Gość: dana33 IP: *.broadband.actcom.net.il 01.07.04, 11:36 i tak nie zareagujecie, bo wam w kram nie pasuje, ale ja mam przyjemnosc podetknac wam pod nos: www.frontpagemag.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=13973 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tysprowda Re: kosc dla panantysemitow IP: 193.188.161.* 01.07.04, 11:41 Sami sobie ten los gotujecie, siebie wincie i Mojzesza ze was wybral i ze wybral wam ziemie obiecana, klamiac ze z bogiem rozmawial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totyle przestan sie juz sadomasochizowac IP: *.176.168.217.Dial1.Phoenix1.Level3.net 01.07.04, 11:55 tym swoim autoantysemityzmem.Ty naprawde jestes chora.Coz to holokaust u was to choroba dziedziczona?Ciagle tylko holokaust i antysemityzm. Przeciez was nikt nie neka oprocz semitow arabow.Czego wiec chcesz ciagle na polskim forum?Pisz na arabskim bo to sa wasi wrogowie.Odczep sie w koncu od Polski i Polakow i zajmij sie zamiataniem Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: przestan sie juz sadomasochizowac IP: *.broadband.actcom.net.il 01.07.04, 13:59 alez alez, takmalo, widzisz, mam dosc czesto ogromna ochota nabic wam mordy, ale niestety, przez computer nie idzie. nu, to jako slaba substitute, wytykam wam gdzie klamiecie i manipulujecie. cala przyjemnosc po mojej stronie, uwierz mi. a zdrowa jestem absolutnie.... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosto z palucha [...] IP: .55.158.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 12:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 01.07.04, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: kosc dla antysemitow IP: *.chello.pl 01.07.04, 12:42 Was hast du Mayer mit Himalayen Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: kosc dla antysemitow 01.07.04, 13:29 koscial Katolicki znowu przygral bitwe Muzlemsntwo tez Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Dana - kamyczek do ogródka 01.07.04, 14:15 miejscowej menażerii: www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=2024 www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=1903 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Dana - kamyczek do ogródka IP: *.broadband.actcom.net.il 01.07.04, 14:57 dzieki. przeczytalam i wsadzilam w bookmarks. szczegolnie ten drugi link mnie zastanawil. oczywiscie, ze nie bede podwazac zadnych naukowych badaniach. ale w ostatnich 10 latach bylam w polsce 6 razy. nie spotkalam sie z najmniejsza oznaka antysemityzmu. nawet nie slowo. wrecz odwrotnie. wszyscy byli zaciekawieni sytuacja w israelu i jak ja to widze. wszyscy starali sie dociec w jaki sposob wogole doszlo do tego konfliktu. ani jednego slowa potepienia israelskiej polityki. nie chce mi sie wierzyc, ze po prostu z uprzejmosci ukrywali cos. bo nawet taksowkarze mieli dzisiatki pytan. a moje dziewczyny (17 i 19) natychmiast znalazly przyjaciol (swietnie porozumiewali sie wszyscy po angielsku) i koresponduja per e-mail ze soba do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Nim odpowiem - pytanie. 01.07.04, 19:10 Czy Twoja skrzynka GW "dana33" aktualna?. Miałbym info do przesłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Nim odpowiem - pytanie. IP: *.broadband.actcom.net.il 01.07.04, 22:39 oczywiscie, ze aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktm Wyrazy współczucia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 08:41 Dana, to jeszcze za wcześnie na Alzheimera. Lecz się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktm Do psychiatry! Szybko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 14:37 Dana, twoja patologiczna zawziętość martwi życzliwych i raduje antysemitów. Lecz się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: personanongrata Nu dana sa zawsze dwa wyjscia. IP: *.176.6.54.Dial1.Phoenix1.Level3.net 01.07.04, 23:26 Albo zmienic 2/3 pogladow europejczykow lub zmienic poglady Zydow. Nu dana do roboty to duzo pracy ci sie szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: personanongrata Zareagujemy dana.Nie podpuszczaj tylko smialo IP: *.176.168.201.Dial1.Phoenix1.Level3.net 02.07.04, 09:06 antysemityzm wpisuj w tytule watku.To jest zawsze wtedy na fali.Nikt nie moze sobie nu dana pomylic ze o placz na pustyni twoj chodzi.Antysemityzm musi byc na gorze.Nu dana nie pisz czasem tytulu "kosc dla polakow". Nu dana zapewniam cie ze gdyby nawet Zydow nie bylo to Polacy by i tak byli antysemici.Nu dana po co sie powtarzac.Nu dana wy macie swoje geny nu dana a my swoje. Albo wyzabijasz wszystkich Polakow aby antysemityzm nasz znikl albo nu dana niewiem co jeszcze ci poradzic.W kazdym badz razie podawaj nam duzo antysemickich linkow my jeczytamy z wielkim zainteresowaniem.Nu dana zwlaszcza twoje.Nu dana ty jestes wazna cegielka nu dana wiecej nawet pustakiem w walce z antysemityzmem-czyli Polakami.Nu dana pracuj,pracuj. Nu dana-do roboty.Dosc tego sleczenia przy pudle komputerowym.Tak nic nie wywalczysz.Czas tylko marnujesz a w miedzyczasie palestynczykow dwoch przez dziure w plocie przeszlo do Eretzu.Idz tam lepiej,ubierz sobie SS oficerki i wzdluz plotu.Koniecznie wez tez z soba owczara niemieckiego.O zgrozo-nawet psa swojego nie macie. Nu dana.jak sie juz wyspisz nu dana to sobie przeczytaj radze ci nu dana. Przeczytaj sobie bo ja ci mowie my antysemici z urodzenia.Ja swoje dzieci bede pilnowal aby byly antysemickie nu dana bo moze byc ze dana we mnie jakas semicka hemoglobina jest a to z racji tej co kropek szwedzki pisuje ze sie to wymieszalao kiedys w Polsce i dalej sie miesza -o zgrozo bo zydowki nie umieja swojej dupy upilnowac. Nu dana jakby czasem przez te moja hemoglobine czy inne cialka te dzieciaki moje nie chcial;y byc antysemickie nu dana to juz nic na to nie poradze. Nu dana oj i takie zycie dana.Nu dana poprostu antysemityzm umrze i co beda twoje dzieci pisac na forum? Nu dana to znowu ten twoj doradca-persona.Nu dana przypomnialem sobie ze ja chyba jestem zydem-tylko niewiem przez jakie z,duze czy male.Bo wiesz dana ja nie wiedzialem co to jest antysemityzm dopiero sie od ciebie dowiedzialem a przysiegam bogackiego ze Polakiem jestem przez duze P. Ja nie moglem wyssac antysemityzmu z mlekiem matki ktora jest zydowka nu dana czy to jest mozliwe?Nu dana ja zydem jestem bo lubie o antysemityzmie pisac nu dana jak ty. Nu dana jakbys spotkala kropke szwedzka yu na forum to mu powiedz o nowej rewelacji bo on biedny z ojca zyda a to Zyda nie wyda.O zgrozo ma jeszcze Polke za zone a sam siedzi w Szwecji.Czyli Polakow nie lubi-zona Polka.Jest Zydem mowi przez duze Z a nie po matce zydowskiej.Jest antypolski a nie powinien byc bo nie rasowy Zyd.A ty nu dana po mamusi czy tatusiu zydoweczka jestes? Czy taki convert dla ideii-tak tez mozna.To pozdrawiam nu dana dam ci juz spokoj. antysemityzm wpisuj w tytule watku.To jest zawsze wtedy na fali.Nikt nie moze sobie nu dana pomylic ze o placz na pustyni twoj chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Zareagujemy dana.Nie podpuszczaj tylko smialo IP: 192.115.56.* 02.07.04, 13:39 nu, non persona, twoje marne proby ironizowania mnie pozostaja marnymi. widzisz, orginal zawsze jest lepszy od kopii. a kopia w twoim wykonaniu, to nawet nie kopia dla biednych. to wyrazne wysilanie sie bycia irnoicznym, ale niestety, wyniki sa blazenskie. ale nicha, rob z siebie blazna dalej, to tez juz znane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: kosc dla antysemitow IP: *.abhsia.telus.net 02.07.04, 10:05 dana, ty powaznie czytasz takich rynsztokowych autorow jak Alyssa A. Lappen? :))) czytac to, to tak jak by sie wsluciwac w dzwieki tysiaca zarzynanych swin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: kosc dla antysemitow IP: *.abhsia.telus.net 02.07.04, 13:54 ***poprawka*** powinno byc to tak jak by sie 'wsluchiwac'( nie wsluciwac) w dzwieki tysiaca zarzynanych swin :) dana bardzo dba o poprawna polszczyzne i to tylko chwalic nalezy :) Odpowiedz Link Zgłoś