Dodaj do ulubionych

Polnocno koreanski jarmark trwa.

01.04.13, 22:37
Czy Kim wykorzystal juz wszystkie mozliwe sposoby wykreowania sie na supermena?

Osobiscie sadze, ze pozostaly mu jeszcze dwie mozliwosci: zrobic wielka kupe lub zaatakowac poludniowego sasiada.

Rosja zapewne namawia go do tego pierwszego, a co mowia o tym Chiny?
Obserwuj wątek
    • yurek11111 Putin bedzie bronil Korei Poludniowej... 01.04.13, 22:50
      Kto wie dlaczego?
      • 1blueelvic Nie sadze ... 01.04.13, 22:52
        Putin jest przebiegly, ale nie glupi.
        • yurek11111 Jakbys mial ziecia koreanca,to tez bys bronil..:-) 01.04.13, 23:12
          Katia Putin wyszla za maz za syna poludniowokoreańskiego admirała Yoon Jong-gu...

livesmi.com/inrussia/5934-putin-vydal-mladshuyu-doch-zamuzh-za-koreyca,full.html?fr=w1&f3
          • jorl Re: Jakbys mial ziecia koreanca,to tez bys bronil 02.04.13, 20:54
            yurek11111 napisał:

> Katia Putin wyszla za maz za syna poludniowokoreańskiego admirała Yoon Jong-gu.

Umiesz czytac po rosyjsku drogi jurku? A przeczytales to co zalinkowales?
            Tam stoi ze corka Putina wyjdzie za maz za tego Koreanczyka. Z tego wynika ze nawet wg tego co zalinkowales ze nie sa malzenstwem.
            Rozumiem tez ze to co zalinkowales pochodzi sprzed troche czasu bo o Putinie pisze sie ze jest premierem.
            Tez tam pisza ze para czyli i corka Putina ma studiowac w USA. Jakos nic o tym nie slychac, za to slychac ze corka(i bo 2) Putina studiuje w Moskwie.

Fajnie tez pisza ze poznali sie w 1997r ale niedlugo potem ten Koreanczykwyjechal. I ze potem w 2002r sie spotkali w Koreii. Teraz mamy rok 2013, 10 lat minelo i co?
            Moze sie dowiedziala ze ci Zolci to maja to co maja? A w 1997r byla dziewczynka i to bylo nieistotne?
            Teraz jest, co najmniej widac na zdjeciu, solidna baba. Napewno pelnowymiarowa.

Tak jak mowilem, bzdury. I po rosyjsku sa wodospady glupot. Do tego celowo rozpowszechnianych.
            Sam tytul mowi ze Putin wydal corke za Koreanczyka ale w tekscie pisza ze wyda. Dla ciemnych starcza jak widac. Nie odrozniajacych czasow przeszlych od przyszlych.

Pozdrowienia
      • igor_uk yurek,to nie na twoja glowke. 01.04.13, 22:54
        Twoja fascynacja Putinem odebrala cie resztki rozumu.
        • j-k spakojna, gaspadin, 02.04.13, 00:34
          igor_uk napisał:
          > Twoja fascynacja Putinem odebrala cie resztki rozumu.

po dokladke zawsze moze sie udac do Evelein.
          ta ma pro-putinowskiej vazeliny skolko ugodno na skladzie.
    • gosc88 Jarmark w mediach o Korei Pln. 02.04.13, 05:29
      o rzekomym agresywnym nastawieniu Korei Pln.

Jak dotad nikt jeszcze nie podal cytatow Kima swiadczacych o jego agresywnym nastawieniu do usa. A jesli Kim cos takiego powiedzial to czemu media tego nie publikuja ??
      • 1blueelvic Czy media z Korei Polnocnej sa niewiarygodne? 02.04.13, 15:34
        jw.
        • gosc88 Re: Czy media z Korei Polnocnej sa niewiarygodne? 02.04.13, 17:35
          Nie mam zielonego pojecia. A ty wiesz czy sa wiarygpodne czy nie ??

Ale wrocmy do mojego pytania w poprzednim poscie. Czy masz jakas odpowiedz na nie ?
          • 1blueelvic Media publikowaly. 02.04.13, 21:46
            jw.
            • gosc88 Re: Media publikowaly. 02.04.13, 22:49
              Skoro publikowaly to czy mozesz podac jakies cytaty z tych publikacji, a moze jakies linki do nich ?? (bo mnie sie nie udalo zauwazyc tych publikacji).

Z gory dzieki.
              • 1blueelvic A nie mozesz wygoolowac? 02.04.13, 23:45
                Jedyna i oficjalna polnocnokoreanska agencja prasowa - KCNA.

Ot, tak dla jaj wpisz: Polnocnokoreanska agencja prasowa .... moze uda sie tobie co nieco poczytac. A tak na powaznie, to nie szukaj dziury w calym gosciu.
                • 1blueelvic Wygooglowac ... 02.04.13, 23:46
                  jw.
                • gosc88 googluje, googluje i nie moge 03.04.13, 01:19
                  znalezc textu bedacego potokiem slow Kima w ktorym wygraza on przede wszystkim usa a moze innym tez.

Jesli ty to znalazles to jesli mozesz powiedz mi jak to zrobiles, co ??

Najlepiej jakbys mogl podac link albo nawet fragment tego linkowatego textu.
                  • 1blueelvic Jestes pienacz i basta. 03.04.13, 01:59
                    Prosze wskazac miejsce, w ktorym przytaczam slowa Kim Dzong Un'a lub twierdze, ze takie cytaty znalazlem? To ty pierwszy wprowadziles "Media" do naszej dyskusji, spychajac ja na " z gory upatrzone pozycje" ... czyli na manowce. Przypisywanie mi niewypowiedzianych slow uwazam za niegrzeczne i nieodpowiedzialne zachowanie.

Sadze, ze komunikaty prasowe KCNA i w slad za nia wszystkich najwiekszych agencji swiatowych sa wystarczajacym swiadectwem nieodpowiedzialnego zachowania koreanskiego goowniarza.Z drugiej strony, to nie jestem odpowiedzialny za twoj sposob czytania tekstow ze zrozumieniem i kojarzenia faktow na scenie politycznej.

To tyle w tym temacie. Nie wymaga odpowiedzi.

• gosc88 Re: Jestes pienacz i basta. 03.04.13, 02:53
                      1blueelvic napisał(a):

> Prosze wskazac miejsce, w ktorym przytaczam slowa Kim Dzong Un'a lub twierdze,
                      > ze takie cytaty znalazlem?

Alez w naszej rozmowie ja nigdzie NIE twierdze, ze ty przytaczasz slowa Kima lub twierdzisz, ze takie cytaty znalazles.

> To ty pierwszy wprowadziles "Media" do naszej dyskusji, spychajac ja na " z gory
                      > upatrzone pozycje" ... czyli na manowce.

Oczywiscie. To ja a nie ty wprowadzilem do naszej dyskusji "Media" i nigdzie mediow nie spychalem. Jedynie twierdze, ze nie udalo mi sie zauwazyc, by media przytaczaly gdziekolwiek slowa Kima swiadczace o jego agresywnosci wobec usa lub innych krajow. Ty na tomiast stwierdziles, ze media te slowa podaly i ze mozna to wygoglowac. Szkoda, ale mi sie jak dotad nie udalo tego potwierdzic (wygooglowac).

> Przypisywanie mi niewypowiedzianych slow uwazam za niegrzeczne i nieodpowiedzialne
                      > zachowanie.

Alze ja ci moj drogi niczego nie przypisuje. jesli uwazasz inaczej to pokaz gdzie to robie.
    • strondzo Re: Polnocno koreanski jarmark trwa. 02.04.13, 07:59
      to putina córke bzyka żółtek ?
      • jorl Re: Polnocno koreanski jarmark trwa. 02.04.13, 09:46
        strondzo napisał:

> to putina córke bzyka żółtek ?

No faktycznie to az dziwne. Przeciez faceci z tej rasy maja naprawde male czlonki. Dla swoich kobiet jest wszystko OK, i one sa tam male, ale dla bialych dziewczyn? Czy one moga dostac orgazm z takim?

Ta sprawa jest znana ale ja wiem nawet o tym z pierwszej reki. Mialem kiedys kochanice, byla prostytutke. Z Polski. Raz siedzimy na kolacji w jednym hotelu w Zielonej Gorze i weszli tacy Koranczycy. Do tej restauracji. Tacy sa i tam bo niedaleko od Zielonej Gory jest Montownia koreanskich telewizorow.
        I ta moja popatrzala na tych zoltych i powiedziala ze sie napisja i pojada do jakies agencji towarzyskiej (to inna nazwa burdelu) Mi pokazala swoimi palcami jakie male oni maja. Skad wiedziala? Takich juz w sobie miala.

Mozna nawet powiedziec ze gwalt takiegi Zoltego na bialej powienien byc jak co karany jak pol gwaltu. Bo co on czyms takim zrobic naprawde moze??

Chinczycy sa chyba inni ale Koreanczycy czy Japonczycy to sa podobni.

Dlatego jakos malo wierze ze Putina corka sobie bezorgazmowy los na cale zycie zorganizowala.

Pozdrowienia

• przyjacielameryki Jorl 02.04.13, 10:54
          W końcu napisałeś coś konkretnie i rzeczowo, . . . . . ! O tych małych członkach żółtków.!!
          • edek_vilola Re: Widac zna sie na czlonkach 03.04.13, 02:44
            przyjacielameryki napisał:

> W końcu napisałeś coś konkretnie i rzeczowo, . . . . . ! O tych małych członkac
            > h żółtków.!!

Osmiele sie zauwazyc, ze wsrod zoltych rowniez zdarzaja sie wysocy i rosli mezczyzni. Nie jestem specjalista od czlonkow, ale wydaje mi sie, ze tacy dysponuja rowniez proporcjonalnie wiekszymi wszystkimi czesciami ciala, czyli rekami, nogami, stopami i innymi. Zdarzaja sie przeciez rowniez Chinczycy 2-metrowi i wyzsi, noszacy buty o wiele wieksze od przecietnego bialego.
            Poza tym zastanawia, jak tacy "wątlacy" w tej dziedzinie naleza do najliczniejszego narodu na swiecie. Ktos musial ich przeciez splodzic. Widocznie glownym celem zoltych jest przedluzenie gatunku, a glownym celem bialych orgazm. Dlatego niedlugo bialych zabraknie na tym swiecie.
            • jorl Re: Widac zna sie na czlonkach 03.04.13, 20:16
              Ja w swoim poscie wyraznie napisalem ze male czlonki maja Koreanczycy i Japonczycy. O CHinczykach napisalem ze chyba nie. Wiec nie czepiasz sie czegos czego nie bylo.
              Do tego nigdzie nie napisalem a dokladnie napisalem ze ci z malymi maja pasujace i optymalne do siebie kobiety. Nawet odwrotnie tez. Znowu piszesz byle co aby cos napisac niewazne czy ma to sens czy nie. I niestety raczej nie.
              Jest wiecej byle czego u Ciebie ale wystarczy
              Pozdrowienia
        • yurek11111 jorl,teraz rzeczywiscie koreanski jarmark trwa:-)) 02.04.13, 15:26
          jorl,moze putinowa corka jest "plytka" i zolte czlonki ja zadowalaja,jako specjalista lozkowo-burdelowy moglbys cos w tym temacie wyjasnic?

PS>Pisz tylko o seksie,bo piszac o tym gubisz pouczajaco-bufonowaty styl,jaki charakteryzuje ciebie w innych tematach ,a tu nawet twoja pewnosc siebie nie razi... :-))))
          Tez pozdrawiam....

jorl napisał:

> strondzo napisał:
          >
          > > to putina córke bzyka żółtek ?
          >
          > No faktycznie to az dziwne. Przeciez faceci z tej rasy maja naprawde male czlon
          > ki. Dla swoich kobiet jest wszystko OK, i one sa tam male, ale dla bialych dzie
          > wczyn? Czy one moga dostac orgazm z takim?
          >
          > Ta sprawa jest znana ale ja wiem nawet o tym z pierwszej reki. Mialem kiedys ko
          > chanice, byla prostytutke. Z Polski. Raz siedzimy na kolacji w jednym hotelu w
          > Zielonej Gorze i weszli tacy Koranczycy. Do tej restauracji. Tacy sa i tam bo n
          > iedaleko od Zielonej Gory jest Montownia koreanskich telewizorow.
          > I ta moja popatrzala na tych zoltych i powiedziala ze sie napisja i pojada do j
          > akies agencji towarzyskiej (to inna nazwa burdelu) Mi pokazala swoimi palcami
          > jakie male oni maja. Skad wiedziala? Takich juz w sobie miala.
          >
          > Mozna nawet powiedziec ze gwalt takiegi Zoltego na bialej powienien byc jak co
          > karany jak pol gwaltu. Bo co on czyms takim zrobic naprawde moze??
          >
          > Chinczycy sa chyba inni ale Koreanczycy czy Japonczycy to sa podobni.
          >
          > Dlatego jakos malo wierze ze Putina corka sobie bezorgazmowy los na cale zycie
          > zorganizowala.
          >
          > Pozdrowienia
          • jorl Re: jorl,teraz rzeczywiscie koreanski jarmark trw 02.04.13, 16:01
            yurek11111 napisał:

> jorl,moze putinowa corka jest "plytka" i zolte czlonki ja zadowalaja,jako specj
            > alista lozkowo-burdelowy moglbys cos w tym temacie wyjasnic?

Nie sadze aby byla plytka. Rasa nie ta. Moja Byla jest polozna, juz wiele lat temu wiem od niej ze jak Zolta kobieta zajdzie w ciaze z bialym to dziecko jest za duze i ta Zolta ma problem z wielkoscia miednicy. I z porodem.

Ja sadze raczej ze to corki Putin malzenstwo z Zoltym jest wymyslem propagandowym. Tak jak jego 40 mild $ czy jakos tam.

> PS>Pisz tylko o seksie,bo piszac o tym gubisz pouczajaco-bufonowaty styl,ja
            > ki charakteryzuje ciebie w innych tematach ,a tu nawet twoja pewnosc siebie nie
            > razi... :-))))

To jak piszac o seksie gubie moj pouczajaco-bufonowaty styl? Czy tez nie gubie ale w tym temacie nie razi?
            Bo w jednym zdaniu piszesz drogi jurku tak a zaraz w nastepnym inaczej.
            Przykro ze musialem Ciebie i tu pouczyc ale co zrobic jak trafiam na takich jak Ty? Co zapominaja, piszac nastepne zdanie, co napisali w poprzednim?

Pozdrowienia
            • yurek11111 Re: jorl,teraz rzeczywiscie koreanski jarmark trw 02.04.13, 16:17
              Drogi jorlu,nie ma zadnego bledu w tym co napisalem,zdanie jest zlozone,i podejrzewam ze dla Ciebie zbyt skomplikowane do zrozumienia,gdyz pouczajaco-bufonowaty styl gubisz we wpisach o seksie,a pewnosc siebie,tak charakterystyczna dla Ciebie ,nie razi, poziom jezyka polskiego , klasy V-VI szkoly podstawowej... :-)))

PS.Kiedys obiecywales ze "kopanie sie" z Toba to jak kopanie sie z koniem,ja bardzo prosze zeby nie wyszlo,ze ja sie "kopie" z mulem.... :-)))
              Rowniez serdecznie pozdrawiam...

jorl napisał:

> yurek11111 napisał:
              >
              > > jorl,moze putinowa corka jest "plytka" i zolte czlonki ja zadowalaja,jako
              > specj
              > > alista lozkowo-burdelowy moglbys cos w tym temacie wyjasnic?
              >
              > Nie sadze aby byla plytka. Rasa nie ta. Moja Byla jest polozna, juz wiele lat t
              > emu wiem od niej ze jak Zolta kobieta zajdzie w ciaze z bialym to dziecko jest
              > za duze i ta Zolta ma problem z wielkoscia miednicy. I z porodem.
              >
              > Ja sadze raczej ze to corki Putin malzenstwo z Zoltym jest wymyslem propagandow
              > ym. Tak jak jego 40 mild $ czy jakos tam.
              >
              > > PS>Pisz tylko o seksie,bo piszac o tym gubisz pouczajaco-bufonowaty s
              > tyl,ja
              > > ki charakteryzuje ciebie w innych tematach ,a tu nawet twoja pewnosc sieb
              > ie nie
              > > razi... :-))))
              >
              > To jak piszac o seksie gubie moj pouczajaco-bufonowaty styl? Czy tez nie gubie
              > ale w tym temacie nie razi?
              > Bo w jednym zdaniu piszesz drogi jurku tak a zaraz w nastepnym inaczej.
              > Przykro ze musialem Ciebie i tu pouczyc ale co zrobic jak trafiam na takich jak
              > Ty? Co zapominaja, piszac nastepne zdanie, co napisali w poprzednim?
              >
              > Pozdrowienia
        • marko125 Re: Polnocno koreanski jarmark trwa. 02.04.13, 17:25
          >o faktycznie to az dziwne. Przeciez faceci z tej rasy maja naprawde male czlonki. Dla swoich >kobiet jest wszystko OK, i one sa tam male, ale dla bialych dziewczyn? Czy one moga dostac >orgazm z takim?

Tak mogą. Poucz się trochę anatomii zanim walniesz kolejnego babola :)
          • jorl Re: Polnocno koreanski jarmark trwa. 02.04.13, 20:30
            marko125 napisał:

> Tak mogą. Poucz się trochę anatomii zanim walniesz kolejnego babola :)

Hm, no to moze dokladniej.
            Najpierw przeczytaj moj post, postawilem pytanie czy moze Biala z Zoltym dostac orgazmu. Bo napewno jest to niewykluczone aczkolowiek uwazam ze dosc malo prawdopodobne.
            Ale moze najpierw z czym sie zapewne zgadzamy. Ze ci Zolci Koranczycy i Japonczycy maja wyraznie mniejsze czlonki od bialych. Moze sie nie zgadzasz? Mysle ze temu nie zaprzeczysz, prawda drogi marko?
            Wiem od swojej Bylej jak jeszcze nie byla Byla a jak przyjechalismy do Berlina przed laty pracowala na sali porodowej ze jak Zolta ma dziecko z Bialym zapewne beda komplikacje bo miednica nie taka itp. To bylo poloznym powiedziane aby wiedzialy co moze byc.
            To tak posrednio wyraznie potwierdza te mniejsze wymiary tego tam w Zoltych. Przecietnie rzecz biorac.
            I mysle ze Natura (sa tacy co powiedza ze Bog) jakos te instrumenty u obojga plci tak stworzyla aby bylo optymalnie. Do rozmnazania sie. Aby gatunek przezyl. I wlasnie orgazm jest tym cukierkiem od Natury (Boga) aby sie gatunek rozmnazal. Wiec mysle ze poszczegolne rasy do siebie i w orgazmie pasuje. Nieprawda?
            A wiec jak te wielkosci Bialego faceta do Bialej kobiety maja optymalne wymiary to przeciez Zoltego faceta do Bialej kobiety musza byc nieoptymalne. To tak po inzyniersku.
            Moja kochanka majaca takich jak pracowala w agencji towarzyskiej mowila ze dziewczyny musialy sie powstrzymywac od smiechu jak tych Zoltych chlopcow widzialy. Ale klient nasz Pan, podchodzily do pracy powaznie.
            Naturalnie zgadzam sie ze i Biala kobieta z Zoltym facetem moze miec orgazm. Moze nawet na zasadzie ze bez faceta tez moze miec? Mysle jednak ze pod tym wzgledem taki uklad nie zapowiada sie satysfakcjonujaco. No chyba ze na bezrybiu i rak ryba? Ale czy corka Putina naprawde byla na takim bezrybiu? Troche watpie, jak znam zycie.

Jak juz o tych sprawach to i odwrotnie nie jest fajnie. Np. dla Zoltej kobiety z Bialym. Conajmniej znalem dobrze jedna dziewczyne, Biala, Polke, naturalnie, ktora mial przedtem bialego tez ale z ponadwymiarowym czlonkiem. Solidnie ponad. Opowiadala ze tez nie bylo jej fajnie jak ja bral wiecej ja bolalo jak to bylo warte.
            Tak juz jest te najlepiej dopasowane, jak Natura (Bog) stworzyl.

Mysle ze wyjasnilem Tobie marko i mysle ze logicznie te sprawy.
            Dlatego wlasnie powatpiewam ze corka Putina ma Koreanczyka za meza, co prawda niewykluczone, ale ze znam propagande wiec mysle ze to jeden z jej elementow. Jak jego 50 mild $ czy jakos tam. Albi ze kiedys Jelzin maila w Niemczech wlasny zamek, tez tu cos takiego czytalem.
            Ale moze nie, z tym ze szacuje ze to prawda na np. 5%. OK? )5% lgarstwo.

Pozdrowienia

• jorl errata 02.04.13, 21:05
              jorl napisał:

> Ale moze nie, z tym ze szacuje ze to prawda na np. 5%. OK? )5% lgarstwo.

Zamiast ) miala byc 9tka. Czyli 95% lgarstwo

Pozdrowienia
            • marko125 Re: Polnocno koreanski jarmark trwa. 03.04.13, 20:01
              >st to niewykluczone aczkolowiek uwazam ze dosc malo prawdopodobne.
              >Ale moze najpierw z czym sie zapewne zgadzamy. Ze ci Zolci Koranczycy i Japonczycy maja >wyraznie mniejsze czlonki od bialych. Moze sie nie zgadzasz? Mysle ze temu nie zaprzeczysz, >prawda drogi marko?

Kolejna bzdura. Nie mają wyraznie mniejszych członków od białych... mit

A wiec jak te wielkosci Bialego faceta do Bialej kobiety maja optymalne wymiary
              > to przeciez Zoltego faceta do Bialej kobiety musza byc nieoptymalne. To tak po
              > inzyniersku.

Tak to natura stworzyła, że kobiece narządy są dopasowane do większości rozmiarów męskich niezależnie od rasy. Pomijam jakieś skrajne przypadki typu mikropenis, czy w drugą stronę.
    • polityk432 Re: Polnocno koreanski jarmark trwa. 02.04.13, 10:53
      1blueelvic napisał(a):

> Czy Kim wykorzystal juz wszystkie mozliwe sposoby wykreowania sie na supermena?
      >
      >
      > Osobiscie sadze, ze pozostaly mu jeszcze dwie mozliwosci: zrobic wielka kupe lu
      > b zaatakowac poludniowego sasiada.
      >
      > Rosja zapewne namawia go do tego pierwszego, a co mowia o tym Chiny?

Wątpie, żeby chciał zaatakować południowego sąsiada, przecież Seul łoży wielką kasę na utrzymanie reżimu na północy. Upadek tego reżimu nie jest opłacalny dla Seulu, bo uchodźcy oczywiście wybiorą południowego sąsiada jako miejsce docelowe dla lepszej przyszłości. Tak samo jak Australia łoży potężne pieniądze na poprawę standardów życia w Indonezji, ponieważ po pierwsze nie chcą uchodźców, po drugie nie chcą wojny.

• rose-tta naiwnyś, że wierzysz w propagadę 02.04.13, 16:51
      Korea Pln. autentycznie boi sie ataku rezimu USA, więc ich mlody pajacyk stroszy pióra, zeby wydać sie wiekszym i silniejszym. Rzad USA ani na chwile nie pomyslał, ze Korea mu zagraża, raczej szykuje kolejną prowokacje jako casus belli.
      • 1blueelvic A niby w czym ta ... 02.04.13, 22:20
        moja nawinosc zostala wyrazona?

• zeitgeist2010 none of those three 02.04.13, 18:48
      1blueelvic napisał(a):

> Czy Kim wykorzystal juz wszystkie mozliwe sposoby wykreowania sie na supermena?
      >
      > Osobiscie sadze, ze pozostaly mu jeszcze dwie mozliwosci: zrobic wielka kupe lu
      > b zaatakowac poludniowego sasiada.
      >
      > Rosja zapewne namawia go do tego pierwszego, a co mowia o tym Chiny?

kim 3 gra w pokera. I pewno znowu w swoim malym swiecie wygra.

NIestety, i USA i Chiny pewno sa zadowolone ze status quo . USA moze uzywac Pln Koree jako mandat dla swojej prezencji w regionie.

Chiny nie chca miec zjednoczonej Korei. Panstwo ktore dorownywaloby CHinom gospodarczo ale na zupelnie innych wartosciach. Wartosci, ktore sa balwochwalczo uwielbiane przez generacje chinczykow ponizej 30 roku zycia. Pln Korea to wygodny bufor

Ani chiny ani usa nie czcialyby miec bezposredniej granicy miedzy swoimi swiatami
      • 1blueelvic Watek jest pisany ... 02.04.13, 22:27
        pol serio, pol zartem i ewoluuje w strone gorzkiej refleksji.

Zgadzam sie z jednym: status quo jest kazdemu z Wielkich na reke.
    • gambit_smolenski3 a w Chinach ogłoszono mobilizację... 03.04.13, 02:14
      W Chinach ogłoszono mobilizację w wojskach lotniczych oraz taktycznych pociskach nuklearnych (średniego zasięgu):
      konflikty.wp.pl/kat,1356,title,Chinska-armia-w-stanie-gotowosci-To-odpowiedz-na-napiecia-w-Korei-Polnocnej,wid,15460808,wiadomosc.html
      www.tvn24.pl/reaktor-to-zaslona-dymna-naukowcy-kima-pracuja-nad-znacznie-grozniejsza-bronia,315787,s.html
      • gambit_smolenski3 Re: a w Chinach ogłoszono mobilizację... 03.04.13, 02:22
        www.tvn24.pl/waszyngton-ponownie-naciska-na-chiny-by-wplynely-na-phenian,315932,s.html
        www.tvn24.pl/przeciek-z-wywiadu-usa-alarm-w-chinskich-wojskach-nad-granica-z-korea,315776,s.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka