Dodaj do ulubionych

W Rzymie konie będę nosić majtki

IP: *.sympatico.ca 17.07.04, 13:12
CYWILIZACJA to czystosc. LEWACY paskudzili wszedzie. Wolny kraj jest czysty
chociaz przemyslowo moze byc nieczysty. Konie w Rzymie beda nosily PIELUCHY.
W NEW YORKU konie nosza pieluchy od lat. To zaden wstyd. Ja sam nosze
PIELUCHE i bardzo pomaga.
Obserwuj wątek
    • Gość: kajus W Rzymie konie będę nosić majtki IP: 213.199.198.* 17.07.04, 13:21
      buahahahahahahahahha
    • Gość: Ala. Re: W Rzymie konie będę nosić majtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 13:22
      Ztyłu majtki a z dołu prezerwatywy?.
    • Gość: jmm Re: W Rzymie konie będę nosić majtki IP: *.a.pppool.de 17.07.04, 13:30
      A SLD bez majtek
    • Gość: po0 Oby nie stringi IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 17.07.04, 13:33
    • Gość: . Oby nie na glowie.... IP: *.arcor-ip.net 17.07.04, 14:02
    • Gość: widz A zeby jeszcze krowy majtki nosily... IP: *.range81-153.btcentralplus.com 17.07.04, 14:33
      tobym golej d..y na ocz nie widzial ! Szkoda mlodych wloszek, a taká pewnie
      mialy ucieché...
    • Gość: maryla.. Re: konie będę nosić majtki, a panie bez majtek IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 17.07.04, 14:55
      To jest istota rewolucji bialego czlowieka.
      • Gość: Jędrzej Udało ci się , Maryla! IP: *.chello.pl 17.07.04, 18:32
        Uśmiałem się do łez. (Koń pewnie teżby się uśmiał)
    • Gość: gosc2004 prezerwatywy to zaloza sloniom na trabe IP: *.chello.pl 17.07.04, 14:59
    • Gość: RWerp Znęcanie się nad końmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 15:04
      To będzie zwykłe męczenie zwierząt: odparzenia i stres. Co za idioci z tych
      Rzymian.
    • Gość: abc Re: W Rzymie konie będę nosić majtki IP: *.137.hiper0-nic0.std.dialup.ncf.ca 17.07.04, 15:10
      Gość portalu: BOLIGLOWA napisał(a):

> CYWILIZACJA to czystosc. LEWACY paskudzili wszedzie. Wolny kraj jest czysty
      > chociaz przemyslowo moze byc nieczysty. Konie w Rzymie beda nosily PIELUCHY.
      > W NEW YORKU konie nosza pieluchy od lat. To zaden wstyd. Ja sam nosze
      > PIELUCHE i bardzo pomaga.

Widze, ze LEWACKIE myslenie nie jest Ci obce.

Nie ma stopnia swiezosci. Jest tylko jedna swiezosc.
      (To z Bulakowa z M. i M.)
    • Gość: Łysa Lezba Kał na chodniku? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 18:17
      Walenie stolca w centrum miasta jest wysoce nieestetyczne - szczegolnie jak
      ktos juz placi 200(oiro) to wolalby nie ogladac "krecenia na ostro" z
      odleglosci metra.
      ps. obroncy zwierzat do gazu - niech zyje estetyzm!
    • Gość: MaciekS Zycze przyjemnego wachania IP: *.mad.east.verizon.net 17.07.04, 18:19
      Jak kon nie zrobi "zrzutu" to bedzie sie meczyl. Teraz zasra majtki i bedzie sie
      odparzal jak niemowlak po dobrej zupce a turysci sobie powachaja "zapachy
      Rzymu"... dopoki woznica nie "rozladuje atmosfery".

W niektorych krajach zamiast majtek stosuje sie worki... ale...

Mam tez pytanko: czy bedzie tez pampers? W koncu konik lubi tez polac...
    • Gość: hygropsja WIWAT pogromca lewaków,co pieluchy nosi! IP: *.chello.pl 17.07.04, 18:37
      Gość portalu: BOLIGLOWA napisał(a):

> CYWILIZACJA to czystosc. LEWACY paskudzili wszedzie. Wolny kraj jest czysty
      > chociaz przemyslowo moze byc nieczysty. Konie w Rzymie beda nosily PIELUCHY.
      > W NEW YORKU konie nosza pieluchy od lat. To zaden wstyd. Ja sam nosze
      > PIELUCHE i bardzo pomaga.
    • Gość: zamber Re: W Rzymie konie będę nosić majtki IP: *.nyc.rr.com 17.07.04, 18:48
      W Nowym Jorku rozwiazano to w sposob taki, ze do zadu konia zamocowana jest
      rzemieniami plachta, dzieki czemu i kon sie nie meczy i ulice sa czyste.

www.seankreynolds.com/fortheeyes/nyc2003/carriage_horse.jpg
      • Gość: dzokejka nareszcie! nie moglam juz patrzec na kutasy IP: *.b.pppool.de 17.07.04, 19:05
    • ospol Ja tam mam swojego konia w majtkach juz od 17.07.04, 19:13
      urodzenia
    • Gość: Zibi Re: W Rzymie konie będę nosić majtki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 19:25
      Najmodniejsze sa ostatnio stringi
      • Gość: PP Re: W Rzymie konie będę nosić majtki IP: 207.7.206.* 17.07.04, 19:34
        W "Zoranym Ugorze" Szolochowa cyganie mieli lepszy sposob. Przed pojsciem na
        konski jarmark zatykali d...e konia przeznaczonego na sprzedaz szpuntem, jak
        beczke,zeby kon mial zaokraglone boki.

Takiego konia kupil bohater tej noweli- dziadek Szczupak. W powrotnej drodze
        szpunt odpalil, boki konia zapadly sie i dziadek zobaczyl, ze kupil chabete z
        zapadnietymi bokami.

Cel coprawda byl nieco inny, ale tu chodzi o blokowanie konskiego wydechu.
        Taki szpunt moglby byc sterowany elektronicznie przez woznice jak TV.
    • Gość: obserwator Re: W Rzymie konie będę nosić majtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 19:32
      nie wiem kto ma bardziej nasrane pod sufitem < konie czy urzędnicy>.
    • Gość: spooko Re: W Rzymie konie będę nosić majtki IP: *.fornet.waw.pl / *.fornet.waw.pl 17.07.04, 23:15
      A co za problem. W Rzymie konie robiły już różne, jeśli był tam przedstawiciel
      tej rasy, który został senatorem, to i majtki mogą nosić
    • Gość: fifirifi a psy??? IP: *.icpnet.pl 18.07.04, 00:14
      U nas niech psy noszą majtki - nie można przejść chodnikiem bo wszystko zas....
    • Gość: oburzona U nas powinni babom też kazać nosić majtki szcze- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 00:36
      gólnie jak zakładają mini. To co się teraz dzieje to istna Sodoma i Gomora.
    • Gość: O.Porfirion A Watykańskie ? IP: *.espol.com.pl 18.07.04, 00:47
      Przecie to nie wałachy ,tylko jurne ogiery ! Może chociaż stringi /z koronką!:)/
    • Gość: marzena a klacze staniki... IP: *.236.141.175.Dial1.NewYork1.Level3.net 18.07.04, 02:41
      czego to ludzie nie wymysla...
    • Gość: zonk Re: W Rzymie konie będę nosić majtki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.04, 02:53
      ROTFL!
    • Gość: Janek A co na to muchy? IP: *.qc.sympatico.ca 18.07.04, 03:15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka