wtracalski 22.07.04, 22:44 Znany nam tutaj Sp;lit To dziwny natury zgrzyt Bo w dół się staczając I dna dotykając Rozkoszy osiąga szczyt Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Eee tam! Toz to klasyczny MASOCHIZM. IP: *.range81-153.btcentralplus.com 22.07.04, 22:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Na Sp;lita IP: *.ipt.aol.com 22.07.04, 22:58 Hej , wtracalski , jakby sie ktos pytal To ty mozesz , z laskawym przyzwoleniem Pocalowac , w gola dupe ,... sp;lita :) uklony uklony Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Na Sp;lita 22.07.04, 23:01 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Hej , wtracalski , jakby sie ktos pytal > To ty mozesz , z laskawym przyzwoleniem > Pocalowac , w gola dupe ,... sp;lita :) > > uklony > > uklony Jasne - świecisz gołą dupą na odległość. Ukłony również. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Na Sp;lita IP: *.ipt.aol.com 22.07.04, 23:13 Outside 91 stopni w skali Fahrenheit'a , w domu tylko ja i moj steskniony pies Po jaka cholere sie ubierac ,... Moze mnie sasiadka podglada , nie mam sie czego wstydzic :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Na Sp;lita IP: *.twcny.rr.com 22.07.04, 23:05 >znany nam tu juz wtracalski >bywal zwylke dosc zapominalski >mial pisywac tylko pieknie >ale cos mu mowa wiednie >nie wiadomo zas do dzis >czy do zgraji przystal mistrz >nu ja mysle,ze odwrotnie >on to zgrai stawia stopnie >i codziennie na dywanik >trza sie stawiac co poranek >plany omawiane sa >kogo to na forum dzgnac >wrogow duzo wiec i pracy >wszystkim straczy dla tych dzgaczy >lecz wtracalski jako boss >gania wszystkich taki los Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Na Sp;lita 22.07.04, 23:08 Nareszcie, nareszcie, nareszcie! Brawo Rachelko, bis! Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Na Sp;lita IP: 83.130.227.* 22.07.04, 23:22 Przesadzsz wtracalski. Raz wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Na Sp;lita IP: *.twcny.rr.com 22.07.04, 23:25 Gość portalu: z daleka napisał(a): > Przesadzsz wtracalski. Raz wystarczy. z daleka jak sie jest starym to co drugie slowo tylko czytac mozna,stad problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Na Sp;lita IP: *.ipt.aol.com 22.07.04, 23:36 Ty sie nie wtracaj do wtracalskiego Z daleka , merytoryczny zabijako ,... Ty myslisz zes forumowy steak , a my Ze jestes niestety , zwykle tanie taco uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Na Sp;lita IP: *.twcny.rr.com 22.07.04, 23:24 ja sie musze zastanowic czy ja baba czy jasnowidz pare osob mnie pytalo czy ja czasem nie takmalo powiedz prosze panie w kratke jak rozwiazac te zagadke biedroneczki i scanowie zawrocili komus w glowie i tak oto watek wija ze rachelka kreci szyja moze problem sam sie rypnie jak ktos sie na posty wypnie zacznie sypac wot i bieda bo wtracalski zaraz sprzeda wszystko nagle sie wyjasni no i zgraje piorun trzasnie Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Na Sp;lita 22.07.04, 23:40 Świetnie by się nam gadało Spać mi jednak się zachciało Wszak to u nas po pólnocy To też mówię: dobrej nocy. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Na Sp;lita IP: *.ipt.aol.com 23.07.04, 00:31 Niech ci siem przysni rodzynek w czekoladzie ,... I ze gojom nie staje , a twoj siem nie kladzie :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Na Sp;lita ,... An appendix do wtracalskiego ! IP: *.ipt.aol.com 23.07.04, 01:35 Apropo's "rodzynki w czekoladzie" - Nie pamietam kto , ale chyba Tomek44 kiedys tak nazwal wasze Etiopki ,... Mialem kiedys 3 sasiadki , pietro wyzej , jak mieszkalem w Kew Gardens , NY , (ktore bardzo chcialy zostac w USA) musze przyznac , ze Tomek44 ma gust i wie gdzie sie krecic :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do wtracalskiego IP: *.broadband.actcom.net.il 22.07.04, 23:53 hey, nie wiedzialam wtracalski, ze umiesz sie tak zachwycic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: do wtracalskiego 23.07.04, 08:43 Gość portalu: dana33 napisał(a): > hey, nie wiedzialam wtracalski, ze umiesz sie tak zachwycic... :) A bo co? Rachelka nie godna zachwytu? Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: do wtracalskiego IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 14:31 wtracalski napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > hey, nie wiedzialam wtracalski, ze umiesz sie tak zachwycic... :) > > A bo co? Rachelka nie godna zachwytu? > Wtr. pamietaj wtracalski,ze mozesz sie tylko literacko zachwycac,innych rozkosznych zachwytow nie przyjmuje, a ja ze swej skromnej strony bede sie tez odwzajemniala swym zachwytem dla ciebie i zgraji,moze juz tylko wierszem bialym ,jako ze ja glownie w naukach scislych przoduje,nie w romantycznych wersetach.ktos musi po ziemi chodzic i trafnie oceniac sytuacje.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: do wtracalskiego 23.07.04, 14:38 Gość portalu: rachelka napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > hey, nie wiedzialam wtracalski, ze umiesz sie tak zachwycic... :) > > > > A bo co? Rachelka nie godna zachwytu? > > Wtr. > pamietaj wtracalski,ze mozesz sie tylko literacko zachwycac,innych rozkosznych > zachwytow nie przyjmuje, a ja ze swej skromnej strony bede sie tez odwzajemnial > a > swym zachwytem dla ciebie i zgraji,moze juz tylko wierszem bialym ,jako ze ja > glownie w naukach scislych przoduje,nie w romantycznych wersetach.ktos musi po > ziemi chodzic i trafnie oceniac sytuacje.pozdr Oo, mamy wiele wspólnego - ja też od nauk ścisłych. Ale nie te oceny. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: do wtracalskiego IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 14:46 to zalezy od jakich nauk scislych ty jestes,a i jak w naukach scislych sa lepsze i gorsze.nie musze ci podpowiadac,ze ja z tych lepszych wiec i bardzo logicznie do informacji podchodze,poczym je dowodze i staram sie przekonac o swych racjach.reposty leca dosyc cuchnaco-smierdzace czestawo jakos,tak,ze jako od razu nasuwa sie dzieciece pytanie -dlaczego?czy sluszna sprawa nie jest oczywista i nie wymaga wielu wyjasnien? ale poki co pozdrawiam bez drwiny i :)) danowych Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 scalkowane wiersze 23.07.04, 15:07 maja to do siebie ze z pieknych wzgorkow robia sie patyczki lub wogole ich nie ma. Rachel zas - skromnosci gwiazda wywod wkrotce wyprowadzi o wyzszosci nog nad mazda o interesach powodzi, o zgrabnym ciele, lepszych naukach o slusznych racjach o drogich perukach A na koniec w malpim pedzie, krzyknie- zdrowia wam przybedzie, do basenu biezcie - chlup w zdrowym ciele wazki lup, NIe pisujcie, nie medrkujcie rozlupancow tolerujcie, Bo rachelka wam dzis powie, co jest lepsze, co na zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Panie wtracalski 23.07.04, 15:10 jesli Pan te sama miara- mnie i rachelka (sic) to czuje sie doglebnie upokorzona. Jesli to ma jakiekolwiek znaczenie np. Rachelce zycze wiec wielu ..sukcesuf. Szczegolnie w poezji ---scislej.. A jeszcze bardziej besonders- sukcesow w krytycznym podejsciu do wlasnej osoby. Uch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Panie wtracalski IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 15:24 biedronko nie tylko gramatyka,ale i dobry humor ci nie dopisuja,jak zwykle zadowolenie musi byc wewnetrzne.co do stawiania mnie na rowni z toba,to jak sie to mowi "no comments".ja nie musze byc glaskana aby istniec.co do krytycznego podejscia do siebie: tobie rowniez tego zycze,gdyz pozyczylas od tej drugiej strony mnowstwo jadu,ktory bardzo ladnie tu wypluwasz.ja nie mam co sie krytykowac,bo co dzien wasza strona dba o to bardzo pieczolowicie.co do cwiczen to tylko niedorozwinieci nie popieraja codziennej dozy aktywnosci fizycznej,i nawet nie ma co z takimi wdawac sie w jakiekolwiek dyskusje.najlepiej spojrzec w lustro i dostaniesz odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Kochanie 23.07.04, 15:32 Jakiez do gwiazdy powiedzialy ci ze nie jestem aktywna?! Tylko mowienie o tym uznalabym za nudne. Rozumiem ze rybe atakujesz dwoma widelcami. ´MnoWstwo´ jadu tryska po prostu ze mnie fontanna, gdy sie mnie nie glaszcze. Masz racje :). Uwazaj wiec bo do tego jestem wytrwala w kasaniu. A najgorsza u mnie jest nie nienawisc ale jak ktos mi jest obojetny- wierz mi:))) Zapomniales dodac ze jestem kobra plujaca, nie biedronka, ale to ci umknelo- wiec pomoge- one tez tego jadu maja MnoWstwo. (dwa wprzod, dwa w tyl, rozkrok) dlatego ech (sciegno achillesa) chcialam powiedziec (tfu zachlysnelam sie woda basenowa, ale aby sie nie utopic trza przelknac) ze nie masz pojecia (dwa w bok i wymach) jak bardzo (pracuja wewnetrzne miesnie ud) nudne jest (usmiechamy sie- i gleboki oddech- biodra do przodu) takie gadanie.... A czasem bywa nawet smieszne :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Kochanie IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 15:41 biedronka24 napisała: A czasem bywa nawet smieszne :)))) ja nie jestem na pewno twoim kochaniem,bo nie gustuje w biedronkach co do smiania sie ze swoich wypocin to mozesz to robic,ale to chyba w zlym stylu.co do tematow jakie sie porusza na tym forum to kazdy jedzie na tym samym wozku,nikt nie jest lepszy od drugiego,ani nikt nie potrzebuje sie pytac ciebie co jest dozwolone a co nie,nie jestes wlascicielka tego forum ani ludzi,ktorzy na nim pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 A to dlaczego?! 23.07.04, 15:50 Ja sobie kocham kogo mi sie podoba, i nie obchodzi mnie czy mnie kochaja czy nie Wobec tego moge pokazac ci jezyk. Generalnie jak sie kogos kocha to zwykle obchodzi czy jest mu dobrze czy zle. Twoje oswiadczenie przyjme wiec (pozwol) z chlodnym rozsadkiem i w zwiazku z powzyszym nie zastrzele sie. Jakbym sie z siebie smiala byloby ha, ha,. A ja sie tylko usmiecham, kochanie (uj, przepraszam- znow zranilam uczucia) natomiast smieje sie ze scalkowanej filozofii zyciowej, ale tylko troszke. NIe zgadzam sie z teza ze kazdy jedzie na tym samym bo moj rower nie zniosl by wiecej ciezaru. Zwlaszcza np kupy miesni w dodatku scislych. Bardzo mi przykro. Zapedow wladczych tez nie posiadam jakem biedronka wiec twoje rachelu przypuszczenia sklaniaja mnie - brzydko mowic do przypuszczen z mojej z kolei strony iz masz manie przesladowcza, lub tez inna podobna przypadlosc. Tym bardziej iz owe przypuszczenia, ktore mozna tez nazwac insynuacjami wystepuja (niestety musze to zauwazyc) w parze z wlasnym autorytarnym stwierdzeniem a propos nauk lepszych i gorszych. Nie chcialabym stad wnioskowac iz rzeczony rachelek scisle wymierza wymiary basenow, ktore musi czyscic zanim rozpocznie prace- co tez jest praca i jest ludzkie, jednakowoz ja przynajmniej moge sobie wyobrazic prace lepsza i niestety zamierzam polemizowac z teoria o naukach i pracach rachelka... > biedronka24 napisała: A czasem bywa nawet smieszne :)))) > > ja nie jestem na pewno twoim kochaniem,bo nie gustuje w biedronkach > co do smiania sie ze swoich wypocin to mozesz to robic,ale to chyba w zlym > stylu.co do tematow jakie sie porusza na tym forum to kazdy jedzie na tym samym > wozku,nikt nie jest lepszy od drugiego,ani nikt nie potrzebuje sie pytac ciebie > co jest dozwolone a co nie,nie jestes wlascicielka tego forum ani ludzi,ktorzy > na nim pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: A to dlaczego?! IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 16:38 ty biedronka nie pomylilas tylka z glowa bo takie brednie piszesz,ze chyba na jakims srodku jestes,musze powiedziec,ze juz wole twa kolezanke dane 33 klozetow czytac z twym kochasiem scumem,bo oni chociaz dosadnie i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ty rachelka, chyba musisz poplywac 23.07.04, 16:56 bo tak jakby jad z ciebie trysnal..:) I to ty bronilas pisania bzdur- wiec je masz- na zyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Kochas dziubdzius 23.07.04, 17:07 to ty jestes. Niektorzy maja rodziny, albo ich nie maja, przyjaciol, bliskich i znajomych. Ale wszystkich szanuja. A i przy okazji- szanuja tez siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Do Biedronki IP: 5.5R* / 213.8.97.* 26.07.04, 11:16 Oj, tez by sie chcialo to uslyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Do Biedronki 26.07.04, 11:23 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Oj, tez by sie chcialo to uslyszec. Tomek, jestes niesamowita. Zadowolona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: do wtracalskiego IP: *.jazo.org.il 23.07.04, 08:58 jasne, jasne..... :) Odpowiedz Link Zgłoś