Dodaj do ulubionych

Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrowal...

• Gość: dudek Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: 168.143.113.* 19.07.04, 02:50

Ten Czyrak wystraszyl sie terrorystow,i teraz zaczyna gonic
      w pietke.Dobrze mu tak,bo nie chial pomoc Ameryce w jej walce
      w koncu rowniez o jego kraj,ale widocznie za duzo ma na sumieniu,
      roznych powiazan z islamistami i teraz boi o swoja pupe.
      Tak Panie Chirac,czas sie schowac gdzies,bo Panu moga uciac
      Siuraka,te bydleta.
      :(
    • zeus_usa Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow 19.07.04, 03:12
      Francja jest koniem trojanskim Unii Europejskiej. Uwazam, ze do czasu az nie
      rozwiazom tego problemu powinno im sie ograniczyc wszelkie dotacje unijne.

Howgh!
      • Gość: Andrzej Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: *.ca.astound.net 19.07.04, 05:37
        (-)Największym antysemitą według twojej definicji atysemityzmu (którą właściwie
        wyprodukowali sami żydzi do manipulowania gojami) jest SAM Bóg.
        Biblia podaje, że Bóg w rozmowie z Mojżeszem chciał zniszczyć cały naród
        Izraelski - Zydów a zostawić tylko jedynego Mojżesza, z którego miał uczynić
        nowy naród. To jest ANTYSEMITYZM!!! Bóg w osobie Jezusa Chrystusa zamknął
        żydowską karierę Zydom jako narodu wyłącznie wybranego. Powiedział do nich:
        Królewstwo Boże będzie wam zabrane i dane innemu narodowi (chrześcijanom),
        który będzie wydawał owoce jego.
        Antysemityzm jak powiedział jeden z uczciwych żydów jest żydow największym
        wynalazkiem. Antysemityzmem w mistrzowski sposób posługiwał się Stalin
        (Jewgashvili - syn żyda), ojciec i twórca nawego Izraela. Po wojnie aby zmusić
        ich do wyjazdu do Palestyny i organizowania powstania na tych ziemiach Izraela
        urządzał im sztuczne pogromy(19) w ZSRR, Polsce i na Węgrzech. W ten sposób
        także przekonywał opinię światową o konieczności powstania Izraela.
        O tym piszą: Norman Davies i dokumenty kremlowskie.
        Sharon podobnie działa jak STalin, jego protoplasta.
        Uczciwy żyd Norman Finkelstein o tych żydowskich
        manipulacjach ''antysemityzmem'' i stworzonym całym przemyśle do czerpania
        zysków z tego procederu pisze w
        swojej książce ''Holocaust Industry''. Możecie ją kupić na amazon.com.
        Słyszałem, że wyjdzie polskie tłumaczenie tej książki mimo blokujących akcji
        żydów polskich. Są tam duże rozdziały o manipulacjach polskich żydów i ich
        oszustwach na narodzie polskim.
        Pozdrowienia dla ''Antysemitów'' tych wyprodukowanych przez Semitów.
        • Gość: . White Power czy juz Nazi ze Sturmu? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 05:47
        • Gość: alojzy Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 19.07.04, 05:49
          Ciekawe ze Palestynczycy oskarzani sa o antysemityzm a sami sa semitami.
          Nie moge tylko zrozumiec dlaczego ktos kto kulturalnie i rzeczowo rozmawia o
          problemach Bliskiego Wschodu jest oskarzany o antysemityzm.
          Czy to slowo nie jest naduzywane jak w komunie ciagle trabiono "SILY
          ANTYKOMUNISTYCZNE" zorganizowaly strajk.
          • Gość: . A KTO mowi ze to antysemici? To terrorysci... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 05:51
    • Gość: Polak goj Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 05:47
      Uwa, a jak ja mam nienawidzieć żydów kiedy ze swoją żoną przeżyłem 25lat i to
      szczęśliwie?Kocham swoją żonę, a anysemityzm wymyślili ludzie którzy są
      niedowartościowani .........i na kota zwalacie.
      • sambond Tyle nienawisci.. 19.07.04, 06:17
        Czy to rzeczywiscie jest prawdziwy obraz Polski?
        Tyle nienawisci w tych postach...?
        • Gość: . To nie nienawisc. To dowartosciowywanie sie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 06:28
          maluczkich - lazdy nieudacznik musi sobie znalezc Zyda do kopania, by nie byc
          tym non stop kopanym...
          • Gość: trzezwy Re: To nie nienawisc. To dowartosciowywanie sie IP: 82.166.24.* 19.07.04, 08:57
            to nie nienawisc,to jest zawisc.
    • Gość: HUGO Re: Ubolewam że Polskich nie wzywa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 06:19
      Ubolewam że Polskich nie wzywa
      Kto by wtedy zasiadał w sejmie ?
      • Gość: . Jezu-Maryja! To Giertych tez Zyd??? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 06:29
        • furia44 Re: Jezu-Maryja! To Giertych tez Zyd??? 19.07.04, 06:46
          Kiedys na forum krazyl wiersz, ktorego niestety tylko koniec zapamietalam, a
          autor nie byl podany:
          "Natomiast Kisielewski, jak z prasy wynika
          Byl synem naturalnym studenta Michnika
          Który do rewolucji wiernie służył carom
          I miał sześcioro dzieci z carycą Dagmarą"
          I w ten sposob mozna wytlumaczyc wszystkie niedociagniecia w kraju i zagranica,
          bez koniecznosci zastanawiania sie nad wlasnymi defektami.
          • Gość: . Sliczne. Dzieki IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 06:51
            • furia44 Re: Sliczne. Dzieki 19.07.04, 06:54
              :-)
          • Gość: meerkat Cytat ze Slonimskiego nt Rudnickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 17:51
            Poniewaz Rudnicki obsesyjnie interesowal sie sprawa zydowska i Zydami, Antoni
            Slonimski (podobnie jak Julian Tuwim czy Boleslaw Lesmian- pejsaty Zydowin)
            pardiodiujac jego styl napisal:

"K! spotkalem dzis na ulicy W. Powiedzial mi, ze S. jest pochodzenia
            zydowskiego!
            Widzialem nawet jak pochodzil: bardzo charakterystycznie!" :-)))
    • Gość: no halal Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: 219.88.134.* 19.07.04, 06:45
      Ariel Szaron doskonale wie ze Europa jest Eurabia sprzedana arabom i islamowi
      od 30 lat za petrodolary i rope.Miedzynarodowka socjalistyczna marzy o
      zniszczeniu chrzescjanstwa i zastapieniu go islamem.Szaron wie ze ze jeszcze
      troche i islamski kon trojanski w eurabii pokaze swoje oblicze.Islam bedzie
      bardziej okrutny i ohydny jak komunizm i nazizm razem wziete.Oglupiona Eurabia
      i Polska tez w ogole nie zdaje sobie sprawy co ja czeka.Teraz jest jak w 1937
      roku-kto czuje pismo nosem ten jest w USA,Am.Poludniowej,New Zealand i
      Australii ale na pewno nie w Eurabii.Plujcie dalej na Ameryke i Izrael.Jutro
      wasz pogrzeb przy upiornym zawodzeniu muezina....
      • Gość: . Mitoman. USA wiecej zaarabione niz UK! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 06:50
    • Gość: dawi Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: 217.17.35.* 19.07.04, 07:27
      nareszcie!!! niech wracają do swojej ziemi obiecanej i hodują pomarańcze
    • Gość: abc Szczesliwa Francja... IP: *.eds.net 19.07.04, 07:32
      och, zeby tak sie doczekac kiedy permier wezwie wszystkich do wyjazdu
      ze Stanow...
    • Gość: totyle Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: *.176.6.118.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.07.04, 07:44
      " "Nie ma mowy o wyjeździe Żydów z Francji" - skontrował prawie natychmiast z
      Paryża wypowiedź izraelskiego premiera, Hasim Korsia, bliski współpracownik
      wielkiego rabina Francji. "Jesteśmy częścią duszy tego kraju" - dodał. W jego
      ocenie sytuacja we Francji w niczym nie uzasadnia opuszczenia kraju"

sYJONISCI IM POMOGA WYJECHAC Z fRANCJI.Urzadza im pogrom a la kielecki
      i znowu Francja zostanie prymusem w antysemityzmie.A liczylem na to ze tej
      rozdzki nie oddadza Polacy.To znaczy ze Zydzi nie pozwola aby ja Polacy
      utracili.
      To tak na marginesie bo reszte znacie.Chucpa kielecka-wiecie o co to szlo?Nasza
      dana zostala do 67 bo jej stary byl w UB.Aby zaludnic budujacy sie
      Izrael.Chucpa kielecka to bylo straszydlo.Takie straszydlo przygotuje Sharon
      swym pobratymcom(a moze musie tylko wydaje ze pobratymcy)we Francji.
    • Gość: dyzio Świetny pomysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 07:59
      Zobaczymy teraz jak wygląda solidarność Żydów na świecie....
      • Gość: trzezwy Re: Świetny pomysł IP: 82.166.24.* 19.07.04, 08:03
        zycze wszystkim antysemitom w polsce zeby mieli milion arabow.dopiero w tedy
        zaczna tesknic za zydow.
      • Gość: cat Re: Świetny pomysł IP: *.bchsia.telus.net 19.07.04, 09:11
        Sharon ma calkowita racje. Zydzi z Francji powinni wyjechac do Izraela
        zabierajac wszystkie pieniadze ,pozbyc sie posiadlosci francuzkich i uzyc swoje
        wyksztalcenie i zdolnosci do budowy swojego panstwa. Jezeli tego nie zrobia
        beda coraz bardziej przesladowani.Podobna sytuacja byla przed II wojna. Tez
        byli Zydzi nawolujacy do opuszczenia Niemiec i innych krajow Europy.Jednak
        wielu to sie nie podobalo bo bylo im bardzo wygodnie .Jak przyszla wojna nawet
        ci co chcieli nie mogli uciec. Francja i tak zostanie niedlugo opanowana przez
        Arabow,juz wlasciwie jest bo wladze sa powiazani finansowo z krajami arabskimi
        a takze osobiscie .Najlepszy przyklad Chirac. I rowniez jesli sa jacys jeszcze
        Zydzi w Polsce powinni rowniez wyjechac. Polska to kraj pod panowaniem Rzymu a
        on byl zawsze antysemicki .Wypowiedzi tutaj wiekszosci rodakow nie pozostawiaja
        co do tego najmniejszej watpliwosci.
        • patience ____________________________TELUS!!!!!!! 19.07.04, 11:24
          dzien dobry.

Gość portalu: cat napisał(a):

> Sharon ma calkowita racje. Zydzi z Francji powinni wyjechac do Izraela
          > zabierajac wszystkie pieniadze ,pozbyc sie posiadlosci francuzkich i uzyc
          > swoje
          > wyksztalcenie i zdolnosci do budowy swojego panstwa. Jezeli tego nie zrobia
          > beda coraz bardziej przesladowani.Podobna sytuacja byla przed II wojna. Tez
          > byli Zydzi nawolujacy do opuszczenia Niemiec i innych krajow Europy.Jednak
          > wielu to sie nie podobalo bo bylo im bardzo wygodnie .Jak przyszla wojna
          > nawet ci co chcieli nie mogli uciec. Francja i tak zostanie niedlugo
          > opanowana przez Arabow,juz
          > wlasciwie jest bo wladze sa powiazani finansowo z krajami arabskimi
          > a takze osobiscie .Najlepszy przyklad Chirac. I rowniez jesli sa jacys jeszcze
          > Zydzi w Polsce powinni rowniez wyjechac. Polska to kraj pod panowaniem Rzymu
          > a on byl zawsze antysemicki .Wypowiedzi tutaj wiekszosci rodakow nie
          > pozostawiaja co do tego najmniejszej watpliwosci.
      • Gość: . Znacznie lepiej, nizli solidarnosc polska... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 11:25
        Zapewniam cie, moj dobry czlowieku
    • fredzio54 Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow 19.07.04, 08:21
      Francuzi sie zdenerwowali bo Szaron powiedzial ze w Francij rzadzi
      chrzecyjanski Muzelamsnki antysemityzm i prosil naszych Barci kolo 600 tys
      do Izraela Emigrowac
      Wielu Francuskich zydow pochodza z poludniowa Afryke i nie znosza arabow
      bo byli przez nich wypedzony
      Francjado kiepski Kraj antysemitow i Nazistow gorszy od polakow

• Gość: . Fredziu, ty wstretny syjonisto-szaronisto! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 11:28
        Ale w porownaniu z francuskim muslimem,to i Polak w koncu ci sie podoba...
      • Gość: kir Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.07.04, 10:17
        Panie Fredziu, pisz Pan po polsku! Coz to za jezyka Pan uzywa?
    • Gość: Atlantyk Czy mogę prosić ? IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 19.07.04, 08:24
      W imieniu własnym i nie tylko chciałbym prosić pana Szaronia o skierowanie
      takiego samego apelu do jego rodaków w Polsce. Spowoduje to istotny ubytek
      populacji naszego kraju, co będzie zbawienne dla problemu emerytur i służby
      zdrowia. Może nawet spowoduje, że polska polityka zagraniczna będzie naprawdę
      polska. Nie mam pojęcia, dlaczego Chirac uważa ten apel za niedopuszczalny.
      Nigdy nie przypuszczałem, że w jakimkolwiek sporze Francji z Izraelem opowiem
      się po stronie tego drugiego. Widać życie jest bogatsze niż wyobraźnia.
      • Gość: trzezwy Re: Czy mogę prosić ? IP: 82.166.24.* 19.07.04, 08:41
        gdy by w polsce faktycznie bylo tyle zydow jak twierdzi atlantyk i jemu podobni
        to polska by nie byla najwiekszym biedakiem europy.
        • Gość: Atlantyk Re: Czy mogę prosić ? IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 19.07.04, 08:55
          Z tym biedakiem to trochę przesada. Jest jeszcze Albania, Rumunia, Bośnia. Ale
          faktycznie, najbogatsi też nie jesteśmy. Tylko gdzie są ci ubodzy Żydzi? W
          Agorze?
          • Gość: trzezwy Re: Czy mogę prosić ? IP: 82.166.24.* 19.07.04, 09:04
            przepraszam.najwiekszym biedakiem w unii poza lotwa.patrz oficjalne zrodla
            unijne.ale tak to w historji bylo.antysemityzm byl jedyna rzecza ktory
            kwitnal,w najciemniejszych najbiedniejszych spoleleczenstw.ty i do ciebie
            podobni akurat kieruja polske w ten sam szlak.
            • Gość: Atlantyk Re: Czy mogę prosić ? IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 19.07.04, 09:22
              Bardzo Ci dziękuję za tak wysoką ocenę mojego wpływu na kierunek rozwoju
              Polski. Niestety jest on w rzeczywistości znacznie mniejszy, żeby nie
              powiedzieć - żaden. Ludzie o moich poglądach nie mają tu nic do powiedzenia,
              natomiast rodacy i wielbiciele pana Szarona uwikłali nas w wojnę w Iraku. Czy
              to jest właściwy szlak dla Polski? Dla mnie i 75% społeczeństwa - nie.
              • furia44 Re: Czy mogę prosić ? 19.07.04, 09:51
                >Ludzie o moich poglądach nie mają tu nic do powiedzenia,

Chwala Bogu, na szczescie, bo dopiero wygladalibysmy; najbardziej to sam sobie
                szkodzisz
                • Gość: Atlantyk Re: Czy mogę prosić ? IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 19.07.04, 10:12
                  Dlaczego sam sobie szkodzę? Już mnie namierzyliście? Grozi mi zamach? Jak byśmy
                  wyglądali nie popierając w czambuł Izraela? Tak źle? Zgłoś się szybko na
                  ochotnika do bazy Babilon, bo kończą się wolne miejsca. Jakie profity czerpiesz
                  z bezkrytycznego filosemityzmu polskich władz? Masz coś z tego osobiście dla
                  siebie?
                  • Gość: trzezwy Re: Czy mogę prosić ? IP: 82.166.24.* 19.07.04, 10:51
                    nie jestes az taki wazny by cie namierzyc.a jezeli juz to chyba do zakladu dla
                    umyslowo uszkodzonych.
                  • Gość: . A co ma Izrael do Iraku? I co ma z Iraku? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 11:33
              • Gość: trzezwy Re: Czy mogę prosić ? IP: 82.166.24.* 19.07.04, 10:46
                twoim ostatnim pismem potwierdziles dokladnie to o czym poprzednio
                pisalem.dzieki bogu,tak jak mowisz nie masz zadnego wplywu na przyszlosc polski.
                • Gość: Atlantyk Re: Czy mogę prosić ? IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 19.07.04, 11:17
                  Nie mama wpływu na przyszłość Polski, podobnie jak 3/4 jej mieszkańców,
                  podzielających moje poglądy. Wpływ mają skorumpowane kanalie, popierane przez
                  ciebie i tobie podobnych. Cóż ci się tak nie spodobało akurat w ostatnim moim
                  poście? Kwestionujesz filosemityzm polskich władz? Przecież nawet odwiedzający
                  nas na okrągło izraelscy prominenci podkreślają wyjątkowo prożydowskie
                  nastawienie rządu i prezydenta. Są zachwyceni i wdzięczni. Jak rozumiem jesteś
                  zwolennikiem USA, Izraela i agresji na Irak. Mogę się tego tylko domyślać,
                  ponieważ zamiast prezentować własne stanowisko, zajmujesz się dezawuowaniem
                  mojego, i to w dość pokrętny sposób. Spróbuj napisać co i dlaczego myślisz o
                  polskiej polityce zagranicznej, zamiast pracowicie wysyłać mnie do wariatkowa.
                  Zresztą Polska jest w całości tak doskonałym wariatkowem, że szukać innego nie
                  ma po co.
                  • Gość: . Jesli rozumiem, jestes zwolennikiem Saddama, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 11:35
                    Kadafiego i Mobutu?
                    • Gość: Atlantyk Re: Jesli rozumiem, jestes zwolennikiem Saddama, IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 19.07.04, 11:55
                      Dwaj ostatni są mi obojętni. Saddama szanuję od kwietnia ub. roku. Nie uciekł z
                      kraju z walizami złota i dolarów, nie wybrał spokojnej starości na Lazurowym
                      Wybrzeżu. Walczył z najeźdźcą najpierw otwarcie, a potem z podziemia. Zachował
                      godnośc nawet wobec usiłujących go sądzić agentów CIA. On nie jest tchórzem,
                      jak twierdzi Bush. Tchórzami są piloci amerykańskich bombowców, jak uważa
                      świetna pisarka Susan Sontag. Ze względu na te poglądy Sontag dostaje w USA
                      pogróżki. Największy w historii amerykański szachista Garry Fischer ma dostać
                      10 lat więzienia. Oficjalnie za to, że grał qw 1992 r. w Budwie ze Spasskim.
                      Nieoficjalnie za to, że głośno wypowiadał się o wszechwładzy Żydów w Ameryce i
                      nazwał zamach z 11.09. "wspaniałą wiadomością". Ot, taka próbka wolności słowa,
                      zalatująca z lekka Łukaszenką.
                      • Gość: . Sontag? ta Zydowka? I dlatego "swietna pisarka" IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 21:19
                        ze ja Wybiorcza chwali?
              • Gość: . A KTO glosowal na SLD? 75% krasnoludkow? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 11:31
                O udziale w wojnie zadecydowal przejasny Prezydent z Millerem- zreszta nie byl
                to taki glupi pomysl...
      • Gość: meerkat NIE! NIE MOZE PAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 17:55
        Wyrzucenie z Polski tych obywateli poslkich pochodzenia zydowsiego, ktorych nie
        zdolano wyrzucic juz wczesniej, bynajmniej nie poprawie sytuacji w zakresie
        pensji i emrytur.

PRZECIWNIE: Gospodarka polska pojdzie wtedy JUZ DOKUMENTNIE NA PSY!!!!
        • Gość: http://pamietamy.t Re: a niby dlaczego ? IP: *.cegs.itesm.mx 20.07.04, 22:10
          pamietamy.tripod.com
    • Gość: Marian Nie ma skutku, bez przyczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 11:30
      ...to "wielka zasługa" zbrodniczej polityki Szarona, ze także we Francji
      przestają Was tolerować. A ksenofobami jesteście, jak najbardziej, nawet
      nadętymi ksenofobami, o absolutnie nieuzasadnionym przekonaniu o supremacji
      Żydów nad innymi nacjami. Nota bene, to czysto faszystowski pogląd - a
      zważywszy na smutny kontekst historyczny, to straszliwy żart Historii.
      • Gość: . We Francji... Ale MUSLIMY, nie LePen... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 11:36
    • Gość: MM Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 19.07.04, 11:31
      Przeczytalem wszystkie dotychczasowe posty i mam dla PT autorow nastepujaca
      propozycje.

Poniewaz wiekszosc z Was jest najczystszej wody antysemitami, jednakowoz
      slowo 'antysemita" nie wiedziec czemu uwaza za obelge, proponuje wszczac walke
      o nobilitacje tego slowa.

Czas wreszcie w procesjach religijnych i kosciolach wzniesc transparenty, na
      ktorych bedzie napisane:

PRECZ Z ZYDEM JEZUSEM!
      PRECZ Z TYM RABINEM JEZUSEM!
      PRECZ Z TAK ZWANA MATKA BOSKA, PRAWDZIWE IMIE MIRIAM
      PRECZ Z ZYDOWSKA TAK ZWANA SWIETA RODZIN
      • Gość: . Hahahaha!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.07.04, 11:36
      • fredzio54 Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow 19.07.04, 11:55
        katolicy oddajcie nam zrabiona Menora
    • Gość: MM Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 19.07.04, 11:46
      Przeczytalem wszystkie dotychczasowe posty i mam dla PT autorow nastepujaca
      propozycje.

Poniewaz wiekszosc z Was jest najczystszej wody antysemitami, jednakowoz
      slowo 'antysemita" nie wiedziec czemu uwaza za obelge, proponuje wszczac walke
      o nobilitacje tego slowa.

Czas wreszcie w procesjach religijnych i kosciolach wzniesc transparenty, na
      ktorych bedzie napisane:

PRECZ Z ZYDEM JEZUSEM!
      PRECZ Z TYM RABINEM JEZUSEM!
      PRECZ Z TAK ZWANA MATKA BOSKA, PRAWDZIWE IMIE MIRIAM
      PRECZ Z ZYDOWSKA TAK ZWANA SWIETA RODZINA
      PRECZ Z PRZECHRZTA PAWLEM!
      PRECZ Z KOSCIOLEM, W KTORYM UKRYLI SIE ZYDZI JEZUS (JOSZUA), MARIA (MIRIAM) I
      INNE WYRZUTKI NARODU WYBRANEGO!

Pozyskac dla Waszej zboznej walki ksiezy Rydzyka, Jankowskiego i kogo sie da z
      kleru i laikatu polskiego. Walczyc do upadlego! Nie beda Semici ze swietych
      obrazow pluli w twarz antysemitom!
      • Gość: Felka A czy moge dorzucic pare swieckich... IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.07.04, 14:42
        na ewentualny pochod zbrojnego ramienia LPR czyli Mlodziezy Wszechpolskiej?
        PRECZ Z ZYDEM MICIEWICZEM, KTORY Z POLAKOW ZROBIL DZIADOW!
        PRECZ Z ZYDEM EINSTENEM ZA TEORIE JAK JEJ TAM!
        PRECZ Z ZYDEM FLEMINGIEM! PO K.. NAM PENICYLINA!
        PRECZ Z ZYDAMI Z MEDICINS SANS FRONTIERS PODSZYWAJACYMI SIE PO FRANCUZOW!
        PRECZ Z PROF SALKIEM, ZYDOWINA Z BIALEGOSTOKU. CHECMY ABY NASZE DZIECI DALEJ
        CHOROWALY NA HEINE MEDINA!
        PRECZ Z PROF. WOLFEM SZMUNESSEM, KTORY OPRACOWAL SZCZEPIONKE NA HEPATITIS B.
        PRECZ Z MADELSOHNEM! DOMAGAMY SIE KATOLICKIEGO MARSZU WESELNEGO!
        PRECZ ZE WSZYSTKIMI ZYDAMI, KTORZY ODBIERAJA NASZYM DZIECIOM TEMATY
        DOKTORANCKIE, W ZWIAZKU Z CZYM NASZE DZIECI LEDWO CIAGNA DO MATURY!
        PRECZ Z ZYDAMI KTORZY ROZPIJAJA NAROD POLSKI, KTORY MA JUZ KOMPLETNY METLIK W
        GLOWIE Z TEJ WODY!
        Kto da jeszcze?
        • Gość: dana33 Re: A czy moge dorzucic pare swieckich... IP: 192.117.117.* 19.07.04, 21:23
          zapomnialas felko o najwazniejszym:
          PRECZ Z ZYDAMI, KTORZY NAM WYMORDOWUJA SLONIE!!!!

• Gość: MM Re: A czy moge dorzucic pare swieckich... IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.07.04, 10:31
          Tu Pani przesadzila. Kto z czytelnikow tego forum Pani zdaniem wie, kim sa
          wymienione przez Pania osoby? Albo co to takiego "hepatitis"?

Hepatitis, podpowiedzmy Biedakom, to hepanie po mordzie, ktoremu Zyd Wolf
          Szmuness sprzyjal jak kazdy Zyd, ale tylko wtedy, jesli Zydzi hepali Polakow.
          Cala reszte uwazal za be (patrz: "hepatitis B").

Albo Heine-Medina. Heine, ma sie te szkoly, poeta niemiecki, Zyd. Medina? Plac
          arabski. Heine-Medina: Zyd na arabskim placu. Tam jego miejsce. Precz z Zydami!
          Precz z Jezusem, Maria i cala ich swieta rodzina (tak zwana)!

Ja chcialem prosto: Zyd Joszua, Zydowka Miriam, Zyd Pawel. Takie transparenty
          sie przyjma. A Pani tak to pokomplikowala, ze slowo daje, trza by Mlodziez
          Wszechpolska najpierw do matur zagnac, nim wyjda na demonstracje. A to, sama
          Pani wie, zajmuje troche czasu, gdy z semickim Kosciolem trzeba walczyc juz
          dzisiaj.
        • Gość: http://pamietamy.t Re:dorzuc smietanke stefan michnik sadowy morderca IP: *.cegs.itesm.mx 20.07.04, 22:25
          julia brystigerowa morderca za biurka z ubecji
          wiktor herer ciagle aktywny ? morderca z ubecji przeniesiony do ekonomi
          Fejgin morderca bezkarny i przyjmowany przez zydow z estyma
          morel bezkarny morderca ukrywajacy sie w izraelu
          jerzy urban bezkarny do dnia dzisiejszego morderca za biurka
          bagsik i gasiorowski megazlodzieje polskiej transformacji
          mozna ciagnac bez konca
          www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/jedwabne_794.html
          czy tez wspomnienia
          z okresu stanu wojennego o dzialaniach grupy geremka
          i walesy

zadziwiajaca bezkarnosc
          (i w dniu dzisiejszym) w okradaniu tego kraju

pamietamy.tripod.com
    • Gość: francuski lacznik Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:58
      Ksenofobia francuska nie jest antidotum na ksenofobie polska, albo inaczej
      mowiac, co ma piernik do wiatraka.
      • fredzio54 Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow 19.07.04, 13:16
        Francuzi i Niemcy mnieli jednego Ojca Wielki Kral
        potem Petena i Hitlera
        przesto tak kocham francuzow
    • Gość: ksawery Ariel Szaron jest madrym Zydem... IP: 140.247.126.* 19.07.04, 16:15
      ...i wie dobrze, ze Francja pojdzie w pierwszej kolejnosci pod noz
      wyznawcow proroka. Zydzi juz doswiadczyli jednego holokaustu.
      Izrael przetrwa, bo tam jech chec zycia i walki z islamskim potworem,
      Europa, zachodnia zwlaszcza, skazana jest na zaglade.
      • Gość: Chrzescijanin !! Swiete slowa islamizacje europy moze tylko Sharon- IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.04, 17:57
        I Bush powstrzymac,oni sa jeszcze przy zdrowym rozsadku.
      • Gość: MM Re: Ariel Szaron jest madrym Zydem... IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.07.04, 10:15
        Tak jest. Europa jest skazana. Nikly przyrost naturalny, coraz wiecej starych
        ludzi (zyjemy dluzej), ktorych trzeba utrzymac. Slowem, imperatyw ekonomiczny
        zmusza ja i bedzie zmuszal do importu sily roboczej. Sila robocza bedzie
        arabska albo murzynska: w wiekszosci muzulmanska. Europa przestanie byc
        europjska, stanie sie tzw. Eurabia, o czym przytomni ludzie juz mowia.

Antysemityzm muzulmanski jest tylko czescia calosci. Ich wrogosc wobec
        chrzescijanstwa tez da spodziewane owoce.
    • Gość: Andrzej Wcale nie glupi pomysl IP: *.136-202-24.mc.videotron.ca 19.07.04, 20:07
      Sharon chce wyrzucic Zydow z Francji. Moglby to rowniez zaproponowac i polskim
      Zydom. Trzymajmy kciuki za Sharona. Bo to wcale nie glupi pomysl wysylania
      Zydow do Izraela, skoro nie wyszedl pomysl "Zydzi na Madagaskar". I co
      najwazniejsze, nie ma nic z antysemityzmu!!! No bo Ariel Sharon antysemita???!!!
      • Gość: kir Re: Wcale nie glupi pomysl IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.07.04, 10:42
        A wie Pan, panie Andrzeju? My, malzenstwo MM oraz kir, wlasnie wyjechalismy z
        Polski wiele lat temu i bardzo jestesmy zadowoleni. Swietnie sobie zyjemy,
        pracujemy, oszczedzilismy sobie wielu zmartwien. Odwiedzilismy nawet
        turystycznie Madagaskar.

Jak widac, Pan rowniez bawi za granica, w Kalifornii, nie w Polsce, choc
        smierdzi Pan Polska for ever.
        • Gość: http://pamietamy.t Re: to po jakiego grzyba tu piszesz :-P IP: *.cegs.itesm.mx 20.07.04, 22:28
          pamietamy.tripod.com
      • Gość: Julian Tuwim A kto wtedy zostanie w POLSCE?! :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:44
        Przeciez wedlug takich patologicznych antysemitow jak ty, w Polsce sa SAMI
        ZYDZI, nawet Syryjczyk, ktory sie tylko dobrze maskuje.

SYJONISCI DO SYJAMU!!! WIESLAW SMIALO!!!
        Literaci do piora!
        studenci do nauki!
        Pasta do zebow!
        papier do dupy! :-)))
    • Gość: Roxie To ze gdzie indziej sa problemy IP: *.putnamlovellnbf.com 19.07.04, 20:08
      nie znaczy ze w Polsce ich nietu.
    • Gość: sarah Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: 5.5R* / *.ford.com 19.07.04, 21:01
      To pewnie po to, aby nasteppnych Palestynczykow wyrzucic z domow,
      zniszczyc ich dobytek, spalic, okrasc i potem krzyczec, ze to ich
      ziemie.Wiekszosc tych nowych przybyszow z US, czy Europy, nie zna nawet
      wlasnego jezyka. Szaron musi s tanac przed miedzynarodowym trybunalem, za
      zbrodnie przeciwko ludzkosci. Vivapalestyna.pl
      • Gość: lolek Polecam stroniczki www.fuckfrance.com IP: 140.247.126.* 19.07.04, 21:55
    • Gość: sarah Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: 5.5R* / *.ford.com 19.07.04, 21:02
      Niech szaron STANIE PRZED MIEDZYNARODOWYM TRYBUNALEM I ODPOWIE ZA ZBRODNIE
      PRZECIWKO LUDZKOSCI !!!
      • Gość: wojciech s. Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: 140.247.126.* 19.07.04, 21:40
        Ty dziekuj Panu Bogu, ze nie stawiaja przed trybunalem za glupote, bo
        bys mial czape pewna, jak w banku. Okolicznosc, ze wlazisz gleboko do
        d... machmudom, nie jest bynajmniej okolicznoscia lagodzaca.
        • Gość: http://pamietamy.t Re: czyzby wnuczek herera, a moze szechtera IP: *.cegs.itesm.mx 20.07.04, 22:30
          pamietamy.tripod.com
      • Gość: MM Re: Szaron nawołuje Żydów francuskich, by emigrow IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.07.04, 10:37
        Droga nerwowa kobieto! Od tego, ze pisze Pani duzymi literami, nic sie w
        dziejach swiata nie zmieni.

A ciekawe: czy zna Pani nazwisko tego Murzyna, przywodcy Hutusow, ktorzy w trzy
        miesiace wymordowali blisko milion ludzi maczetami? Czemuz to on nie wzbudza u
        Pani DUZYCH LITER, tylko Szaron, broniacy swego kraju?

Walium?
        • Gość: meerkat Czemu nie przywodca Hutu???! PROSTE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:49
          Hutu wymordowali blisko milion Tutsi bronia sprzedana im prze FRANCJE!!!
          A poniewaz Francja i Czyrak sa jedynie sluszni (w przeciwienstwa do Busha i
          Ameryki ktorzy sa jednie NIEsluszni)), wiec i holocaust jakiego dokonali Hutu
          musial bys uzasadniony,podobnie jak masakra dokonana przez Francuzow- z
          udzialem por. Chiraca- w ALGIERII!!!

Moze Tutsi byli po prostu za wysocy i Hutu to upokarzalo?
          Inaczej nie odpilowywano by nog setkom tysiecy ofiar. :-(((
    • sol4000 Re: A co by bylo gdyby... 20.07.04, 21:46
      ... ukazal sie taki komunikat? jak bysmy na to zareagowali? czy cos takiego
      jest mozliwe? Moze mi ktos na to odpowiedziec? i jak bysmy w takiej sytuacji
      reagowali na apel Prezydenta?

Według komunikatu kancelarii Prezudenta, jest on niezmiennie przekonany, że w
      kraju nad Sekwaną szerzy się nastroj antypolski, a francuski rząd nie radzi
      sobie z tym zjawiskiem.
      Prezydent tłumaczy, że Polacy mieszkający we Francji powinni właśnie z tych
      względów przenieść się do Polski, podobnie jak z resztą inni Polacy rozproszeni
      po całym świecie.
      Według Prezydenta Polska jest ojczyzną wszystkich Polakow, którzy powinni w nim
      zamieszkać. Zastrzegł jednak, że co do Francji sądzi, iż "muszą to zrobić".
      Zdaniem władz Polski nie mogą oni już się czuć bezpieczni w związku z
      narastającą falą antypolskosci nad Sekwaną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka