Dodaj do ulubionych

Skandal! Nie do wiary!

30.10.13, 18:09
Gdzie to już nie sięgają łapki Putina, a w domyśle KGB/FSB?

Otóż szacowny "Forbes" umieścił Putina na pierwszym miejscu najbardziej wpływowych ludzi świata... A przecież każdy borrka i wojtuś kartoflaczek wie, że Putina nawet żurawie nie słuchają, więc jaki wpływ on może mieć na świat?;)

Chociaż trzeba przyznać, że Obamie to on przypiekł. Najpierw za pomocą "ukradzionego" Snowdena wywołał ogólnoświatową histerię podsłuchową, a teraz go jeszcze zepchnął z pierwszego miejsca najbardziej wpływowych. Tylko czekać, jak mu jeszcze Nobla zabierze.

www.forbes.com/powerful-people/list/
www.vesti.ru/doc.html?id=1148385
Obserwuj wątek
    • darekvtb Re: Skandal! Nie do wiary! 30.10.13, 18:23
      Lubat, to plagiat!
      Bylem pierwszy:

forum.gazeta.pl/forum/w,50,147775549,147791217,Pu_forever_.html
      • lubat Re: Skandal! Nie do wiary! 30.10.13, 18:40
        darekvtb napisał:

> Lubat, to plagiat!
        > Bylem pierwszy:

Płaszczę się i zwracam honor!:)
        Ale to trochę nie fair tak wobec Pu, jak i wobec mnie. Jak można umieszczać taki njus w tamtym wątku? A ja z kolei przeglądałem tytuły wątków, i nie znalazłszy nic na ten temat, wrzuciłem na forum.
    • wojciech.2345 Re: Skandal! Nie do wiary! 30.10.13, 18:23
      Putin jest oceniany na skromne 70 mld. $.
      Z takim kapitałem człowiek może sporo.
      • kaszebe12 Re: Skandal! Nie do wiary! 30.10.13, 18:26
        -70 mld , wojtus ? -Czym jest 70 mld przy bogactwie wladcow NWO ? -Niczym.
    • malkontent6 Re: Skandal! Nie do wiary! 30.10.13, 18:25
      Możesz być dumny ze swojego prezydenta.
    • przyjacielameryki Re: Skandal! Nie do wiary! 30.10.13, 18:36
      No właśnie lubat. Ja, tak jak i malkontent gratuluję ci efektywnego prezydenta. A wy, Rosjanie też tak uważacie jak ci z "Forbesa", nie macie żadnych zastrzeżeń do Pana płk.?
      • pimpus18 Re: Skandal! Nie do wiary! 30.10.13, 18:44
        Forbes wie lepiej od Ruskich?

Albo co najmniej tak samo dobrze.

Ciemniaki i tak wiedzą swoje.
    • pimpus18 I co z tego? 30.10.13, 18:41
      Nobla mu nie dali. Zresztą ten pokojowy jest już tak zeszmacony, że ktoś przyzwoity może się tym tylko ubrudzić.

Widać do tego to zupełnie niepotrzebne.

A za co właściwie go neoliberalne palanty tak cenią?
      • kaszebe12 Samolot... 30.10.13, 20:17
        ...a w nim Merkel , Holland , Obama i Putin. -Zapalaja sie silniki , trzeba skakac ,ale jest tylko jeden spadochron. -Putin proponuje tajne glosowanie ,wygrywa spadochron,zegna sie i wyskakuje...
        -Merkel placze.
        -Holland mowi -"coz- demokracja zwyciezyla".
        - Obama pyta -" Jak on zdobyl przewage dwoma tysiacami glosow ?"
    • eva15 Lepszy dyktator niż nasi! 30.10.13, 22:34
      Forbes uznał jednak mściwie, że Putin dyktatorem jest....
      Najwyraźniej w oczach Zachodu, wg ichniego rankingu, jest on skuteczniejszym dyktatorem niż ci zachodni!:-))))
      • kaszebe12 -Dyktator... 31.10.13, 20:59
        - To slowo tez zostalo sfalszowane przez demokrature.-Warto chyba zainteresowac sie sensem i iscie demokratycznym pochodzeniem tego slowa.
        • misterpee Re: -Bzdury bezmyslne Forbes 31.10.13, 22:48
          wedlug mnie najbardziej wplywowym politykiem swiata jest Lech walesa. To on przeskoczyl kilka krzesel w palacu kultury i tworzy rzad globalny , na wzor Maduro, z ministerstwem szczescia. PUTIN JEST JAK pUTIN, PRAWDZIWY NIEUDACZNIK, Walesa to ogrom uniwersalny, Sankto Subito !
          • 5magna Re: -Bzdury bezmyslne Forbes 01.11.13, 04:10
            Wal lesa dostanie medal Wedzonego Kartofla imienia Debila Wojtusia.....
            • misterpee Re: -Nie ponizaj Lecha 01.11.13, 04:37
              w bRUKSELI JUZ USUNELI siusiajacego chlopczyka , jego miejsce zajmie Lechu. W Polsce Wajda szykuje sie do filmowania Trylogi, role Zgloby zagra Lechu ! Malo ci tego po filmie czlowiek z wazeliny !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka