Dodaj do ulubionych

KTO WIDZIAL MIEJSCE PO ATAKU TERRORYSTYCZNYM?

IP: *.tlv.netvision.net.il 30.03.02, 11:04
Latwo z Polski pisac co powinni Zydzi zrobic, jacy sa okropni bo wojsko
atakuje siedziby Palestynczykow!!!!!!!
Do niedawna kazdy atak armi byl poprzedzony telefonem informujacym
Palestynczykow o ataku.
A teraz prosze, co widzicie w wiadomosci ze stacii brytyjskich i francuskich?
Widzicie placzaca arabska matke z malenkim dzieckiem lub dzieci i mlodych
ludzi rzucajacych w Izraelczykow kamieniami, lub butelkami z benzyna, widzicie
rannego dzieciaka - TO LAMIE SERCE.
PYTANIE DLACZEGO TO WIDZICIE, dlaczego ci ludzie sie tam znalezli, a
naprzyklad nie w szkole lub w pracy?
ODPOWIEDZ JEST LATWA: PALESTYNCZYCY MAJA REWELACYJNEGO SPECA DO PRZEKAZU
MEDJALNEGO, ZA TE ZDJECIA POWINNI DOSTAC OSCARA I WSZYSTKIE INNE NAGRODY
SWIATA.
Zydzi nie moga, NIE MAJA PRAWA pokazac twarzy, ciala zabitego lub rannego
czlowieka przed powiadomieniem rodziny poszkodowanego. Wiec zdjecia w TV juz
nie przedstawiaja odpowiedniego napiecia, tragizmu sytuacji - tego co wywoluje
LZY.
Widzieliscie w telewizji miejcse po wysadzeniu sie Palestynczyka, ilu naprawde
niewinnych ludzi: dzieci, kobiet zginelo. Jak wygladaja te miejsca? Jak
dzieciaki zostaja same bez rodzicow?
KIEDY armia atakuja siedziby palestynskie, ile osob ginie? Jeden terrorysta?,
kilku jest lekko rannych?
Ludzie postawcie sie na miejscu tych chlopakow z izraelskiej armi. To sa
dzieciaki w naszym wieku i duzo mlodsze ktore nie maja wyboru. Oni maja po 18-
20 lat i nie sa mordercami, to ze siedzo w czolgu nie oznacza ze szukaja
zatargow. Oni modla sie aby Panestynczycy nie zaczeli zadnych zamieszek>
To nie film w ktorym Rambo zabija w pierwszych 5 minutach 100 zlych
przeciwnikow.
To zycie, te dzieciaki mocno przezywaja zabicie innego dzieciaka.
Arabowie wysadzaja sie bez zadnych skrupulow, poniewaz ich religia gwarantuje
im dwie rzeczy, ktore oni pragna osiagnac: byc bohaterem, w niebie czeka na
niego 71 Huria - dziewic ktore po wsze czasy daja mu rozkosz, A HAMAS PLACI
JEGO RODZINIE DUZE PIENIADZE ZA JEGO TERRORYZM.
I Pamietajcie ze Palestynczycy bardzo sie roznia w sposobie myslenia od nas i
nie mozna patrzec z naszego punktu widzenia, na to co robia i jak mysla.
Zdjecia w telewizji nie oddaja tego co jest w momecie i po eksplozji, do
mometu kiedy sie tego nie zobaczy na wlasne oczy. To nic specjalnego co
pokazuje TV - gwarantuje wam to.
Moze wielu z was zacznie patrzec inaczej na Izrael, poprzez neutralny atak
terrorystyczny?
Pamietacie Nowy Jork? Ile osob bylo w trakcie lub po wysadzeniu wiezowcow w NJ?
Ale wielu ogladalo to na zywo lub w przekazach w TV pamietacie ta panike,
tagedie, szok? Wszyscy laczyli sie w bolu z NY, a tak jest caly czas w Izraelu
tu kazdego dnia jest atak terrorystyczny w ktorym gina ludzie. Nie mozna
wyobrazic sobie co przezyli ludzie ktorzy brali bezposrednio udzial w atakach
i przezyli?
TRUDNO POSTAWIC SIE NA MIEJSCU KOGOS INNEGO, NIE MAJAC OKAZJI PRZEZYC SAMEMU
CZEGOS ROWNIE WSTRZASAJACEGO.
SWIETA WOJNA NIE JEST WYPOWIEDZIANA TYLKO PRZECIWKO IZRAELOWI, A
PALESTYNCZYCY NIE CHCA ZWROTU JALOWYCH ZIEM, ONI CHCA TO CO ZYDZI ZBUDOWALI NA
PRZESTRZENI LAT. Z PUSTYNI ZROBILI POLA UPRAWNE, LASY, WYBUDOWALI FABRYKI.
WIECIE JAKI BRUD I SYF PANUJE TAM GDZIE MIESZKAJA ARABOWIE. NIE DLA TEGO ZE
NIE MAJA PIENIEDZ BO W DOMU MAJA JAK W WERSALU. NIGDZIE NIE JEST IM TAK DOBRZE
JAK W IZRAELU, JAK TAK BIEDUJA TO NIECH ZOBACZA JAK ICH BRACIOM WIEDZIE SIE W
INNYCH PANSTWACH ARABSKICH.
WIDZIALAM JORDANIE I JAK ZYJA W NIEJ ARABOWIE - I NIE POLECAM, ( POZA TYM TAM
NIKT NIE CHCE PALESTYNCZYKOW, A JAK ZACZYNAJA ROZRABIAC JORDANCZYCY MORDUJA
SWYCH BRACIICH PALESTYNCZYKOW BEZ LITOSCI)
POPATRZECIE NA Warszawe w strone Wilanowa jak zyja tam Arabowie, nie jednemu
mazy sie mieszkanie 2-pokojowe, a nie tak wystawne wille.
A tak na koniec! Kiedy Izraelczycy przechwycili statek zaladowany po brzeg
amunicja, bronia -pomoc dla palestynskich terrorystow od braci arabow, w wielu
telewizjach podano ta informacje jako marginesowa. Nic waznego! Poniewaz tego
samego dnia pokazywano zdjecia ze szkoly arabskiej, gdzie dzieci przyniosly
znalezione luski z karabinow, JAKO informacje nadrzedna.
To niebezpieczne dla dzieci zbierac taki zlom, moze jakis niewypal urwac
raczki a nawet zabic. W Izraelu takie odpady sprzataja dorosli, palestynczycy
moze uzywaja do tego dzieci - to bardzie medjalne. A moze to trening przed
samodzielnym matowaniem bomb.
Obserwuj wątek
    • Gość: Trzezwy Re: KTO WIDZIAL MIEJSCE PO ATAKU TERRORYSTYCZNYM? IP: 195.143.244.* 30.03.02, 13:58
      Kazdy ma zapewne swoj rachunek krzywd. Ale tego typu akcje z burzeniem domow
      nam Polakom cos przypomina ?!. Wystarczy spojrzec wstecz do naszej
      hisrtorji!!!. Nazywanie walki o swoj kraj terroryzmem i bandytyzmem tez jest
      nam znane. Trzeba zdac sobie sprawe, ze tego typu zacietrzewienie przyniesie
      tylko smierc i rozpacz. Nawet najlepsza armia nie powstrzyma mezczyzn i kobiet
      pozbawionych nadziei,upokorzonych, zdesperowanych i gotowych na wszystko. Pan
      Szaron doprowadzi panstwo Izrael na kraniec zaglady. Nie mowiac juz o stracie
      miedzynarodowej sympatii do tego kraju, ktory duzo osiagnal od czasu swego
      powstania (bylem w Izraelu), ale pomalu przeradza sie w kraj apartheidu. Wstyd
      mi za wielu skadinad madrych Zydow, ze do tego doprowadzaja !!!.
      Usprawiedliwianie panstwowego terroryzmu, i podbudowywanie przemocy
      rasistowskimi teoriami naprawde nie przystoi !. Sam bylem oficerem w wojskach
      rozjemczych UNDOF i mialem duza symatie do Izraela. Niestety ja stracilem.
      Pokoj trzeba zawierac gdy sie jest silnym, nic nie trwa wiecznie tez potege
      sprzymiezencow vide ZSRR. To sie na Izraelu zemsci. Dziwne tez, ze swiat jest
      taki obojetny na tego typu poczynania, wstyd , naprawde wstyd !!!
      • dwasmiecie Re: KTO WIDZIAL MIEJSCE PO ATAKU TERRORYSTYCZNYM? 30.03.02, 14:10
        Panie trzezwy Araby pokazaly na co ich stac 11,09,2001 i dlatego swiat jest
        obojetny na los Palestynczykow??
    • Gość: Andrzej Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli IP: *.waw.cdp.pl 30.03.02, 14:19
      Jesteś zaczadzona izraelską propagandą. Obalić ją bardzo prosto. O czym
      świadczą proporcje zabitych podczas intifady? 400 Żydów i 1200 Arabów.
      Skąd tam się wzięli w Palestynie Izraelczycy i Ty? Jesteście kolonizatorami,
      którzy osiedlili się w Palestynie na cudzej ziemi.
      Zamknęliście tubylców w obozach koncentracyjnych, mordujecie ich bez sądu,
      łamiecie podstawowe normy prawa międzynarodowego i z czysto izraelską
      bezczelnością śmiecie mówić, że jesteście krajem europejskim.
      Otóż nie. Dla mnie jesteście typową bliskowschodnią tyranią, gorszą od innych,
      gdyż mającą za nic obowiązujące prawo międzynarodowe. Uznajecie tylko prawo
      dżungli. Mam nadzieję, że w końcu Arabowie wrzucą was do morza. Prawo
      międzynarodowe nie będzie bronić waszego zbójeckiego państwa, które miało je za
      nic.
      Nie można zawsze wygrywać wojen.
      • Gość: kasiek Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli IP: *.tlv.netvision.net.il 30.03.02, 17:11
        Odpowiedz dla jewhater, Andrzeja i "ktos-a". Macie Panowie PROBLEM jestem
        KATOLICZKA, URODZONA I WYCHOWANA W WARSZAWIE, KTORA JEST STOLICA POLSKI.
        Sytuacje w Izraelu widze kazdego dnia nie z TV ale z najlepszej pozycji z Tel
        Avivu. Z mojej perspektywy, Izrael w sposob bardzo lagodny rozprawia sie z
        Palestynczykami, ktorzy nie sa juz tylko zagrozeniem dla Izraela. A jak juz
        NAS zepchna do morza to i Europie nie wiel pomoze. To tak JAk z II Wojna
        Swiatowa. Jak Niemcy od zaczeli od "palca", a skonczyli na na Calym Swiecie.
        Ciekawa jestem czym jest spowodowana ta niezrozumiala sympatja do MORDERCOW,
        TERRORYSTOW, ktorzy nie tylko zabijaja ZYDOW, ale i Arabow wyznania
        katolickiego
        • Gość: jewhater ile tego kosher wina zes dzisiaj wypila ? IP: 202.85.136.* 30.03.02, 17:18
          Gość portalu: kasiek napisał(a):

> Odpowiedz dla jewhater, Andrzeja i "ktos-a". Macie Panowie PROBLEM jestem
          > KATOLICZKA, URODZONA I WYCHOWANA W WARSZAWIE, KTORA JEST STOLICA POLSKI.
          > Sytuacje w Izraelu widze kazdego dnia nie z TV ale z najlepszej pozycji z Tel
          > Avivu. Z mojej perspektywy, Izrael w sposob bardzo lagodny rozprawia sie z
          > Palestynczykami, ktorzy nie sa juz tylko zagrozeniem dla Izraela. A jak juz
          > NAS zepchna do morza to i Europie nie wiel pomoze. To tak JAk z II Wojna
          > Swiatowa. Jak Niemcy od zaczeli od "palca", a skonczyli na na Calym Swiecie.
          > Ciekawa jestem czym jest spowodowana ta niezrozumiala sympatja do MORDERCOW,
          > TERRORYSTOW, ktorzy nie tylko zabijaja ZYDOW, ale i Arabow wyznania
          > katolickiego

Czyli z tego co piszesz , wynika , ze to wlasnie dzielni zolnierze z pod znaku gwiazdy davida
          bronia nie tylko swojego kraju ale calego kontynentu europejskiego.
          Czy ty jestes tak glupia i naiwna , ze myslisz , ze ktos inny niz zyd wierzy w takie bzdety ?
        • Gość: Andrzej Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli IP: *.waw.cdp.pl 30.03.02, 17:19
          Pomieszkaj trochę także w Ramallach, Hebronie, Gazie, obozach uchodźców - to
          zobaczysz też jak to wygląda od drugiej strony.
          Zachowujesz się jak panienka bandziora, która mówi: przecież on jest taki
          dobry, utrzymuje mnie, kupuje mi biżuterię ...., dlaczego chcą go zamknąć w
          więzieniu?
          Moja droga, każdy przestępca twierdzi, że jest niewinny, a krewni i znajomi go
          popierają.
        • Gość: ktos Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 30.03.02, 17:48
          Prawdziwy dialog z Izraelskiego radia: Redaktor informuje o wysadzonym
          izraelkim samochodzie w którym (a jakze) byla biedna izraelska rodzina
          (kobiety, dzieci itd). Dzwoni strazak i zaczyna opowiadac o zabitych
          czolgistach (nie sluchal wczesniej audycji). Chwila konsternacjii. Trzask
          odkladanej slochawki. Coz wpadka propagandy. Sadzac po twoich wypowiedziach
          jedna wpadka z niewielu. Ty w Tel Avivie widzisz to co Szaron Ci chce pokazac.
          Ja (w Wa-wie) ogladam niezalezne wiadomosci.
          • Gość: KASIEK Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli IP: *.tlv.netvision.net.il 30.03.02, 19:56
            Gość portalu: ktos napisał(a):

> Prawdziwy dialog z Izraelskiego radia: Redaktor informuje o wysadzonym
            > izraelkim samochodzie w którym (a jakze) byla biedna izraelska rodzina
            > (kobiety, dzieci itd). Dzwoni strazak i zaczyna opowiadac o zabitych
            > czolgistach (nie sluchal wczesniej audycji). Chwila konsternacjii. Trzask
            > odkladanej slochawki. Coz wpadka propagandy. Sadzac po twoich wypowiedziach
            > jedna wpadka z niewielu. Ty w Tel Avivie widzisz to co Szaron Ci chce pokazac.
            > Ja (w Wa-wie) ogladam niezalezne wiadomosci.
            MASZ TWOJE ZYCZENIE SIE SPEJNILO W POBLIZU MOJEGO DOMU WYBUCHLA BOMBA, 3 MINUTY
            WCZESNIEJ MOJ PASIERB BYL DOKLADNIE W TYM MIEJSCU NA SPACERZE Z PSEM. WIESZ
            JAKIE JEST TO UCZUCIE ? NIE MASZ BLADEGO POJECIA, DWIE GODZINY POZNIEJ TA BOMBA
            BY ZABILA I RANILA WIELU LUDZI, SZCZESCIE JEST W TYM ZE JEST ZIMNO I LUDZIE
            JESZCZE NIE WYSZLI DO KAFETERII NA KAWE. CO WY WIECIE O TYM CO SIE DZIEJE W
            IZRAELU ?
            PO KAZDEJ BOMBIE MUSZE DZWONIC DO POLSKI ZE JESZCZE MNIE NIE ZABILI, JAK JADE DO
            JEROZOLIMY NA SPOTKANIE MOJA RODZINA ZAMIERA Z PRZERAZENIA. ALE TU BEZ ROZNICY
            NA WYZWANIE LUDZIE MUSZA ZYC I PRACOWAC. TYLKO PALESTYNCZYCY MAJA CZAS NA
            WYSADZANIE CALEGO SWIATA. POMYSCIE O TYM KTO JEST PO WLASCIWEJ STRONIE?

• Gość: Andrzej Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli IP: *.waw.cdp.pl 30.03.02, 20:27
              Gość portalu: KASIEK napisał(a):

> WYSADZANIE CALEGO SWIATA. POMYSCIE O TYM KTO JEST PO WLASCIWEJ STRONIE?
              Ty na pewno jesteś po złej stronie, wspierasz zbójeckie państwo. Żyjesz w
              Izraelu, zarabiasz, wydajesz, płacisz podatki Izraelowi. Na co idą te podatki? Na
              utrzymanie armii, która morduje Arabów i okupuje Zachodni Brzeg. Do prowadzenia
              wojny są potrzebne przede wszystkim pieniądze. Swoją obecnością wspierasz więc
              wysiłek wojenny Izraela. Z punktu widzenia powstańców palestyńskich, przykro mi
              to mówić, jesteś ich wrogiem, takim samym, jak izraelscy żołnierze. Dlatego nie
              dziw się, że któryś z powstańców Cię zastrzeli.
              Pozdrowienia
              • Gość: KASIEK Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli IP: *.tlv.netvision.net.il 30.03.02, 21:39
                Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Gość portalu: KASIEK napisał(a):
                >
                > > WYSADZANIE CALEGO SWIATA. POMYSCIE O TYM KTO JEST PO WLASCIWEJ STRONIE?
                > Ty na pewno jesteś po złej stronie, wspierasz zbójeckie państwo. Żyjesz w
                > Izraelu, zarabiasz, wydajesz, płacisz podatki Izraelowi. Na co idą te podatki?
                MOJA PODATKI SA PLACONE W POLSCE, A NAPEWNO I TY JESTES LECZONY PRZEZ POLSKA
                SLUZBE ZDROWIA NA KTORA IDZIE ZNACZNY PROCENT Z MOJEJ PENSJI W FIRMIE DZIALAJACE
                W POLSCE. BO JA KOTKU TO MAM PRYWATNA OPIEKE MEDYCZNA, W DROGIM, PRYWATNYM
                SZPITALU POD TEL AVIVEM. BO MNIE PO PROSTU NA TO STAC, BEZ POMOCY MOJEGO
                KOCHANEGO KRAJU I MINISTRA ZDROWIA KTORY NIEDAWNO PREZENTOWAL SWOJE NIE ZDROWE
                CIELSKO W IZRAELU. A W DODATKU BREDZI PODOBNIE JAK TY, CO PRAWDA NA INNE TEMATY
                WIEC ZACZNIJ SIE MODLIC ZEBY NIC CIE NIE WYSADZILO BO W KTORTCE NIE BEDZIE
                PANSTWOWEJ SLUZBY ZDROWIA. A JEST TAKIM SAMYM IGNORANTEM JAK TY, I PODOBNIE NIE
                POTRAFDI SIE ZACHOWAC NAWET NA OFICJALNYM BANKIECIE U AMBASADORA. ALE TO TAKA
                NOWA POLSKA CECHA.
                > Na
                > utrzymanie armii, która morduje Arabów i okupuje Zachodni Brzeg. tA UTRZYMANIE
                POLSKIEJ ARMI KTORA JEST W TAKIEJ KONDYCJI ZE PIERDNIECIE KOMARA JA ZABIJE

Do prowadzenia
                >
                > wojny są potrzebne przede wszystkim pieniądze. Swoją obecnością wspierasz więc
                > wysiłek wojenny Izraela. Z punktu widzenia powstańców palestyńskich, przykro mi
                >
                > to mówić, jesteś ich wrogiem, takim samym, jak izraelscy żołnierze. Dlatego nie
                >
                > dziw się, że któryś z powstańców Cię zastrzeli.

Z POCIESZENIEM W TEJ SYTUACJI (PLACENIA PODATKOW W POLSCE )JESTESMY NA TEYM
                SAMYM WOZKU ALE JA BLIZEJ JEKOJESCI.
                > Pozdrowienia, NIE DZIEKUJE BO MNIE ICH SERDECZNOSC JESZCZE WYSADZI

• Gość: Andrzej Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli IP: *.waw.cdp.pl 30.03.02, 21:46
                  Moja droga, podatek dochodowy to tylko jeden z podatków. Kupując cokolwiek w
                  Izraelu płacisz VAT. Pracujesz w Izraelu, wynajmujsze mieszkanie itp, więc
                  Izraelici na tym zarabiają, płacą podatki i tak dalej. Dlatego więc swoją
                  obecnością przysparzasz Izraelowi dochodów i dlatego m.in Izrael ma pieniądze
                  na wojnę. I dlatego jesteś wrogiem Arabów. Co jest dla mnie zrozumiałe.
                  • Gość: KASIEK Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli IP: *.tlv.netvision.net.il 30.03.02, 22:21
                    Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Moja droga, podatek dochodowy to tylko jeden z podatków. JAK BYS PODROZOWAL -
                    ZYCZE CI TEGO PODROZE UCZA, BYS WIEDZIAL ZE VAT OD TOWAROW LUKSUSOWYCH ZWRACAJA
                    NA LOTNISKU, Kupując cokolwiek w
                    > Izraelu płacisz VAT. Pracujesz w Izraelu, wynajmujsze mieszkanie itp, więc
                    > Izraelici na tym zarabiają, płacą podatki i tak dalej. Dlatego więc swoją
                    > obecnością przysparzasz Izraelowi dochodów i dlatego m.in Izrael ma pieniądze
                    > na wojnę. I dlatego jesteś wrogiem Arabów. Co jest dla mnie zrozumiałe.
                    > TAK MI CIEBIE ZAL, ALE COZ NIEKTORZY MUSZA KAZDA ZLOTOWKE NA NETTO I BRUTTO,
                    WIESZ JESYES BARDZO UPIERDLIWY, POLSCY OBSERWATORZY TO TESZ ZDRAJCY, BO
                    ZAPEWNIAJA BEZPIECZENSTWO PALESTYNCZYKOM ALE ZYJA W OBREBIE IZRAELA. POLSKICH
                    CHLOPCOW Z KORPUSOW POKOJOWYCH TEZ CHCESZ ZABIC, JEDZA, MIESZKAJA I WZBOGACAJA
                    BUDZET IZRAELA.

• Gość: Andrzej Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli IP: *.waw.cdp.pl 31.03.02, 21:22
                      Gość portalu: KASIEK napisał(a):
                      > > WIESZ JESYES BARDZO UPIERDLIWY, POLSCY OBSERWATORZY TO TESZ ZDRAJCY, BO
                      > ZAPEWNIAJA BEZPIECZENSTWO PALESTYNCZYKOM ALE ZYJA W OBREBIE IZRAELA. POLSKICH
                      > CHLOPCOW Z KORPUSOW POKOJOWYCH TEZ CHCESZ ZABIC, JEDZA, MIESZKAJA I WZBOGACAJA
                      > BUDZET IZRAELA.
                      Róznica jest taka, ze oni sa tam przymusowo a Ty mieszkasz tam, bo wspierasz
                      politykę Szarona i pozostałych Izraelitów - morderców.

• Gość: ktos Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 30.03.02, 21:16
              Nie jest moim życzeniem czyjakolwiek śmierć, w szczególnosci Twoja czy twoich
              bliskich. Zrozum: Palestyńczycy robią dokładnie to samo, co Polacy w czasie II
              Wojny Światowej - walczą z OKUPANTEM, jeśli będą mieli swoją ziemię - będziesz
              bezpieczna.
    • Gość: jewhater tylko zydy wierza w twoje bzdety IP: 202.85.136.* 30.03.02, 15:24
      Izrael POTROIL swoje terytorium po wojnie w 1967 roku.
      Arabow szlag trafia , ze Izrael mowi o pokoju a nieustannie buduje nowe settlements-osiedla.
      Za Sharona , czyli tylko w 14 miesiecy , 19 nowych osiedli zostalo zbudowanych na terenach
      PALESTYNSKICH !!!!!! - i dane te nie zostaly podane przez Palestynczykow ale przez komisje
      sponsorowana przez Unie Europejska.
      I nie pieprz mi tutaj , ze te nowe osiedla to bylo tylko rozbudowanie starych settlements.

Izrael chce zaprzestania palestynskich zamachow - powiedz mi co proponuje w zamian ?
      Rozmowy pokojowe !!!!!!! - Gruba swinia Sharon wielokrotnie powiedzial , za jego kadencji Izrael
      nigdy nie odda jednego zydowskiego osiedla w rece palestynskie.
    • Gość: ktos Re: KTO WIDZIAL MIEJSCE PO ATAKU TERRORYSTYCZNYM? IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 30.03.02, 16:07
      Szkoda, że nie dodałaś kochanie, że te "kamienie, lub butelkami z benzyna"
      Palestyńczycy rzucają w Izraelskie okupacyjne czołgi, które burzą palestyńskie
      domy. Typowa propaganda.
      • wojo!!!! - 30.03.02, 17:48
        • wojo!!!! Czy arabki-bracia pomagaja mordercm arafata-NIE> 30.03.02, 18:13
          Nawet nie maja zamiaru!!!!!!
          czytaj dlaczego...........>>>>>>

• wojo!!!! Arabscy_"bracia"_spiesza_mordercom_zPLO_na_pomoc_? 30.03.02, 17:47
      Nie spiesza !!!!
      Maja dosc tych mordercow i sami sie ich boja ,
      dlatego maja gdzies tych
      krwawych mordercow.
      Palestyny zapisaly sie w histori tylko zdrada i probami
      zamordowania gospodarza ktory ich przyja pod swoj dach.

1) Tak bylo w latach trzydziestych w Palestynie -
      gdy mordowali Zydow i Anglikow.

2) w czasie 2 Wojny Swiatowej-wspolpraca z hitlerowcami

3) 1948 wojna wzniecona po uchwale ONZ w sprawie podzialu Palestyny na czesc
      arabska i Izrael----cos im nie pasowalo.

4) 1972--"Czarny September"---Jordanski krol Husejn z trudem obronil swoje
      panstwo przed przewrotem palestynskim Arafata i wojna domowa ,ktora
      wzniecili-----12 000 palestynow zabil i reszte przegonil.

Arab-Araba ........

5) Potem 12 lat wojny domowej w Libanie mordowanie ,porywanie
      tortury wszystko to zrobili gospodarzowi
      przyjeci palestynczycy.

6) 1991---najazd Iraku na Kuwejt i znowu palestyny niechlubnie
      pomagali Sadamowi Husejnowi jako szpiedzy ,sluzyli w jego Gestapo
      torturowali i zabijali gospodarzy
      mieszkancow Kuwejtu dla Sadama Husejna.
      Arafat poparl inwazje Iraku na Kuwejt ( Arab Arabowi zgotowal ten los ).
      i byl gosciem Sadamka Rzeznika Kuwejtu.
      Za te "zaslugi" palestynczycy zostali sadzeni na smierc po
      wyzwoleniu Kuwejtu i przegnani z Kuwejtu (wszyscy-tysiace....) i z
      innych Emiratow zatoki Perskiej.

7) Teraz chca Izraelowi ukrasc to co osiagnal i zbudowal......
      nic dziwnego ze nikt z arabskich "braci " nie spieszy
      z pomoca.

Kto chce takiego "syfa" dostac ???????
      Palestyny to gorzej niz pryszczyca i choroba szalonych krow
      to czysty "syfilis " a ten "pakunek" nikt
      normalny nie chce przyjac !!!!!!!!!!!!!

Wojo!!!!
      • wojo!!!! Arabscy_bracia_klada_laseczke_na_arafatka_i_bande_ 30.03.02, 19:33
        W zajetym w Ramalah centrum terrorystow ,wladzy Arafata znaleziono
        pelno dokumentow wiazacych bezposrednio Arafata
        do przestepczych ,morderczych zamachow w Izraelu i
        pelne kazamaty broni ,broni ,broni i amunicji.
        Wielka zbrojownia ,pelno "dobroci" z roznych rodzaji ,RPG ,
        najnowsza bron ciezka , tysiace pistoletow ,noktowizja
        to bylo u milujacego "pokoj" Arafata .
        Wszystko to przeladowywuje wojsko izraelskie na ciezarowki ,na
        oczach telewizji
        b. duzo roboty maja !!!!!

wojo!!!! napisał(a):

> Nie spiesza !!!!
        > Maja dosc tych mordercow i sami sie ich boja ,
        > dlatego maja gdzies tych
        > krwawych mordercow.
        > Palestyny zapisaly sie w histori tylko zdrada i probami
        > zamordowania gospodarza ktory ich przyja pod swoj dach.
        >
        > 1) Tak bylo w latach trzydziestych w Palestynie -
        > gdy mordowali Zydow i Anglikow.
        >
        > 2) w czasie 2 Wojny Swiatowej-wspolpraca z hitlerowcami
        >
        > 3) 1948 wojna wzniecona po uchwale ONZ w sprawie podzialu Palestyny na czesc
        > arabska i Izrael----cos im nie pasowalo.
        >
        > 4) 1972--"Czarny September"---Jordanski krol Husejn z trudem obronil swoje
        > panstwo przed przewrotem palestynskim Arafata i wojna domowa ,ktora
        > wzniecili-----12 000 palestynow zabil i reszte przegonil.
        >
        > Arab-Araba ........
        >
        > 5) Potem 12 lat wojny domowej w Libanie mordowanie ,porywanie
        > tortury wszystko to zrobili gospodarzowi
        > przyjeci palestynczycy.
        >
        > 6) 1991---najazd Iraku na Kuwejt i znowu palestyny niechlubnie
        > pomagali Sadamowi Husejnowi jako szpiedzy ,sluzyli w jego Gestapo
        > torturowali i zabijali gospodarzy
        > mieszkancow Kuwejtu dla Sadama Husejna.
        > Arafat poparl inwazje Iraku na Kuwejt ( Arab Arabowi zgotowal ten los ).
        > i byl gosciem Sadamka Rzeznika Kuwejtu.
        > Za te "zaslugi" palestynczycy zostali sadzeni na smierc po
        > wyzwoleniu Kuwejtu i przegnani z Kuwejtu (wszyscy-tysiace....) i z
        > innych Emiratow zatoki Perskiej.
        >
        > 7) Teraz chca Izraelowi ukrasc to co osiagnal i zbudowal......
        > nic dziwnego ze nikt z arabskich "braci " nie spieszy
        > z pomoca.
        >
        > Kto chce takiego "syfa" dostac ???????
        > Palestyny to gorzej niz pryszczyca i choroba szalonych krow
        > to czysty "syfilis " a ten "pakunek" nikt
        > normalny nie chce przyjac !!!!!!!!!!!!!
        >
        > Wojo!!!!

• dwasmiecie Re: Arabscy_bracia_klada_laseczke_na_arafatka_i_bande_ 30.03.02, 19:39
          wojo!!!! napisał(a):

> W zajetym w Ramalah centrum terrorystow ,wladzy Arafata znaleziono
          > pelno dokumentow wiazacych bezposrednio Arafata
          > do przestepczych ,morderczych zamachow w Izraelu i
          > pelne kazamaty broni ,broni ,broni i amunicji.
          > Wielka zbrojownia ,pelno "dobroci" z roznych rodzaji ,RPG ,
          > najnowsza bron ciezka , tysiace pistoletow ,noktowizja
          > to bylo u milujacego "pokoj" Arafata .
          > Wszystko to przeladowywuje wojsko izraelskie na ciezarowki ,na
          > oczach telewizji
          > b. duzo roboty maja !!!!!
          Zapomniales napisac o kwitach z pensjami dla rodzin terrorystow ktorzy juz u
          Allacha sa.
      • Gość: Proposal Re: Arabscy_ IP: *.tnt6.chi15.temp.da.uu.net 30.03.02, 19:35
        Przede wezystkim to co zostalo zbudowane w Izraelu to nie z pracy wlasnych rak
        ale za pieniadze USA (30 mld rocznie + inne w formie ukrytej). Gdyby nie to to
        ten kraj tak samo by wygladal jak wiele panstw tego regionu - jezeli wogole by
        istnial.

Poniewaz i tak Izrael jest zalezny od budzetu i jamuzny USA proponuje aby tych
        pare milionow izraelitow przeniesc do USA. Byc moze wtedy rzad bedzie ich
        (Zydow) traktowal tak samo jak wlasnych obywateli czyli zarabiaj na siebie,
        plac podatki, ubezpieczenia i ogladaj CNN. Plac tez podatki na amerykanow
        skora przez lata braliscie od innych. Poniewz Izrale "zbudowal" panstwo za
        cudze pineiadze wiec nie powininno byc zadnych roszczen materialnych. Tam w
        Ameryce mozna tez zadac tych miliardow.
        • wojo!!!! Czy to slynne Czikago_teraz_jako_proposal???? 30.03.02, 19:55
          Gość portalu: Proposal napisał(a):

> Przede wezystkim to co zostalo zbudowane w Izraelu to nie z pracy wlasnych rak
          > ale za pieniadze USA (30 mld rocznie + inne w formie ukrytej). Gdyby nie to to
          > ten kraj tak samo by wygladal jak wiele panstw tego regionu - jezeli wogole by
          > istnial.
          >
          > Poniewaz i tak Izrael jest zalezny od budzetu i jamuzny USA proponuje aby tych
          > pare milionow izraelitow przeniesc do USA. Byc moze wtedy rzad bedzie ich
          > (Zydow) traktowal tak samo jak wlasnych obywateli czyli zarabiaj na siebie,
          > plac podatki, ubezpieczenia i ogladaj CNN. Plac tez podatki na amerykanow
          > skora przez lata braliscie od innych. Poniewz Izrale "zbudowal" panstwo za
          > cudze pineiadze wiec nie powininno byc zadnych roszczen materialnych. Tam w
          > Ameryce mozna tez zadac tych miliardow.

Czikago ,arabstwo nie ma miliony ,ma miliardy miliardow rocznie
          przez ostatne 55 lat i co , cos zrobili z tymi pieniedzmi
          Czikago ??????
          Guzik ,Czikago i to jest roznica !!

Wojo!!!!
        • Gość: KASIEK Re: Arabscy_ IP: *.tlv.netvision.net.il 30.03.02, 21:57
          Gość portalu: Proposal napisał(a):

> Przede wezystkim to co zostalo zbudowane w Izraelu to nie z pracy wlasnych rak
          Z PRACY WLASNYCH RAK BO PRZECIEZ NIE PALESTYNSKICH
          > ale za pieniadze USA (30 mld rocznie + inne w formie ukrytej PEWNIE TY JE
          WYSYLASZ?).
          POLSKA PO NWOJNIE TEZ MOGLA MIEC POMOC FINANSOWA W WORMIE JAWNEJ, TO TYLKO
          MADROSC POZYSKAC PIENIADZE DO BUDOWY CZEGOS CO DA PRACE, ZYCIE DLA 6 MILIONOW
          LUDZI, A NIE PO TO ZEBY WYSADZIC ZNACZNA ICH CZESC. Gdyby nie to to
          > ten kraj tak samo by wygladal jak wiele panstw tego regionu - jezeli wogole by
          > istnial. NO TO TU SIE MYLISZ - NIE PO PROSTU NIE WIELE WIESZ, IZRAEL BYL JUZ
          BUDOWANY W PANSTWIE PALESTYNA, LEKARZE, PRAWNICY, ARTYSCI ITD. WLASNORECZNIE
          UPRAWIALI, HODOWALI, BUDOWALI. NIKT SIE NIE WSTYDZIL PRACY, A JAK TRZEBA BYLO
          KOGOS LECZYC, TO SIE SZLO DO PACJETA A POTEM WRACALO SIE SADZI LATOROSLE, LUB
          POMIDORY. PEWNIE BOG ZESLAL NA PUSTYNIE LASY, KWIATY, CALE SZCZESCIE ZE BOGA
          MAMY TEGO SAMEGO. POGADAJ Z NIM MOZE ZESLE TROCHE DOBROBYTU TEZ NA POLSKE.
          >
          > Poniewaz i tak Izrael jest zalezny od budzetu i jamuzny USA proponuje aby tych
          > pare milionow izraelitow przeniesc do USA. Byc moze wtedy rzad bedzie ich
          > (Zydow) traktowal tak samo jak wlasnych obywateli czyli zarabiaj na siebie,
          > plac podatki, ubezpieczenia i ogladaj CNN. Plac tez podatki na amerykanow
          > skora przez lata braliscie od innych. Poniewz Izrale "zbudowal" panstwo za
          > cudze pineiadze wiec nie powininno byc zadnych roszczen materialnych. Tam w
          > Ameryce mozna tez zadac tych miliardow. KOCHANY ROSZCZENIA JESLI BEDA ZE
          STRONY AMERYKI, -WLASNIE POWIEDZIALES KTO ZBUDOWAL IZRAEL, TO PALESTYNCZYCY,
          BEDA MIELI KILKA TYGODNI NALOTOW DYWANOWYCH, O KTORYCH NIE WIELU ICH PRZEZYJE
          NAWET TYCH PRZYCHYLNIE NASTAWIONYCH DO IZRAELA, POTEM AMERYKA PRZESLE POMOC
          HUMANITARNA, I WYBUDUJA SILNIEJSZE "LIBERALNE DLA PALESTYNCZYKOW" PANSTWO IZRAEL.

AMERYKA MUSI SIE DOWIEDZIEC CZYM PREDZEJ ZE WLASNIE PALESTYNCZYCY MARNOTRAWIA
          JEJ PIENIADZE.

• wojo!!!! Re: Arabscy_oj_spisza_sie_spiesza_viri_POWOLI_haha 30.03.02, 21:26
        wojo!!!! napisał(a):

> Nie spiesza !!!!
        > Maja dosc tych mordercow i sami sie ich boja ,
        > dlatego maja gdzies tych
        > krwawych mordercow.
        > Palestyny zapisaly sie w histori tylko zdrada i probami
        > zamordowania gospodarza ktory ich przyja pod swoj dach.
        >
        > 1) Tak bylo w latach trzydziestych w Palestynie -
        > gdy mordowali Zydow i Anglikow.
        >
        > 2) w czasie 2 Wojny Swiatowej-wspolpraca z hitlerowcami
        >
        > 3) 1948 wojna wzniecona po uchwale ONZ w sprawie podzialu Palestyny na czesc
        > arabska i Izrael----cos im nie pasowalo.
        >
        > 4) 1972--"Czarny September"---Jordanski krol Husejn z trudem obronil swoje
        > panstwo przed przewrotem palestynskim Arafata i wojna domowa ,ktora
        > wzniecili-----12 000 palestynow zabil i reszte przegonil.
        >
        > Arab-Araba ........
        >
        > 5) Potem 12 lat wojny domowej w Libanie mordowanie ,porywanie
        > tortury wszystko to zrobili gospodarzowi
        > przyjeci palestynczycy.
        >
        > 6) 1991---najazd Iraku na Kuwejt i znowu palestyny niechlubnie
        > pomagali Sadamowi Husejnowi jako szpiedzy ,sluzyli w jego Gestapo
        > torturowali i zabijali gospodarzy
        > mieszkancow Kuwejtu dla Sadama Husejna.
        > Arafat poparl inwazje Iraku na Kuwejt ( Arab Arabowi zgotowal ten los ).
        > i byl gosciem Sadamka Rzeznika Kuwejtu.
        > Za te "zaslugi" palestynczycy zostali sadzeni na smierc po
        > wyzwoleniu Kuwejtu i przegnani z Kuwejtu (wszyscy-tysiace....) i z
        > innych Emiratow zatoki Perskiej.
        >
        > 7) Teraz chca Izraelowi ukrasc to co osiagnal i zbudowal......
        > nic dziwnego ze nikt z arabskich "braci " nie spieszy
        > z pomoca.
        >
        > Kto chce takiego "syfa" dostac ???????
        > Palestyny to gorzej niz pryszczyca i choroba szalonych krow
        > to czysty "syfilis " a ten "pakunek" nikt
        > normalny nie chce przyjac !!!!!!!!!!!!!
        >
        > Wojo!!!!

• kochanka Na tym polega palestynska propaganda 31.03.02, 16:49

www.politicsnow.co.il/realpic.html

• viri Re: Na tym polega palestynska propaganda 31.03.02, 19:52
        kochanka napisał(a):

>
        >
        > <a href="http://www.politicsnow.co.il/realpic.html"target="_blank">www.politics
        > now.co.il/realpic.html</a>
        > Nie pomagaja tylko gadaja ,policzymy sie z nimi.
        To sa bracia arabscy ???

Viri
        >
        >
        >
        >

• Gość: xoxxox Biedni zydzi, ich to prawo wszedzie krzywdzi nie m IP: *.208.64.192.Dial1.Chicago1.Level3.net 31.03.02, 23:33
      nie moga pokazac tego co chca, bo te araby maja duzo ropy i wykupione wszedzie
      stacje telewizyjne.. i pokazuja se co chcaa a zyd jak chce pokazac to nie ma..
      Kamien w reke i na czolgi arabskie... Bo te araby terrorysty to zakladaj
      embarga i nie moga se te zydy bidne nawet latawca wypuscic... z byle
      kameraa...Bylo gorzej to musialy se te bidne zydy wyjechac i pohandlowac gdzie
      indzii a tero jak wrocily to trza tym terrorystom arabom rozwalic te domy i se
      pobudowac swoje tu i tam i wszedzie, a te terrorysty niech tu tero pracuja za
      kromke chleba i spia po stajniach jak to bylo 2000 lat temu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka