Dodaj do ulubionych

USA: Al-Kaida planuje ataki

IP: *.arcor-ip.net 08.07.04, 17:59
A Bush chetnie dalby sobie zaklocic ten demokratyczny proces. Pierwsze
skowronki jakiegos stanu wyjatkowego i przesuniecia wyborow juz slychac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol USA: Al-Kaida planuje ataki IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 08.07.04, 18:06
      "Do stanu wyjatkowego jeden krok, jeden jedyny krok nic wiecej........."
      • Gość: Wietnamczyk ...AMERYKANIE ROBIO W MAJTKI ZE STRACHU IP: *.ght.iadfw.net 08.07.04, 19:27
        buhahahahaha, co za cykory z tych kowboji hahahahahaha
        To wladze w Iraku oddajo, to sie obawiajo atakow na swym terytorium, co za
        cykorstwo.
        Panie Bu$h wyslij pan tych swych pacanow z Polski, niech ci pomogo w Iraku a
        nie stukajo za komputerkami, hi hi hi
        • Gość: me again ALE PRAWICZKI PISZCZO ZE STRACHU AZ MILO :-)))) IP: *.ght.iadfw.net 08.07.04, 19:29
          • Gość: Jan K. ROBIO PISZCZO obawiajo oddajo walno IP: *.asm.bellsouth.net 08.07.04, 19:55
            Parę cytatów z oszołoma z Iowa (Wietnamczyk, ., me again piszący z
            ght.iadfw.net - serwer w stanie
            Iowa): "ROBIO", "PISZCZO", "obawiajo", "oddajo", "walno" wyraźnie wskazuje na
            zaawansowany stan schozofrenii paranoidalnej. Na skutek zaburzeń mózgu, nie
            jest się w stanie wymawiać nosówek.

Dla znających akcent śląski wyjaśniam, że osobnik o ksywie Wietnamczyk nie
            używa wcale typowych słow dla tego dialektu.

Jan K.
        • Gość: Slonzok Do debila co sie podpisuje wietnamczyk IP: *.rb2.lax.centurytel.net 09.07.04, 07:33
          Chopie jak chcesz Buszowi cos napisac, to nie tu ale na papierze i wyslij mu
          list. Napewno przeczyta. Moze nawet cie zaprosi do wysluchania tego syfu co ci z
          gemba wylatuja.

Tuej to nie ma Busza wiec i pisac nie musisz.

A tak na koniec chopie to ty chyba z pacyfistom w tym samym gownie siedzisz.
        • Gość: Julka Re: ...AMERYKANIE ROBIO W MAJTKI ZE STRACHU IP: *.wbp.wroc.pl 09.07.04, 08:30
          Biedny Wietnamczyku, ty się aż ślinisz w paranoicznej nienawiści do Stanów
          Zjednoczonych. Ze strachu w majtki to robią Niemcy, Hiszpania i Francja, a
          przede wszystkim ty. Tacy jak ty robią dużo jazgotu, ale jak co do czego
          przyjdzie, to płaczą ze strachu. Jesteś żałosny w tym swoim wiecznym jazgocie.
    • Gość: Jan K. Niemcom ślinka cieknie IP: *.asm.bellsouth.net 08.07.04, 18:09
      Rozumiem, że jak się pisze z IV Rzeszy, to aż ślinka cieknie na myśl, ze ktoś
      (Meine Liebe Al Kaida)zapłaci Amerykanom za dwukrotne uratowanie Niemców przed
      sobą oraz za dzisiejszą impotencję Czerwono-Zielonego Vaterlandu:

Armii już nie ma
      O dawnym dobrobycie można sie tylko dowiedzieć od staruszków
      Przemysł ucieka za granicę
      Bezrobocie rośnie
      A Joschka Fischer nadal najpopularniejszym politykiem w IV Reichu!
      Związki zawodowe chcą założyć nową partię lewicową.
      Czas pracy przedłuża się do 40 godzin tygodniowo.
      Urlopy ma się skrócić.
      Socjał będzie obcięty
      Z nikąd ratunku - Putin się nawet na Niemcy wypiął nie dalej jak wczoraj.

Sieg Heil!

Jan K.
      • Gość: Alf A co na to twoj doktor jasiu? IP: 2.5.2.* / *.nyc.gov 08.07.04, 18:25
        R u siur jor neim is jan k. a niet david k.???
        • Gość: Jan K. Jan, z hebrajskiego Yohanan IP: *.asm.bellsouth.net 08.07.04, 20:25
          • Gość: Polak Patriota Do Jana K IP: *.sympatico.ca 08.07.04, 21:04
            Skad wiadomo ze Wietnamczyk jest podlaczony do serwera z Iowa?
            • Gość: Jan K. To zmyłka... IP: *.asm.bellsouth.net 08.07.04, 21:20
              To zmyłka, czyli mydlenie oczu lub test na inteligencję, który "Polak Patriota"
              właśnie zdałby na 5 plus, gdyby podał, że Wietnamczyk siedzi w pewnym stanie na
              literę "T".

Jan K.
              Gość portalu: Polak Patriota napisał(a):
              > Skad wiadomo ze Wietnamczyk jest podlaczony do serwera z Iowa?
            • Gość: Polak Patriota Jeszcze raz do Jana K w sprawie sasiada IP: *.sympatico.ca 08.07.04, 21:21
              Dla panskiej wiadomosci. To jest Wietnamczyk z Teksasu albo Luizjany. Jego IP
              to www.interamerica.com.

Czyli jakby Panski sasiad.
              • Gość: Jan K. Re: Jeszcze raz do Jana K w sprawie sasiada IP: *.asm.bellsouth.net 08.07.04, 21:37
                W tajemnicy powiem Panu, że mieszka on w stanie zaczynającym się (jak już
                powiedziałem) na literę T i w dużym mieście, zaczynającym sie na literę H (od
                nazwiska pewnego faceta, mającego na imię Sam).

Odwiedzam to miasto od czasu do czasu, więc może odwiedze go w szpitalu.

Jan K.
      • Gość: claymore Ślicznie! Może to początek końca tego paskudztwa IP: *.netten.pl 08.07.04, 18:34
        • Gość: . no jak walno w USA to w koncu bedzie spokoj IP: *.ght.iadfw.net 08.07.04, 19:32
          • Gość: charlie Re: no jak walno w USA to w koncu bedzie spokoj IP: *.wachovia.com 08.07.04, 20:22
            I wtedy zajma sie Europa
            • Gość: viking Re: no jak walno w USA to w koncu bedzie spokoj IP: 194.22.121.* 08.07.04, 20:37
              a wtedy polacy wyjda na ulice i zaczna szukac islamcow po to ze by najpierw ich
              nozem oporzadzic a nastepnie na lampach ulicznych wieszac jak bombki dla
              dekoracji...
            • Gość: KASIA Re: no jak walno w USA to w koncu bedzie spokoj IP: 199.91.36.* 08.07.04, 21:12
              DOKLADNIE, WTEDY BUHAHAJCIE
      • Gość: . Re: Niemcom ślinka cieknie IP: *.arcor-ip.net 08.07.04, 19:03
        Gość portalu: Jan K. napisał(a):

> Rozumiem, że jak się pisze z IV Rzeszy, to aż ślinka cieknie na myśl, ze ktoś
        > (Meine Liebe Al Kaida)zapłaci Amerykanom...

No to kiepsko u wacpana z rozumem... A jak slinka wacpanu cieknie, to trzeba
        dac wyciac slinianki.
      • Gość: a psik Re: Niemcom ślinka cieknie IP: *.zrpa.com 08.07.04, 19:20
        te pierwsze punkty to tak jakbys USA opisywal :-)))
      • Gość: mieeetek Re: Niemcom ślinka cieknie IP: *.proxy.aol.com 09.07.04, 04:18
        Jan; dokladnie tak samo mysle. Jozef
    • Gość: Dojarka Chlebiotki Pitolę - to ja do USAnie jadę-u nas we wsi spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 18:41
    • jersey_guy Czy Osama pomoze Bushowi? 08.07.04, 18:52
      Wedlug wczorajszego sondazu NBC Bush wtapia z Kerrym juz 8 punktami (49-41) i
      jest coraz gorzej. Chyba tylko nowy atak terrorystyczny w USA da Bushowi
      nadzieje na ponowny wybor.
      • Gość: charlie Re: Czy Osama pomoze Bushowi? IP: *.wachovia.com 08.07.04, 20:26
        Po nowym ataku bedzie calkowity zastoj w azbescie, wiec nie wiem z czego sie
        cieszysz
    • Gość: Adam Stany trzymajcie się i skopcie d... Al Kaidzie IP: *.enms.pl 08.07.04, 18:54
      • Gość: Icek Re: Stany trzymajcie się i skopcie d... Al Kaidzi IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 08.07.04, 19:01
        Nie ma to jak radzic z daleka. Nie latwo jest kopac czyjas d..., jezeli we
        wlasnych gaciach jest pelno g.....a.
        • Gość: 2yoo4yoo.co.uk Nie kumacie czaczy,no moze Dojarka... IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.07.04, 19:12
          Tylko pani Dojarka wstrzelila sie w temat.Reszta bladzi albo mowi nie na
          temat.Dla swiata niewazne jest czy bedzie Bush czy Kerry.Natomiast wazne jest
          ktory z nich powstrzyma Al-Kaide.Domniemania to nie to.Ludnosc globu zgodzi sie
          nawet na powtorke Busha,aby tylko bylo prawdopodobienstwo zniszczenia tej
          zarazy.
        • Gość: viking Re: Stany trzymajcie się i skopcie d... Al Kaidzi IP: 194.22.121.* 08.07.04, 20:44
          i wtedy trzeba zajsc do domu wyprac majtki i spodnie i dopiero wtedy mozna sie
          za kopanie dupy brac...
          jednak w miedzyczasie czlowiek sie rozmysli albo zglodnieje i wtedy oczywiscie
          trzeba jedzenie przygotowac.
          wiec kopanie dupy przystanie komu innemu...
        • Gość: proktolog Gowniany Icek ostrzega! :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:21
      • Gość: Wietnamczyk "Adasiu" cos taki wystraszony, che che che IP: *.ght.iadfw.net 08.07.04, 19:31
        • Gość: napalm Wietnamczyk spier..j do WSietnamu, ale JUZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:22
      • Gość: gibi Re: Stany trzymajcie się i skopcie d... Al Kaidzi IP: *.acn.waw.pl 09.07.04, 04:57
        Obejrzyj film Michaela Moorea, to podstawa
        Pozatym respect dla zolnierzy ktorzy jednak w dobrej wierze tam pojechali
    • Gość: argen Re: USA: Al-Kaida planuje ataki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:17
      Po 11.9. Al-Kaida planuje i planuje, ostrzeżenia pojawiają się często. Nie
      przeczę, terroryści pewnie nie śpią, ale szkoda, że zignorowano ostrzeżenia
      przed atakiem na WTC
    • Gość: ira Re: USA: Al-Kaida planuje ataki IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 20:35
      Dzięki Bogu.Bóg z tobą AL.Qaido .
      • Gość: PP Re: USA: Al-Kaida planuje ataki IP: 207.7.196.* 08.07.04, 20:44
        Przeciez musza jakos sie odwdzieczyc chlebodawcow. Poza tym,nie za darmo. Neo
        herzlokomisary nakradly wystarczajaco duzo w Iraku. Da sie zarobic. I robota nie
        bedzie znow tak trudna. Po jej wykonaniu, zaladuja ich na ELAL i nie bedzie sladu.

Ladunki juz z pewnoscia rozstawione, bo tyle zatrzymanych truckow z "moving
        biznes" mialo slady materialow wybuchowych. Zlapano parobasow o "bisowschodnim"
        wygladzie z roznymi paszportami w kieszeniach i paczkami piniedzy w skarpetach.

Bedzie cieplo.
        • Gość: Jan K. Neo herzlokomisary zaladuja ich na ELAL? IP: *.asm.bellsouth.net 08.07.04, 20:57
          > Ladunki juz z pewnoscia rozstawione, bo tyle zatrzymanych truckow z "moving
          > biznes" mialo slady materialow wybuchowych. Zlapano parobasow
          o "bisowschodnim"
          > wygladzie z roznymi paszportami w kieszeniach i paczkami piniedzy w
          skarpetach.
          >
          > Bedzie cieplo.

?????
          • Gość: PP Re: Neo herzlokomisary zaladuja ich na ELAL? IP: 207.7.196.* 08.07.04, 21:37
            O,to tys sie dopiero urodzil?
            • Gość: Jan K. Re: Neo herzlokomisary zaladuja ich na ELAL? IP: *.asm.bellsouth.net 08.07.04, 21:38
              Gość portalu: PP napisał(a):
              > O,to tys sie dopiero urodzil?

Jakie znów "ty" do emeryta od ponad 15 lat?

Jan K.
              • Gość: detektyw Jan K. to pedofil, molestuje młodzież na necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:42
                nie podawajcie mu swoich adresów mailowych.
                • Gość: Jan K. molestuje młodzież na neci (???) IP: *.asm.bellsouth.net 08.07.04, 21:50
                  Nie bardzo wiem, co to jest "nec", ale tak koło 90-tki, to ciężko z tym
                  molestowaniem, choćby się nawet chciało...

Gość portalu: detektyw napisał(a):
                  > nie podawajcie mu swoich adresów mailowych.
                  • Gość: detektyw I nie wysyłaj mi swoich roznegliżowanych zdjęć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:52
                    Są obleśne.
                    • Gość: Jan K. ???? IP: *.asm.bellsouth.net 08.07.04, 22:39
                      Coś się tam Panu wyraźnie poprzestawiło w maluteńkiej łepetynce.
                      Taki z Pana detektyw jak ze mnie biskup koptyjski...
                      Zresztą, przyślij mi Pan swój adres email, to Wietnamczyk poprosi kolegów, aby
                      już nic do Pana nie wysyłali.
                      Jan K.

Gość portalu: detektyw napisał(a):
                      > Są obleśne.
    • Gość: inny WY macie Al-kaidę a ja Stefana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:47
      Stałem w kaloszach przy pralce (cieknie z niej) a Stefan wziął mnie siłą od
      tyłu. Opierałem się, walczyłem, lecz wszystko na nic. Zwierzęca siła wyszła
      zwycięsko w konfrontacji z romantycznym usposobieniem moim. Nie sądziłem, że
      nasz związek będzie oparty na przemocy i konfrontacji. Pragnę rodziny,
      zrozumienia.... Kogoś kto przytuli mnie w chwilach słabości i nie opuści w
      potrzebie. Stefan jest bydlęco przystojny, inteligentny jest nad wyraz oraz
      trendy jak mówi o sobie. Ja na centralnym niewiele z życia miałem, za piwo i
      pojarać oddawałem swoje ciało byle lumpom. Stefan to co innego. Klasa. Sznyt.
      Gdzie mi do niego, maklera, z moim podstawowym wykształceniem. Można rzec, że
      wygrałem los na loterii żyjąc ze Stefanem. Ma tylko jedną słabość – seks oralno-
      genitalny. Tylko to mu w głowie. Nie znam dnia ani godziny, jestem
      zestresowany. No i odbyt boli czasem mnie wielce. Nie pomagają kremy, lizanie
      wstępne słoneczka – ból pozostaje bo musicie wiedzieć, że Stefan ma pałę
      nieludzką. W usta mi się nie mieści a pupa trzeszczy w trakcie aktu miłosnego.
      Poradźcie co mam robić bo nie jestem w stanie odejść od niego, tak go kocham....
      • Gość: lipek wypiepszaj stąd zboczeńcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:49
        • Gość: rai Re: wypiepszaj stąd zboczeńcu IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 21:08
          To jest prowokacja zboczńca.Albo JUDOJANKESA !
          • Gość: inny To ty jesteś zboczony bo nietolerancyjny. Czemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:15
            plujesz i szczekasz na inność... czyżby ci nie stawało. Nie dziwi taka postawa.
            Typowe dla złotej młodzieży spod znaku lpr, pis, po i podobnych pokracznych
            tworów.
          • Gość: Znawca tematu Re: wypiepszaj stąd zboczeńcu IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.07.04, 21:17
            Ty, co to znaczy "judeojankes"? Chcesz powiedzieć ty zawszony antysemito, ze
            kazdy amerykanin ma pochodzenie od Mojżesza? a nawet jesli tak, to co w tym
            złego? prowokacja jest to, ze takie typy jak ty moga sie w tym kraju
            wypowiedziec na forum publicznym krzewiąc nietolerancje i uprzedzenia narosłe
            od wielu lat na gruncie kompleksów intelektualnych.
      • Gość: Znawca tematu Re: WY macie Al-kaidę a ja Stefana... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.07.04, 21:02
        Jak mozna porównywac najazd na czyjąś dupe z atakiem terrorystycznym?
        Oczywiscie, niektore nietolerancyjne koła zblizone do koscioła kat. i jego
        paramilitarnej organizacji, jaka jest bez watpienia LPR, głoszą wszem i wobec,
        ze "inność" to cos szatanskiego i zupełnie amoralnego, ale atak terrorystyczny?
        To juz lekka przesada.
    • Gość: meerkat Gosciu, ignorancie zalosny! :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:19
      Widac ze jestes z POlski i twoja mentalnosc uksztaltowala komunistyczna
      propaganda i dezinformacja.

Gdbys wiedzial cokolwiek o amerykanskim systemie wladzy, to wiedzialbys, ze
      stan wyjatkowy , podobnie jak przewrot wojskowy, jest w USA po prostu
      NIEMOZLIWY!
      • Gość: Lawrientij Beria Antysemityzm a la polonaise: BEZ ZYDOW! :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:25
        A ja pozdrwlaju wsiech antysemitow iz Polszy. U nas ich toze mnogo!
        • Gość: Antystalinista Re: Antysemityzm a la polonaise: BEZ ZYDOW! :-))) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.07.04, 22:04
          Co, starasz sie byc zabawny, wiejski cwaniaczku? Chyba nie wiesz kim był ten,
          pod
          ktorego z taka dumą sie podszywasz, typowo polski antysemito!Ten morderca był
          jednym z najwiekszych katow w historii ludzkosci a ty smiesz
          jeszcze ,podpisując sie jego imieniem, zabierać głos? Musisz byc niesamowitym
          smieciem rodzaju ludzkiego (chociaż jako antysemita nie nalezy cie do tegoz
          rodzaju w ogole zaliczyc) skoro wziąłeś sobie za obiekt uwielbienia tego
          ludozerce, morderce
          Polaków i Zydów z Kresów Wschodnich.Jak smiesz zabierać głos w sprawie, o
          ktorej nie masz zielonego pojecia? Oby takich jak ty raz na zawsze pogrzebali
          dobrzy ludzie, ktorym lezy na sercu dobro tego kraju
      • Gość: Tree Re: Gosciu, ignorancie zalosny! :-((( IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.04, 23:44
        Boze strzez nas od tych Polakow z Ameryki.
        • Gość: KROK scenariusz... IP: *.sympatico.ca 09.07.04, 00:14
          ....wczoraj w nocy ....okolo 2 rano mial miejsce terrorystyczny zamach na
          Warszawe....celem skoordynowanego ataku byl budynek sejmu,Belweder,Muzeum
          Narodowe i hotel Victoria....pierwszy komunikat rzadu wymienia liczbe zabitych
          na ponad tysiac....wszystkie budynki ulegly powaznym zniszczeniom ...najbardziej
          ucierpialo
          Muzeum Narodowe,ktore praktycznie obrocono w gruzy...zniszczeniu ulegly bezcenne
          pamiatki narodowe.....w czasie akcji ratowniczej nastapily dodatkowe
          detonacje...w wyniku ktorych zginelo 127 strazakow....na razie sprawcy zamachu
          sa nieznani..uwaza sie ze atak przeprowadzila AlKaida..wskazuje na to metoda
          ataku jak i wybrany czas(pierwsza rocznica zabicia Osama Bil
          Ladena)...mieszkancy Warszawy sa w szoku....kraje Uni Europejskiej zapowiedzialy
          pomoc w akcji ratowniczej,ktora jest utrudniona z uwagi na szalejace pozary....

.....czy taki scenariusz jest mozliwy.....? bo powody sa....
        • Gość: Jan K. W IV Rzeszy bardzo nie lubią Amerykanów IP: *.asm.bellsouth.net 09.07.04, 03:01
          Gość portalu: Tree napisał(a) z Reichu:
          > Boze strzez nas od tych Polakow z Ameryki.

W IV Rzeszy bardzo nie lubią Amerykanów. Zawsze jesteśmy gotowi pomóc Niemcom
          i uratować ich przed nimi samymi spuszczając manto takim hitlerowcom,
          jak "Tree".

Jan K.
      • Gość: . Re: Gosciu, ignorancie zalosny! :-((( IP: *.arcor-ip.net 09.07.04, 00:38
        Gość portalu: meerkat napisał(a):

> Widac ze jestes z POlski i twoja mentalnosc uksztaltowala komunistyczna
        > propaganda i dezinformacja.
        >
        > Gdbys wiedzial cokolwiek o amerykanskim systemie wladzy, to wiedzialbys, ze
        > stan wyjatkowy , podobnie jak przewrot wojskowy, jest w USA po prostu
        > NIEMOZLIWY!

Oczywiscie, ze jest mozliwy. Malo tego, juz sa spekulacje na ten temat.
        A ze ty bronisz buszewizmu, to tez wiadomo.

.
    • Gość: kiepski Re: USA: Al-Kaida planuje ataki IP: *.aster.pl 08.07.04, 23:57
      Planuja planuja i nic. A caly swiat czeka zebu dopierdolic tym cwokom z USA.
    • Gość: ted Re: USA: Al-Kaida planuje ataki IP: 5.5R* / *.lanl.gov 09.07.04, 00:16
      > [...] zdaniem ekspertow, terrorysci rzeczywiscie zamierzaja
      > zaatakowac przed wyborami w listopadzie, zacheceni sukcesem ataku w
      > Madrycie 11
      > marca br., ktory wplynal na zmiane rzadu w Hiszpanii.

"Eksperci" zapominaja chyba ze w Hiszpanii bylo dosyc oczywiste poparcie
      dla kazdej opcji ktora pozwoli wycofac sie z Irq - stad sukces wyborczy
      partii ktora ta opcje prezentowala byl udatnie wspomagany atakami
      terrorystycznymi

Ten rodzaj wzmocnienia nie zadziala w USA, gdzie ataki przed wyborami
      wzmocnia pozycje Busha, dodajac mu wiarygodnosci wsrod wyborcow ktorzy
      obecnie wahaja sie czy wojna w Irq byla sluszna.

Jeden atak w stylu 11 wrzesnia praktycznie gwarantuje Bushowi wygrana

Terrorysci zaatakowaliby jesli zalezy im na wyborze Busha, na czym im
      nie zalezy, wiec zadnych atakow nie bedzie. Az po wyborach...

No to ja sie pytam, jak glupi: skad sie biora tacy "eksperci" i dlaczego
      Gazeta bezkrytycznie powtarza za CNN te brednie? Przeciez widac ze to
      kampania wyborcza sie toczy...
      • Gość: obcy Re: USA: Al-Kaida planuje ataki IP: *.dyn.optonline.net 09.07.04, 01:29

Ataki terrorstyczne jak widac pojawia sie zawsze wtedy,
        kiedy jest dzieje sie cos wazne lub ma sie stac.
        Dlatego juz dzis sie o nich mowi,skoro widac ze wybory
        beda przegrana dla republikanow.
        Cheney musi odejsc a zastapi go Dr.Condoleza Rice,oraz
        zostanie juz niedlugo wprowadzony stan wyjatkowy na terenie
        USA,aby uchronic obywateli amerykanskich przed niepotrzebnymi
        dalszymi stratami w ludziach.
        Niestety,ale tym razem jak oswiadczyl Tom Rigde,szef Homeland Security
        atak nastapi napewno przed wyborami,i glownymi celami tego ataku
        sa Convection Centers,czyli miejsca gdzie odbywaja sie spotkania
        przedwyborcze przyszlych kandydatow.
        Czas skinczyc z terroryzmem.
        Wprowadzenie stanu wyjatkowego w USA przesunie okres wyborow,na czas
        okreslony poprzez warunki bezpieczenstwa panstwa.
        :(
        God bless Amierica and all of us.
      • jersey_guy Zalezy, zalezy 09.07.04, 03:30

> Terrorysci zaatakowaliby jesli zalezy im na wyborze Busha, na czym im
        > nie zalezy, wiec zadnych atakow nie bedzie. Az po wyborach...
        >

Bush jest najlepszym rekrutantem dla al Kaidy, w ciagu ostatniego roku stworzyl
        tysiace nowych terrorystow i podsunal dziesiatki tysiecy Amerykanow prosto pod
        celowniki AK w Iraku, ktora wystrzeliwuje ich jak kaczki. Al Kaidzie bardzo
        zalezy na trzymaniu tego debila na stolku bo jest on jej najlepszym
        sojusznikiem.
        • Gość: obcy Re: Zalezy, zalezy IP: *.dyn.optonline.net 09.07.04, 04:23

Prezydent Bush jest moje dziecko najlepszym z dotychczasowych
          prezydentow Ameryki,i dzieki Bogu,ze to wlasnie jemu przyszlo
          sie zmierzyc z terroryzmem tego wieku.
          Kerry i ten drugi, Edwards to dzieciaki.
          Trudno powierzac los kraju w ich rece.
          A zatem Bush zrobi to co jest odpowiednie dla tej sytuacji,
          nawet kiedy bedzie musial podjac decyzje za obywateli USA.
          juz wiele razy tak w historii bywalo,ze narod nie jest zbyt
          zoorientowany o co chodzi i jakie sily wrogie jemu czychaja
          aby zaatakowac?W takich wypadkach podjecie decyzji o stanie
          wyjatkowych a o ktorym juz wspomnial sam Bush i rowniez T.Ridge
          chociaz nie bezposrednio,moze byc konieczne.
          Bush sie nie patyczkuje z terrorystami,i nastepnym bedzie Iran
          i Syria,az do zwyciestwa!
          God bless Amierica.
          • jersey_guy Re: Zalezy, zalezy 09.07.04, 04:46
            > nastepnym bedzie Iran
            > i Syria,az do zwyciestwa!

Porabancy jak ty i inni buszysci ktorzy chcieliby przywrocic pobor do wojska i
            wyslac mnie na smierc w walce o jakis pierdolony ropociag dla Halliburtonu sa
            glownym powodem dla ktorego pomagam w kampanii wyborczej Kerry'ego. Oczywiscie
            Bush wie lepiej od niezorientowanego narodu wiec po cholere mu wybory,
            najlepiej niech sie oglosi dyktatorem na zycie, jak ty bys sie wtedy cieszyl ze
            twoj Fuhrer sie nie patyczkuje z glupia demokracja.
            • Gość: obcy Re: Zalezy, zalezy IP: *.dyn.optonline.net 09.07.04, 05:10

A co? Ty polityku doswiadczony,wolisz koegzystowac
              z terrorystami,ktorzy dzis powiedza to a jutro co innego?
              To panstwo takie jak USA ma sie ich pytac co robic?
              Kogo? Tych analfabetow,ktorzy umia tylko podzynac gardla
              baranom i to samo robia ludziom.To bydleta!
              I Ty chcesz z nimi pertraktowac?
              No,bo niby jaka masz teraz inna alternatywe?
              Idz sie wyspij lepiej szczeniaku,i nie zabieraj tutaj glosu,
              bo masz takie o tym wszystkim pojecie jak pies ktoryemu przymarzl.

• jersey_guy Re: Zalezy, zalezy 09.07.04, 05:28
                No to zjezdzaj sam do Iranu bo ja nie mam zamiaru. Zawsze takis gotowy wysylac
                innych na smierc. Syria i Iran nie sa zadnym zagrozeniem dla USA ani nawet nie
                potrafia nim byc, ale ty i tak wolabys rozpierdolic im kraje, wymordowac ich
                kobiety i dzieci i wprowadzic chaos, bezprawie i pole popisow dla al Kaidy tak
                jak wy qrwa juz zrobiliscie w Iraku. Mam taka alternatywe ze psychopatow z
                obecnej administracji wypieprze na bruk i skoncza sie wojenki o rope ktore
                tylko pomagaja al Kaidzie. Nawet Departament Stanu przyznaje ze wojna z Irakiem
                przyczynila sie do zwiekszenia liczby zamachow terrorystycznych, oni tez pewnie
                nie maja pojecia, tylko ty.
          • Gość: bk Re: Zalezy, zalezy IP: *.cable.mindspring.com 09.07.04, 06:37
            kolego "dorosly", prezydent Bush jest najlepszy z dotychczasowych zgadza sie
            tylko ze pod wzgledem: zaklamania, dezinformacji, paranoii, egoizmu,, zaden mu
            nie dorowna w jego glupocie i braku wyrachowania,
            skad ty jeszcze bierzesz takie obledne poglady na temat polityki tego pajaca,
            przeciez Bush nie potrafi samodzielnie odpowiedziec na najprostsze
            pytanie,polecam fahrenheit 9/11, podziala na ciebie jak alka seltzer na twojego
            kaca umyslowego,
            cala ta wojnaz terrorryzmem to aranzacja Wolfowitza, Cheney i Rumsfelda, to oni
            pociagaja za sznureczki buszka-kukielke. To oni ukrywaja prawde o 9/11, to oni
            pchneli Busha by zaatakowac Irak,oklamali opinie o BMR,utrzymuja spoleczenstwo
            w stanie ciaglego zagrozenia, to oni chca sie nachlapac jak najwiecej w ciagu 4
            lat, bo na nastepna kadencje juz sie nie zalapia, ... you can foul people from
            time too time but not all the time..
            • Gość: obcy Polskie glupole-to do was IP: *.dyn.optonline.net 09.07.04, 07:07

A juz tak nie szczekaj,bo Ci sliny zabraknie.
              Nie rozumiecie swiata,nie rozumiecie kim dzis trzeba byc,
              aby prowadzic wojne przeciwko terroryzmowi reprezentujac
              jednoczesnie taki kraj jak Ameryka,ktory jest kazdemu sola
              w oku;a to dlatego,ze przecietnemu czlowiekowi,ktory nawet
              nie musi byc obywatelem,zyje sie lepiej niz niejednemu obywatelowi
              kraju europejskiego,nie mowiac oczywiscie o Poslce.
              Dlatego tak ujadacie na Ameryke.
              A czy ona wam cos zlego zrobila?
              A wiec,dlaczego na Nia tak ujadacie,polskie psy?
              A jednoczesnie wysylacie swoich zolnierzy tam,aby zabezpieczec sie,
              na wszelki wypadek,podle istoty polskie!
              Gowno dostaniecie od Niej,bo jestescie tego warci.
              Ameryka teraz jest w konflicie ze swiatem,glownie arabskim,poprzez ten
              caly zakichany terroryzm.
              Ale przyjdzie,i to juz niedlugo czas,ze bedziecie jej dupe lizac aby
              wam pomogla w razie czego.
              Ameryka pojdzie swoja droga,jak na razie,a jest to droga wyznaczona
              poprzez Prezydenta G.W.Busha i jego plan zniszczenia terroryzmu na swiecie,
              i nie ma znaczenia,czy trzeba bedzie zaatakowac Iran,Syrie, czy nawet Rosje!!
              Tu sie gra o wieksza,nizby sie wam polskie ciolki wydawalo stawke.
              I wara od Ameryki,ktora wam dala wolnosc!
              • jersey_guy Re: Polskie glupole-to do was 09.07.04, 07:50
                > nie ma znaczenia,czy trzeba bedzie zaatakowac Iran,Syrie, czy nawet Rosje!!

Jestes oficjalnie yebniety. Nic tylko wsadzic twoja dupe na czubek ICBM-a ktory
                poleci na Moskwe, zaloze sie ze bedziesz sie cieszyl i wrzeszczal "niech zyje
                Bush!".
                • Gość: obcy Re: Polskie glupole-to do was IP: *.dyn.optonline.net 09.07.04, 07:52

wzajemnie,jebany kutasie

• Gość: bk Re: Polskie glupole-to do was IP: *.cable.mindspring.com 09.07.04, 18:20
                obcy w jakim swiecie ty zyjesz, przeciez Bush jest atakowany za swoja bledna i
                oszukancza polityke nie tylko w Polsce, Swiecie ale obecnie glownie w USA, ja
                tu mieszkam i jestem swiadkiem tego, to tylko w twoim wypranym mozgu uroilo sie
                ze kto nie popiera zaklamanej polityki Busza to szczeka na Ameryke, obecnie
                ponad 50 % Amerykanow potepia atak na Irak, uwaza ze Bush oszukal z BMR i
                powiazanie z Alkaida, takze nie pierd....l o jakiejs tutaj polskiej niecheci do
                USA
    • Gość: amerykanin Busz modli sie o atak... IP: 5.5R* / 203.55.228.* 09.07.04, 04:56
      maluczkich amerykanow ma gleboko w d....
      Bog mu zlecil misje, ktora objawili mu synowie warszawskich "rabinow"..
      Feight, Wolfowitz, Pearle itd.\
      Najwazniejsze utrzymac sie u wladzy bo cel uswieca srodki.
      Narazie strasza a jak nie poskutkuje to sie bidulki same zaatakuja.
      • Gość: amerykanin Re: Busz modli sie o atak... IP: 5.5R* / 203.55.228.* 09.07.04, 05:01
        Nic tak nie cementuje ludzikow z "mocna" wladza
        jak strach.
        Na szczescie dla Buszmenow amerykanow nie uczy sie (na wszelki wypadek)
        historii.
        Zawsze zanim sie towarzycho wzielo za tylek trzeba bylo postraszyc.
        Dawniej zydem a teraz paradoksalnie Zydzi semickim bratem Arabem.
        Podpalamy Reichstag?
    • Gość: AMERYKANIN WYJASNIENIE DLA POLSKICH KRETYNOW IP: 5.5R* / 203.55.228.* 09.07.04, 05:49
      probuszowskich, ktorych jak w kazdym posowieckim sierocincu jest
      wiecej proporcjonalnie niz gdziekolwiek indziej na swiecie...
      Jezeli kogos chcesz zlapac no nie mowisz, ZE WIESZ O PLANOWANYM ZAMACHU/przeciez
      nie zalezy ci aby byl ostrozniejszy/, nie mowisz tego rowniez zeby ostrzec
      obywateli....zeby siedzieli w domu bo cholera wie gdzie przywali.
      Wiec skoro w oczywisty sposob to nie jest przyczyna wiec chodzi tylko
      ZEBY PRZESTRASZYC i jest to jak dotad najczytelniejszym dowodem /nawet dla
      polskich kretynow/, ze buszmeni manbipuluja.
      Zeby wyprzedzic obelgi "ty lewaku" i tym podobne.
      Zapewniam was, ze to neokonserwa jest barsziej podobna do komuny niz "lewacka
      Francja" i tu i za towarzyszy lud mialbyc ciemny i wierzyc w wodzunia.
      Dla zainteresowanych polecam ojca duchowego busza Leo Straussa /oczywiscie Zyd
      i w mlodosci LEWAK.../.
      Co do mojego antymarekanizmu to przypominam, ze z Czechami mamy 3 razy takie
      obroty handlowe jak z buszem...a do USA wylecialo w zeszlym roku tylu
      Polakow...co do Tunezji.
      Zanim oddamy sie w "obronne" ramiona marines oferujac bazy pod Warszawka
      Przypomne, ze amerykanie to w wiekszosci germanie a dziadek Busza zrobil kase
      na przyjazni z Hitlerem.
      Skoro nie ma przyjazni w polityce tylko INTERESY jaki zasrany interes lezy
      w polskim lizaniu jankeskiego tylka?
      Jak od sowietow dostaniemy w nagrode milion butow...do podzelowania,
      Inaczej mowiac w nagrode kupimy F16...a Izrael dostanie F22 ZA DARMO.
      Nie smiejcie sie z Francji oni tam jak kazdy trzezwy polityk ma w tylku
      Irak /jak amerykanie/ a to co robi ma tylko zapobiec dominacji jednego
      panstwa NADLUDZI /5% swiata nad reszta/
      Busz powiedzial, ze amerykanie zostali WYBRANI PRZEZ BOGA...a za doradcow/80%/
      sluza mu PODWOJNIE wybrani ludzie
      ZYDZI I AMERYKANIE.
      Nawet nie spluna jak sprzedadza kraj nadwislanski temu kto da wiecej.
      • Gość: meerkat WYJASNIENIE ANYSEMICKICH POLACZKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 09:21
        Nie udawaj chu.u Amerykanina, bo jestes po prostu antysemickim polaczkiem
        rodem z Jedwabnego!

A na odejscie Busha i "neokonow" bedziesz musial poczekac do stycznia 2009.

Pociesz sie zlamasie kutany, ze to juz tylko niecale 5 lat! :-)))
      • Gość: Tysprowda Re: WYJASNIENIE DLA POLSKICH KRETYNOW IP: 193.188.161.* 09.07.04, 16:50
        Buszolomow nalezy wyslac do Bushlandu, czyli USSRaela.

Sie znaczy za nowa Zelazna Kurtyne.

Nam pozostaje euro od morza do morza, od Atlantyku do Pacyfiku, z 250 milionami
        Slowian.
    • Gość: PP Re: USA: Al-Kaida planuje ataki IP: 207.7.196.* 09.07.04, 18:58
      Alklejdy, po otrzymaniu planu dzialania od herzlosynow z waszinktona maja
      cwiczenia pamieciowe.Musza 100 razy przepisac tekst i potem napisac plan
      dzialania, zeby wszystko bylo pewne.
    • Gość: sław Re: USA: Al-Kaida planuje ataki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:25
      Ci, co nie potrafią zrozumieć zagrożenia islamem dla nie-islamskich
      krajów, nie powinni zabierać głosu.Arabscy terroryści nie walczą o
      wolność, dobrobyt, pokój i temu podobne bzdury. Oni walczą z białymi,
      chrześcijanami, nie-muzułmanami o dominację islamu nad światem.Mówią
      to tak głośno, otwarcie (Dudajew, Basajew, Bin-la Din i reszta) bez
      żenady, iż nie jest jasne, dlaczego przeciwnicy walki z ich terroryzmem
      tego nie słyszą?! Ślepi, głusi czy głupi? Tu nie chodzi o ropę, nie idzie
      o wolność jakiegoś-tam "narodu" palestyńskiego. Idzie o: ISLAM albo ŚMIERĆ.
      Wybrali wojnę - to mają, czego chcieli, chcą i będą chcieć: wojnę.
      Jak mam do wyboru :oni albo albo my, mówię:my!
      Obyście nie obudzili się z oderwaną dupą w dyskotece, na ulicy, w tramwaju
      w Warszawie czy Katowicach. Żyją Waszym strachem, bo niczego innego, niż
      sianie terroru nie potrafią. Kochacie ich? Współczujecie im? Będziecie
      muzułmanami i martwymi w dodatku! Parafrazując Bukowskiego :"Będziecie i
      czerwoni i martwi" adresowane do admiratorów komunistów.
      Sajonara, Banzai!
      • Gość: obcy Re: USA: Al-Kaida planuje ataki IP: *.dyn.optonline.net 11.07.04, 02:54
        Gość portalu: sław napisał(a):

> Ci, co nie potrafią zrozumieć zagrożenia islamem dla nie-islamskich
        > krajów, nie powinni zabierać głosu.Arabscy terroryści nie walczą o
        > wolność, dobrobyt, pokój i temu podobne bzdury. Oni walczą z białymi,
        > chrześcijanami, nie-muzułmanami o dominację islamu nad światem.Mówią
        > to tak głośno, otwarcie (Dudajew, Basajew, Bin-la Din i reszta) bez
        > żenady, iż nie jest jasne, dlaczego przeciwnicy walki z ich terroryzmem
        > tego nie słyszą?! Ślepi, głusi czy głupi? Tu nie chodzi o ropę, nie idzie
        > o wolność jakiegoś-tam "narodu" palestyńskiego. Idzie o: ISLAM albo ŚMIERĆ.
        > Wybrali wojnę - to mają, czego chcieli, chcą i będą chcieć: wojnę.
        > Jak mam do wyboru :oni albo albo my, mówię:my!
        > Obyście nie obudzili się z oderwaną dupą w dyskotece, na ulicy, w tramwaju
        > w Warszawie czy Katowicach. Żyją Waszym strachem, bo niczego innego, niż
        > sianie terroru nie potrafią. Kochacie ich? Współczujecie im? Będziecie
        > muzułmanami i martwymi w dodatku! Parafrazując Bukowskiego :"Będziecie i
        > czerwoni i martwi" adresowane do admiratorów komunistów.
        > Sajonara, Banzai!

Toz ja to wlasnie tutaj tlumacze wszystkim,ale oni nie moga,albo nie
        chca tego zrozumiec.
        Przepraszam tych,ktorych byc moze obrazilem,ale juz poprostu sil brak
        aby to wytlumaczyc,w dodatku odpowiadalem na posty nachalne i wulgarne.
        Jak mozna byc tak zaslepionym,aby tego nie widziec?
        Jak powiedzial niedawno Prezydent Bush (cytuje swobodnie)
        "...nie mozemy dopuscic do tego,aby sytuacja miedzynarodowa zaszla tak
        daleko,ze stanie u progu niebezpiecznego dla swiata konfliktu;
        dlatego musimy to robic teraz,i teraz musimy zapewnic odpowiednie
        bezpieczenstwo dla naszego kraju....
        Niech chce,aby o nim decydowali liderzy innych krajow..."

Wszystko jest chyba dosc jasne.
        Ameryka ma odpowiednie sily i srodki aby to robic i robi.
        Co wiecej,jej biernosc w tej sprawie jest jej odpowiedzialnoscia
        za losy nie tylko swojego kraju.
        A zatem tzw."twarda polityka" reprezentowana przez G.W.Busha,
        jest polityka wlasciwa na tem czas.
        Dlateg tez,powinien on pozostac Prezydentem USA tak dlugo,jak to tylko
        jest mozliwe.
        God bless America.
        • Gość: obcy Re: USA: Al-Kaida planuje ataki IP: *.dyn.optonline.net 11.07.04, 05:30

Chcialbym tutaj jedynie dodac,ze Prezydent Bush
          broni praw i wartosci wysoce moralnych.
          Odrzuca malzenstwa homosekualne,nie mowic juz o jakies tam
          adobcji dzieci poprzz tych zboczonych ludzi.
          Jest zatem oredownikiem prawdziwych czyli naturalnych praw natury,
          prowadzacych do ludzkiej egzystencji na poziomie na jakim powinna byc,
          a nie sprowadza jej do wspolzycia byle kogo z byle kim,co ubliza
          gatunkowi ludzkiemu i zasluguje na potepienie i wrecz eksterminacje.
          Juz niedlugo zwierzeta zostana w to wlaczone, i wspolzycie z psem
          bedzie moglo byc zalegalizowane prawnie!
          Na to nigdy nie podzwoli swiat ludzi prawdziwych,a wszystkich dewiantow
          wczesniej czy pozniej zamknie sie w Guantanamo.
          Tam jest ich miejsce!

• Gość: delta Re: USA: Al-Kaida planuje ataki IP: 168.143.113.* 11.07.04, 06:27

Wydaje mi sie,ze wszyscy tutaj popadacie w pewne skrajnosci.
            Owszem,ze Bush jest prezydentem i nalezy mu sie szacunek,
            niemniej jednak ciazy na nim wiele tzw. "win",i musi sie
            jak mi sie wydaje "wyspowiadac",jezeli chce byc dalej prezydentem.
            No,coz kto z nas jest bez winy?
            Jedna z tych win jest rozpoczecie wojny z Irakiem.
            Inna pola naftowe w Texasie ktorych jest wlascicielem razem z Chenyem
            i Rice.Wolno mu je miec,ale on za to nie placi podatku,a to jest zle.
            Tzn.wlasciwie nie taki placi jak trzeba.
            A zatem Bush to mozna pomyslec przestepca i w dodatku w mlodosci uchylal
            sie od sluzby wojskowej sluzac tylko w krajowych silach ochrony,kiedy
            moglby byc wyslany do Wietnamu.
            Niestety,ale to za malo,aby mu zabronic byc prezydentem dalej.
            Dlatego jak mi sie wydaje bedzie.
            A jak nie, to wpisujcie tu swoje konta
            kazdemu place 1000$. jakem czlowiek ktory wie prawie wszystko.

:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka