borrka 26.01.14, 19:51 Tak mysli "prorosyjski Wschod": img.pravda.com/images/doc/d/0/d0cfba8-z5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.2349 Re: I tyle o walkach krwawych. 26.01.14, 20:35 Igorku, dlaczego Ukraińcy nie kochają ani Ruskich, ani Twoich reniferów? Może to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Nowe wyczyn borratoidow, padl kolejny balwan 26.01.14, 21:00 Moglibyście zabrać z Ukrainy swoje pomniki. One dla Ukraińców są pomnikami okupanta. Ukraińcom są niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Pomnik milosci Ukrainki i Wlocha mame zabrac? 26.01.14, 21:04 wojciech.2349 napisał(a): > Moglibyście zabrać z Ukrainy swoje pomniki. > One dla Ukraińców są pomnikami okupanta. > Ukraińcom są niepotrzebne. Lecz sie, chory czlowieczku. Zniszczono 2 ukrainskich zabytka - "Most Zakochanych", do ktorego przyjezdzala kazda para w dzien slubu, i pomnik "Luigi i Mokrina". Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Pomnik milosci Ukrainki i Wlocha mame zabrac? 26.01.14, 21:35 Chodzi mi o te pomniki Lenina. Ukraińcy chętnie Wam je oddadzą za friko. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Nawet Czarnecki zczail ale ty za groma! 26.01.14, 21:30 wiadomosci.onet.pl/czarnecki-z-ukrainy-janukowycz-jest-wysmienitym-graczem/p0rqk Mam nadzieje ze te ofiary , ludzie co zgineli nie pojda na marne i prawda wyjdzie kto za tym stoi Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ha,ha. 26.01.14, 21:37 Usuneli moj wpis,w korym podalem informacje z Zaporoza. Mnie nie trudno,moge i nastepna podac: "Беркyт" нaчaл cилoвoй рaзгoн демoнcтрaнтoв пoд Зaпoрoжcкoй ОГА Сoтрyдники cпецпoдрaзделения "Беркyт" нaчaли cилoвoй рaзгoн демoнcтрaнтoв пoд Зaпoрoжcкoй oблacтнoй гocyдaрcтвеннoй aдминиcтрaцией. Об этoм cooбщaет Эcпреco TV. Тaк, oкoлo 200 cилoвикoв, a тaкже грyппa "титyшек" coвершили кoнтрaтaкy из зaблoкирoвaннoгo здaния ОГА и нaчaли бить демoнcтрaнтoв. Крoме тoгo, милиция применилa гaз. Тaкже cлышны взрывы грaнaт и cтрельбa. Сooбщaетcя, чтo милиция рaccеялa демoнcтрaнтoв и cейчac cилoвики и "титyшки" вылaвливaют их в oкреcтных рaйoнaх. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: moje wpisy tez gina 26.01.14, 22:58 brat_ramzesa napisał: > znaczy ze pisze prawde! ------------------ Bratku, Kropka Cię nie lubi. Masz przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 pytanie 26.01.14, 21:46 Co to za flaga? Biała z czerwonym paskiem w środku. Białoruska? www.polskatimes.pl/artykul/1051242,euromajdan-2013-brawurowy-atak-na-milicyjny-bus-proba-samospalenia-strajk-studentow-video,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Odpowiedz. 26.01.14, 22:03 To flaga "Bat'kiwszczyny". rian.com.ua/images/33668/85/336688534.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Sierota :))) 26.01.14, 22:07 wojciech.2349 napisał(a): > Biała z czerwonym paskiem w środku. > Białoruska? Wojtuś, tym pytaniem rozśmieszyłeś nawet mojego kocura. Jesteś kompletna sierota -:)))) Znaj mą dobroć. Ta flaga "biała z czerwonym paskiem w środku" jest flagą В. O. «Бaтьківщинa». Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Sierota :))) 26.01.14, 22:27 Prawie dwa miesiące wpatrywałeś się w relacje TV "Został po nim tylko szalik" i okazuje się, że nawet nie rozumiesz co widzisz -:))) Wyprzedzając kolejne pytania: - flagi czerwono-czarne, na tle których robił sobie fotki Prezio - to flagi B.O. "Trizub". Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Sierota :))) 26.01.14, 22:35 Mamrot, dlaczego Ukraińcy nie lubią Moskali? Pooglądaj materiały z demonstracji. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Chyba epidemia -:))) 26.01.14, 22:40 Wojtusiu - do dzieła, Prezio ciebie wzywa !!! Widziano dziś na Krakowskim Przedmieściu Prezia jak tachał oponę (chyba od "malucha") i Antka "policmajstra", zbierającego śnieg do worka -:))) Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Ignorancie, wypada wiedziec jak wygladaja flagi .. 26.01.14, 23:07 wojciech.2349 napisał(a): > Co to za flaga? > Biała z czerwonym paskiem w środku. > Białoruska? ...sasiadow, w koncu nie az tak duzo tych sasiadow macie. Masz ode mnie darmowa lekcje: Bialorus: commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Belarus.svg?uselang=ru Litwa: commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Lithuania.svg?uselang=ru Slowacja: commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Slovakia.svg?uselang=ru Czesi: commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_the_Czech_Republic.svg?uselang=ru Ukraina: commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Ukraine.svg?uselang=ru Niemcy: commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Germany.svg?uselang=ru Rosja: commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Russia.svg?uselang=ru Nie znac flagi swoich sasiadow to prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Milicja i tituszki rozpedzili demonstracje. 26.01.14, 22:24 Uzyli granatow hukowych i petard. Demonstranci kryli sie w pobliskim kinie. Manifestacja wZaporozu zostala przerwana, trudno powiedziec na jak dlugo. Specnaz z Doniecka wyrwal sie z okrazenia i ruszyl na Kijow. www.youtube.com/watch?v=Vzq-Pmh1TSE&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Milicja i tituszki rozpedzili demonstracje. 26.01.14, 22:30 borrka napisał: > Specnaz z Doniecka wyrwal sie z okrazenia i ruszyl na Kijow. No, a w samym Kijowie milicja aresztowała dostawców broni. Dla tych co znają j. ukraiński: euromaidan.rbc.ua/ukr/militsiya-zaderzhala-podozrevaemogo-v-organizatsii-postavki-24012014152300/ Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Milicja i tituszki rozpedzili demonstracje. 26.01.14, 22:39 walter622 napisał: > No, a w samym Kijowie milicja aresztowała dostawców broni. -------------- Karabiny były rosyjskie. Chyba to dar od Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Milicja i tituszki rozpedzili demonstracje. 26.01.14, 22:42 Wojtusiu. Wiem, że jesteś analfabetą i nie znasz j. ukraińskiego. To był "dar" od banderowców. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Milicja i tituszki rozpedzili demonstracje. 26.01.14, 22:46 walter622 napisał: > Wojtusiu. Wiem, że jesteś analfabetą i nie znasz j. ukraińskiego. > To był "dar" od banderowców. --------------- Ja tak wierzę tym informacjom jak Putinowi. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 TV "Został po nim tylko szalik" 26.01.14, 22:47 Wiadomo, że wierzysz tylko w to co zobaczysz w TV "Został po nim tylko szalik"-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: TV "Został po nim tylko szalik" 26.01.14, 22:53 walter622 napisał: > Wiadomo, że wierzysz tylko w to co zobaczysz w TV "Został po nim tylko szalik"- > :))) -------------------------- Oj Mamrotku, dlaczemu się tak denerwujesz. Szalika komuś zazdrościsz? Odpowiedz Link Zgłoś