nowgorod 15.05.13, 14:00 europejskiej piosenki. Szwedzi walcza za 6 krajow-min.Rosji,Azerbajdzanu,Gruzji,Holandii,Norwegii,Finlandii. Tata Dunki jest Szwed. Wspomagaja rowniez szwedzkimi tancerzami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk A czemu nic nie wspominasz o najwazniejszym? 15.05.13, 14:03 A mianowicie o protescie,dotyczacym udzialu Izraela w tej imprezie? Odpowiedz Link Zgłoś
nowgorod Re: A czemu nic nie wspominasz o najwazniejszym?+ 15.05.13, 14:16 Jeszce sie nie odbyl. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nic nie wiesz,jak widze. 15.05.13, 14:24 Odbyli sie,czy nie odbyli sie,to nie wazno .Oficialna zgode organozatory juz dostali i odbedzie sie na bank.Mam nadziej,ze pojdziesz tam i bedziesz bronic swoja Ojczyzne.Bo pizdziec anonimowo na forum,zadnej odwagi nie trzeba. Междy тем, yчacтие изрaильcкoй иcпoлнительницы в "Еврoвидении 2013" не oбхoдитcя без cкaндaлoв. Тaк, 18 мaя, в день финaлa кoнкyрca, в Мaльме, кoтoрый принимaет кoнкyрc в этoм гoдy, зaплaнирoвaны две пaрaллельные aкции - трaдициoннoе "ермoлoчнoе шеcтвие" меcтнoй еврейcкoй oбщины и демoнcтрaция прoтеcтa "Общеcтвa пoддержки Пaлеcтины", кoтoрoе выcтyпaет прoтив yчacтия Изрaиля в "Еврoвидении 2013". Обa мерoприятия были oфициaльнo рaзрешены влacтями гoрoдa. "Общеcтвo пoддержки Пaлеcтины", в чacтнocти, приyрoчилo cвoю демoнcтрaцию к 65-летию oбрaзoвaния Изрaиля кaк еврейcкoгo гocyдaрcтвa и "пocледoвaвшемy зa этим изгнaнию aрaбoв c пaлеcтинcких земель". Чтoбы привлечь внимaние не тoлькo меcтных жителей, нo и coтен тыcяч тyриcтoв и инocтрaнных жyрнaлиcтoв, прибывших в Мaльме рaди "Еврoвидения", члены "Общеcтвa пoддержки Пaлеcтины" рaзoвьют пaлaтoчный гoрoдoк нa oднoй из центрaльных плoщaдей гoрoдa. cursorinfo.co.il/news/novosti/2013/05/15/palestinci-v-shvecii-protestuyut-protiv-uchastiya-izrailya-na-evrovidenii/ Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:widze,widze+ 15.05.13, 15:15 obszczestwo poddierzki Palestiny,organizuje I sekretar´Gorkoma Kommunistow,predsietal kommisiki kultu8ry goroda. Choczet protestowat`? Bog s nim. Ewrejskaq obszczina toze? Bog w pomoc. Gdzie jest problem? U nas protestowali w sprawie wysiedlenia slepej babci 95 na Ukraine. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nigdy nie nauczysz sie. 15.05.13, 15:22 Zakladac ciekawe watki i prowadzic ich. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: wanka biezrodnyj+ 15.05.13, 15:26 a ch,,, cie to obchodzi? Zacznij,staruchu,uczyc sie russkogo jazyka. A to russkie nazwali tiebia biezgramotnoj dubinoj. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Goria, w protescie to oni powinni sie tam wysadzic 15.05.13, 15:58 przeciez maja ku temu odpowiednie umiejetnosci i sprzet ? izrael.org.il/images/fbfiles/images/hamas11.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jsiu. 15.05.13, 16:07 A niech sobie robia tam wszystko,co im tylko sie chce. Co mnie do tego? Jak zechciala Szwecja przyjac u siebie rozne dziadostwo semickie,to niech i martwi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k milo mi, Goria. 15.05.13, 16:27 igor_uk napisał: > A niech sobie robia tam wszystko,co im tylko sie chce. > Co mnie do tego? Jak zechciala Szwecja przyjac u siebie rozne dziadostwo semick > ie,to niech i martwi sie. milo mi, Goria, ze wreszcie sie z czyms zgadzamy. a tam u ciebie w srodku kraju to duzo tego islamskiego badziewia? no to dziabnijmy po jednym na zgode, jak to w Anglii, tradycyjnie, irlandzkiego whiskacza. dobry, bo certyfikowany przez Rabina: www.google.de/imgres?q=kosher+whiskey&hl=de&biw=1280&bih=923&tbm=isch&tbnid=2zXygeOrwRgKBM:&imgrefurl=http://www.kosherliquorlist.com/product_info.php%3Fproducts_id%3D307&docid=tX4MNoxqrSeZBM&imgurl=http://www.kosherliquorlist.com/images/Jameson%252520Irish%252520Whisky%252520l.jpg&w=250&h=405&ei=q5qTUauzGcqE4gS0qoD4DA&zoom=1&iact=rc&dur=2&page=1&tbnh=157&tbnw=97&start=0&ndsp=16&ved=1t:429,r:4,s:0,i:96&tx=638&ty=329 Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: watek zupenie beznadziejny 15.05.13, 21:35 kogo to intersuje ??????? Jezeli bywszy zechce spiewac to niech to robi w swoich 4 scianach tak zeby nikt nie slyszal. Ze Szwecji tez nic ni dochodzi do Brazyli. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k post zupelnie beznadziejny 15.05.13, 21:39 jak cie nie interesuje - to spadaj. a pij - gdy cie zapraszaja: pl.wikipedia.org/wiki/Plik:%C5%9Aliwowica_%C5%81%C4%85cka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ciekawo. 15.05.13, 15:57 Czy ta piosenka miala by szanse na sukces w tym konkursie: ?????? ????.???????? ????????? ?????(???????) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk A swoja drogom. 15.05.13, 16:10 Co Izrael,jak wiadomo Pnastwo semickie i do Europy nie majace nic,robi na takim festiwalu? Kulturowo Zydam blizej do Arabow,niz do Europejczykow,geograficznie juz nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a swoja droga+ 15.05.13, 17:42 czego zlob kacapski w Europie szuka? Jak widac,ani porusski(Rosjanie mu odpisali,ze niegramotnyj-pisac po russki nie umie),ani po polsku.Po angielsku tez,chyba nie. Ciekawie,po jakiemu z psina swoja rozmawia? czego on w Europieb szuka? Jak Rosjanie w Ursie stwierdzili- nie jest on Rosjanin-Rosjanin jest tam,gdzie Rosja -twierdza. nie russkij-po russki pisat´nie umiejet Jednym slowem.Wan´ka Biezrodnyj!-czyli podrzutek. A tak sobie -stary duren,kacapomongol. Wiec naq zbity pysk go z URSY wywalili. Za co Order orla Bialego mu sie nalezy-uwaza to za wyczyn. A wywalili go bo Polakow i Zydow zaczal pomyjami polewac. Napisali,ze takiego chama u siebie nie chca. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: a swoja droga+ 15.05.13, 17:52 Zobaczcie bywszego tak sie wymieszal ze zparchacial do reszty, jedno jajo mu wygnilo i stracil wzrok.... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a swoja droga,panie magna+ 15.05.13, 17:59 wielojajwa. Panu jaja pieskie juz nie wystarczyly. Rzucil sie pan na bycze. Jak je pan po swicie bedzie rozprowadzal,to juz beda wylizane i odgryzione? I byki panu na lizanie i odgryzanie pozwalaja? Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: a swoja droga,panie magna+ 15.05.13, 18:03 Mowisz ze masz bycze jajo? To by tlumaczylo twoje wpisy. Sa naprawde "bycze".... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: kochana magno+ 15.05.13, 18:34 tos pan nawet nie pamieta co pan pisal? Zaofiarowal pan jajo bycze,jak wysle panu pieniadze. Jak pan moze obiecywac,jak panjeszcze nie polizal i nie odgryzl? Jezeli pan tego jeszcze nie zrobil,to prosze polizac tego laciatego. Ale to mnie zakrawa na szachrajstwo. jeszcze nie odgrgryzl,a juz chce pieniadze! Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: kochana magno+ 15.05.13, 18:39 Pamietam. Wyslalem ci jajo i tak. Pieniedzy nie miales ale zaplaciles wszami. Tak ze ja tez mam tu wklad w tych twoich "byczych" watkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: kochana magno+ 15.05.13, 19:26 nie klam kochanienki. Za cos mogl wyslac? Za wszy panskie? Wszami w Kanadzie sie nie placi. Wiec wszarzu wez sie za robote. Czy byka juz upatrzyles? To zacznij lizac. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:a panska drogom,panie ajgor.+ 15.05.13, 18:30 Uczyc sie panub trzeba. Jak Lenin powiedzial:"uczit´sia,Uczit´sia i jeszczo raz uczit´sia!" Russkogo nie znajet Polskogo nie umiejet Anglijskij? z Geografia na bakier? Z etnologia? To tak jakby napisal,ze Rosja jest panstwem slowianskim. Izrael jest panstwem wielonarodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk bywszy,potrafisz czlowieka rozbawic. 15.05.13, 18:40 Napisalem,ze Izrael jest Panstwem semickim.A wiesz kim sa Semici? Poczytaj w swoim jedynym zrodle wiedzy: pl.wikipedia.org/wiki/Ludy_semickie Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Goria, viem, ze cierpisz. 15.05.13, 19:11 Pewni semici przyjechali do was z Dawnej Rzeczpospolitej, ktora lykneliscie pod koniec 18.tego wieku. niepotrzebnie. bo daliscie podpuscic sie Prusakom. a potem Ci semici wyjechali do Izraela a ty dalej cierpisz. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jasiu,co moi cierpienia,w porownaniu z twoimi. 15.05.13, 19:18 Napisz,tylko szczerze,kiedy ostatni raz u ciebie byl? Tak,jasiu,z grubsza plus ,minus 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To sie zgadza... Zyd z Bialorusi 15.05.13, 19:52 byl u mnie 11 lat temu. odprowadzalem go na lotnisko pracuje w Bostonie , w MIT-cie Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jasiek,to ostatni raz u ciebie bylo to.. 15.05.13, 19:58 11 lat temu i do tego z Zydem z Bialorusii? Jasiek, od tej chwile juz nie bede wiecej tobie dokuczac.Malo tego,ze jestes impotentem,a do tego jeszcze i impotentem-pedalem. Naprawde wspolczuje . Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot imperialistycznego russkiego - ostatni ? 15.05.13, 20:36 i trzymie cie za (meskie) slowo, Evelein przestala wypisywac mi bzdury i od tej pory tylko mnie slucha. goria. i taka tez jest twoja rola. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jasiek, ale cie bije. 15.05.13, 20:49 Ale bycie pedalem-impotentem,to chyba nie przelewki . Czy chcesz cos o tym powiedziec wiecej? p.s. I znow zdenerwowales sie.A ile razy cie juz mowilem -nie czepiaj sie mnie,bo zawsze wychodzisz na tym zle. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot rosyjskiego imperialisty, do tego islamuska 15.05.13, 20:58 goria, nie wstydzisz sie za czeczniow ? nie dotrzymuja slowa i tez chleja koshera. ale ja wyrozumialy jestem: dziabnijmy - co ? savvima.com/wp-content/uploads/2010/10/Matis-Lchaim-Vodka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jasiek,ale musisz zgodzic sie, 15.05.13, 21:04 ze lepiej byc imperialistom ,niz pedalem-impotentem. Slowo dotrzymuje,przeciez nie nabijam sie z twojego ulomstwa .Malo tego,dalem tobie dobra rade - przestac mnie zaczepiac i to dla twojego wlasnego dobra. Bo widzisz li,Jasiek,mnie ta Czeczenia nie grzeje i nie mrozi,a twoja dolegliwosc,ciebie dotyka bezposrednio. p.s. Jasiek,sprowadziles swoj udzial do idiotycznego pajacowania .Nikt ciebie nie zmusza czestowac wszystkich koszerem i reagowac na kazdy wpis,dotyczacy Zydow.Od tego na forum jest inny przyglup,napewno lepiej nadajacy sie do tej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k goria... wspominam o Czeczni i Dagestanie 15.05.13, 21:16 tylko przez grzecznosc. ale nie musisz chlac koshera. chlej polska SLIWOWICE jest znakomita i od 80-ciu lat znowu LEGALNA bede ci ja polecal: pl.wikipedia.org/wiki/Plik:%C5%9Aliwowica_%C5%81%C4%85cka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ja to wiem,Jasiek. 15.05.13, 21:18 Bo tylko to cie pozostalo sie -wspomnienia. Nie czestuj mnie alkoholem,bo ja nie pije byle czego,a na to co moge wypic,ciebie napewno nie stac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k to ja viem . goria 15.05.13, 21:28 tobie nie pozostaly jusz nawet granice. PS. kiedy spadacie z Kaliningradu ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Odpowiedz,jasiek,jet tylko jedna. 15.05.13, 21:33 I to na dwa pytania odrazu. Kiedy Rosjanie wyjda z Kaliningradu? - Nigdy. Kiedy u ciebie wstanie? -Nigdy. Jasiek,odpusc sobie,bo za chwile cie szlak trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k goria... ust-uluga macie. 15.05.13, 21:37 a Vadino/Sovietskaja Gavan jest tesz piekne. chcesz grac lepiej poinformowanego ode mnie ? dziabnijmy na zgode: pl.wikipedia.org/wiki/Plik:%C5%9Aliwowica_%C5%81%C4%85cka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jasiek. 15.05.13, 21:45 Mamy wiele czego,a ty tylko flaczka miedzy nogami,ktory zaden dzwig nie podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Goria, hloopcze... 15.05.13, 21:49 pisz cieplej. zwlaszcza o wynajeciu Wladywostoku Chinczykom. mala rzecz - a cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Wiem o tym,jasiek. 15.05.13, 22:26 Ze od dluzszego czasu ciebie tylko mala rzecz cieszy :-). p.s. A czy twoja kobiete rowniez? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: bywszy,potrafisz czlowieka rozbawic+. 15.05.13, 19:18 to dobrze,bo ja sie bawie. I celem moim jest kacapomongola rozbawic. A pan juz jest rozbawiony? Gratuluje. Pan wie,jak sie panu wydaje,kto to sa semici. A wie pan kim pan jest? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk W sumie,bywszy. 15.05.13, 19:48 Wyzywasz u mnie na ogol uczucie litosci,ale chwilami,jak chcesz pokazac,ze cos wiesz,to wtedy zaczynam bawic sie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: to sie+ 15.05.13, 19:53 tylko sie nie zes...! A ze wyzywam u pana uczucie litosci? Uwazaj pan bys nie udlawil. Jame juz wykopalem. Ale na panichide w najblizszym czasie nie mam czasu. Poka! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ha,ha. 15.05.13, 20:01 jak by tam nie bylo,bywszy,ale ten twoj watek jest jednym wielkim smietnikiem i ty w roli dziada . Dalej baw sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k "dziady" zdjeto w 1968... 15.05.13, 20:39 komuna ich sie widac bala... igor_uk napisał: > Dalej baw sie sam. i tobie tez tego zyczymy, goria. baw sie sam. na swoim foro. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk "dziady" zdjeto w 1968 i wyslano do Szwecji. 15.05.13, 20:46 To chciales powiedziec,Jasiek? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k "dziady" zdjeto w 1968 i wyslano do Izraela 15.05.13, 21:00 nie, to ze gomula jak kazdy komuch sie zblaznil podobnie jak chruszczow i brezniew wypijmy i nie zaluj ZSRR - nie ma czego. savvima.com/wp-content/uploads/2010/10/Matis-Lchaim-Vodka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś