Dodaj do ulubionych

Czemu nie slychac glosow oburzenia ,

04.11.13, 17:03
prawdziwych polakow?

-Jak by Merkel powiedziala,ze w Polsce narodzil sie prawdziwy nazizm,to by fala polskiego oburzenia dotarla by do Bramy Brandenburskiej,rujnujac wszystko po drodze.
-Jak by Putin powiedzial,ze w Polsce narodzil sie prawdziwy bolszewizm,to by fala polskiego oburzenia dotarla do Placu Czerwonego,rujnujac Kreml i mauzoleum Lenina.
-Ale kiedy Peres powiedzial,ze w Polsce narodzil sie prawdziwy syjonizm,to uzyteczni zaczeli klaskac,a prawdziwi polace zaczeli udawac,ze nic sie nie stalo.

Syjonizm = nazizm

"Wiedziałem, że syjoniści współpracowali z nazistami, ale nie wiedziałem o tym, że naziści faktycznie finansowali syjonistów!"

--
===================
Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.
Obserwuj wątek
    • igor_uk Tym wszystkim,.. 04.11.13, 17:11
      kto pospieszy sie oskarzyc mnie o antysemityzm.
      Zwracam uwage na ten fragment zalinkowanego tekstu:
      "Europejscy Żydzi zostali zdradzeni przez swoich syjonistycznych przywódców. Syjoniści współpracowali w holokauście w celu uzyskania poparcia dla żydowskiej ojczyzny. Każde inne przywództwo żydowskie było tłumione przez nazistów. Bez przywództwa, Żydzi szli na śmierć jak barany na rzeź."
      To nie ja jestem antysemita,nimi byli i sa syjonisci.
    • j-k To w Polsce narodzil sie Syjonizm... 04.11.13, 17:13
      i gratulujemy Nadorowi Abrahama, ze dokonal swego dziela...
      i odbudowal Israel.

PS. Nie jestem Zydem, niestety
      nobody is perfect.

• igor_uk I z czego jestes dumny? 04.11.13, 17:19
        Polakom napluli w dusze,a ty,jasiek,cieszysz sie.

p.s.mentalnie jestes,a to jeszcze gorzej,bo zaliczasz sie do uzytecznych,ktorych nikt nie darzy szacunkiem.
        • j-k Z istnienia Israela. 04.11.13, 17:20
          przyjmowali mnie tam z honorem.
          • igor_uk Janusz, 04.11.13, 17:27
            przeciez nie jestes a nie Hitler,a nie Stalin,to co ty masz do powstania Izraelu?
            A przyjmowali tam cie z pogarda,jak kazdego uzytecznego
            Pomyliles pogarde z honorem,ale nie dziwie sie temu,prawdopodobnie byles,jak zwykle,nawalony.
            • j-k poviedz, hloopcze,jaki ty masz problem z Izraelem? 05.11.13, 12:51
              ze leja islamuskow - gdzie popadnie ?

niedlugo wy, Rassijanie, bedziecie to robic na ulicach Maskwy...
              • igor_uk ja zadnego nie mam. 05.11.13, 16:41
                To tymczasowy twor,ktory powstal dzieki kaprysom Wielkich,tak samo i znminkie.

Co do islamuskow w Rosji .
                Jak by mniej chlales koszera,to by zauwazyles,ze ich w Rosji leja od kilkuset lat,zawsze wtedy,kiedy oni podnosza glowe.
                • j-k co do islamuskow w Rassiji - jest pewna roznica... 06.11.13, 10:51
                  igor_uk napisał:
                  Jak by mniej chlales koszera, to by zauwazyles,ze ich w Rosji leja od kilkuset lat,
                  zawsze wtedy, kiedy oni podnosza glowe.

I bardzo dobrze. Wiesz, ze tu akurat stoje po stronie Rassijan...
                  Ale jest pewna roznica...
                  laliscie ich kilkaset lat (od zdobycia Kazania 1552)

a teraz role sie ZNOWU odwrocily...
                  podobnie jak w 13-tym wieku - to oni sa strona atakujaca...
                  Na ulicach Maskwy to wy bedziecie sie bronic...

• wojciech.2345 Łupkowy przełom w Chinach 04.11.13, 18:45
      Chiński gigant naftowy Sinopec Corp zanotował przepływ gazu ziemnego z łupków w ilościach pozwalających na komercyjne wydobycie.

gazlupkowy.pl/lupkowy-przelom-w-chinach/
      • igor_uk Nu wlasnie,wojtus. 04.11.13, 18:51
        jestes tym prawdziwym polakiem,ktoremu napluli w dusze,a ty udajesz ,ze nic sie nie stalo.
        • wojciech.2345 o czym ten wątek? /bt 04.11.13, 18:51
          • igor_uk Komentarze pod zalinkowanym tekstem. 04.11.13, 18:59
            Poczytaj,wojtus,to moze zrozumiesz o czym ten watek:

WILGRAF 3 godziny temu

Antysemityzm jest objawem nacjonalizmu i faszyzmu , ale antysyjonizm to obrona niezależności i walka z faszystowskim zachowaniem nacji żydowskiej !
            Syjoniści to ci którzy dziś stosują faszystowskie standardy w Palestynie !
            Przyznanie ,że syjonizm powstał w Polsce jest potwierdzeniem dlaczego mamy taki a nie inny kraj !

scyzor6 3 godziny temu

Tak kończy się bieganie w jarmółce na żydowskie imprezy i przepraszanie ich za wszystko i na każdym kroku. Teraz oni w podzięce nie powieszą prezydentowi na mównicy jego własnego herbu( a co , niech się przyzwyczaja)
            • tojabogdan niech żyje Netanjahu! 04.11.13, 19:17
              Netanjahu mówił, że dla jego kraju ważna jest "próba znalezienia bezpiecznego, pokojowego rozwiązania związanego z tematem palestyńskim". Bardziej oględnie i niezobowiązująco nie mógł tego określić.
              A nasz prezio fikał nóżkami z uciechy, jak i każdy inny prezio tzw. wolnego świata.
              Bo nikt nie odważy się nazwać po imieniu teroru okupacyjnego. I to od ponad 60ciu laty.

A zaraz odezwie się tutaj jakiś niedorozwój pisząc, że alaska, sahara, pustynia błędowska, centrum australii, birobidżan oraz antarktyda to wystarczająco duże obszary do emigracji dla każdego podbitego i zgettoizowanego narodu. Swoją drogą ciekawe, że nikt nie namawiał albańczyków z kosowa i macedonii, by udali się do icch pobliskiej ojczyzny, albanii.
              • igor_uk Re: niech żyje Netanjahu! 04.11.13, 19:27
                A to fakt.Caly zachod wstal w obronie Albanczykow do godnego zycia na serbiskich ziemiach,chociaz za miedza maja swoje.
                Dla Palestynczkow,ktore chca zyc na SWOICH ziemiach,takiego wyrozumienia nie widac.
                • tojabogdan Re: niech żyje Netanjahu! 04.11.13, 19:35
                  no może nie cały świat, ja byłem innego zdania

igor_uk napisał:

> A to fakt.Caly zachod wstal w obronie Albanczykow do godnego zycia na serbiskic
                  > h ziemiach,chociaz za miedza maja swoje.
                  > Dla Palestynczkow,ktore chca zyc na SWOICH ziemiach,takiego wyrozumienia nie wi
                  > dac.
                  • igor_uk Re: niech żyje Netanjahu! 04.11.13, 19:39
                    Pisalem o calym zachodzie,a to nie w sensie geograficznym,a tylko w mentalnym.Zachod,w tym przypadku trzeba brac w cudzyslow.
                • ubiquitousghost88 Wyrozumienie się znajdzie i dla Palestyńczyków... 04.11.13, 19:40
                  ...jak tylko zaczną handlować żydowskimi nerkami.
                  Szipcy na Kosowu za Tita nie odważali się Serbom nerki amputować, ale za Jelcyna paaaaaaszło!...
                  • igor_uk Jelcyn byl alkoholikiem. 04.11.13, 19:46
                    Ale to nie jego wina,ze Serbowie sqrwili sie.
                    • ubiquitousghost88 Re: Jelcyn byl alkoholikiem. 04.11.13, 19:50
                      Z alkoholika byłeś dumny?
                      Jak zwracał partbilet też się zataczał?
                      A może jak "pozwolił" Mossadowi kierować ogniem na Dumę, to była u niego chwila trzeźwości?
                      • igor_uk Re: Jelcyn byl alkoholikiem. 04.11.13, 19:53
                        Idz juz do swojej piaskownicy,tam na ciebie czekaja.
                        • ubiquitousghost88 No to ile km do Szanghaju ci wychodzi?... 04.11.13, 19:55
                          ...
    • ubiquitousghost88 Igruszka, nie konsultuj się z teściową... 04.11.13, 19:32
      ...bo na buraka wychodzisz.
      Historyczna prawda o tym, co powstało w Polsce (syjonizm, obozy koncentracyjne itp.), z Polakami nic wspólnego nie ma.
      To o jakie oburzanie się Polaków ci chodzi?
      Co napiszesz wątek, to gwiazda twoja sierpem i młotem w dół leci...
      • igor_uk obludek 04.11.13, 19:41
        idz do swojej piaskownice,gdzie na ciebie czekaja twoi 5 letnie przyjaciele.

p.s.kiedy nauczysz sie czytac ze zrozumieniem?
        • ubiquitousghost88 I ciebie brać w cudzysłów, bo ty na "Zachodzie"??? 04.11.13, 19:46
          A propos, sprawdź, czy ty przypadkiem nie skończyłeś gdzieś na zadupiu?
          Ile km masz do Szanghaju?
          Nu, sprawdzaj:
          t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRbVVFsflAiqHjMOs5ih-3VgBfZGtn-uq2gNjKaXGjxhT_yOlwOw
          • igor_uk obludek. 04.11.13, 19:51
            Rozumiem cie,nie masz zadnej innej mozliwosci blysnac.
            Ale nie zapominaj,ze u moich stop jest caly tlok.Dobrze czujesz sie w towarzystwie wojtusia i innych uzytecznych idiotow?
          • jk2007 Re: I ciebie brać w cudzysłów, bo ty na "Zachodzi 04.11.13, 19:51
            igorka zna ile km ma do rodzinnego Birobidżanu :)
            • ubiquitousghost88 Znaczy samorodek?... 04.11.13, 19:54
              :)
              • jk2007 Re: Znaczy samorodek?... 04.11.13, 20:00
                owszem, krypto-samorodek, po rosyjsku лaтентный
              • igor_uk Ubi,calkiem powaznie. 04.11.13, 20:00
                Szukalem watek pefci i przy tej okazji znalazlem twoj .
                Uwazam,ze musisz cos z soba zrobic .Poszukaj dobrego psychologa,moze jeszcze bedzie wstanie cie pomoc.
                • ubiquitousghost88 Re: Ubi,calkiem powaznie. 04.11.13, 21:33
                  Możesz się leczyć u mnie, za friko.
                  Nie takich jak ty wyleczyłem...
                  • igor_uk Re: Ubi,calkiem powaznie. 04.11.13, 21:35
                    A jednak skorzystaj z mojej rady,zglos sie do psychologa .
                    • ubiquitousghost88 Ludzie pozbawieni wyobraźni uważają wszystkich... 04.11.13, 21:40
                      ...za wariatów.
                      Przydałoby ci się z parę lat gułagu w Chinach.
                      Na rozwój wyobraźni...
                      • igor_uk Kazdy ,kto ma chory umysl, 04.11.13, 21:46
                        jest pewien tego,ze jego nikt nie rozumie,a to ze wzgledu na to,ze brakuje im wyobraznie.
                        Ubi,wyobraznia bywa rozna,twoja jest chora,dla tego skorzystaj z mojej rady.
                        • ubiquitousghost88 Igruszka, ty jesteś zdrowy i wieloumysłowy... 04.11.13, 21:50
                          ...ale mój jeden chory wart więcej niż twoich zdrowych całe wory...
                          • igor_uk Ubi,ostatni raz serio. 04.11.13, 22:02
                            Ten watek,ktory wywalila cenzura na osla,jest materialem na forum Psychologia ,jak chcesz blysnac,to radze udasc sie tam .Zapewniam cie,bedziesz tam gwiazda,bo tu jestes tylko jednym z wielu,kto gryzie sie przy moich stopach
                            • ubiquitousghost88 To ty do mnie? Cenzurze doradź... 04.11.13, 22:12
                              ...ze swoimi łatwiej się dogadasz, a mnie wsio rawno' dokąd mnie wywalą...
                              • igor_uk Masz duze problemy,ubi. 04.11.13, 22:24
                                ja tobie radze udasc sie na forum "Psychologia",gdzie niewatpliwie bedziesz gwiazda. Cenzura do tego nic nie ma,chociaz i powinna byla przeniesc twoj watek nie na Osla,a tylko na forum "Psychologia" .
    • wojciech.2345 w Rosji są najmłodsi emeryci 04.11.13, 21:15
      W Rosji są najmłodsi emeryci w Europie - kobiety (55 lat) i mężczyźni (60 lat).

Chyba poproszę o azyl a Matuszce.
      Chcę już razem z Igorkiem rozmawiać z reniferami.
      • igor_uk Wojtus,dzieki swojej ciezkiej pracy, 04.11.13, 21:19
        w roli uzytecznego idioty,mozesz liczyc w Rosji na odejscie na emeryture w wieku 50 lat.Chociaz sadzac po wszystkiemu,ty juz dawno przekroczyles 70-ke.
        • igor_uk Aha,wojtus. 04.11.13, 21:20
          Dawno tobie nie dziekowalem za twoja uzytecznosc.
          Dziekuje :-)
          • wojciech.2345 następny news 04.11.13, 21:41
            Turyści z 20 krajów, w tym obywatele Polski, podróżujący tranzytem przez Rosję drogą lotniczą, będą mogli przez 72 godziny przebywać na jej terytorium bez wizy.

To zdecydowanie za mało czasu by Ciebie Igorku odwiedzić.
            Z Moskwy saniami do Ciebie w jedną stronę jedzie się chyba miesiąc.
            • ubiquitousghost88 Znaczy nasi go tylko przelecą?... 04.11.13, 21:45
              ...
              • wojciech.2345 Re: Znaczy nasi go tylko przelecą?... 04.11.13, 21:56
                Igorek powinien ze śniegu jakiś napis wykonać.
                Np. pozdrowienia dla forumowiczów z FŚ.
                • ubiquitousghost88 Re: Znaczy nasi go tylko przelecą?... 04.11.13, 22:14
                  Sra na forum od lat, a tam by paru słów nie wysrał?
                  • igor_uk Nu i widzisz,ubi. 04.11.13, 22:27
                    jak tobie dobrze idzie pogawedka z wojtusiem. Fajnie,ze nie gryziecie sie za miejsce przy moich stopach,pelne porozumienie,wprost idylia :-) .
                    A watek nadal na wierzchu listy i to dzieki wam,tobie i wojtusiu,moim osobistym uzytecznym idiotom.Chyba czas cie zakwalifikowac do tego grona.
                    Czyli,od teraz tylko podziekowania za twoja uzytecznosc.
                    • ubiquitousghost88 Tobie płacą tylko jak jesteś na górze listy?... 05.11.13, 09:38
                      ....to słaby kontrakt...
                      Mnie, jak wyprowadzam z równowagi autora wątku...

No, ale trzeba było mnie uprzedzić!
                      Chętnie ci podam pomocną dłoń!
                      Tylko wqrwiaj się nadal, bo bez tego nici, spadłaby moja motywacja do braterskiej współpracy...
          • ubiquitousghost88 Igorku, wszystko > 5000 km od Szanghaju to zadupie 04.11.13, 21:43
            ...> 10 000 to zadupie głębokie...
      • przyjacielameryki Re: w Rosji są najmłodsi emeryci 05.11.13, 09:01
        wojciech.2345 napisał:

> W Rosji są najmłodsi emeryci w Europie - kobiety (55 lat) i mężczyźni (60 la
        > t).

>
        > Chyba poproszę o azyl a Matuszce.
        > Chcę już razem z Igorkiem rozmawiać z reniferami.

Przecież od dawna mówiliśmy, że kierownicze stanowiska w rosyjskich firmach zajmują cudzoziemcy: Niemcy, Polacy, Francuzi, Amerykanie, . . . . . . ! Rosjanie nie nadają się do kierowania i rządzenia.
    • przyjacielameryki Re: Czemu nie slychac glosow oburzenia , 05.11.13, 08:56
      Kolejny debilny watek, sowieckiego propagandysty. Takie "myśli" może produkować tylko kompletny nieuk, bolszewik, . . . . ., propagandysta pracujący nad skłócaniem narodów.

S. Peres tylko przypomniał, że narodziny państwa żydowskiego zaczęły się już w Polsce, bo to tutaj Żydzi od 1000 lat mogli swobodnie osiedlać się, mogli normalnie żyć, rozwijać się w oparciu o swój język, swoją kulturę. Nikt im tego nie zabraniał, dzięki czemu przetrwali i w końcu po wielu dramatach i tragediach założyli swoje państwo. To z Polski pochodziła większość Żydów, założycieli państwa - Izrael, jak np. B. Gurion.
      Przywódcy żydowskiego państwa widzą w Polsce wiernego przyjaciela i sojusznika. I tak jest a kultura żydowska odradza się w Polsce w oszałamiającym tempie przy wielkim zainteresowaniu Polaków. I nie zmarnują tego procesu jakieś od czasu do czasu malunki antysemickie na budynkach, murach. Niemniej, autorów tych malunków powinno się karać bardzo wysokimi karami np. pieniężnymi(np. 50 000 zł za każdy malunek). Dwa, trzy bezwzględne wyroki szybko nauczyłyby tych ludzi rozumu. I takich działań oczekujemy od państwa polskiego.
      • ubiquitousghost88 Nie obrażaj bolszewików, oni na niego splunęli... 05.11.13, 09:58
        ...zanim ty to zdążyłeś zrobić...
        Możesz sobie wyobrazić typa, który, po wszystkim co się wydarzyło, nadal jest dumny, że był dumny z Jelcyna, kiedy ten, w pijanym widzie (innego nie znał), zwracał książeczkę partyjną?
        On by dał wiele, żebyś ty wziął go pod swoje skrzydła - tylko, że takich nigdzie nie biorą, od wszystkich dostają nogę...

BTW - Uznanie za tekst postu.
    • wojciech.2345 łupkowy przełom także w Australii 05.11.13, 09:32
      W północno–wschodniej Australii odnotowano komercyjny przepływ gazu ziemnego z łupków pozwalający na jego przemysłowe wydobycie. Pozytywne wyniki wykonywanych wywołały entuzjazm wśród inwestorów.

Armour Energy odnotowała w stanie Queensland w północno-wschodniej części Australii przepływ gazu pozwalający na jego przemysłowe wydobycie. To pierwszy taki przypadek na tym kontynencie.

gazlupkowy.pl/australia-walczy-o-inwestorow/
    • wojciech.2345 dużo (g)łupków w Rosji 05.11.13, 09:34
      Rosja przed szansą rewolucji łupkowej na amerykańską skalę

Syberyjskie złoża ropy łupkowej mogą kryć dziesiątki miliardów baryłek tego surowca. W poszukiwania zaangażowały się już rosyjskie i międzynarodowe koncerny. Przed Rosją stoi szansa na miarę amerykańskiego boomu gazu łupkowego.

www.bankier.pl/wiadomosc/Rosja-przed-szansa-rewolucji-lupkowej-na-amerykanska-skale-2979670.html
      • wojciech.2345 zapomniałem - Hej głupki, hop na łupki. /bt 05.11.13, 09:37
        • przyjacielameryki Re: zapomniałem - Hej głupki, hop na łupki. /bt 05.11.13, 09:45
          To już faktyczna rewolucja łupkowa. Dla nas to dobrze, im więcej gazu na rynku światowym tym większa konkurencja i niższe ceny. W odpowiednim momencie powstaje nasz gazoport. Gazoporty potrzebne są też Ukrainie, Litwie, Łotwie.
          Rosyjskie eldorado gazowe kończy się, no i ciekawe jaki będzie los rosyjskich rur politycznych?.

Wojtek, chyba warto założyć odrębny watek n/t temat, bo temat robi się niezwykle ciekawy.
          • wojciech.2345 Re: zapomniałem - Hej głupki, hop na łupki. /bt 05.11.13, 10:04
            PA,
            ja mam bana na zakładanie wątków. Nie chcę tworzyć nowego nicka i pisać
            przez proxy. Chyba odrobię kiedyś przesadziłem zakładając wątki.

Do rzeczy. Rewolucja łupkowa pokazuje, że UE i Rosja nie nadążają za
            nowoczesnymi metodami wydobycia ropy i gazu. To groźny sygnał.
            Ponadto Rosja usiłuje sterować podażą przeciwko UE. Z Chinami wygląda
            na to, że sromotnie przegrali.

Ciekawa może być ta zima. To może być ostatni rok podskakiwania
            Gazpromu. Zdaje się, że Polska przygotowała tym razem większe
            zapasy gazu.
    • jk2007 Czcimy Sprawiedliwych 05.11.13, 12:21
      Prawie 6400 Polaków ma swoje drzewka w ogrodzie Yad Vashem; to 26% wszystkich odznaczonych Medalem „Sprawiedliwy Wśród Narodów Świata”.
      www.msz.gov.pl/pl/p/msz_pl/aktualnosci/blogi/witold_sobkow/yadvashem
      • jankowski1960 Re: Czcimy Sprawiedliwych 05.11.13, 15:07
        powinno ich byc 75 procent, bo mielismy trzy czwarte zydow na swiecie...
        • elka-sulzer Re: Igor, 05.11.13, 16:05
          uyebales mi ranek, ktory zapowiadal sie tak dobrze .....

Teraz tylko czekac jak Polska stanie sie druga Palestyna. :(
          • igor_uk Sorry,Elka. 05.11.13, 16:43
            To nie moja wina,ja tylko wykonalem niewdzieczna prace listonosza.
    • strondzo Re: Czemu nie slychac glosow oburzenia , 06.11.13, 03:42
      Są głosy oburzenia tylko tego nie usłyszysz tu piszą sami żydoUkraincy a I media tez nie polskie !
      • 5magna Re: Czemu nie slychac glosow oburzenia , 06.11.13, 05:02
        Jak Polacy moga cos mowic kiedy to Niemcy ratowali Zydow a Polacy wsadzali ich do gazu. Wstyd i hanba.....
        • igor_uk Magna . 06.11.13, 16:54
          To co piszesz,jest ponura prawda.
    • wojciech.2345 Rosja nie stawiła się na rozprawie ws. ... 06.11.13, 17:01
      Rosja nie stawiła się na rozprawie ws. działaczy Greenpeace

Rosja nie stawiła się przed Międzynarodowym Trybunałem Prawa Morza, który w środę w Hamburgu zaczął przesłuchania ws. należącego do organizacji ekologicznej Greenpeace statku "Arctic Sunrise". Statek został zatrzymany wraz z 30 ekologami na Morzu Barentsa.
      ...
      "Po raz pierwszy ten trybunał zetknął się z nieobecnością ze strony Rosji. Przypadki niestawienia się niemal nie zdarzały się przez ostatnich 25 lat" - powiedziała Lijnzaad, cytowana przez brytyjski "Telegraph".

www.polskatimes.pl/artykul/1035683,niemcy-rosja-nie-stawila-sie-na-rozprawie-ws-dzialaczy-greenpeace,id,t.html
      • j-k Greenpeace moze Rassiji naskoczyc :) 06.11.13, 17:24
        eko-terrorystom mowimy - NIE :)
        • 5magna Re: Greenpeace moze Rassiji naskoczyc :) 06.11.13, 19:18
          Nie takie proste ,wojtus moze wystrzelic wedzonego kartofla i po Rosji.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka