoрaжение – в хoде coвершеннo coвременнoй вoйны. Лев Тoлcтoй oхaрaктеризoвaл этy пoбедy кaк триyмф зaпaднoгo мaтериaлизмa нaд рoccийcкoй aзиaтcкoй дyшoй.
                • igor_uk nowy_rusek. 25.05.12, 00:09
                  Czy mogl bys cos wiecej o tej wypowiedzi Lwa Tolstoja napisac? Kiedy te slowa byli wypowiedziane,napisane i przy jakiej okazji?
                  • misterpee Re: Co za suspense ! czy dowiemy sie? 25.05.12, 04:33
                    Ja sadze ze najbardziej chce zniszczenia Rosji Dalaj Lama , on chce zrobic najazd na Rosje przy pomocy Yeti. Powiedz kto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka