Dodaj do ulubionych

Ach ten Putin.

11.01.13, 19:29
Watek o identycznej nazwie zalozyla na forum "Rosja i Swiat" autorka felietonu "Ach ten Putin" ,ktory okazal sie na lamach "Glos Rosji"(edycja w jezyku polskim).
tekst jest bardzo ciekawy.Radze wszystkim milosnikom Putina ,jak rowniez i majacych obsesje na jego punkcie , z nim zapoznac sie.

--
===================
Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.
Obserwuj wątek
    • mara571 Re: Ach ten Putin. 11.01.13, 19:54
      jeszcze ciekawsza jest autorka tego tekstu, dziennikarka ze Szczecina.
      ZOFIA BĄBCZYŃSKA-JELONEK
      • igor_uk To prawda,Mara. 11.01.13, 20:07
        Przeczytalem juz sporo jej felietonow. Jest znakomita .
    • j-k Pisze Ci to od lat , Goria. 11.01.13, 19:58
      ze Putin - to ciekawy Polityk.
      i nie ma w tym cienia wartosciowania.
      • igor_uk Janusz. 11.01.13, 20:09
        To dla czego tyle pomyj wylewaja na niego inni?
        • lubat Re: Janusz. 11.01.13, 20:20
          igor_uk napisał:

> To dla czego tyle pomyj wylewaja na niego inni?

Bardzo retoryczne pytanie. A jak myślisz, dlaczego diermokraci tak hołubią Gorbiego, a jeszcze bardziej Jelcyna? Dlaczego Chodorkowski to dla nich bohater, a taki sam bohater amerykański, Madoff to już nie bohater, a przestępca wsadzony na 150 lat?
          • igor_uk Lubat. 11.01.13, 20:25
            Oczekuje na odpowiedz j-k,bo jestem ciekaw jego opinii.Bo swoja,a jak sadze i Twoja,znam dobrze.
    • malkontent6 Re: Ach ten Putin. 11.01.13, 21:00
      Zwróciłem uwage na ten fragment artykułu:

"Opozycja może sobie do woli protestować przeciwko rządom Putina, ale przy uznaniu, że wolność to nie anarchia i burdy na ulicach czy innych miejscach publicznych"

Z jakiegoś powodu przypomina mi się oburzenie forumowych komsomolców gdy policja w Nowym Jorku pogoniła trochę demonstrantów z Occupy Wall Street, którzy zablokowali jakiś most i tak generalnie robili zawieruchy.
      • igor_uk Re: Ach ten Putin. 11.01.13, 21:05
        malkontent,alez nie porownuj dyktatorskich rzadow Putina,z wolnoscia amerykanska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka