Dodaj do ulubionych

Mam złe przeczucia

16.06.12, 19:01
Wróciłem właśnie ze Starówki w Warszawie. Pełno tam Rosjan. Parę godzin był luzik i spox. Chodzili sobie z dziećmi, zwiedzali, cykali fotki. Potem zasiedli w restauracjach...Teraz walą browary hektolitrami... Wzrok coraz mętniejszy ale bardzie butny. Krzyczą coraz głosniej 'Rassija'. Póki co burd nie widziałem. Polacy są w mniejszości. Jeszcze pewnie siedzą w domu.
Ci których widziałem sprawiaja wrażenie jeszcze trzeźwych.
Zobaczymy co będzie później.
Uff z ulga wróciłem na swoje ranczo..
Obserwuj wątek
    • yurek11111 Ja mam dobre przeczucia...:-))) 16.06.12, 19:10
      Jak ruscy maja metny wzrok....
    • przyjacielameryki Re: Mam złe przeczucia 17.06.12, 13:41
      jabbaryt napisał:

> Wróciłem właśnie ze Starówki w Warszawie. Pełno tam Rosjan. Parę godzin był luz
      > ik i spox. Chodzili sobie z dziećmi, zwiedzali, cykali fotki. Potem zasiedli w
      > restauracjach...Teraz walą browary hektolitrami... Wzrok coraz mętniejszy ale b
      > ardzie butny. Krzyczą coraz głosniej 'Rassija'. Póki co burd nie widziałem. Pol
      > acy są w mniejszości. Jeszcze pewnie siedzą w domu.
      > Ci których widziałem sprawiaja wrażenie jeszcze trzeźwych.
      > Zobaczymy co będzie później.

Ja też byłem wczoraj na Starówce i na Nowym Świcie(około 17.00). Fantastyczna atmosfera, dużo Rosjan(często w fikuśnych śmiesznych czapach) spacerujących i w knajpach, wielu Greków, anglojęzycznych, trochę Niemców, oczywiście polscy kibice z flagami i malunkami.
      Atmosfera pikniku przy pięknej pogodzie, wielki tłok, pełne knajpy, ale przyjazna atmosfera. Dzisiaj już wiemy że odpadli i Rosjanie i Polacy a w Warszawie nie było żadnych bijatyk a Polacy i Rosjanie pili po meczu w zgodzie z rozpaczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka