Dodaj do ulubionych

DANA SŁONECZNA

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.04, 16:48
Z niepokojem zauważyłem, że Dana wykazuje oznaki wyczerpania yntelektualnego.
Nie bluzga już tak soczyście, jak dawnymi czasy.
Może upały zaszkodziły, jakieś słoneczne porażonko?

Na wszelki wypadek przypominam skromny wybór jej pieszczotliwych wypowiedzi,
dla ułatwienia w porządku alfabetycznym:

ales kretyn....
alez wy nedzni....
balwanie
bałwan
banda pacyfistów
blaznie i balwanie
chamem sie urodzil i chamem pozostal
generalissimo
glupek, prowokator, oszczerca dla wlasnej satysfakcji, klamca, kretacz
klamca, kretaczem, manipulantem i zwyklym lajdakiem
kretacza i manipulanta.
kretacze tego forum
kretynie
krętaczu
manipulancik
manipulanctwo
manipulator, typek
marnoto tego swiata
nedzni jestescie
nieuczciwy borku, nie dyskutuje z takimi tak ty
podstarzale wrobelki i reszta tych "gierojow" dla biednych
pokrecic, pomanipulowac, poklamac....
pospolite tchorze
splywaj
szmatelka, rozlupance i wqurwielskie
takim ograniczonym jak ty
takim typkom jak wy
te gn...e forumowe
to forum smierdzi
twoj marny zywocik.
ty idiotko
tych sqrwieli forumowych
typkow jak ty
won z naszego kraju
wszystkie kretactwa twoje
zafajdancu forumowy
zegnam arystokratke dla biednych
=========================
Pełen zyczliwości, pozwalam sobie dołaczyć wybór nowych propozycji.
Może się przydadzą przy następnych okazjach?

antysemito
bandyto
baranie
beznadziejny
bydlaku
byleco
ciemniaku
degeneracie
erudyto
glabie
idioto
miernoto
mordo
mutancie
niedomyty
nieudaczniku
niedolego zyciowa
ograniczony umyslowo
perypatetyku
podly
polaczku
przekrecaczu
rozpustniku
ryju
sklerotyku
smierdzielu
swintuchu
terorysto
ubabrany
wyrzutku spoleczenstwa
yntelektualysto
zawistniku
zlobie nieociosany
==========================
Gdyby to nie wystarczyło, proponuję skorzystać z dokształtu u nowych rodaków
z Birobidżanu.

Obserwuj wątek
    • Gość: rachelka Re: DANA SŁONECZNA IP: *.twcny.rr.com 22.07.04, 16:53
      i pomyslec tylko ilu polakow (lub ludzi mowiacych po polsku) popiera ta dame 33
      szaletow.co do zmniejszonej agresywnosci to sie mylisz,poczekaj chwile i zaraz
      uslyszysz
      • Gość: dana33 Re: DANA SŁONECZNA IP: *.broadband.actcom.net.il 22.07.04, 19:09
        prawda, rachelko szmatelko? tez sie dziwie. moze jednak "cus" we mnie jest? w
        kazdym razie musze powiedziec uczciwie, ze milo mi jest, jak mnie ktos lubi.
    • Gość: dana33 do jablonki ktmowskiej IP: *.broadband.actcom.net.il 22.07.04, 19:07
      slicznie, ze wszystko zapisales. troche nudne, bo sie powtarzaja nbez przerwy.
      wywnioskowalam, ze sie powtarzam i przy okazji zaczne urozmaicac moj repertoir.
      nie zadne wyczerpanie, tylko ja po prostu nie pisze tak, to byl taki okres
      lekkiego wyczerpania waszymi postami chamskimi, wiec dolozylam ciut spowrotem.
      ale spokojnie, jak bede miala was znow dosyc, to doloze znow.
      a ze juz sie tak wysililes, to wyjasnij: generalissimo to tez zle? a moze ty
      wiesz, jaka szkole lub akademie wojskowa monsieur le general skonczyl?
      on taki samozwanczy generalik, jesli jeszcze nie wiesz, wiec mysle, ze
      generalissimo to wyraza cala moja milosc do tego, tego.... nu, jak nazwac tego
      wlasnie, bo czlowiekiem to za duzo...
      • sol4000 Re: do jablonki ktmowskiej 22.07.04, 23:09
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

generalissimo to tez zle? a moze ty
        > wiesz, jaka szkole lub akademie wojskowa monsieur le general skonczyl?

on jeszcze nie skonczyl, ale jest na dobrej drodze... ciekaw jestem, czy go
        zagrzebia razem z palestynska marynarka wojenna?

• Gość: totyle Re: do jablonki ktmowskiej IP: *.nas26.tempe1.az.us.da.qwest.net 22.07.04, 23:15
          Nu dana jeszcze wszystkich od arabow wyzywa.To gorsze ostatnio zydowskie
          przeklenstwo niz antysemita.
          • Gość: z daleka Re: do jablonki ktmowskiej IP: 83.130.227.* 22.07.04, 23:19
            Arab to nie przeklenstwo, totyle. Arab totyle co Zyd, Chinczyk czy inny Polak.
            Totyle to przeklenstwo, bez dwoch zdan.
          • koszalekopalek2 Re: do jablonki ktmowskiej 22.07.04, 23:24
            Gość portalu: totyle napisał(a):

> Nu dana jeszcze wszystkich od arabow wyzywa.To gorsze ostatnio zydowskie
            > przeklenstwo niz antysemita.

Karzełek – jeszcze gorsze! :-P
          • sol4000 Re: do jablonki ktmowskiej 22.07.04, 23:50
            Gość portalu: totyle napisał(a):

> Nu dana jeszcze wszystkich od arabow wyzywa.To gorsze ostatnio zydowskie
            > przeklenstwo niz antysemita.

to tyle totyle? nie slyszalem tego od dany, ale ty wiesz przeciez lepiej. jak
            postepuje wychowanie dzieci?
          • Gość: dana33 do najnoweszego manipulanta forum IP: *.broadband.actcom.net.il 23.07.04, 00:02
            a gdzie to ja takmalo wyzywam wszystkich lub nawet jednego od arabow>
            dawaj link, albo jutro rano ladujesz w moim klubie kretaczy i klamcow.
      • koszalekopalek2 Re: do jablonki ktmowskiej :-P 22.07.04, 23:18

> nie zadne wyczerpanie, tylko ja po prostu nie pisze tak, to byl taki okres
        > lekkiego wyczerpania waszymi postami chamskimi, wiec dolozylam ciut
        spowrotem.

To napewno było pod wpływem chamskich Fredziów :-P
        A może znieczulenie spowodowane językiem krewnych Gaala, ABE i ANki :-P
        szczegolnie brat Gaala zasuwa ze az uszy wiedna! :-P
        • Gość: . Nie myl ANki z ANKA. ANKA to dzisiaj ABE, a IP: *.range81-153.btcentralplus.com 22.07.04, 23:31
          ANka robi dzis za "biedronke". A rachelka to hermafrodyta z Alabamy, tez tu juz
          wystepowal pod innym mianem.
          • Gość: rachelka Re: Nie myl ANki z ANKA. ANKA to dzisiaj ABE, a IP: *.twcny.rr.com 22.07.04, 23:36
            Gość portalu: . napisał(a):

> ANka robi dzis za "biedronke". A rachelka to hermafrodyta z Alabamy, tez tu juz
            >
            > wystepowal pod innym mianem.

bylam jeszcze czasem kropka ze szwecji,ale mi sie znudzilo byc glupim wiec sie
            przeobrazilam
          • Gość: dana33 Re: Nie myl ANki z ANKA. ANKA to dzisiaj ABE, a IP: *.broadband.actcom.net.il 23.07.04, 00:06
            ANka dzisiaj to biedronka i ania i jest ok.
            abe, to wielka prawniczka nowozelandzkopolska. wielka wiedza, slawa swiatowa.
            no i arystokratka. a rachelka szmatelka to czasem rachelek szmatelek. jak mu
            sie wypsnie.
            • pan.scan Arystokratka? O ile nie zapomni przystawić 23.07.04, 00:31
              pieczęci w nicku "Królowa Abe". Ubogich w rozumie królowa.
              Osobowośc wieloraka - tak nazywają te projekcje internetowe. Być może, że
              gosposia u bogatego Maorysa. Co by nie zdziwiło, bo blond tłumok rzadki.
              • Gość: dana33 Re: Arystokratka? O ile nie zapomni przystawić IP: *.broadband.actcom.net.il 23.07.04, 00:41
                nu, ja ja tak ciut ironicznie, bo onajak wiesz krolowa bona sie samonazwala,
                tak cuc jak nasz generalissimo. ona taka wiesz, arystokratka dla biednych... :)
                • sol4000 Re: Arystokratka? O ile nie zapomni przystawić 23.07.04, 01:17

> nu, ja ja tak ciut ironicznie, bo onajak wiesz krolowa bona sie samonazwala,
                  > tak cuc jak nasz generalissimo. ona taka wiesz, arystokratka dla
                  biednych... :)

o jakiej wy abe rozmawiacie? abe po dunsku znaczy malpa, czy to o to chcodzi? a
                  jesli tak, to jak malpa moze byc arystokrayka?
                  • pan.scan O tej małpie: 23.07.04, 01:25
                    Jak się nazywa blondynka pomiędzy dwiema brunetkami?
                    - Przepaść intelektualna.
                  • Gość: rachelka Re: Arystokratka? O ile nie zapomni przystawić IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 01:31
                    sol4000 napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
                    >
                    > > nu, ja ja tak ciut ironicznie, bo onajak wiesz krolowa bona sie samonazwa
                    > la,
                    > > tak cuc jak nasz generalissimo. ona taka wiesz, arystokratka dla
                    > biednych... :)
                    >
                    > o jakiej wy abe rozmawiacie? abe po dunsku znaczy malpa, czy to o to chcodzi? a
                    >
                    > jesli tak, to jak malpa moze byc arystokrayka?

dobrze,ze abe w danii mieszka, a huj po holendersku to nie przeklenstwo,w czym
                    problem?lepiej byc arystokratka dla ubogich,ktorych jest wiecej na ziemi, niz
                    udawac arystokratke a byc pospolitym chamem
                    • sol4000 Re: Arystokratka? O ile nie zapomni przystawić 23.07.04, 20:05
                      Gość portalu: rachelka napisał(a):

> > o jakiej wy abe rozmawiacie? abe po dunsku znaczy malpa, czy to o to chco
                      > dzi? a
                      > >
                      > > jesli tak, to jak malpa moze byc arystokrayka?
                      >
                      > dobrze,ze abe w danii mieszka, a huj po holendersku to nie przeklenstwo,w czym
                      > problem?lepiej byc arystokratka dla ubogich,ktorych jest wiecej na ziemi, niz
                      > udawac arystokratke a byc pospolitym chamem

obronco ucisknych, powinnas wiedziec, gdzie abe mieszkaja, bo jak sama mnie
                      poinformowalas w innym watku, przeciez wlasnie siedzisz w afryce. w innym watku
                      miala pretensje, ze ktos blotem rzuca, a co ty rachelko robisz? czy ja
                      kogokolwiek, kiedykolwiek obrazilem? to przeciez bylo, moze i naiwne, ale po
                      prostu pytanie.
                      skoro juz o arystokracji mowimy, to poczytaj co pan Tuwim o tym mysli:

Arystokratyczna panna blada
                      Arystokratyczne oczy mruzy...
                      Zycie ja „nudzi”, zycie ja „nuzy”...
                      Elle est blasee – to trudna rada.

Arystokratycznie obojetnia
                      Na zycie szare, nudne sceny...
                      Cierpi chronicznie na migreny
                      Melancholijna panna smetna

Sluchaj panienko: wielka szkoda,
                      Ze dyszysz cala chlodem mrozu,
                      Arystokratyczna twa uroda
                      Traci na czarnym tle powozu.
                      ...............................
                      Salonow mozesz byc ozdoba,
                      Lecz skad dla zycia taka wzgarda?
                      Trzeba byc wiecej sama soba,
                      Arystokratyczna panno harda

Historie, hece, nie wypada,
                      Bon ton, ta-ra-ra – to cie nuzy!
                      ................................
                      Arystokratyczna panna blada
                      Arystokratycznie oczy mruzy.

• Gość: rachelka Re: Arystokratka? O ile nie zapomni przystawić IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 21:28
                        mysle solu,ze docinales abe, z ktora jak wynika z poprzednich postow jest wam
                        nie podrodze.chcialam ci powiedziec,ze abe nie mieszka w danii,wiec i dunskie
                        slowo do niej nie pasuje, i to pewnie wiesz.ze jestem obronca ucisnionych tego
                        sie nie wstydze,jako ze sama jestem finansowo niezalezna to sie po bozemu dziele
                        z mniej szczesliwymi,co afryka ma do tego to nie wiem a wierszyk choc ladny bo
                        Tuwima bardzo lubie,zwlaszcza te pozniejsze utwory kiedy to stal sie zagozalym
                        katolikiem,ale ten wierszyk to chyba nie dla mnie.
                        • sol4000 Re: Arystokratka? O ile nie zapomni przystawić 24.07.04, 00:05
                          Gość portalu: rachelka napisał(a):

> mysle solu,ze docinales abe, z ktora jak wynika z poprzednich postow jest wam
                          > nie podrodze.

mnie jest ze wszystkimi podrodze. ale nie z antysemitami, antypolakami i innymi
                          anty... nienawidze ludzi, ktorzy probuja wychowywac swoje dzieci w nienawisci
                          do innych ludzi na naszej planecie, gdzie musimy sie wszyscy zmiescic i
                          prubowac zyc. nienawidze barbarzyncow, ktorzy zabijajac kieruja sie swoja
                          religia. nienawidze obludy, klamstwa i cwaniactwa. zjezdzilem swiat i widzialem
                          wiele. prubowalem tez wiele zrozumiec, ale niestety... wiem, ze swiat nie jest
                          ideakny, ale to tylko od ciebie, odemnie i od naszych dzieci zalezy, jaki on
                          bedzie!

> chcialam ci powiedziec,ze abe nie mieszka w danii,

wiem, ze nie mieszka w danii (przeczytaj moj post, gdzie sie pytam o czym jest
                          dyskusja), ale jesli nie masz poczucia humoru, to coz...

ze jestem obronca ucisnionych tego
                          > sie nie wstydze,jako ze sama jestem finansowo niezalezna to sie po bozemu
                          dziele z mniej szczesliwymi,

cieszy mnie to.

wierszyk choc ladny bo
                          > Tuwima bardzo lubie,zwlaszcza te pozniejsze utwory kiedy to stal sie zagozalym
                          > katolikiem, ale ten wierszyk to chyba nie dla mnie.

Julian Tuwim jest dla wszystkich!
    • Gość: . Eh, ty drzewko figowe, bezplodne, na opal... IP: *.range81-153.btcentralplus.com 22.07.04, 23:23
      • koszalekopalek2 Re: Eh, ty drzewko figowe, bezplodne, na opal... 22.07.04, 23:25
        ‘Eh ty’ – a co to za karzeł z ZSSR? :-P
        • Gość: . Eh raz, jeszczio raz, jeszcio mnogo, mnogo NAS! IP: *.range81-153.btcentralplus.com 22.07.04, 23:28
          • Gość: ams pytanie do kropki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:27
            powiedz poczciwie, czy warto zenic sie ze Szwedka?
            • Gość: . Jesli urzadza cie opinia Brytyjczyka, to powiem: IP: *.range81-153.btcentralplus.com 23.07.04, 04:18
              ozen sie z Polka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka