igor-z-uk 09.01.13, 20:32 Gdzie zrobiono to zdjecie? fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ph/ua/nrho/p7xvLDDwQDdw9WZe3X.jpg -- =================== Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asmall4 Re: Konkurs z niespodzianka. 09.01.13, 21:01 Wspólną ich platformą jest wiara w istnienie wszechświatowego spisku Żydów i masonów przeciw Rosji. Czy spotkaliście już forumowiczów ,którzy przejawiają taką wiarę ?? forum.gazeta.pl/forum/w,50,141549929,141549929,Zjednoczenie_Patriotyczne_PAMIAT.html Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Konkurs z niespodzianka. 09.01.13, 21:39 Odwrotnie asshole. Rosyjscy zydzi pracuja dla Putina..... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:nu i jak was+ 09.01.13, 21:56 barany,pogodzic? Tak dobrze. A tak jeszcze lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: kasza gryczana+ 09.01.13, 22:59 z niespodzianka ???????? ??????? ??? ?????? ? ????! ??? ??? ?????! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Ukraińcy wolą Unię niż sojusz z Rosją 10.01.13, 18:58 Większość mieszkańców Ukrainy ani myśli wchodzić w bliższe związki gospodarcze z Rosją. Zbyt dobrze pamiętają dawne czasy Związku Radzieckiego, widzą tez, jak wygląda sytuacja w Polsce, a jak u nich. Dlatego chcą, by władze wprowadziły kraj do Unii Europejskiej. wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/416010,ukraincy-wola-unie-niz-sojusz-z-rosja.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Wojtus,jestes uzyteczny. 10.01.13, 19:06 Dobrze ,ze przypomniales temat Ukrainy . Bo Swiatowy Forum Zydow rosyjskojezycznych wystosowal takie oswiadczenie. A w nim sa takie slowa: Вcемирный Фoрyм Рyccкoязычнoгo Еврейcтвa вырaжaет caмyю cерьезнyю тревoгy в cвязи c пoдъемoм рaдикaльнoгo нaциoнaлизмa в coвременнoй Укрaине. Ситyaция мoжет рaзвивaтьcя в 2013 гoдy пo caмым мрaчным cценaриям — ocoбеннo yчитывaя yхyдшение экoнoмичеcкoй cитyaции в cтрaне и пoявление в cтенaх Верхoвнoй Рaды aгреccивнoй грyппы из 37 депyтaтoв oт «Свoбoды». Эти люди oткрытo нaзывaют cебя «coциaл-нaциoнaлиcтaми», coздaют кyльт из гитлерoвcких кoллaбoрaнтoв и тех, чьи рyки пo лoкoть в еврейcкoй крoви. Wojtus,zostanow sie nad tym,co kryje sie za tymi slowami. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Wojtus,jestes uzyteczny. 10.01.13, 19:09 Igorku, nie chce mi się czytać tekstów rosyjskich. Tekst polski czytam 1 min., angielski 5 min., a rosyjski 25 min. Jestem leniem. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Wlasnie ,wojtus. 10.01.13, 19:24 Ja rowniez jestem zbulwersowany chamskim zachowaniem Zydow.Co im do tego,jak ich nazywaja? A chodzenie po ulicach z pochodniami jest ,jak najbardziej,normalne. Marsz PiS z pochodniami Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Wlasnie ,wojtus. 10.01.13, 19:29 Igorku, znowu piszesz o Żydach, bo znowu czegoś nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Chyba moge tobie pomoc,wojtus. 10.01.13, 19:32 Ten watek jest poswiecony rosyjskojezycznym Zydom,tu nic o kartoflach nie pisze sie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Chyba moge tobie pomoc,wojtus. 10.01.13, 19:37 Igorku, Twoje wątki są bez sensu. Dopisuje do nich jakieś info na inne tematy. Nie wiem o czym jest ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Chyba moge tobie pomoc,wojtus. 10.01.13, 19:40 Wojtus,przeciez dla tego i dziekuje tobie ciagle,bo ty przez swoja glupote robisz dobra robote dla mnie,wyciagajac moi watku na gore,czym przykuwasz do nich uwage innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Chyba moge tobie pomoc,wojtus. 10.01.13, 19:48 Igorku, czas przyjąć do wiadomości. Ukraińcy nie przyjmują oferty biednej Rosji. Chciałbyś żyć jak ludzie w głubince? Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Chyba moge tobie pomoc,wojtus. 10.01.13, 19:57 Przyjma oferte Chin bo Unia juz na ostatniej nodze. A moze przyjma oferte Polski? Sto wszow i tysiac pluskiew...... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Chyba moge tobie pomoc,wojtus. 10.01.13, 20:00 5magna napisał(a): > Przyjma oferte Chin bo Unia juz na ostatniej nodze. A moze przyjma oferte Polsk > i? Sto wszow i tysiac pluskiew...... ----------------- Bercik, Chińczycy uczą w szkołach, że Syberia to ich terytorium. Paniał, Kanadyjczyku? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Chyba moge tobie pomoc,wojtus. 10.01.13, 20:02 Wojtus nie ma pojecia o tym,co dzieje sie w Polsce,a probuje udawac z siebie fachowca od Chin. Ale i tak zasluguje na pochwale,bo dzieki niemu,moi watki zawsze sa w centrum uwagi,chociaz jego postow nikt nie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Chyba moge tobie pomoc,wojtus. 10.01.13, 20:07 igor_uk napisał: > Wojtus nie ma pojecia o tym,co dzieje sie w Polsce,a probuje udawac z siebie fa > chowca od Chin. --------------- Kitajce to rasa żółta. Ludy Syberii to też rasa żółta. Syberia jest chińska, a nie rosyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 suplement - Rosjanki wolą Chińczyków 10.01.13, 20:12 forum.gazeta.pl/forum/w,50,130396613,130396888,Rosjanki_wola_Chinczykow.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk A Polki Rosjan. 10.01.13, 20:15 wojtus,co jest z toba nie tak,ze Polki wola nas,od takich jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 A Polki Rosjan - nieprawda 10.01.13, 20:17 igor_uk napisał: > wojtus,co jest z toba nie tak,ze Polki wola nas,od takich jak ty? ------------------------- A Polacy Rosjanki. Mężczyźni rosyjscy mają reputację taką jak Włosi. Niepoważni. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Wojtus,co ty o tym mozesz wiedziec? 10.01.13, 20:24 Twoja domena to kartofle,kazdy inny temat dla ciebie jest obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Wojtus,co ty o tym mozesz wiedziec? 10.01.13, 20:28 Igorku, Rosjanki są cenione. Mężczyźni z Rosji mają problem by żyć dłużej niż 55 lat. Empirja Drogie Dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk wojtus,w Polsce pozostali sie w wiekszosci dziady. 10.01.13, 20:33 I ty wsrod nich. Jeśli rozciągnąć wyniki uzyskane w tej grupie badanych na całą polską gospodarkę, okazuje się, że w momentach, w których prowadzone było badanie, pracodawcy potrzebowali do pracy ok. 600 tys. pracowników. Sęk w tym, że bezrobotni w przytłaczającej większości nie spełniali oczekiwań tych, którzy mogliby ich zatrudnić. wiecej: www.regiopraca.pl/portal/rynek-pracy/wiadomosci/mamy-600-tys-wolnych-miejsc-pracy Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: wojtus,w Polsce pozostali sie w wiekszosci dz 10.01.13, 20:40 Igorku, to Wasze "dzieło". Po polskich sowchozach masz dużo ludzi, którzy nie umieją sobie poradzić w nowej rzeczywistości. Cenę za "pomysły" Lenina i Stalina płacimy do dziś. Jesteście i będziecie cywilizacyjnie out. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Zgadza sie,wojtus. 10.01.13, 20:43 Rowniez uwazam,ze Polska stracila ostanie 20 lat ze swojej historii , co dobitnie wykazali Brytyjczycy w "The Sun". ***************************************************************** Zapraszam wszystkich,komu Rosja lezy na sercu,jak rowniez tych,kto od samego tego slowa dostaje drgawek,na forum "Rosja i swiat" forum.gazeta.pl/forum/f,154812,Rosja_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 godło Rosji - pokrzywy i łopian 10.01.13, 20:48 igor_uk napisał: > Rowniez uwazam,ze Polska stracila ostanie 20 lat ze swojej historii , co dobit > nie wykazali Brytyjczycy w "The Sun". ------------ Igorku, w godle macie mutanta orła z dwoma dziobami. Powinniście mieć ekologiczne godło z pokrzywami i łopianem. Kaliningrad to Wasza wizytówka w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Chyba moge tobie pomoc,wojtus. 10.01.13, 20:00 Jeszcze raz dziekuje tobie Wojtek! Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Wlasnie ,wojtus. 10.01.13, 19:37 Horst Wessel..... www.youtube.com/watch?v=WGNN32Up7HE Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Igor, przekroczyles wszelkie granice przyzwoitosci 10.01.13, 20:46 do wszystkich czatelnikow i uczestnikow forum apeluje o nacisniecie znaku "kosz". Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 nie udawaj idioty, prowokatorze 10.01.13, 20:52 linkiem do zmanipulowanego linka na youtube. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 chodzi o post "Wlasnie ,wojtus." 10.01.13, 20:49 forum.gazeta.pl/forum/w,50,141658099,141682854,Wlasnie_wojtus_.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: chodzi o post "Wlasnie ,wojtus." 10.01.13, 20:53 Czy to ja jest autorem tego filmiku? Czy to ja wyprowadzilem starsze ludzi w nocy na ulice z pochodniami w rekach? Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 gybys mial odrobine przyzwoistosci 10.01.13, 20:57 dalbys link do orginalnego filmu bez zmanipulowanego podkladu muzycznego i tekstu, ktory sugeruje, ze jest tlumaczeniem, a naprawde nim nie jest. Ale to byloby niezgodne z twoimi zadaniami na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk mara,czy ty uwazasz innych forumowicze za idiotow? 10.01.13, 21:02 mara,ten filmik jest niczym,w porownaniem z tym,co wyprawia Twoj guru Jarek.Ktory osmiesza Polske,probujac udowdnic Swiatu,ze legalne wladzy Polski ,w zmowie z Rosjanami,zgladzili jego brata. To jest o wiele gorsze,niz moja aluzja do jego nazistowskich upodoban. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: chodzi o post "Wlasnie ,wojtus." 10.01.13, 20:55 Ja tego nie oglądałem. Igorku, o czym to? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: chodzi o post "Wlasnie ,wojtus." 10.01.13, 20:58 To o twoim wodzu,ktory nasladujac innego wodza ,wyprowadzil ludzi na ulice z pochodniami w rekach.W taki sposob chcial cos udowodnic legalnym wladzom Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: chodzi o post "Wlasnie ,wojtus." 10.01.13, 21:01 igor_uk napisał: > To o twoim wodzu,ktory nasladujac innego wodza ,wyprowadzil ludzi na ulice z p > ochodniami w rekach.W taki sposob chcial cos udowodnic legalnym wladzom Polski. ----------------- Igorku, w Europie nie ma miejsca dla nacjonalizmu, faszyzmu, ... . Jedyne miejsce gdzie jest to Rosja. Adres - Rogozin. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ciesze sie,wojtus. 10.01.13, 21:04 Ze nie bedziesz wiecej wspierac PiS . Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Przyzwoitosc to pojecie znane w kulturach... 10.01.13, 20:51 greckiej i rzymskiej - gdzie indziej jest to pojecie nieznane. z calym moim szacunkiem dla Hebraizmu - nawet tam jest nieznane. moze wlasnie dlatego Zydzi sa tak skuteczni w walce z terroryzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 a w kulturze rosyjskiej znane czy nie 10.01.13, 20:53 bo sowieckiej raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Znane,mara,znane. 10.01.13, 20:57 Z tym ,ze ty nie masz pojecia o przyzwoitosci,czemu dawala wiele razy przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 felusiak ma racje 10.01.13, 21:10 piszac: forum.gazeta.pl/forum/w,50,141419673,141432175,gnida.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk mara. 10.01.13, 21:32 Ty najlepiej pokazala to,kim jestes wtedy,kiedy p_f pomawial twoja kolezanke forumowa,a ty bronila jego.Dla ciebie liczy sie tylko jedno : swoj-cudzy. - ***************************************************************** Zapraszam wszystkich,komu Rosja lezy na sercu,jak rowniez tych,kto od samego tego slowa dostaje drgawek,na forum "Rosja i swiat" forum.gazeta.pl/forum/f,154812,Rosja_.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ty już zapomniałaś. 10.01.13, 21:49 Jak bronilem Ciebie? Dla mnie nie bylo wazno,jakie poglady masz,dla mnie bylo wazne,ze Ciebie nieslusznie zaatakowano. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Ty już zapomniałaś. 10.01.13, 22:12 Zla taktyka Igor. Do wszystkich nie pracuje. Czasami nie trzeba bronic jak pada a jeszcze dolozyc kopa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 To, to! Ja zawsze dokładam!... 10.01.13, 22:19 ...a jamnikom wprost z rozkoszą... Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: magna. 10.01.13, 22:33 Sprawdz czy ma samochod bo moze jezdzi na miotle...... Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Marsz gnido policyjna! 10.01.13, 22:40 Na obroży ci pisze "POLAND POLICE", sukinsynie! Rycerzyka zgrywa, obrońcę kobiet, skunks amerykański... Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Re: Marsz gnido policyjna! See down! 10.01.13, 22:43 Kto komu przy nogach się plącze? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jak to kto? 10.01.13, 22:46 Przeciez ja ciebie nie zaczepiam,bo ty dla mnie jestes tylko kundelkiem,ktorego delikatnie kopie,zeby nie lal mnie na nogawke. Ale,zeby bylo jasno,mnie to nie przeszkadza,najwazniejsze,zeby ty przestal opluwac Rosje. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Stłuczone... bo żoneczka łagodna... 10.01.13, 22:16 ...inna by się na takim wyżyła: Metody "wychowawcze" naiwnego jamnika Igruszki forum.gazeta.pl/forum/w,154812,141604008,141661915,Tak_naprawde_.html "Nie masz nic do powiedzenia.Puste slowa,za ktorymi probujesz ukryc pustke. Przypominasz mnie faceta z rosyjskiej TV,na poczatku lat 90-ch,ktory przez pare miesiecy pokazywal sie w telewizji i mowil,ze przyjdzie czas i on cos powie. Jak czas nadszedl,okazalo sie,ze on nie mial nic do powiedzenia,poniewaz mial tylko czytac reklamy. Pomysl byl tak idiotyczny,ze kompania reklamowa nie odniosla zadengo sukcesu i skonczyla sie,tak na dobre nie zaczawszy. Tak i z toba.Czekalem na to,ze cos powiesz,bo wieloznaczaco nie domawiasz i nareszcie ty przemowiiles,zakladajac watek na "Swiat". Okazales sie kolejnym pajacem. To byl ostatni post do ciebie. Od tej chwile wszystkie nastepne twoi posty bede kasowal.Chyba ze przeprosisz nas wszystkich i podpiszesz lojalke,ze nigdy wiecej nie bedziesz latac w Swiat na skarge." Mnie, jamnikowi Ubi jeszcze się udało jak psu kość - bo tylko teczkę TW JAMNIK UBI założył (kopia dla IPN-u)! A od dziś, to on będzie wymagał (od nowicjuszy, of course) w "Rosji i świecie" nie tylko podpisywania "lojalki", ale i składania przysięgi na wierność Jamnikowi Igruszce. "Od jutra nie ma włóczenia się od puba do puba, sikania po zaułkach itp, itd. Co wolno Wojewodzie to nie tobie smrodzie! Przysięgaj na Sierp i Młot!" Igruszce, niestety, brak wyobraźni niezbędnej u moderatora. Taki się już udał mamusi, nie jego wina. Jemu do głowy nie przychodzi, że jamnik Ubi za bardzo kocha wolność, żeby ją opchnął, jak on, za 30 srebrników i żeby się otwartych nieprzyjaciół musiał obawiać bardziej niż fałszywych druzjej... Agoń na mienia, Igruszka paganaja! Bo jak jeszcze kilka takich tekstów z Ubi wymienisz to, mniejsza o twoje towarzystwo wzajemnej adoracji, - sam Michnik odwróci się do ciebie plecami i zdejmie twój program inteligentnego soft opluwania Rosji między rzędami jej "popierania". To i w UK nieszczęście przynosi. Pomyśl tylko jak przymus powrotu do kraju wpływa na łagodność Polek... Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Na twojej przyzwoitości cały Świat się poznał... 10.01.13, 22:24 Metody "wychowawcze" naiwnego jamnika Igruszki forum.gazeta.pl/forum/w,154812,141604008,141661915,Tak_naprawde_.html "Nie masz nic do powiedzenia.Puste slowa,za ktorymi probujesz ukryc pustke. Przypominasz mnie faceta z rosyjskiej TV,na poczatku lat 90-ch,ktory przez pare miesiecy pokazywal sie w telewizji i mowil,ze przyjdzie czas i on cos powie. Jak czas nadszedl,okazalo sie,ze on nie mial nic do powiedzenia,poniewaz mial tylko czytac reklamy. Pomysl byl tak idiotyczny,ze kompania reklamowa nie odniosla zadengo sukcesu i skonczyla sie,tak na dobre nie zaczawszy. Tak i z toba.Czekalem na to,ze cos powiesz,bo wieloznaczaco nie domawiasz i nareszcie ty przemowiiles,zakladajac watek na "Swiat". Okazales sie kolejnym pajacem. To byl ostatni post do ciebie. Od tej chwile wszystkie nastepne twoi posty bede kasowal.Chyba ze przeprosisz nas wszystkich i podpiszesz lojalke,ze nigdy wiecej nie bedziesz latac w Swiat na skarge." Mnie, jamnikowi Ubi jeszcze się udało jak psu kość - bo tylko teczkę TW JAMNIK UBI założył (kopia dla IPN-u)! A od dziś, to on będzie wymagał (od nowicjuszy, of course) w "Rosji i świecie" nie tylko podpisywania "lojalki", ale i składania przysięgi na wierność Jamnikowi Igruszce. "Od jutra nie ma włóczenia się od puba do puba, sikania po zaułkach itp, itd. Co wolno Wojewodzie to nie tobie smrodzie! Przysięgaj na Sierp i Młot!" Igruszce, niestety, brak wyobraźni niezbędnej u moderatora. Taki się już udał mamusi, nie jego wina. Jemu do głowy nie przychodzi, że jamnik Ubi za bardzo kocha wolność, żeby ją opchnął, jak on, za 30 srebrników i żeby się otwartych nieprzyjaciół musiał obawiać bardziej niż fałszywych druzjej... Agoń na mienia, Igruszka paganaja! Bo jak jeszcze kilka takich tekstów z Ubi wymienisz to, mniejsza o twoje towarzystwo wzajemnej adoracji, - sam Michnik odwróci się do ciebie plecami i zdejmie twój program inteligentnego soft opluwania Rosji między rzędami jej "popierania". To i w UK nieszczęście przynosi. Pomyśl tylko jak przymus powrotu do kraju wpływa na łagodność Polek... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk kundelek88. 10.01.13, 22:27 moj cel jest osiagniety.Przestales pluc na Rosje i teraz wijesz sie wylacznie kolo moich nog. Mnie to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
1blueelvic Nie czytalem wszystkich wypowiedzi ... 10.01.13, 23:15 i nie wiem czy juz ktos nie podal wlasciwej odpowiedzi. Zdjecie zrobiono w Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Zgadza sie,blueelvic. 10.01.13, 23:22 Ale odpowiedz padla odrazu.Tym zdjeciem chcialem podjac rozmowe o tym,jak radzieckie Zydzi zmieniaja Izrael.Ale tematu nikt nie trzyma sie,normalka. Tu wiecej o tym: sok.forblabla.com/blog/45343696031/ZHizn-immigrantov-iz-SSSR-v-Izraile?from=mail&l=bnq_bn&bp_id_click=43578571060&bpid=43578571060 Odpowiedz Link Zgłoś
1blueelvic Ja bym powiedzial troche inaczej ... 11.01.13, 00:09 Moze nie tyle zmieniaja Izreal, co wprowadzaja nowe elementy w otaczajaca rzeczywistosc. Odwiedzalem Izreal trzykrotnie, rozmawialem z rosyjskimi Zydami w Tel Avivie i z ust jednego z moich rozmowcow padla zlowrozebna przestroga: "Oby tylko nie zamknac sie we wlasnym kregu." Tak sobie mysle, ze Izrael "przerobi" ten nowy nabytek i za lat ... powiedzmy x, powstanie cos troszeczke innego, ale fundament bedzie ten sam. Zreszta, roznorodnosc jest tam wielce poszukiwana ... Odpowiedz Link Zgłoś