Dodaj do ulubionych

Radosc wsrod czesci Polakow.

08.07.12, 10:46
Z okazji tragedii na Kubani w Rosji.
Posmiejemy sie razem z nimi?

Tragiczna powódź w Rosji - zginęło prawie 90 os...
aaron_agorenstein 07.07.12, 16:36 Odpowiedz cytującOdpowiedz
No to teraz robimy sobie jaja jak ze Smoleńska, bo wiadomo, że katastrofy to w sam raz temat do kabaretu, jak to udowodniła nasza wielka aktorka Janda.

No to jak? Woda była na kursie i na ścieżce, czy nie?

Re: Tragiczna powódź w Rosji - zginęło prawie 90
kownopalka 07.07.12, 16:58 Odpowiedz cytującOdpowiedz
No właśnie. I jeszcze można zauważyć ,że to pewnie kara za prezydenturę Putina i innych mafioso, agentów i innych kurdupli.
Tragiczna powódź w Rosji - zginęło ponad 100 os...
terleo 08.07.12, 08:24 Odpowiedz cytującOdpowiedz
Teraz Lud PiSmoleński ma nowy motyw - *Sztuczne tsunami*, a nie jakaś tam mgła.

forum.gazeta.pl/forum/w,904,137229443,,Tragiczna_powodz_w_Rosji_zginelo_prawie_90_os_.html?v=2

Obserwuj wątek
    • herr7 radość wśród cześci....Rosjan 08.07.12, 11:15
      a oto przykład tej "radości" pochodzący z rosyjskiego internetu:

forum.rosbalt.ru/index.php?s=6fafb43b3c95ed56da60110b8191c746&showtopic=1008349&st=20
      • igor_uk33 Czemu klamiesz? 08.07.12, 11:22
        herr,potrafisz pisac ,nie klamiac.Wkleiles link do forum,na ktorym zaden z uczestnikow nie robi sobie jaj z tragedii.Na co liczysz,ze nie znajace jezyk rosyjski uwierza tobie na slowo?
    • 7zahir Nie manipuluj Igor 08.07.12, 11:21
      O co Ci chodzi?
      O kolejną wojenkę na forum?

Dobrze Wiesz, że Polacy współczuja ofiarom tragedii w Kubaniu.

Cytowany przez Ciebie - wcale nie śmieszny post,
      skierowany był do " tawariszczi" z forum Publicystyka,
      na którym tak jak tutaj są wycieczki osobiste ,
      których autorzy powinni się wstydzić.

Odnoszę wrażenie, że upał zbytnio podgrzał Wam emocje
      i teraz juz naprawdę nie da się Was czytać.
      • igor_uk33 7zahir 08.07.12, 11:26
        Nie zartuj.Nie zacytowalem jeden post,a tylko wkleilem calosc dyskusji,wszystkie trzy posty,jak rowniez link.Przeczytaj uwazniej,a dopiero pozniej oskarzaj kogos o manipulacje.
        Zdaje sobie sprawe z tego,ze ta tragedia okazala sie wykorzystana w wojnie polsko-polskiej,ale to i tak zle swiadczy o czesci Polakow.Nie wiem,czego ty bronisz.
        • 7zahir Re: 7zahir 08.07.12, 11:32
          igor_uk33 napisał(a):

> Nie zartuj.Nie zacytowalem jeden post,a tylko wkleilem calosc dyskusji,wszystki
          > e trzy posty,jak rowniez link.Przeczytaj uwazniej,a dopiero pozniej oskarzaj ko
          > gos o manipulacje.
          > Zdaje sobie sprawe z tego,ze ta tragedia okazala sie wykorzystana w wojnie p
          > olsko-polskiej,ale to i tak zle swiadczy o czesci Polakow.Nie wiem,czego ty bro
          > nisz.>

Znowu manipulujesz Igor - udając, że nie zrozumiałeś wymowę mojego postu.

Bronię polaków współczująych Twoim rodakom w Kubaniu.

Piszę zaś o durnowatej wojnie forumowej,
          w którą tu się bawisz i to wyraźnie jest wojna rosyjsko-polska.
          • igor_uk53 7zahir ,kolejny post okazal sie. 08.07.12, 11:35
            Milo popatrzec,jak ludzi ciesza sie:

Tylko 134? Rosjanie potrafią lepiej.
            lmblmb 08.07.12, 10:52 Odpowiedz cytującOdpowiedz
            Jak to tylko 134 ofiary? To jak na skalę niedbalstwa w Rosji bardzo mało. Dziennikarzu, wróć jak będzie porządna tragedia.

• kreska54 Post w Twoim stylu Igor 08.07.12, 11:41

Te wypowiedzi sa taką samą grą , jaka Ty prowadzisz tu na forum.

Czemu to ma służyć?

Twojej tęsknocie za zabawą w wojnę w piaskownicy?
              • igor_uk53 nie kreska. 08.07.12, 12:09
                to nie jest post w moim stylu.Nigdy by sobie nie pozwolilem napisac - ze tylko tyle zginelo?
                odrozniam prowokacje,ktora ma sluzyc temu,zeby zaczela sie dyskusja,od stwierdzenia,ze ilosc ofiar jest zbyt mala.
          • igor_uk53 Re: 7zahir 08.07.12, 11:38
            Masz problemy ze zrozumienie jezyka polskiego?
            Kilku forumowiczy na "Publicystyce" robia sobie jaja z tragedii i o tym jest ten watek.
            • kreska54 Re: 7zahir 08.07.12, 11:42
              igor_uk53 napisał:

> Masz problemy ze zrozumienie jezyka polskiego?
              > Kilku forumowiczy na "Publicystyce" robia sobie jaja z tragedii i o tym jest
              > ten watek.>

Acha....zaczyna Ci brakować argumentów,
              więc sięgasz po atak personalny.

Na tym Twoim zdaniem polega rzeczowa dyskusja?
              • igor_uk53 kreska,nie zartuj. 08.07.12, 12:11
                To nie bylo zadnym wypadem personalnym.Tylko wyrazilem zdziwienie,ze moj wspolrozmowca nie rozumie tego,co pisze sie.
            • 7zahir Re: 7zahir 08.07.12, 11:52
              igor_uk53 napisał:

> Kilku forumowiczy na "Publicystyce" robia sobie jaja z tragedii i o tym jest
              > ten watek.>

Czemu tam nie napiszesz?
              • igor_uk53 Re: 7zahir 08.07.12, 12:15
                7zahir, nie napisze dla teego,ze musilem by najpierw im wyjasnic,ze za ich zartami kryja sie ludzkie tragedii.Jak oni tego nie rozumia,to watpie,zeby ja im to potrafilem wyjasnic.Identyczna sytuacja jest i na tym forum.herr zalozyl watek,w ktorym ofiary wykorzystuje w swojej prywatnej wojnie z wladzami rosyjskimi.Czym skonczylo sie,dobrze wiem.Moi posty zostali wyciete,chociaz zachowywalem umiar,nazywajac hiena tego,kto na to zasluzyl,a ja teraz musze pisac przez bramke proxy z innego konta.
                • 7zahir Re: 7zahir 08.07.12, 13:02
                  igor_uk53 napisał:

> 7zahir, nie napisze dla teego,ze musilem by najpierw im wyjasnic,ze za ich zart
                  > ami kryja sie ludzkie tragedii.Jak oni tego nie rozumia,to watpie,zeby ja im to
                  > potrafilem wyjasnic.Identyczna sytuacja jest i na tym forum.herr zalozyl watek
                  > ,w ktorym ofiary wykorzystuje w swojej prywatnej wojnie z wladzami rosyjskimi.
                  > Czym skonczylo sie,dobrze wiem.Moi posty zostali wyciete,chociaz zachowywalem u
                  > miar,nazywajac hiena tego,kto na to zasluzyl,a ja teraz musze pisac przez bram
                  > ke proxy z innego konta.>

Dlaczego nie odreagowujesz swojej urazonej ambicji
                  na swoim forum,
                  skoro nie masz odwagi skierować swoich uwag do ich autorów na forum Publicystyka?

Tutaj też przecież czujesz się niezrozumiany - bo tak Ci wygodnie
                  i bawisz się w wojenkę.
                  A przecież wiem, że stać Cię na więcej.
                  Był czas, ze czytałam Cię z przyjemnością.
                  • igor_uk53 Re: 7zahir 08.07.12, 13:14
                    Chyba znow do mnie napisze kreska,ze mnie zabraklo argumentow i siegam po atak personalny,ale musze napisac to do ciebie.
                    7zahir,czy Ty dobrze znasz jezyk polski,a przynajmniej znaczenie slowa - ambicja?
                    O jakiej urazonej mojej ambicji piszesz? Tu chodzi o to,ze kilku jajacarze robia zarty z tragedii .Tobie to nie przeszkadza,jak widze, to znaczy ten watek nie byl adresowany do ciebie.Ty mozesz zabrac glos na watku herr7 i tam sobie pare razy splunac na Rosje i na mnie rowniez.

Co dotyczy odwagi,to nie badz smiesznaJakaz jest potrzebna odwaga,zeby w przestrzeni wirtualnej ,anonimowo, cos do kogos napisac?

• 7zahir Re: 7zahir 08.07.12, 13:42
                      igor_uk53 napisał:

> Chyba znow do mnie napisze kreska,ze mnie zabraklo argumentow i siegam po atak
                      > personalny,ale musze napisac to do ciebie.
                      > 7zahir,czy Ty dobrze znasz jezyk polski,a przynajmniej znaczenie slowa - amb
                      > icja
                      ?

Obawiam się, że Ty znasz inną definicję

> O jakiej urazonej mojej ambicji piszesz? Tu chodzi o to,ze kilku jajacarze r
                      > obia zarty z tragedii .Tobie to nie przeszkadza,jak widze, to znaczy ten watek
                      > nie byl adresowany do ciebie.

Nie udawaj skrzywdzonego niewiniątka.
                      Widać masz problem z czytaniem ze zrozumieniem po polsku,
                      albo nie czytałeś moich pierwszych wpisów
                      .

Ty mozesz zabrac glos na watku herr7 i tam sobie p
                      > are razy splunac na Rosje i na mnie rowniez.

Nie znajdziesz ani jednej mojej wypowiedzi,
                      na podstawie której miałbys prawo do stawiania mi takiego zarzutu.

> Co dotyczy odwagi,to nie badz smiesznaJakaz jest potrzebna odwaga,zeby w przes
                      > trzeni wirtualnej ,anonimowo, cos do kogos napisac? >

Jakoś nie znalazłam Twojego wpisu w tym wątku:
                      forum.gazeta.pl/forum/w,904,137229443,137229443,Tragiczna_powodz_w_Rosji_zginelo_prawie_90_os_.html
                      • 33igor_uk Re: 7zahir 08.07.12, 14:02
                        Ambicja (łac. ambitio - żądza uznania) - postawa człowieka, cecha charakteru polegająca na silnym poczuciu godności osobistej oparta na stawianiu sobie trudnych celów i dążeniu do ich realizacji (człowiek ambitny).

A teraz moja droga 7zahir ,co ma to,ze kilku pajacow nasmiewa sie z ofiar tragedii w Rosji do mnie i mojej ambicji.
                        Czy oni nasmiewaja sie ze mnie? Z mojej godnosci osobistej? A moze oni tam cos wspominaja o moich trudnych celach,ktore ja przed soba postawilem?
                        • 7zahir Re: 7zahir 08.07.12, 14:08
                          33igor_uk napisał(a):

> Ambicja (łac. ambitio - żądza uznania) - postawa człowieka, cecha charakteru po
                          > legająca na silnym poczuciu godności osobistej oparta na stawianiu sobie trudny
                          > ch celów i dążeniu do ich realizacji (człowiek ambitny).
                          >
                          > A teraz moja droga 7zahir ,co ma to,ze kilku pajacow nasmiewa sie z ofiar trage
                          > dii w Rosji do mnie i mojej ambicji.
                          > Czy oni nasmiewaja sie ze mnie? Z mojej godnosci osobistej? A moze oni tam co
                          > s wspominaja o moich trudnych celach,ktore ja przed soba postawilem?

To już zaczyna być rozmowa prywatna - zgodnie z netykietą cytuje:
                          "Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum."
                          • 33igor_uk ha,ha. 08.07.12, 14:17
                            Sprytnie.
                            Ale to nic.bardzo chetnie pogadam o tym wszystkim z Toba gdzie indziej.
                            Do Ciebie,7zahir, nalezy przywilej wskazac mnie miejsce.
              • mongolszuudan Re: 7zahir 08.07.12, 12:17
                Dlatego ze na tym forum Rosjan bania na wieki za jedno tylko slowo, za kazde slowo, co nie podoba sie moderacji, chociaz kazdy polski podlec i kretyn moze pisac tam bezkarnie wszystko co chcie w adres Rosji i Rosjan.
                • mongolszuudan Re: 7zahir 08.07.12, 12:23
                  Taka jest swoboda slowa i opinii w papuaskio-polskim rozumieniu. Co nie podoba sie, nie przyjemnie, po prostu brzmi dla ciebie inaczej niz ciebie wzombowali od dziecinstwa - tego nie musi istniec. Lepszy sposob dla dyskusji z inaczej myslacymi - to gilotyna.
                  • 7zahir Re: 7zahir 08.07.12, 12:57
                    mongolszuudan napisał:

> Taka jest swoboda slowa i opinii w papuaskio-polskim rozumieniu. Co nie podoba
                    > sie, nie przyjemnie, po prostu brzmi dla ciebie inaczej niz ciebie wzombowali o
                    > d dziecinstwa - tego nie musi istniec. Lepszy sposob dla dyskusji z inaczej mys
                    > lacymi - to gilotyna.>

A wg Ciebie - przekleństwa i ataki na myslacych inaczej niż Ty.
                    Nic dziwnego zatem, ze moderator kasuje Twoje posty - nie przestrzegasz netykiety.
                    Tak się zastanawiam - po co tutaj piszesz skoro jak napisałeś:
                    "Taka jest swoboda slowa i opinii w papuaskio-polskim rozumieniu"
    • johnny-kalesony Re: Radosc wsrod czesci Polakow. 08.07.12, 13:15
      Wiesz, jakoś nie widzę radości w przytoczonych przez ciebie wypowiedziach, jednak składam to na karb twojej niedostatecznej znajomości języka polskiego.

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • igor_uk53 macie racje kalesony. 08.07.12, 13:24
        Ostatni post wyraza wrecz zal,ze ofiar jest zbyt malo.

Tylko 134? Rosjanie potrafią lepiej.
        lmblmb 08.07.12, 10:52 Odpowiedz cytującOdpowiedz
        Jak to tylko 134 ofiary? To jak na skalę niedbalstwa w Rosji bardzo mało. Dziennikarzu, wróć jak będzie porządna tragedia.
    • bluejays Przyjdzie Bogdan bedzie smiech. 08.07.12, 13:49
      Zadanie domowe: Sprawdzic czym jest wybiorczosc pamieci.

Ps. Uwielbiam kolor blue ...

• bluejays Niezbadane sa wyroki opatrznosci. 08.07.12, 16:52
      Poniewaz jestem ukladnym czlowiekiem, dlatego wszystko przyjmuje z pokora, wiedzac ze moj Swiat jest cudowniejszy i bardziej wyrozumialy. Czerwone wino z nieodzownymi przystawkami ... lagodzi obyczaje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka