abstrakt2003 15.07.04, 10:26 Toż to całkowity upadek moralny!!! Kropko co ci się stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: NIEWIERZĘ!!!!! Kropka została ormowce! :(++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 15.07.04, 13:26 Jezeli to do mnie,to doloz:mente et malleo et kilofem. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 do "kropki" a nie do "." 15.07.04, 14:06 Najwyraźniej masz kłopoty z percepcją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do "kropki" a nie do "." IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 15.07.04, 16:32 percepcja postrzeganie; uświadomiona reakcja narządu zmysłowego na bodziec zewn.; sposób reagowania, odbierania wrażeń. Co z tego proponujesz? Mente et kilof. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Nie widzisz różnicy pomiędzy"kropką" a "." 15.07.04, 20:38 "kropka" (miejscowa społeczna administratorka - ormowiec :( to bardzo sympatyczny nick a "." to dla mnie terra incognita. P.S. Odrobina wysiłku nie zaszkodzi: kilof - dolabra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bo jest kilka kropkow (masc): podobnie myslacy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 13:54 kropek polski, szwedzki i angielski, oraz niemyslacy kropek niemiecki, konwertyta na wahabicki Islam Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: NIEWIERZĘ!!!!! Kropka została ormowce! :((((( 02.08.04, 13:10 ormowcem to może niekoniecznie, ale przeczytaj :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=13185370&a=13195245 Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Witaj! :) 02.08.04, 17:36 Co się stało z piessną? A może ty to piessna? ******** To bardzo niezręczna sytuacja. Ja ciebie lubię a wiesz jak jest na tym forum (tu się w środkach nie przebiera) :( ********* Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Witaj! :) 02.08.04, 22:22 oj, długo Cię nie było na forum :)) Piessna to ja. Ujawniliśmy sie w tzw międzyczasie. Miło, że mnie lubisz (z wzajemnością zresztą), a jak jest na tym forum, to wiem lepiej niż Ty (bo Ty nie widzisz tego, co skreślam :)) I właśnie dlatego tu jestem, Abstrakcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Rzeczywiście miałem dłuższą przerwę.... 03.08.04, 19:35 Więc piessna = kropa... ciekawe... ****** Ale pobłażliwego stosunku dla pewnego bolszewika to ci nie daruję.... :) P.S. A co z blogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Hej, kropka, a czemus mi wczoraj wykropkowala IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 17:40 beznamietne i niewulgarne stwierdzenie, ze jesli 16-latek, to mowa o pederastii, nie zas o pedofilii? Mysle, mysle i zaden moj grzech mi tutaj do glowy nie przychodzi - toz to przeciez artykul z waszego polskiego KK. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Hej, kropka, a czemus mi wczoraj wykropkowala 02.08.04, 22:17 nic wczoraj nie kropkowałam. Wczoraj leżałam pod gruszą na boku i urlopowałam. Niestety, urlop sie skończył i rzeczywistość zaskrzeczała :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To KTO kropkowal? Krasnoludki? A wiec je podkrec, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 22:19 mleka nie daj, kurduple zakichane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwıony2 Mn& & #35; 305;e to n& & #35; 305;e dz& & #35; IP: *.adsl.ttnet.net.tr 02.08.04, 19:21 jerzym ı jerzowa - moze byc ı ubekıem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwıony2 Re: Mn& & & #35; 35; 305;e to n& & & #35; IP: *.adsl.ttnet.net.tr 02.08.04, 19:25 Mıalo byc: mnıe to nıe dzıwı. Zjada mı naglowkı. Sıedze w kafejce ınternetowej kolo Sultanahmet w Istanbule i sa jakıes zaklocenıa na lınıı GW a lokalny zapıs. Pozdrawıam Wqrwıony2 P.S. Kebab wymyslıl w XIX wıeku tureckı chrzescıjanın, Aleksander z Bursy. Zwracam na to uwage tych, ktorzy ınnych opatruja epıtetem >kebabow>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Zmien miejsce postoju, dobrze radze... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony2 A co - skoczysz mi na szpic, ubeku? IP: *.adsl.ttnet.net.tr 03.08.04, 12:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Anglik ci tylko dobrze radzi:jestes w miejscu dosc IP: *.range81-156.btcentralplus.com 03.08.04, 19:58 "wybuchowym" - nasi z konsulatu juz to , niestety, osobiscie sprawdziwili. Zwracam ci tez uwage, ze w moim kraju praca dla MI, HO czy TAAD nikogo nie hanbi - wrecz przeciwnie. Polecam ci ponizszy artukul min.o twoich kolegach: politrukach LWP, dzisiaj na zoldzie Al Kaidy (bo Hamas tym "obroncom palestynskich dzieci" za malo placil! Hahahaha!!!). To przeklad z tekstu w Independent, b. wierny: www.wprost.pl/ar/?O=57921 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony2 Jesli znasz swiat tylko z gazet, to marny z ciebie IP: *.adsl.ttnet.net.tr 03.08.04, 20:03 Anglik. Teraz tutaj jest bezpieczniej, niz, np. w UK - podobego zdania sa mieszkajacy ze mna w hotelu inni Europejczycy. Ale zle zrozumialem twoje intencje - przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Oczywiście! 03.08.04, 20:40 Do czasu jak jakiś szaleniec rozerwie się w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 wqrwiony vel pan.scum 02.08.04, 19:33 Myślałem że zapadłeś sie ze wstydu pod ziemię :) P.S. To jak to z tobą jest? Jesteś na wschodzie czy tylko się ośmieszasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: wqrwiony vel pan.scum IP: 192.117.117.* 02.08.04, 22:39 pewnie po wyjasnieniu, ze zamiast z lewantu pisal z krakowa, szybko wzial pozyczke w banku i pojechal do istambulu... teraz bedzie nadawal z tureckimi adresami, zeby udowodnic, ze pisze z turcji. siojn, nie zmienia to faktu, ze wtedy pisal z krakowa a nie z lewantu i nie zmienia to faktu, ze nie ma krzty wstydu. ale to wiedzielismy juz wczesniej, ze wstydu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony2 Ciucius - niektorzy nie potrzebuja pozyczek IP: *.adsl.ttnet.net.tr 03.08.04, 12:39 a podroze - slabo ci Mossad placi, Danus... Poza tym ja pisze a forum dla przyjemosci, a nie zawodowo - jak ty... Po powrocie zbadam sobie wasza chucpe z moim adresem - jak widze, mylilem sie co do ciebie - potrafisz upasc jeszcze nizej... Wyrazy wspolczucia... P.S. Jak sie sprawuje twoj pomiot mordujac palestynskie dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony2 Zapytaj swojego przyjaciela ubeka pan.scana IP: *.adsl.ttnet.net.tr 03.08.04, 12:33 skad pisze - jak slyszalem, scierwo ostatnio przechodzi sam siebie w robocie ormowca. Nie wiem tylko, po czym mam sie zapasc pod ziemie ze wstydu - nie jestem na biezaco. W Syrii nıe moglem korzystac z internetu, a poza tym - wybaczcie forumowicze - tutaj mam chwilowo ciekawsze rzeczy do roboty. Pozdrawiam wqrwiony2 P.S. W moim adresie od dwoch dni powinno widniec na koncu: >tr< - Turcja. Jesli moglbym cie prosıc o szczegoly w sprawie mojego rzekomego osmieszenia ı przeslanie ich pod adresem GW wqrwiony2, bede wdzieczny - po prostu nie mam czasu na grzebanie w archiwum, kiedy siedze w kafejce internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Zapytaj swojego przyjaciela ubeka pan.scana IP: *.jazo.org.il 03.08.04, 12:59 hahahaha, wqrwielszczak, nu ty juz spadles, straaaszne, po prostu straaaaszne, "moim adresie od dwoch dni powinno widniec na koncu: >tr< - Turcja", slicznie, slicznie. niby zeby przypadkiem wszyscy dokladnie wiedzieli,.... nu, wqrwielski, wszyscy to zuwazyli, przeciez pisalam, ze pewnie wziales pozyczke na wyjazd do turcji, do ktorej wogole nie miales zamiaru jechac, ale psiakosc, nakryto cie, wiec nie wolno stracic twarzy. ale ta, wqrwielszczak straciles juz daaaawno. p[isz se z turcji, pojedz do lewantu, przyjedz nawet do israela... i z israelska pieczatka mozna swietnie wjezdzac do syrii, nie wiem czy wyjedziesz stamtad, ale wjechac to mozesz. nie trzeba sie bylo przeceniac a nas nie doceniac. lepiej byz na tym wyszedl. taaak, nie jestes na biezaco.... nu, to sobie poszperaj w pamieci, i od razxu bedziesz na biezaco.... wow, co za kretynm, co za idiota i jak sie pograzasz z kazdym poster... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony2 Oj! Widze juz ciucius, jak ci oczko drga IP: *.adsl.ttnet.net.tr 03.08.04, 19:43 nerwowo - szauj sie, w twoim wieku bowiem latwo o apopleksje - zwlaszcza po zyciu pelnym wystepku... Z drugiej strony z pewna satysfakcja obserwuje, jak sie miotasz, plujesz i usilujesz kasac - oznacza to bowiem albo wyrzuty sumienia, albo tez bliski koniec - w obu przypadkach powstrzyma cie to przed astepnymi aktai kompromitacji... Przekaz synalkom-mordercom zyczenia szybkiej i bezbolesnej smierci... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 wqrwiony mi się nie chce tropić... sprawdzać.... 03.08.04, 19:42 Widzisz ja "sieciowy ignorant" jak zechcę to IP zmieniam. Więc literki na końcu nic nie znaczą. P.S. A dlaczego w Syrii nie mogłeś korzystać z sieci? I co miałeś do roboty? Wqrwiony! Ty chyba kontaktu z hurysami nie zapragnąłeś? Znajdź sobie inne "rozrywki"! P.S. Mi się też nie chce grzebać w archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony2 Moglbys sie postarac - lenistwo prowadzi do IP: *.adsl.ttnet.net.tr 03.08.04, 19:48 zwapnienia... Ja tutaj ani w zab nie moge, bo z sama klawiatura jest urwanie glowy... W Syrii nie ma powszechnego dostepu do internetu - innymi slowy tylko nieliczni maja zezwolenie - przyznam, ze w tym punkcie mlody Asad (no - moze juz nie taki mlody...) wkurza mnie... No to jakbys chociaz mogl strescic z pamieci, co ta szuja pan.scan wymascil? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 wqrwiony 03.08.04, 20:39 pan.scana za szuję nie uważam. ciebie rzecz dotyczy, więc sam szukaj. P.S. Myślałem że arabski znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suraester Re: wqrwiony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 20:54 a nie mówiłam że pełno tu arabów?????????? studenci, qrwa.......;-))))))))))))) wieczni studenci:)))))))))))))))))))) byle do domu nie wracać, a tu nam wmawiają, że tam taki raj:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: wqrwiony IP: *.sharon2.actcom.co.il 03.08.04, 21:25 on tak siedzi w tym istambule, abstrakt, jak ja i ty teraz na kawce w honolulu :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 może siedzi może nie.... 03.08.04, 21:30 mnie to nie obchodzi... Jeśli lubi pajacować to niech to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_ Re: Zapytaj swojego przyjaciela ubeka pan.scana 04.08.04, 12:15 Gość portalu: wqrwiony2 napisał(a): > skad pisze - jak slyszalem, scierwo ostatnio przechodzi sam siebie w robocie > ormowca. Nie wiem tylko, po czym mam sie zapasc pod ziemie ze wstydu - nie > jestem na biezaco. Czy ty myślisz, pożałowania godna kreaturo, że ktoś ci tutaj uwierzy? Nie jesteś na bieżąco? A tutaj kto skomlał, że oskarżono go o oszustwo? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14343875&a=14349370 Co za zakompleksiony mitoman i łgarz? Kto ci bronił pisać jako niezalogowany w Izraelu czy Jordanii? Teraz kreatura pojechała na nieplanowane wakacje do Turcji i nieudolnie próbuje zachować twarz. > P.S. > W moim adresie od dwoch dni powinno widniec na koncu: >tr< - Turcja. Je > sli > moglbym cie prosıc o szczegoly w sprawie mojego rzekomego osmieszenia > 5; > przeslanie ich pod adresem GW wqrwiony2, bede wdzieczny - po prostu nie mam > czasu na grzebanie w archiwum, kiedy siedze w kafejce internetowej. Nie kompromituj się łachudro bez odrobiny honoru. Chcesz szczegółów. To sobie poczytaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14544161&a=14547052 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Zapytaj swojego przyjaciela ubeka pan.scana IP: *.jazo.org.il 04.08.04, 12:45 jest mi kompletnie wszystko jedno skad on pisze, czy pojechal do lewantu czy nie, ale facet, ktory nie umie zachowac najmniejszej godnosci, ktory nie umie uszanowac przeciwnika, ktory ciagle i bez przerwy zarzuca innym klamstwa, oszustwa i manipulacje, uzywajac przy tym nie salonowego jezyka, facet ktory podstepnie wyciaga od ludzi informacje i uzywa ja potem do ponizenia i obrazania, nie ma prawa sie dziwic, ze znalazl sie ktos, kto umial pokazac jego prawdziwy obraz. to wszystko, co zarzucal tu innym wlasnie reprezentuje jego samego: obluda, oszustwo, klamstwa, manipulacje i kompletny, ale to kpmletny brak wstydu. wg niego wszystko bylo dozwolone, nu, poczul sam jak to przyjemnie. nie mam nad nim zadnej litosci. nalezalo mu sie. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Wczoraj w ambasadzie 04.08.04, 13:23 widzialam mlodego chlopaczka. O bardzo arabskich rysach. Nie pytalam go o pochodzenie. Rzucilo mi sie za to w oczy zachowanie, ktore bardzo dobrze znam: buta, bezczelny usmieszek, kolyszacy krok. Coz nie wiem czy to dziedziczne- watpie. Za to na pewno ´odchowane´ wlasnie w taki sposob. Ja spedzilam duzo mniej czasu przy okienku, pan silowal sie nawet na rozmowe ze mna po polsku :) czym mnie oczarowal ale nie wyobrazam sobie abym dostajac chocby przepustke do nieba mogla z taka pogarda patrzec na innych i tak sie zachowywac. To nie jest entuzjazm. To jest nieziemska satysfakcja z przechytrzenia i krzywdy innych ludzi. Ale Ty wiesz i ja wiem ze to taka mentalnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Wczoraj w ambasadzie IP: *.jazo.org.il 04.08.04, 13:28 nu, sprobuj powiedziec to mirmilowi, australijskiemu zafajdancowi i tej calej reszcie. zostaniesz obkrzyczana rasistka, nazistka i oczywiscie syjonistka :) sa tacy co nie chca widziec prawdy. ale sama zdajesz sobie sprawe, ze to, ze dzisiaj caly swiat zyje w strachu, te ogloszenia "alert elevated", to oczywiscie nie terror islamski, to my, israel i wszyscy, co do ostatniego, zydzi swiata. no i cyklisci i masoni a gdzies sie podziewala tak dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Pracuje zawzciecie 04.08.04, 13:43 teraz tez wracam do dzialan bo mam juz malo czasu :). Wpadlam na chwile i widze ze wy tu - jak zawsze:) NO - do wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 I jak tu się nie śmiać :)))))))))))))))))))) 04.08.04, 16:40 "nie jest na bieżąco" :))))))))))))) ******** wqrwiony znowu dostał po łapach. Ciekaw jestem po co on to robi? P.S. Czekam na ciąg dalszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: I jak tu się nie śmiać :)))))))))))))))))))) IP: *.sharon2.actcom.co.il 04.08.04, 17:22 mam wrazenie ze on, przy wszystkich swoich "zaletach" jest jeszcze masochista. albo ma nadzieje, ze sie znajdzie jeszcze ktos, kto mu uwierzy. on tak jak generalissimo, ktory klamie nawet wtedy, kiedy sie go pyta o godzine... :) Odpowiedz Link Zgłoś