Dodaj do ulubionych

Pytanie do Pefci: Czy stac ...

20.10.13, 22:51
ciebie na normalnosc.

Prowadzisz dywagacje na temat czym jest propaganda, a czym rozmowa, liczysz i wazysz slowa innych (to takie przeciez latwe) i chyba do glowy tobie nie przyszlo, ze tuz obok ciebie jest zwykla normalnosc. Czasami jest ona zaplakana, czasami usmiechnieta i kolorowa ... i czeka, zeby ja ktos zobaczyl i skinal jej glowa.

W uniesieniu piszesz o patriotyzmie i robisz to chyba tylko po to, aby za chwile o tym zapomiec i z nieukrywana radoscia ... swoim paluchem wskazywac na innych. Zenujace to zajecie.

Czy stac ciebie Pefcia na normalnosc?
Obserwuj wątek
    • igor_uk Blu,a czy warto zawracac sobie glowe pefcia? 20.10.13, 23:01
      Sa na prawde ciekawsze tematy. Nawet dzisiejszy referendum w San Marino,ktory ma odpowiedziec na pytanie,czy 30 000 mieszkancow tego panstwa chca dolaczyc do EU,jest na pewno ciekawszy i to o wiele.
      • 1blueelvic Po prostu mnie wkurzyl ... 20.10.13, 23:09
        Zaatakowal mnie zupelnie bez powodu ... Klamliwie i z premedytacja.

Wiem, ze masz racje, ale ... nie umiem przemilczec wyrafinowego klamstwa.

Dzieki za dobre slowo.
        • walter622 Nie tylko Ciebie 20.10.13, 23:26
          1blueelvic napisał(a):
          > Po prostu mnie wkurzył ...

No cóż, nie tylko Ciebie.
          Z twoich tekstów zrozumiałem, że mieszkasz w USA, więc całkowicie jest zrozumiałym twój pozytywny stosunek do tego Kraju i nie jest to bynajmniej jakiś zarzut.
          Generalnie nie wypowiadam się na temat Ameryki i Amerykanów. Z prostej przyczyny - w tym Kraju nie byłem i mam świadomość, że medialne przekazy są z zasady dalekie od rzetelności. Tak więc formułowanie jakichkolwiek opinii byłoby śmieszne i na dodatek krzywdzące.
          Tak więc rób swoje i pisz co uważasz za słuszne.
          A bucem, który udaje "Francuza", przy tym nie będąc w stanie nic napisać o kraju w którym rzekomo pomieszkuje, bym się nie przejmował. Miałeś w sumie szczęście - mnie przykleił
          łatkę "komunistycznego faszysty" czy coś w tym rodzaju -:)

Pozdr.

• 1blueelvic Jestem polskim kanadyjczykiem, ... 21.10.13, 00:25
            a w Stanach mieszkam od 10 lat. Po przyjezdzie zalozylem firme, ktora dobrze prosperuje i jakos zal ja sprzedawac. Moze jeszcze rok, dwa ... i wroce do Kanady.

Jestem Stanom po prostu wdzieczny za to, ze moglem, ze mi pozwolono ... i ze odnioslem sukces.

Kanada byla moim pierwszym wyborem i takim pozostanie do konca moich dni.
            • walter622 Re: Jestem polskim kanadyjczykiem, ... 21.10.13, 00:32
              Więc mogę życzyć Tobie tylko powodzenia, z nadzieją przeczytania twoich postów o
              Kanadzie i USA.

Pozdr.
          • j-k Kim PF by nie byl... 21.10.13, 05:40
            zlego slowa na temat Polski nie powiedzial.
            natomiast to WEB brygada piszac na polskim foro krytykuje decyzje polskiego rzadu,
            i w ogole polskie wybory i polskie sojusze.

czym to jest - jesli nie propaganda ?
          • krzysiozboj Re: Nie tylko Ciebie 21.10.13, 08:28

> A bucem, który udaje "Francuza", przy tym nie będąc w stanie nic napisać o kraj
            > u w którym rzekomo pomieszkuje, bym się nie przejmował. Miałeś w sumie szczęści
            > e - mnie przykleił
            > łatkę "komunistycznego faszysty" czy coś w tym rodzaju -:)
            >
            >
            > Pozdr.
            >

Specjalnie nie ma się co przejmować czyjąś opinią która trafna być nie musi ale w odpowiedzi na tamten temat (pomijając personalia niestety są takie dwa obozy które częstują innych niezłą sieczką propagandową/demagogią z wzajemnym poklepywaniem się przy bronieniu idiotycznych tez) powstał ten gdzie mam wrażenie iż ludzie czasem skaczący sobie wzajemnie do gardeł tym razem stanęli po jednej stronie barykady by dołożyć pf ;)

Ja gdybym się przejmował np tym co o mnie sądzi blu czy bywszy to już dawno przeszedłbym załamanie psychiczne, więc jeszcze raz zalecam nieco więcej dystansu do opinii innych :))
            • walter622 Cykle "Francuza" 21.10.13, 10:38
              krzysiozboj napisał:
              > Specjalnie nie ma się co przejmować

Też się nie przejmuję jego wybrykami. Te jego ekscesy powtarzają się cyklicznie w jakiś miesięcznych odstępach czasowych. Być może posiadają fizjologiczne podłoże. Może by się
              z tymi dolegliwościami zgłosił do ginekologa , a nie zawracał nam głowy swoimi obsesjami.
              Mgły, spiski, brygady - toż to jakiś forumowy Macierewicz - nawet 'komisję" już powołał -:)
            • walter622 Re: Nie tylko Ciebie 21.10.13, 10:58
              krzysiozboj napisał:
              > więcej dystansu do opinii innych :))

Niestety to forum nie należy do miejsc gdzie dyskutanci dzielą się swoimi spostrzeżeniami
              i opiniami. Gdy wyrażasz swoje opinie natychmiast jesteś wyzywany od "ruskich ścierw",
              "komunistycznego faszysty" lub w odpowiedzi otrzymujesz informację o aktualnych cenach kartofli na bazarach. W tych warunkach mówienie o Wersalu czy wzbogacaniu swej wiedzy pozbawione jest sensu. Reguły gry, ustanowione przez tych co uzurpowali sobie prawo orzekania kto ma prawo wypowiadania się na tym forum są proste - skopać, znieważyć i sponiewierać. Zresztą podobne zasady obowiązują praktycznie wszędzie - wystarczy właczyć TV lup przeczytać jakąkolwiek gazetę.
              • wojciech.2345 technika oficera śledczego 21.10.13, 11:29
                Mamrocie,
                dobrze wiesz, że określenia, które podałeś były spontaniczne
                i nie są przez tę osobę używane. To były zdarzenia akcydentalne,
                ale Ty Mamrocie uparcie przyprawiasz komuś gębę.

Tak pracowali oficerowie śledczy w komunie.
              • krzysiozboj Re: Nie tylko Ciebie 21.10.13, 12:09
                Zauważ że obie strony stosują tą technikę, zwyzywania i sprowadzenia "dyskusji" do rynsztoku :)) Ze mnie czasem robią rusofila a czasem rusofoba, to zależy jaki temat leci i jak się do niego ustosunkuje jeśli już coś napiszę :))

Ja już kilka razy pisałem, mnie tutaj bardzo fajnie zawsze się z Romrusem rozmawiało, nie kryje tego że jest rosyjskim nacjonalistą, że Rosja jest jego oczkiem w głowie ale potrafi rozmawiać i widzieć inny punk widzenia niż swój jedynie słuszny. Szkoda że takie postawy nie dominują bo wtedy na forum można by wymienić się różnymi opiniami, różnymi punktami widzenia, można by mieć okazję na to samo popatrzeć z kilku stron a tak mamy jedynie słuszne wersje i jedynie słuszne interpretacje zdarzeń.
                • wojciech.2345 Re: Nie tylko Ciebie 21.10.13, 12:16
                  Tutaj jest nieobecny inny punkt widzenia na Rosję jak przez jej
                  apologetów (prócz jk2007). Ponadto nie ma ani jednego Ukraińca,
                  który pozwolił popatrzeć na sprawy tego kraju.

Mamy konfrontację postsowieckiego desantu i woluntariuszy broniących
                  polskiej racji stanu.
                  • krzysiozboj Re: Nie tylko Ciebie 21.10.13, 12:22
                    "polska racja stanu" to jest bardzo niebezpieczny/śliski argument. Dla jednych będzie to włażenie w tyłek USA, dla innych klęczki na kolanach przed Rosją bo może Putin obniży o kilka gr cenę za gaz, jeszcze inni zobaczą ją w patrzeniu z zachwytem na Niemcy i dziękowaniem Bogu za to że uczynił nas sąsiadami Niemiec przez co możemy być podwykonawcą dla tamtejszych firm.

Jest mi przykro ale ja tutaj praktycznie wcale nie dostrzegam tego co było nazywane "polską racją stanu" w okresie międzywojennym, szczególnie wtedy gdy trzymano dystans i do Niemiec i do Rosji a stawiano na rozwój tego wszystkiego co nasze, choćby na budowę Gdyni czy COPu.
                    • krzysiozboj Re: Nie tylko Ciebie 21.10.13, 12:25
                      Aa, zapomniałem dopisać - żadnej ze stron która widzi "polską rację stanu" w uległości wobec kogoś mocniejszego całkowicie racji odmówić nie można, niemniej nie odmówię też tej "racji" sobie gdy twierdzę że płaszczenie się przed innym mocarstwem nie leży w naszym interesie, nieważne które to mocarstwo.
                    • wojciech.2345 Re: Nie tylko Ciebie 21.10.13, 12:28
                      Krzysiu,
                      na tym forum istnieje coś takiego jak "polska racja stanu."
                      Ja z 80% piszących tutaj Polaków na Forum Kraj byłbym
                      w sporze, po innej stronie barykady. Tutaj kiedyś pisało
                      sporo cudzoziemców, którzy przez wiele lat nie byli w Polsce.
                      Oni, ci cudzoziemcy, chcieli mieć jakiś kontakt z Ojczyzną.

A co tutaj mamy?
                      Harce czekistów.
            • 1blueelvic Widze, ze masz wybiorcza pamiec. 21.10.13, 15:24
              Nie oklamuj sam siebie.
        • felusiak1 Re: Po prostu mnie wkurzyl ... 21.10.13, 05:58
          you've gotta grow some thick skin, bro.
          • 1blueelvic Moze? 21.10.13, 15:22
            jw.
    • j-k czepiasz sie PF niepotrzebnie... 20.10.13, 23:06
      czasami z francuska ponosza go nervy - taka u nich tradycja.

miast spokojnie wysmiewac WEB-brygade :)
      • 1blueelvic Musialem Jasiu ... 20.10.13, 23:12
        Pefcia klamliwie uzyl mojego nicku, aby w obiekywnym swietle przedstawic swoja, nie do konca sprecyzowana mysl. Nie znasze przeklaman.
        • j-k niekoniecznie... 21.10.13, 05:45
          nikty nie jest personalnie bez winy...
          jednakze personalne animozje mozna rozwiazywac w inny sposob...

to foro jest w koncu od STARCIA pogladow (celowo nie uzywam okreslenia "wymiany pogladow"
          - gdy to nie wymiana pogladow, a propaganda WEB brygade interesuje)
          I tez mialem kiedys ostre nieporozumienia z Woytkiem, ale po wewnetrznych ustaleniach okazalo sie, ze sa to wlasnie jedynie "niedorozumienia".
          • 5magna Re: niekoniecznie... 21.10.13, 07:48
            A moze ty JK to i wojtek. Kim ty tu jeszcze nie byles? Nawet baba i obojnakiem....
            • j-k hloopcze... 21.10.13, 15:29
              5magna napisał(a):
              > A moze ty JK to i wojtek. Kim ty tu jeszcze nie byles?

cieszy mnie tfuj podziw dla moich mozliwosci.
              masz za to karniaka w nagrode:
              savvima.com/wp-content/uploads/2010/10/Matis-Lchaim-Vodka.jpg
          • 1blueelvic To juz kolejny raz ... 21.10.13, 15:29
            Czy sadzisz, ze najmniej konfliktowym zachowaniem byloby wyjscie z FS?

Ignorancja, niechlujstwo w czytaniu i przeklamania czlowieka z wyzszym wyksztalceniem winno byc publicznie napietnowane ... Wszak to forum publiczne , nieprawdaz?

Mozna rowniez podwinac ogon i przemilczec, ale wybor zachowania zawsze nalezy traktowac indywidualnie.

• przyjacielameryki Re: Musialem Jasiu ... 21.10.13, 11:24
          1blueelvic napisał(a):

> Pefcia klamliwie uzyl mojego nicku, aby w obiekywnym swietle przedstawic swoja,
          > nie do konca sprecyzowana mysl. Nie znasze przeklaman.

Blu, j-k ma rację. Skup się na odpieraniu ataków WEB-brygady a nie na jakichś słowach PF, które Ciebie dotknęły. Z pewnością nie chciał Ciebie obrażać czy poniżać, czasami taki zlepek wyrazów zamienia się w "głuchy telefon" - on coś napisał ale Ty przeczytałeś coś zupełnie innego. PF to prawdziwy polski patriota co wielokrotnie wykazał, niezwykle ważny tu na FŚ w odpieraniu nawałnicy bolszewickiej.
          • 1blueelvic Kazdy z nas ma jakas ... 21.10.13, 15:20
            racje. Widac rowniez, ze kazdy z nas oszczerstwo traktuje inaczej ...

Dlaczego te slowa kierujesz do mnie? Czy to ja przeklamywalem?

Jezeli ktos nie chce lub nie jest w stanie zrozumiec pisanego tekstu ... Malo! Jzeli ten tekst wykoszystuje do oszczerstwa, chociazby tylko czesciowo, to sadzisz, ze nie mam prawa do riposty?

Dlaczego nie skierujesz tych slow to pefci? Moze to on powinien bardziej wazyc swoje slowa, jest wszak czlowiekem wyksztalconym, czyz nie?

To nie taj Przyjacielu. Gruba skora moze Jasiowi jest na reke, ale ja to postrzegam inaczej.

Sorry.
            • przyjacielameryki Re: Kazdy z nas ma jakas ... 21.10.13, 18:53
              1blueelvic napisał(a):

> racje. Widac rowniez, ze kazdy z nas oszczerstwo traktuje inaczej ...
              >
              > Dlaczego te slowa kierujesz do mnie? Czy to ja przeklamywalem?
              >
              > Jezeli ktos nie chce lub nie jest w stanie zrozumiec pisanego tekstu ... Malo!
              > Jzeli ten tekst wykoszystuje do oszczerstwa, chociazby tylko czesciowo, to sad
              > zisz, ze nie mam prawa do riposty?
              >
              > Dlaczego nie skierujesz tych slow to pefci? Moze to on powinien bardziej wazyc
              > swoje slowa, jest wszak czlowiekem wyksztalconym, czyz nie?
              >
              > To nie taj Przyjacielu. Gruba skora moze Jasiowi jest na reke, ale ja to postr
              > zegam inaczej.
              >
              > Sorry.

Masz rację, podobne słowa kieruję do PF. Ale my, w rodzinie musimy się trzymać razem bo to prawdziwe zagrożenie jest gdzie indziej. Przecież dobrze wiesz gdzie jest!
    • wojciech.2345 Re: Pytanie do Pefci: Czy stac ... 21.10.13, 11:57
      Blueelvic,
      jestem przekonany, że PF nie chciał Ciebie obrazić mimo tego co napisał.
      Może należało ten tekst napisać trochę inaczej.

Nie powinieneś do sprawy przywiązywać zbytniej wagi.

• 1blueelvic Jaki tekst ... 21.10.13, 15:35
        masz na mysli?
        • wojciech.2345 Re: Jaki tekst ... 21.10.13, 15:48
          1blueelvic napisał(a):
          > masz na mysli?
          -----------
          Ten o który Ci poszło:
          forum.gazeta.pl/forum/w,50,147533634,147533634,Rozmowa_czy_propaganda_.html
          • 1blueelvic Z tym masz racje. 21.10.13, 15:58
            jw.
    • 1blueelvic Pefcia, chlopaki nie placza ... 21.10.13, 15:31
      jw.
      • zeitgeist2010 Boys Don't Cry 21.10.13, 15:40
        swietny, wzruszajacy film z 1999 roku o meskiej tozsamosci uwiezionej w kobiecym ciele.

Albo jak to mowi poskie przyslowie: nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem

• 1blueelvic Hahaha ... 21.10.13, 15:55
          Dobre:))

Ps. probowalem wyciagnac reke sprowadzajac obie strony rownania do normalnosci, ale to jak widac nie dziala.
          • igor_uk blu,po raz drugi . 21.10.13, 16:21
            Kim sie przyjmujesz ? Ty nie jestes pierwszy,kogo ten mitoman pomowil.
            Zeby byl jasniejszy obraz tego,kim jest to cos,zajrzyj na byle jaki jego watek,w ktorym znajdziesz mnostwo glupoty jego autorstwa. Przyjmujac sie jego opinia na swoj temat,wystawiasz zla ocene sam sobie.
            • wojciech.2345 brawo Igorku 21.10.13, 16:25
              Dolewasz oliwy do ognia.
              Stara rosyjska szkoła.
            • 1blueelvic Igor, wszystko jest juz OK. 21.10.13, 19:54
              Teraz jest juz smiech, satyra na francuska mode.
              • igor_uk To ciesze sie,ze humor Tobie powrocil. 21.10.13, 20:01
                Ale pefcia tak i nie odezwal sie,a przeciez mogl by napisac chociaz by jedno slow - przepraszam,nie tlumaczac sie z niczego.
              • polski_francuz Mam sie odezwac? 21.10.13, 20:45
                To sie odzywam. Napisalem co mialem do napisania. Obrazy nie szukalem a raczej zrozumienia.

PF
                • melord Re: Mam sie odezwac? 21.10.13, 23:13
                  polski_francuz napisał:

> To sie odzywam. Napisalem co mialem do napisania. Obrazy nie szukalem a raczej
                  > zrozumienia.

masz racje p-f......zadnego appology
                  ten bufon sam ludzi obraza w swoich postach,wiec niech od siebie zacznie reedukacje

kiedy napisalem mu,ze Starbuks to odpowiednik McDonalds sprzedajacy siki nie kawe,obrzucil mnie blotem (pomimo uwag by trzymal dziub na klodke,kontynuowal)
                  nie dociera do niego fakt,ze co jemu odpowiada nie musi innym
                  • 1blueelvic Czy chcesz zebym zamiescil wszystkie ... 21.10.13, 23:26
                    twoje wypowiedzi i dodal do nich komentarz?

Powiedz tylko slowo, a ja je spelnie natychmiast ... i dodam odpowiedni komentarz.

Klamiesz i z klamstwa budujesz swoj image. Nie wpieprzaj sie tam, gdzie nie masz. Od dwoch dni szukasz sprzymierzencow, ale oni zwyczajnie ciebie olali.

Pomysl co tu napisalem i zastanow sie nd tym. To co napisane jest w archiwum Forum. Spoko.
                    • melord mozesz mnie skoczyc.. 21.10.13, 23:44
                      na czubek i zamieszczac co chcesz

sprzymierzencow to ja mam w domu ,na forum bede sie wpieprzal tam gdzie mam ochote....
                      btw...utemperuj najpierw swoj parchaty dziub,zanim zaczniesz kogos personalnie w specjalnie poswieconym watku pouczac i rozpaczac hipokryto

ps. widze,ze jednak cos do ciebie czasami dociera(odp do p-f),lepiej pozno niz wcale
                      • 1blueelvic Slowo sie rzeklo ... 21.10.13, 23:50
                        jw.
                  • 1blueelvic No i co Panie Inzynierze? 21.10.13, 23:31
                    Jedziemy z tym koksem czy nie?
                    • melord Re: No i co Panie Inzynierze? 22.10.13, 10:49
                      1blueelvic napisał(a):

> Jedziemy z tym koksem czy nie?

z "koksem" daj sobie spokoj,nic juz nie pomoze na wyprany Grande Americano mozg
                  • 1blueelvic Mam juz nawet adekwatny ... 21.10.13, 23:35
                    tytul tego watku: Jak nie urok to sraczka.
                  • 1blueelvic Zgadnij klamliwy inzynierze ... 21.10.13, 23:40
                    czyje to sa slowa: " jestem inzynierem(mech.) wiec podobnie jak wy panowie do pracy zawodowej musze podchodzic racjonalnie,przeanalizowac plusy i minusy projektu/modernizacji itp. koncentrowac sie na eliminacji bledow ktore powstaja czesto w zalozeniach itd.
                    podobnie jest kiedy podejmuje dyskusje na forum,choc zapewne bledow nie jestem w stanie uniknac i podobnie jak w pracy zawodowej jest ktos kto te moje bledy koryguje(ja jego) i zawsze chetnie wyslucham krytyki/innej opinii jesli jest ona sluszna....ma rence i nogy
                    "

Nie zwracaj tylko uwagi na bledy ortograficzne prosze.
                  • 1blueelvic A tu mamy slowa chama, ktory ... 21.10.13, 23:47
                    jak narcyz zapotrzony jest w swoj inzynierski dyplom.

"wyobrazmy sobie goscia,siedzi w Starbucks ...powiedzmy w Bostonie,na na wygodnej kanapie,popijaja Grande Americano ,na stole rozklada zmietoszone dolary ktore wydobyl z rozpadajacego sie materaca i z wypiekami na policzkach,liczy....rozgladajac sie swoimi zapyzialymi oczami pelnymi strachu wokol ,czy jakis murzyn nie czai sie przy sasiednim stoliku by dorobek zycia mu zap..
                    andrenalina rosnie kiedy uswiadamia sobie,ze ma przed soba walute najpotezniejszego panstwa ,jedna jedyna jaka zna
                    teraz jeszcze wystarczy naiwniakowi, poinformowac o tym donioslym wydarzeniu na forum w nadziei,ze wszystkim czytajacym zal doope bedzie sciskal i...pelnia szczescia murowana."

Mozna z tego niezle goowno ukrecic, ktorym ciebie napoje. Szukasz guza przyjacielu?
                • 1blueelvic Powiem tobie, co o tym ... 21.10.13, 23:20
                  mysle.

To wszystko bylo niepotrzebne. Bylem akurat przy kompie i odpowiedzialem ... ot, tak ad hoc.

Ty z kolei niepotrzebnie w swoim watku podawales nicki ... obyloby sie bez nich. Zreszta, sam wiesz co bylo nie tak.

Zrozumienie jeden drugiego to wielka rzecz i godna szacunku. Wymag ona jednak pielegnacji i niemalej troski i na to musimy zwracac szczegolna uwage.

Kazdy popelnia bledy i to calkiem normalne. Wielka sztuka zas jest mowic o nich rozsadnie i bez emocji.

Wybaczanie, przebaczanie i zwykla przepraszam swiadczy o wielkosci czlowieka.

Nie bylem calkiem w porzadku, poniosla mnie zlosc i za to zaluje.

• yurek11111 Re: Powiem tobie, co o tym ... 21.10.13, 23:55
                    blue,Ty do PF-a czy melorda?
                    Podaj linka,bo nie wiem o co chodzi....
                    I uwazaj bo komsomol zaciera rece i dolewa oliwy do ognia... :-)))
                    • wojciech.2345 Re: Powiem tobie, co o tym ... 21.10.13, 23:57
                      yurek11111 napisał:
                      > blue,Ty do PF-a czy melorda?
                      > Podaj linka,bo nie wiem o co chodzi....
                      > I uwazaj bo komsomol zaciera rece i dolewa oliwy do ognia... :-)))
                      --------
                      Do Melorda.
                    • 1blueelvic Watek byl pisany do Pefci. 22.10.13, 00:31
                      A zaczelo sie od jego wprowadzenia i mojej odpowiedzi:

forum.gazeta.pl/forum/w,50,147533634,147544393,Ty_z_kolei_rozsiewasz_glupota_.html

Teraz do naszej rozmowy wcisnal sie melord, ktory od dluzszego czasu mnie prowokuje uzywajac chamskiego klamstwa.

• melord ale mnie nastraszyl 22.10.13, 11:47
                        buahahahahaha
                        cienias jestes,nawet w archiwum grzebac nie potrafisz...jak na szpiona to kiepsko cie wyszkolili

1blueelvic napisał(a):

> Teraz do naszej rozmowy wcisnal sie melord, ktory od dluzszego czasu mnie prowo
                        > kuje uzywajac chamskiego klamstwa.
                        >

naszej rozmowy??....nasze to prowadzi sie na priv a nie na otwarty forum
                        jak ciebie prowokuje?....sam prowokujesz bufonie wypisujac bzdety
                        kawa w Starbucks...alez q.. wydarzenie,forumowa ciemnote trzeba oswiecic ,ze w wielkim swiecie jedynie Grande Americano sie pije, by odlotu dostac
                        oznajmic wyniosle,ze dolar caly i zdrow,na przekor" swiatowej opinni",ze padl....w koncu zaplaciles za ta kawe(mam nadzieje)
                        poinformuj jeszcze jak swietlana przyszlosc widza sasiedzi z Sunset Boulevard kiedy bedziesz sie przechadzal z cygarem w zebach marki Cohiba....melorda doczekasz sie, jak w banku

uzywajac chamskiego klamstwa?.....ciekawe okreslenie,kiedy twierdze,ze ta kawa to siki a Starbucks to odpowiednik McDonald

powiem ci cos blu-szpanerze na koniec
                        cham/prostak ze wsi wyjdzie,wies z niego nie...wez sobie to do serca
                        pamietaj wiec,pisze tam gdzie i co mi sie podoba i morda w kubel...bo batem kaze wycwiczyc

no...strach pomalu mija buahahahaha
                        spokojnie moge isc spac z nadzieja,ze ludzie nie sa tacy zli/prymitywni,jakimi potrafia sie czasami przedstawiac
                        • j-k kosz za uwagi ad personam i lamanie regulaminu... 22.10.13, 14:59
                          ale najpierw, tradycyjnie, masz dzialke koshera
                          zawsze chetnie pomagam w dolegliwosciach:
                          Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
                          savvima.com/wp-content/uploads/2010/10/Matis-Lchaim-Vodka.jpg
                • 1blueelvic Wyjasnie toie czego zaluje ... 22.10.13, 15:42
                  Zaluje, ze inni forumowicze musieli byc swiadkami naszych przepychanek.

To byl test, ktory oblales.
    • melord Swieta krowa w laty koloru blu 23.10.13, 02:42
      zarazona wscieklizna, przebiera nieudolnie swymi koslawymi nozkami
      mleka nie daje (jeno jad),robi pod siebie i probuje to sama konsumowac,namawiajac bezskutecznie inne by to samo robily
      pozytku z niej zadnego,nawet na psine czy kocine tego przerobic sie nie da, by tych bliskich czlowiekowi zwierzat, ta paskudna choroba nie zarazic.

to bedzie koniec z mojej strony w tym temacie,gdyz jak ktos kumaty zauwazyl...

nie dyskutuj z debilem,najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona cie doswiadczeniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka