Dodaj do ulubionych

Bankructwo katolickiej archidiecji w USA

• Gość: normal Fe! Obrzydliwe katolickie herezje... IP: *.tvk.torun.pl 07.07.04, 17:55
      Zajrzyj do Biblii. Polecam.
      • Gość: molestowany 150 mln IP: 131.156.255.* 07.07.04, 18:10
        No nieee!
        Nie dosc, ze ksiadz klepnal w pupe 40 lat temu to jeszzcze teraz nie zaplaci 150
        mln i powie, ze szkatulka ze zlotem pusta ?
        Ze niby, sugeruje, ze pozazdrosilem Britney Spears majatku i chcialbym sie
        oblowic nic nie robiac ?? Skandal, przeciez ja mam straty moralne !! Te 150 mln
        to po minimalnych kosztach bylo i z rabatem....

• Gość: lajkonik Pedofilia będzie OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:07
      Jeszcze niedawno w całym świecie homo był podejrzany, a stosunki homo uważane
      za co najmniej naganne. Dziś trwa atak na pedofili. Co nagle jest ich tylu ?
      Przedtem ich nie było ? Myślę, że za kilka lat stosunki pedofilskie zostaną
      przez postępowych działaczy i działaczki uznane za normalne, a dzisiejsi
      pedofile skazywani w różnych procesach zostaną uznani za męczenników na froncie
      walki o ich równouprawnienie. Tylko co wtedy z tymi odszkodowaniami. Czy
      Kościół też się o nie upomni ?
      Ludzie tu chodzi o kasę i tylko o nią. Znacie to powiedzenie adwokackie ze
      Stanów : dopóki byłem jedynym adwokatem w tym mieście klepałem biedę, ale odkąd
      jest nas dwóch ....
      A jak jest ktoś kto ma to zawsze znajdzie się ktoś inny kto chce go oskubać.
    • Gość: Kanadol Americana IP: *.tkg.bc.tac.net 07.07.04, 18:14
      Pedofilstwo trzeba karac. Tego co zrobil w pierwszym rzedzie. Ale Kosciol
      przecie nie nawolywal do tego przestepstwa. Jak zrobi to zwykly obywatel, to
      gdzie pojda.......moze do panstwa, jako jego organizacja.....ha, ha, ha.
      Ale w hameryce idzie sie po ciezkie miliony tam gdzie je maja. 150
      mln ?????!!!!!
      No, ale przeciez adwokaci musza z czegos i dobrze zyc. W USA jest wiecej
      adwokatow niz w calym Swiecie razem wziete!!!!! Prawdziwe.
      • Gość: Ojciec Podgrzybek Polonica IP: 152.75.124.* 07.07.04, 18:37
        A dlaczego ma nie byc kasy skoro wkladali im w dupe kutasy?

Ja bym chcial zeby tak kilku ministrantow nadzialo takiego na kij od szczotki i
        wystawilo na widok publiczny, z podpisem:Pasterz-Pocieszyciel-Pedofil

Jak by ciebie tak ksiezulo pare razy przlecial to bys inaczej spiewal.
        • Gość: normalny Re: Polonica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:14
          a ciebie przeleciał ? podobało Ci się ? dlaczego nie zwiałeś ? Dlaczego nie
          doniosłeś ? Rodzice zabronili ? To oni też powinni ci płacić razem z Kościołem,
          bo pomagali w tuszowaniu sprawy. A może nawet wzięli za to parę dolków od
          księdza, a Tobie nic nie dali ?
          Zacznijmy stawiać przed sądem rodziców.
          Komunizm i jego idea wiecznie żywe.
    • Gość: p.... i za co mam kochac homoseksualistow??? IP: *.utc.com 07.07.04, 19:40
      ..za to,ze rozpiepszaja moj kosciol? Czy ksiadz pedal to jakis "inny" pedal
      czy taki sam jak ten z "Parad Milosci"...Wszystkie pedaly to zlo z ktorym
      nalezy walczyc-bo jak widac doprowadzaja do bankrupcji czlowieczenstwa!!!
      Po kolei w kazdej dziedzinie!
      • 4true Ksiadz Maurice Grammond byl naprawde zboczony 07.07.04, 20:52
        Zobaczcie htt:p//www.katu.com/news.story.asp?ID=68978
        Przed sama smiercia powiedzial "I'd say these children abused me. They'd dive
        in my lap to get sexual excitement"

I trzeba teraz sadzic tych ktorych molestowal 25 lat temu a oni wiedzac o tym
        nie mowili nic pozwalajac takiemu swobodnie molestowac niewinne dzieci.
        • Gość: A Re: RABINI SIE DORWALI DO KOSCIOLA IP: *.nycmny83.covad.net 07.07.04, 21:20
          TYMCZASEM CO 10 UCZEN AMERYKANSKI JEST MOLESTOWANY W SZKOLE .
          Jest to proporcja duzo wyzsza niz w szkolach katolickich. A ziezienia w Iraku.
          czy rzad amerykanski bedzie placil odszkodowanie za zle zachowanie sie
          personelu szkolnego w USA i izraelskich agentow w Iraku?
          • Gość: jwj To nie Zydzi rozsadza KK od srodka! IP: *.111.26.33.ptr.us.xo.net 07.07.04, 22:15
            To zrobia purpuraci - homoseksualisci. Tych jest najwiecej wsrod wielkich tego
            Kosciola. Dla czego Kosciol Anglikanski i inne koscioly Protestanckie nie maja
            takich problemow??? Oni TEZ wierza w Jezusa, TEZ sa Chrzescijanami nie mniej
            nie chowaja sie w sukienkach celibatu, ich wierni maja daleko wieksza kontrole
            na wszystko co dzieje sie w ich (czyli wiernych) kosciolach. KK mozna bradziej
            porownac do organizacji mafijnej niz do instytucji niosacej Slowo Boze swoim
            wiernym. Ten kolos obludy, zaklamania i pazernosci wczesniej czy pozniej
            upadnie zawalony od srodka. Pamietajmy, ryba, ten chrzescijanski symbol psuje
            sie od glowy.
            Goraco polecam ogladniecie filmu "Za murami Vatykanu". Film nakrecony byl przez
            National Geografic, w USA jest dostepny na DVD. Ma wspaniale zdjecia skarbow
            Vatykanu, jednak najwiekszym jego skarbem jest pokazanie w koncowych minutach
            biskupow przybywajacych na swoj zjazd. Purpuraci, nie swiadomi kamery po prostu
            witaja sie ze soba, rozmawiaja. Ktos kto wie jak zachowuja sie miedzy soba
            inteligenci-homoseksualisci dostrzeze natychmiast podobienstwa. Zapewniam -
            bedziecie mieli dobry ubaw a i z oczu Wam zaslona spadnie!!!
            • Gość: Andrzej Re: To nie Zydzi rozsadza KK od srodka! IP: *.telia.com 07.07.04, 23:15
              Czlowieku! Pierdolisz! Wypowiadasz sie na tematy, o ktorych nic (!) nie wiesz!
              Jezeli chcesz sie czegos dowiedziec o problemach kosciolow protestanckich, to
              wejdz chociazby na strony Dagens Nyheter czy Svenska Dagbladet albo Expressen
              i poszukaj hasla "Knutby". Popros kogos zeby Tobie przetlumaczyl przynajmniej
              zarysy tekstow. Takich spraw jest mnostwo! To co sie dzieje w KK, w porownaniu
              z problemami kosciolow protestanckich, to tylko maly pryszcz, a KK w Polsce
              w porownaniu z Kosciolem w Szwecji, jest okazem kwitnacego zdrowia! Brak
              celibatu zmienil tylko to, ze problemy sa inne i o wiele wieksze!
              Ryba, chrzescijanski znak, psuje sie rzeczywiscie od glowy, ale ta prawda jest
              prawda uniwersalna i dotyczy wszystkich ludzi oraz wszystkich srodowisk przez
              nich stworzonych. Ryba psuje sie od glowy niezaleznie czy jast to ryba
              katolicka, komunistyczna, amerykanska czy polska. Nawet Twoja domowa ryba, jak
              sie zacznie psuc, to tez od glowy!
              Nie pierdol tez, ze na filmie biskupi sa nieswiadomi kamery! Nikt nie wejdzie
              do Watykanu bez pozwolenia, na dodatek z kamera, ktora nakreca nieswiadowmych
              biskupow zachowujacych sie jak homoseksualisci! Myslisz, ze jak napiszesz, ze
              biskupi na filmie to pedaly, to Twoje seksualne preferencje beda nobilitowane,
              a normalni ludzie latwiej zaakceptuja wasze Parady Milosci!
              • Gość: jwj Re: To nie Zydzi rozsadza KK od srodka! IP: *.111.26.33.ptr.us.xo.net 08.07.04, 00:02
                Po pierwsze... nie lubie wulgaryzmow, szczegolnie na "dzien dobry".
                Co do problemow koscilow Protestanckich - wierze ze sa tylko jak raz nie czytam
                nic o pedofilii w szeregach ich kaplanow ani o bankrupctwach ich diecezji.
                Co do mojej orientacji seksualnej - bo i to mi zarzucasz - nie , nie jestem
                homoseksualista (zonaty, jedno dziecko, szczesliwy w malzenstwie), mam jednak
                spore doswiadczenie bo czesto przebywam wsrod homoseksualistow i znam ich dosc
                charakterystyczny sposob zachowania sie, "bycia". I dla tego wychwycilem to w
                tym filmie ktory z reszta polecam, jest na prawde dobry. To, ze ja w nim
                zauwazylem te sceny powitan, ano...tak mi sie jakos w oczy rzucilo..
                Bardzo silnie chce podkreslic tez ze wiem jaka jest roznica miedzy
                homoseksualizmem a pedofilia ktorej doswiadczenie mam bo bylem ministrantem....
                Pozdrawiam
                • Gość: Andrzej Re: To nie Zydzi rozsadza KK od srodka! IP: *.telia.com 08.07.04, 00:23
                  Koscioly protestancke zbankrutowac nie moga, bo sa panstwowe, a jak wiadomo
                  panstwa ani ich agendy zazwyczaj nie bankrutuja!
                  W Skandynawii bardzo wielu Polakow i innych Slowian (mezczyzn(!)), jest
                  uznawanych przez Szwedow i Finow, ktorzy nie widzieli swiata, albo go widzieli
                  ale nic z niego nie pojeli, za homoseksualistow. Wiesz dlaczego? Wylacznie
                  dlatego, ze sie caluja na powitanie! Mysle, ze podobnie jak z tymi
                  Skandynawami, jest z Toba oraz Twoim doswiadczeniem!
                  Przykro mi, ze doswiadczyles pedofilii gdy byles ministrantem. Doswiadczyles
                  jednak tego czego doswiadca 47% dzieci szwedzkich w s w o i c h d o m a c h
                  (!). Doswiadcza pomimo tego, ze instynkt rodzicielski, jest po instynkcie
                  samozachowaczym, najsilniejszym znanym instynktem! Nie chce tutaj w zaden
                  sposob bronic ksiezy pedofili czy homoseksualistow. Chodzi mi o to, ze swiat
                  jest taki, jakim go tworza ludzie poprzez media, zachowania pospolite, polityke
                  i kulture. Gdy znany nam swiat jest wypaczony, wypaczony w jakis sposob bedzie
                  tez Kosciol, chociaz tak byc nie powinno.
                  • Gość: jarek-Zyd ne telus A te revelacje kiedy wymysliles? IP: *.fastres.net 09.07.04, 08:23
              • Gość: jarek-Zyd ne telus Moze tak podasz lepszy lin k, bo mebli nie chce IP: *.fastres.net 08.07.04, 09:37
                kupic.
              • Gość: jarek-Zyd ne telus Albo tez opowiadasz nam bajki--- IP: *.fastres.net 08.07.04, 09:40
                po pierwsze musisz mic log i nie sadze ,ze ktos po szwedzku nie czytajacy
                potrafi to zrozumiec.
                Du måste vara inloggad som medlem för att kunna söka i arkivet. Logga in i rutan
                till höger.
                • Gość: Andrzej Re: Albo tez opowiadasz nam bajki--- IP: *.nll.se 08.07.04, 10:20
                  Wejdz na strone Dagens Nyheter, ktora sie nazywa - www.dn.se. Pozniej wpisz
                  haslo "knutby" w ramke, a otworzy Ci sie przynajmniej z 15 artykulow, ktore
                  w calosci mozesz przeczytac. Podobnie jest ze stronami Svenska Dagbladet
                  i Aftonbladet oraz Expressen.
                  • Gość: jarek-Zyd ne telus A jednak opowiadasz nam bajki. IP: *.fastres.net 08.07.04, 19:42
                    To co sie zdarzylo w Knutby ,moze sie zdarzyc w kazdym malym srodowisku i nie ma
                    ze sprawa KK w USA nic wspolnego, albo tez uwazasz ,ze zachowanie wiekszosci
                    katechetow jest zjawiskiem normalnym, moze, ale w wiezieniu...
                    Choc "barnflickan" nazywa sie opiekunka dzieci, moze dlatego, ze Pastor mial
                    rodzine i dlatego to mozna z bezrodzinnymi ksiezmi KK porownac, czy chcesz przez
                    to powiedziec ,ze takze Pastory zyjac w celibacie by tego unikneli?
                    A jak cala prawda wyjdzie na wierzch, to Pastor( i napewno juz pastorem nie
                    bedzie) razem z jego kochanka dostana dozywocie...tak jak by to dostali jakis
                    Murarz ze swoja kochanka.
                    • Gość: Andrzej Re: A jednak opowiadasz nam bajki. IP: *.telia.com 08.07.04, 20:57
                      Chelmska bogaczka poleca sluzacej:
                      - Zejdz do jatki i zobacz, czy rzeznik Fajwel ma cielece nogi!
                      Sluzaca wraca po kilku minutach.
                      - No i co, ma?
                      - Nie moglam zobaczyc. On ma na nogach buty.....
                      • Gość: jarek-Zyd ne telus jak zwykle ta sama wspaniala odpowiedz. IP: *.fastres.net 08.07.04, 21:45
                        Czyzby zabraklo ci argumentow, albo tez byles pewny,ze twojej informacji o
                        Knutby nikt nie sprawdzi, cos masz wspolnego z tym wielkim Mirmilem ....
                        • Gość: Andrzej Re: jak zwykle ta sama wspaniala odpowiedz. IP: *.telia.com 08.07.04, 23:42
                          Sprawdziles? Bzdury! Przeliterowales fragmenty tekstu! Wiesz, z informacjami,
                          nawet najlepszymi jest tak, ze azeby je odczytac, potem przeanalizowac, a na
                          koncu zrozumiec, trzeba miec do tego odpowiednie instrumenty. Tobie brakuje
                          wszystkiego: najpierw przeczytales tekst tak, jak moze przeczytac czlowiek,
                          ktory o jezyku szwedzkim ma takie pojecie jak o jezyku perskim, i musi
                          skorzystac z pomocy nedznego tlumacza; do analizy tekstu brakuje tobie
                          przynajmniej 40 punktow IQ, a do jego zrozumienia ze 60. Rezultat jest taki,
                          jaki kazdy widzi!
                          Jestes glupim, tepym i namolnym osobnikiem. Takim zapewne do konca zycia
                          pozostaniesz. Dopiero kiedy bedziesz patrzyl na ksieza obore, przypomnisz sobie
                          Ojcze Nasz i Do Ciebie Boze...i bedziesz je klepal jak najety, majac nadzieje,
                          ze furtka na odpowiednim poziomie sie otworzy. Powodzenia!
                          • Gość: jarek-Zyd ne telus A cu co czytasz w jaki sposb analizujesz IP: *.fastres.net 09.07.04, 08:19
                            moze wedlug wskazan kogos...
                            Co do twojej jakosci intelektualnej jeszcze sie nie wypowiedzialem ,ale juz
                            zaczynam miec duze co do niej watpliwosci, ktore z kazdym twoim wkladem w
                            pewnosc sie przeksztalcaja.
              • Gość: jarek-Zyd ne telus Z tym Knutby,znalazles innego do wpierania IP: *.fastres.net 08.07.04, 21:49
                ciemnot.Moze w koncu wezmiesz jakis artykul o tym przypadku sadownym i wszystkim
                tym co po szwedzku nie umia czytac, to przetlumaczysz i przestaniesz wciskac
                ciemnote.
            • Gość: 666' Re: To nie Zydzi rozsadza KK od srodka! IP: 212.160.172.* 08.07.04, 12:02
              Dzięki jwj, bo jak zażartowałem że jak facet wkłada sukienkę to mu odbija to
              obrońcy pedofili zaraz zrobili mi wykład że są też 'porządni' faceci w
              kieckach. Te same oszołomy szukają spisów i mafii w żydach a mają klechy
              spiskujących w mafijnych strukturach przed oczami i tego nie widzą.
              • Gość: Andrzej Re: To nie Zydzi rozsadza KK od srodka! IP: *.nll.se 08.07.04, 12:14
                Belkoczesz jak wodz Lepper! Przekrecasz fakty i klamiesz w zywe oczy! Na
                powaznie w dyskusji moga ciebie potraktowac tylko matoly z Federacji
                Anarchistycznej, Nowej Lewicy, Akcji Alternatywnej Naszosc, odpadki z SLD i SB
                z pionu walki z KK oraz towarzysze Szyszkowaska, Jaruga-Nowacka i Gadzinowski!
    • panbuk1 Bankructwo katolickiej doktryny nie przejdzie!!!! 07.07.04, 23:58
      Propagowanie mej chwały powinno się odbywać zawsze i wszędzie.
      A gwarantem tego są Księża i cała hierarchia wzwyż, oprócz Ojca świętego który
      jest mym klonem i chce mnie zdetronizować.
      Człowiek od momentu narodzin jest mi przypisany i na mego sługę i wiernego
      adoratora wychowywany. Wychowywaniem zajmują się ci, co przeze mnie są do tego
      powołani, czyli katecheci, księża, zakonnicy, czasami niestety i zakonnice.
      Poprzez chrzest, komunię i nauki Kościelne wszelakie w tym religię, moje dzieło
      stworzone na moje podobieństwo, jest coraz doskonalsze, coraz wierniejsze mym
      pragnieniom
      Do zbawienia duszy nie są im potrzebne żadne inne nauki poza tymi które
      wynikają z pisma świętego. Zatem religia powinna być jedynym przedmiotem
      nauczania we wszystkich szkołach. Nauczyciele tychże są wzorcami moralnymi
      przeze mnie nadanymi.
      Dlatego należy im bezgranicznie ufać i w każdej sytuacji bronić.
      Kodeks kanoniczny, konkordat oraz nie podważalny autorytet moralny gwarancją
      nietykalności sług bożych.
      No przecież gdyby hierarcha Krk kłamał, to dowodziłoby nie istnienia Boga.
      Ponieważ Ja istnieję dlatego należy ich ekscelencje i eminencje szanować i
      bezgranicznie im ufać, oraz pomagać w każdej sytuacji.
      Osoby reprezentujące Mnie są nadludźmi i jest rzeczą niedopuszczalną aby byli
      traktowani na równi z resztą parafian.
      O pomstę do nieba woła oczernianie mych najwierniejszych i najdoskonalszych
      wyniosłości przez ateistyczne kanalie.
      Wszystko co czynią hierarchowie Krk czynią w imię Mojej chwały.
      Amen
      PS Rozważam zastąpienie wszystkich innych kodeksów, kodeksem kanonicznym w
      stosunku do mych doskonałych i niepokalanych.
      Niech będzie pochylony.

• Gość: Andrzej Re: Bankructwo katolickiej doktryny nie przejdzie IP: *.telia.com 08.07.04, 00:05
        Przychodzi krowa do lekarza z zaba na glowie. Lekarz ja pyta:
        - Co pani jest? A zaba odpowiada:
        - Cos mi sie do dupy przyczepilo, panie doktorze!
    • Gość: polonus Re: Bankructwo katolickiej archidiecji w USA IP: *.proxy.aol.com 08.07.04, 02:07
      W Ameryce polscy ksieza tez maja swego reprezentanta wsrod aresztowanych
      pedofilow w sutannach. Jest nim niejaki ksiadz ROMAN KRAMEK z diecezji
      ELBLAG ktory zaraz po przyjezdzie zaczal uprawiac swoje hobby i go zamkli.
      • Gość: jwj Re: Bankructwo katolickiej archidiecji w USA IP: 69.163.67.* 08.07.04, 04:03
        i pewnie teraz uczy sie w pierdlu wloskiego albo hiszpanskiego - bo jak wyjdzie
        to juz mu kolesie pomoga w dalszej dzialalnosci duszpasterskiej. Kruk krukowi
        oka nie wykole...
    • Gość: Pawel Re: Bankructwo katolickiej archidiecji w USA IP: *.68.3.213.cust.bluewin.ch 08.07.04, 09:22
      Fakt z zupelnie innej... Lefebrysci? To wyglada na krytyke kosciola Katolickiego
      za zbytnia postepowosc i otwartosc.

Gość portalu: tr napisał(a):

> Spojrzenie z innej strony: www.ultramontes.pl .
    • Gość: Andrzej Re: Bankructwo katolickiej archidiecji w USA IP: *.nll.se 08.07.04, 10:02
      Gazeta Wyborcza, ktora s l u s z n i e (!!!) walczy z pedofilia w KK i gdzie
      indziej, jako p i e r w s z a wysokonakladowa, darmowa ksiazke, dodawana do
      gazety, wydala dzielo Nabokowa "Lolita" - ksiazke o wyraznym zabarwieniu
      pedofilskim. Tlumaczenie, ze nie chodzi w niej o stosunki miedzy podstarzalym
      mezczyzna a dzieckiem, a raczej o stosunki miedzy mloda Ameryka a stara Europa
      wydaje sie naciagane. Nawet sam autor "Lolity" nie byl w tej ocenie
      jednoznaczny! Podejrzewam, ze oskarzony o pedofilie Andrzej S. i jego
      przyjaciele majacy te samo "hobby", jak rowniez znaczna wiekszosc czytelnikow,
      odbieraja wymowe ksiazki w doslowny sposob.
      Niech mi ktos odpowie, czy wydanie tej ksiazki, w taki spektakularny sposob,
      przez najpoczytniejsza, i do niedawna jedna z dwoch najlepszych polskich gazet,
      to prowokacja, wpadka czy efekt pedofilskiego lobby w redakcji!!!!!
      • Gość: 666' Re: Bankructwo katolickiej archidiecji w USA IP: 212.160.172.* 08.07.04, 12:11
        Andrzej, ty pacanie najpierw bronisz przez 30 postów pedofili w sutannach a
        teraz mówisz że inni to też pedofile...
        Facet ty chyba jesteś organistą w tzw. polskim kościele w Szwecji i ksiądz cię
        nie dopuszcza do swoich "zabaw" więc dlatego jesteś taki sfrustrowany
        • Gość: Andrzej Re: Bankructwo katolickiej archidiecji w USA IP: *.nll.se 08.07.04, 12:59
          Spadaj lewy szczylu!
          • Gość: jarek-Zyd ne telus Coraz lepiej: IP: *.fastres.net 09.07.04, 08:22
            jaki kazdy widzi!
    • fredzio54 Re: Bankructwo katolickiej archidiecji w USA 08.07.04, 12:48
      Bankructwo to sie stalo juz 2000 lat temu nic nowego pod slacem !
      Wiara co stworzona w grzechu postpaganska bez milosc
      w 1492 bylo 67 Mil Ludzi w Europie i rowno 67 Mil w Amercy z 150 lat zostalo
      tylko 4 Milionow Indios, ale to Milosc Katolicka do innych nawet nie zydy !
      • Gość: Andrzej Re: Bankructwo katolickiej archidiecji w USA IP: *.nll.se 08.07.04, 13:08
        Ty miec racja ze Indios nie zydy 2000 lat! ale Ja cos myslec ze ty nie wie jak
        to bylo. to byc ludozrne indios co nie byc jak Slonce swiecic!
    • Gość: LukasK A czemu archidiecezje? IP: 213.25.88.* 08.07.04, 13:53
      Czy jeśli ktoś pracujący w normalnej firmie molestuje seksualnie, to odpowiada
      jego firma? Czy jeśli listonosz robi bara-bara z nieletnią adresatką, to płaci
      Poczta Polska? BZDURA! Niech sami za siebie odpowiadają.
      • bilbird Re: A czemu archidiecezje? 08.07.04, 15:34
        Gość portalu: LukasK napisał(a):

> Czy jeśli ktoś pracujący w normalnej firmie molestuje seksualnie, to
        odpowiada
        > jego firma? Czy jeśli listonosz robi bara-bara z nieletnią adresatką, to
        płaci
        > Poczta Polska? BZDURA! Niech sami za siebie odpowiadają.

Chodzi o drobiazg zaledwie: o udzial kosciola jako instytucji w ochranianiu
        pedofili (wyciszanie spraw, tuszowanie, przesylanie pedofili na inne parafie).
        To dlatego odpowiada instytucja.
      • Gość: jarek-Zyd ne telus Ale jak ktos z firmy burdel robi, to za to IP: *.fastres.net 08.07.04, 21:51
        caly zarzad odpowiada, bo ktos mu to pozwolil, albo nawet do tego zachecil.
    • bilbird ____Swiat to takze Polska____ 08.07.04, 15:30
      a polscy pedofile w sutannach sa czlonkami tej samej swiatowej organizacji
      pedofilskiej.
      .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=13865370
    • Gość: suzi Re: Bankructwo katolickiej archidiecji w USA IP: *.crowley.pl 08.07.04, 18:48
      Do Andrzeja -widac jak na dloni ze jestes z sekty katolickiej ,jak nie masz
      argumentow na nie to ublizasz ,wyzywasz ,brak ci tolerancji ,a na marginesie za
      molestowanie i gwalty ksieza powinni ponosic kare ja kazdy obywatel i niedziw
      sie ze ludzie domagaja sie odszkodowan ,DOSC MILCZENIA BO TO KSIADZ
      • Gość: Andrzej Re: Bankructwo katolickiej archidiecji w USA IP: *.telia.com 08.07.04, 19:38
        Nie naleze do zadnej sekty, ani katolickiej, ani zydowskiej, ani muzulmanskiej,
        ani homoseksualnej, ani komunistycznej, choc szczerze mowiac, zasady "sekty"
        katolickiej, przemawiaja do mnie najbardziej i uwazam ja za zdecydowanie
        najfajniejsza ze wszystkich sekt jakie istnieja!
        Pedofili nie cierpie tak samo, jak nie cierpie idiotow, lwakow, agresywnych
        pedalow, glupich i wyrachowanych dziennikarzy, skorumpowanych politykow,
        przekupnych sedziow i gliniarzy, zdrajcow, wyrzutkow z SB i PZPR-u, oraz
        wszystkich tych, ktorzy pisza o Polakach - polaczki!
        Gdybys byla bardziej pilna a mniej ograniczona, i bys przeczytala uwaznie
        wszystkie poprzednie posty, zapewne znalazlabys to, czego brak mi zarzucasz,
        czyli argumenty! Tolerancji nie probuj mnie uczyc! Lepiej skieruj ta propozycje
        do Twoich kumpli, nienawidzacych KK tylko za to, ze istnieje.

• Gość: jarek-Zyd ne telus Pedofili nie cierpisz, ale tych z twojej sekty IP: *.fastres.net 08.07.04, 19:43
          bronisz, moze nie polozyli reki na twoich dzieciach.
          • Gość: Andrzej Re: Pedofili nie cierpisz, ale tych z twojej sekt IP: *.telia.com 08.07.04, 20:46
            Kupiec z Ozorkowa nabywa towar u lodzkiego hurtownika. Wlasciciela sklepu
            wzywaja do telefonu. Klient nie moze sie oprzec pokusie: korzysta z okazji
            i wklada chylkiem do kieszeni tuzin jedwabnych ponczoch.
            W domu, przegladajac rachunek, stwierdza, ze skradziony towar zostal wlaczony
            do faktury. Z ust kupca wyrywa sie okrzyk, w ktorym brzmi oburzenie i podziw:
            - Aj, aj! A to zlodziej!
            • Gość: jwj Re: Pedofili nie cierpisz, ale tych z twojej sekt IP: 69.163.67.* 08.07.04, 21:20
              Tak, Andrzeju, tym dowcipem kupieckim trafiles w samo sedno. KK bardzo dlugo
              zwlekal z ujawnianiem klechow pedofili, przenosil ich z miejsca na miejsce,
              robil wszystko bu brudy swoje pod dywan zamiesc. Teraz, gdy trzeba placic to
              wrzask i placz ogromny. Kosciol jest nagle pokrzywdzony, dla wielu jest ofiara.
              Na szczescie dla wielu z otwartymi oczami ta instytucja ma wszelkie znamiona
              organizacji mafijnej!
              Ktos wczesniej wspomnial ze w USA jest wiecej prawnikow niz na calym
              swiecie.... i dobrze, wlasnie dzieki temu spoleczenstwo moze sie bronic przed
              oszustwami jakie w Polsce przechodza plazem!
              Jesli jestes Chrzescijaninem to kazde miejsce jest dla Ciebie domem modlitwy.
              Nie potrzeba na to ani zlocen, ani obrazow ani Vatykanu! Ten caly bajzel ma
              wiecej wspolnego z balbochwalstwem niz wiara w Boga!
              • Gość: a Re: dlaczego zydzi tak zajmuja sie klerem katolick IP: *.nycmny83.covad.net 08.07.04, 22:33
                Kto funduje homoseksulana prase, media, domy publiczne? popatzr sie na nazwiska.
                Ilu jest homoseksualistow wsrod rabinow ? popatrz sie na ich rece i
                przeczyutaj ogloszenia w village vice ! a jezeli masz 20 lat i jestes jak
                apolla sproboj porozmawiac z rabinem, napewno zaoferuje ci dozgonna przyjazn.
                Jezeli ksiadz zajmuje sie seksem z nieletnimi - nalezy pociagnac go do sadu
                TERAZ i OSOBISCIE, a nie po 20 latach i nie oskarzac caly kosciol, to znaczy
                mnie i moja rodzine o przewinienie. Ten trick byl praktykowany przez komunistow
                w Rosji celem zniszczenia kompletnie kosciola. Kosciol jednak przetrwal i
                rozwija sie nowym zyciem po 70 latach komunistyczno- zydowskiej zmowy. Bo
                pamietajmy ze w tym czasie judaizm nie mial przeszkod w ZSRR.
                • Gość: jarek-Zyd ne telus Rownie doskonala odpowiedz jak Andzeja: IP: *.fastres.net 09.07.04, 08:21
                  jaki kazdy widzi!
              • Gość: Andrzej Re: Pedofili nie cierpisz, ale tych z twojej sekt IP: *.telia.com 08.07.04, 23:48
                Wiem, ze trafilem w samo sedno! Powiem tobie jeszcze jedno: psy szczekaja,
                karawana jedzie dalej!
                • Gość: jwj Re: Pedofili nie cierpisz, ale tych z twojej sekt IP: 69.163.67.* 09.07.04, 01:31
                  A niech ze ta karawana jedzie, byle z dala od mojej zagrody by mi dzieciskow po
                  drodze nie tratowala...
                  "Od czasu gdy utracilem wszelka nadzieje czuje sie o wiele lepiej". :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka