romrus 11.07.13, 10:10 www.youtube.com/watch?v=NQ5QZpiKBkk&list=HL1373528430&feature=mh_lolz Co roku jest gorzej. Zwykly piatek na Barbes: www.youtube.com/watch?v=etljQLaGyiM Eh, nie sluchali Francuzi starego Le Pena..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpus18 Re: Szokujaca Francja 11.07.13, 11:10 Bambusowi się wyraźnie coś w tej Francji nie podoba. W Afryce zresztą też nie. Co z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Szokujaca Francja 11.07.13, 11:23 pimpus18 napisał: > Bambusowi się wyraźnie coś w tej Francji nie podoba. > W Afryce zresztą też nie. > Co z tym zrobić? Nie placic, qwa, socialu. P.S.Jesli juz nie za pozdno. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Szokujaca Francja 11.07.13, 11:34 Jeśli tak, to chyba wszystkim - i co od tego będzie lepiej? A jeśli jest ktoś zmuszony do pracy, to po co za nią w ogóle płacić? Będzie jak w Pomrocznej albo w takich Grecjach. Fajne coś właśnie znalazłem. Jeśli znasz ten język, to będziesz miał materiał do przemyślenia: www.facebook.com/photo.php?fbid=600325800002352&set=a.215048278530108.64538.100000748110148&type=1&ref=nf Nie myślisz, Romrus. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Szokujaca Francja 15.07.13, 11:06 Nie bądź tak okrutny dla swojego rodaka, Igora ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Re: Szokujace Niemcy 11.07.13, 12:34 www.youtube.com/watch?v=csOvTKkMBtM Ale w Rosji tez nie kolorowo z migrantami Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 komedia 11.07.13, 13:58 Gdzieś widziałem w Internecie informacje o islamskich miastach. Moskwa była na niej no 2. No 1 jest wg mnie Istambuł. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Kanapowy expert 11.07.13, 14:09 "Gdzieś widziałem w Internecie informacje o islamskich miastach. Moskwa była na niej no 2." A ja widze OSOBISCIE Moskwe codziennie. I tym sie wlasnie roznimy.. :-) -- Adam Czartoryski, książę, złożył przysięgę wierności Katarzynie II. Podobnie postępowali inni przedstawiciele szlachty, składając przysięgę wierności nowym władcom na zabranych ziemiach, prosząc jedynie o zachowanie swoich przywilejów. Odruchy sprzeciwu właściwie należały do rzadkości. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Kanapowy expert 11.07.13, 14:39 Uważam, że mieszkańcy Moskwy powinni uczyć się arabskiego. Bo przyszły mer Moskwy będzie się nazywał Abdullah Abdullahowicz jakiś tam. Te arabskie nazwiska są trudne do zrozumienia. Uciekaj z Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Kanapowy expert 11.07.13, 14:45 Przypuszczam ze takiego czarnucha po takim czyms to by w Moskwie tlum zlinczowal. Tluka pedalow a policja patrzy w druga strone a co dopiero takie czarne scierwo. Rozerwali by na kawalki. Gowna nigdzie nie brakuje ale gowno czuje do Rosjan respekt i wie ze z Rosjanami to przelewek niema. Wojtusiowi to beda walic zone z on bedzie dzwonil na 911..... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Bo w Rosji nie ma takich białych czarnych. 12.07.13, 01:37 www.youtube.com/watch?v=upPtLxcbN-I Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Kanapowy expert 11.07.13, 15:29 Pedala zatlukli w Rosji to czarnucha by utopili w gnojowce..... Odpowiedz Link Zgłoś
0panpawlik Re: Kanapowy expert 11.07.13, 16:26 No to jest jakaś masakra nie wiem o co tu chodzi. Skąd się biorą Ci ludzie pełni agresji i chęci mordowania i chęci uszkodzenia kogoś drugiego za nic... eh. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Wojteczku, 11.07.13, 17:02 wojciech.2345 napisał: > Gdzieś widziałem w Internecie informacje o islamskich miastach. > Moskwa była na niej no 2. ...roznica polega na tym, ze my wspozyjeme z muzulmanami od wiekow i kazdy wie, gdzie sie znajduje czerwona linia. Z tego wlasnie powodu, ja moge sie pozwolic samemu stac w knajpke przeciw 3 nachlanych gostkow z Azji i op@dolic ich, ze sa gnoje, a nie muzulmanie, nie szanuja ani Proroka, ani Koranu i sie zachowuja jako swinie. Grzecznie preprosili barmanke i zwiali. Zaden, powtarzam, zaden Francuz czy inny Europejczyk, tego nie jest w stanie zrobic. A - z powodu ze ogolnie nie sa gotowi stawiac opor osobiscie, B - ze strachu ze go oskarza o nietolerancje, C - z powodu ze nie zna jak trzeba sie zachowywac z muzulmanami. A burmistrem Moskwy muzulmanin zostac nie ma szans. Zadnych. Nigdy. Dzisejszy Sobianin, owszem, ma rysy troche aziacki, ale z narodowosci jest Mansem. pl.wikipedia.org/wiki/Mansowie Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Francja ma 63 mln ludzi. 12.07.13, 01:34 Na tym filmie jest czarnych sztuk kilka. Raczej nie jest to wiarygodna próbka. Bo np. w Polsce, czy Rosji biali nie napieprzają się wzajemnie. www.youtube.com/watch?v=upPtLxcbN-I Odpowiedz Link Zgłoś
0panpawlik Re: Szokujaca Francja 15.07.13, 09:35 No trochę przegięcie ;/ powiedziałbym, że strasznie prowokujące... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Szokujaca Francja 15.07.13, 11:07 Skonfiskować im buty, niech wracają na bosaka, komicznie klaszcząc o asfalt. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś