Dodaj do ulubionych

Czy uwielbienie dla hajdamaków jest obowiązkowe ?

14.05.14, 10:50
Czy uwielbienie dla hajdamackiej dziczy (m.in. dla „Prawego Sektora” lub „Swobody”) jest już obowiązkowe? Bo ja jakoś nie mogę wykrzesać z siebie entuzjazmu dla pogrobowców UPA, OUN czy krajowego prowydnyka na Zakierzonski Kraj. A do tego Stepana Banderę i Andrija Melnyka mam w ... tzn. gdzieś. Na widok tryzuba robi mi się niedobrze. To co, mam spodziewać się aresztowania jako potencjalny koleś Władymira P., antychryst nie wielbiący POPiSu lub płatny agent NKWD ?!!!
Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Czy uwielbienie dla hajdamaków jest obowiązko 14.05.14, 11:06
      W ramach akcji przymusowego polubienia zaproszono już nawet Prawy Sektor do Warszawy.

Niestety ciemny polski lud zaczął wierzgać i protestować. No całe szczęście, że nie cały, tylko ten najgorszy odłam, nazwany "narodowcami":-)).

wyborcza.pl/1,75478,15943322,Prawy_Sektor_w_Warszawie___Granice_po_II_wojnie_sa.html

• jabbaryt Co jest lepsze? 14.05.14, 11:48
        Albo po drugiej stronie Bugu będa stały silne wojska Federacji Rosyjskiej, która wchłonie Ukraine, albo bedą stały niezbyt silne wojska hajdamackie.
        Która opcja jest korzystniejsza dla Polski?
        • lech.junosza Re: Co jest lepsze? 14.05.14, 12:13
          jabbaryt napisał:

> Albo po drugiej stronie Bugu będa stały silne wojska Federacji Rosyjskiej, któr
          > a wchłonie Ukraine, albo bedą stały niezbyt silne wojska hajdamackie.
          > Która opcja jest korzystniejsza dla Polski?
          Przecież będziemy milei na naszym terytorium bohaterskie wojska amerykańskie, w powietrzu zawisną nasze Drony a nasza korweta wypłynie z portu. To co napisałeś to jest straszenie czarnego luda, bo przecież celem całej tej awantury rozpętanej przez Yankesów było przysunięcie swoich wyrzutni rakietowych jak najbliżej granic Rosji i sprzedaż swojego swojego szmelcu swoim spanikowanym parobasom. Czyli nam. Amen.
          • jabbaryt Re: Co jest lepsze? 14.05.14, 13:29
            Zadałem konkretne pytanie
            Jaka armie jest lepiej mieć po drugiej stronie Bugu?
            W odpowiedzi otrzymałem jakieś brednie o Amerykanach.
            • lech.junosza Re: Co jest lepsze? 14.05.14, 13:36
              jabbaryt napisał:

> Zadałem konkretne pytanie
              > Jaka armie jest lepiej mieć po drugiej stronie Bugu?
              > W odpowiedzi otrzymałem jakieś brednie o Amerykanach.
              Dureń (rezun?) zadał durne pytanie. Nie dziękuj.
        • lech.junosza Re: Co jest lepsze? 19.05.14, 16:18
          jabbaryt napisał:

> Albo po drugiej stronie Bugu będa stały silne wojska Federacji Rosyjskiej, któr
          > a wchłonie Ukraine, albo bedą stały niezbyt silne wojska hajdamackie.
          > Która opcja jest korzystniejsza dla Polski?
          Napisz jeszcze coś równie komicznego i alogicznego, please.
    • lech.junosza Re: Co jest lepsze? 14.05.14, 12:29
      Strach, strach, strach.
    • blue.skay Przepraszam, ze pytam ... 19.05.14, 16:35
      Czy mozesz zdefiniowac pojecie "uwielbienie", o ktorym w swoim watku wspominasz?

Pytanie, od ktorego rozpoczynasz swoj watkek jest po prostu glupie, bo nie logiczne. Wiec niby po co sie pytac?

Ile procent przeznaczyles dla tej "hajdamackiej dziczy" i w oparciu o jakie przeslanki?
      • lech.junosza Re: Przepraszam, ze pytam ... 19.05.14, 16:38
        blue.skay napisał:

> Czy mozesz zdefiniowac pojecie "uwielbienie", o ktorym w swoim watku wspominasz
        > ?
        >
        > Pytanie, od ktorego rozpoczynasz swoj watkek jest po prostu glupie, bo nie logi
        > czne. Wiec niby po co sie pytac?
        >
        > Ile procent przeznaczyles dla tej "hajdamackiej dziczy" i w oparciu o jakie prz
        > eslanki?
        Zabolało? Lizanie rowa nie jest specjlanie pociagające, więc Ci współczuję. Pomimo tej kasy którą za to bierzesz.
        PS
        Podoba Ci się w Polsce? Żona dobrze zarabia ... ?
        • blue.skay Wspolczynnik inteligencji u ciebie ... 19.05.14, 16:58
          na poziomie dzdzownicy.

Na dwa zadane proste pytanie dostajesz wytrzeszczu uczu i zachowujesz sie jak wsciekly zagrodowy kundel. Do jasnej doopy chloptysiu ... Pokaz, ze stac sie na wyartykulowanie rozsanej odpowiedzi jak przystalo na czlowieka inteligentnego.

Zastepowanie inteligencji i kreatywnosci chamstwem jest zajeciem prostackim i swiadczy o ulomnosci intelektualnej.

Sprobuj jeszcze raz ... moze tym razem bedzie nieco lepiej.
          • lech.junosza "blue.skay" gdyby durnota wymieszana z kompleksami 19.05.14, 17:06
            umiała fruwać to twój partner karmiłby cię z procy. Nie przepraszaj.
            • blue.skay A jednak jestes intelektualnym zerem ... 19.05.14, 17:13
              i wlasnie takie tandetne sa twoje odpowiedzi. Kilkoma wyswiechtanymi szkolnymi powiedzonkami probujesz intelekt zastapic? Wow, robisz wrazenie ... srajacego kota na pustyni.

A tak na powaznie baranku, to jestes impotentem intelektualnym z deficytem istoty szarej mozgu, co powoduje gleboką dyfrakcje z moim samopoczuciem.

Dawaj jeszcze gniocie ...
              • kzet69 Re: A jednak jestes intelektualnym zerem ... 19.05.14, 17:21
                Po co karmisz trolla??? Tam jest taka ikonka: kosz.
                • blue.skay Hahaha ... 19.05.14, 17:28
                  Wiem, ale chcialem sprawdzic zakres nienormalnosci w zachowaniu.
                  • kzet69 Re: Hahaha ... 19.05.14, 17:30
                    klient się onanizuje hajtowaniem bo mu baba nie dala, strata czasu
                    • blue.skay Zauwazylem to ... 19.05.14, 17:32
                      Niereformowalny.

Ps. facio zalozyl watek o KK ... Dosyc orginalne - zobaczymy co z tego wyjdzie.
                      • kzet69 Re: Zauwazylem to ... 19.05.14, 17:38
                        Nie mam zaufania do wątków zakładanych przez ruskie zrzuty...
                        • lech.junosza Re: Zauwazylem to ... 19.05.14, 17:59
                          kzet69 napisał:

> Nie mam zaufania do wątków zakładanych przez ruskie zrzuty...
                          W górę. Śmiało.
                  • lech.junosza Re: Hahaha ... 19.05.14, 19:27
                    blue.skay napisał:

> Wiem, ale chcialem sprawdzic zakres nienormalnosci w zachowaniu.
                    Brawo, brawo mój ty malutki. I w górę!
    • blue.skay Zapytam jeszcze raz ... 19.05.14, 17:17
      Czy mozesz zdefiniowac pojecie "uwielbienie", o ktorym w swoim watku wspominasz?

Ile procent przeznaczyles dla tej "hajdamackiej dziczy" i w oparciu o jakie przeslanki?

Pytanie, od ktorego rozpoczynasz swoj watkek jest po prostu glupie, bo nie logiczne. Wiec niby po co sie pytac? Do logiki nalezy podchodzic z szacunkiem kolego forumowiczu ...
      • lech.junosza Re: Zapytam jeszcze raz ... 19.05.14, 17:25
        blue.skay napisał:

> Czy mozesz zdefiniowac pojecie "uwielbienie", o ktorym w swoim watku wspominasz
        > ?
        >
        > Ile procent przeznaczyles dla tej "hajdamackiej dziczy" i w oparciu o jakie prz
        > eslanki?
        >
        >
        Jak dorośniesz mi intelektualnie chociaż do pięt to może się wtedy prymitywie pochylę w zadumie nad tobą. Nie dziękuj.
        • blue.skay Jak definiujesz swoja inteligencje kolego? 19.05.14, 17:30
          Napisz w trzech, czterech zdaniach ... bede mial punkt odniesienia.
          • lech.junosza Ja nie koleguję się z przychlastami. 19.05.14, 17:35
            The End.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka