Dodaj do ulubionych

Czym Czesi roznia sie od Polakow?

03.08.14, 10:55
Poniewaz kazdy,kto zna jezyk polski ,moze poczytac bez zadnych problemow czeska prase,jak i to,co pisza czeskie internauty,to i ja postanowilem wczoraj zaglebic sie w czeska przestrzen medialna.
Co tam zauwazylem? Przede wszystkim to,ze Czesi bardzo roznia sie od Polakow.Ale po kolei.
1.Czechom zwisa Ukraina (Polakom nie).
2.Czechom zwisa Rosja,ale po ukonczeniu sezonu turystycznego(Polakom nie zwisa i to prez caly rok).
3.Czesi nie pala sie do pomocy uchodzcam,czy to z Czeczenii,czy to zUkrainy (Polacy tak).
4.Czechow goowno obchodzi to,kto zestrzelil malezyjski Boeing.Oni wiedza,ze to nie oni,a reszta niech zajma sie stosowne organizacje( Polacy doskonale wiedza,ze Boeing zestrzelili ruskie i sledztwo jest zbedne,bo Putin i tak nie pozwoli swiatu dowiedziec sie prawdy).
5.Czesi uwazaja,ze Noworosja nie ma szansow,poniewaz Rosja jej nie wspiera.(Polacy sa pewni tego,ze kolumny wojsk rosyjskich co chwila przekraczaja granice rosyjsko-ukrainska i ostatecznym celem Putina,jest zdobycie Warszawy).
6.Czesi nie wierza w to,ze na Ukrainie masowo gina ludzi.Przeciez w centrum Europy, w dzisiejszych czasach, to jest niemozliwe(Polacy wiedza o tym,ze z rak rosyjskich separatystow,ostrzeliwajacych samych siebie,ginie mnostwo cywile prorosyjskich).
7.Czesi wiedza,ze Rosja kurek z gazem nigdy nie zakreci,poniewaz jej obowiazkiem jest gaz dostarczac,a odbiorca MUSI za gaz placic (Polacy uwazaja,ze Rosja tylko czeka na okazje,zeby zakrecic gaz kazdemu.Ci,kto walczy z ruskimi,za gaz placic nie powinni,ale gaz ruskie im musza dostarczac ,nawet za darmo).
8.O Putinie Czesi wyrazaja sie bardzo powsciagliwie .Oni nawet nie maja nic pzeciwko temu,zeby Putin odwiedzal Czechy,jak to robia setki tysiecy rosyjskich turystow - piwa starcze dla wszystkich ( To co mowia i pisza Polacy o Putinie,stanowi doskonaly material dla pracy doktorskiej w zakresie zbiorowej pomrocznosci jasnej).

p.s. warto byloby porownac jeszcze Slowakow z Polakami pod tym kontem,ale Slowacy sa bardzo prorosyjskie i porownanie nie bylo by korektywne :-)
Obserwuj wątek
    • radar105 Re: Czym Czesi roznia sie od Polakow? 03.08.14, 11:06
      polakom tez zwisa , ci na forum swiat to farbowani polacy
      • 1.igor.uk To nie jest tak jednznaczne,radar. 03.08.14, 11:14
        Ja nie oceniam Polakow po tych payatzach,udajacych na forum Polakow. Wystarcze posluchac polskich politykow,poczytac prase,obejrzec dzienniki TV,zeby zauwazyc,ze mam racje.
    • 1.igor.uk Niemcy zaczynaja zrzucac opaski z oczy:-) 03.08.14, 11:17
      Niemiecki filmik z rosyjskim tlumaczeniem.Sadze,ze wiecej forumowicze znaja rosyjski,niz niemiecki:
      www.youtube.com/watch?v=7mDH2ke2T68#t=506
    • dociek Re: Czym Czesi roznia sie od Polakow? 03.08.14, 11:26
      Czym się różnią? Długością fiuta? Że bardziej im zwisa?
      • 1.igor.uk Dociek. 03.08.14, 11:30
        masz kompleks malego fiuta?
    • radar105 Re: Czym Czesi roznia sie od Polakow? 03.08.14, 11:28
      to ty nie wiesz ze prasa polska nie jest polską ? a politycy ? domysl się
      • 1.igor.uk Radar. 03.08.14, 11:30
        To ile polska jest Polska?
        • 1.igor.uk Re: Radar.ponawiam pytanie 03.08.14, 11:31

To na ile polska jest Polska?
        • dociek Re: Radar. 03.08.14, 11:40
          1.igor.uk napisał(a):

> To ile polska jest Polska?

Po cholerę bijesz pianę? Przecież według twojej kacapskiej mentalności i mocodawców w Moskwie Polska to "wersalski bękart", który nadal winien się nazywać Priwislanskij Kraj.
          • 1.igor.uk Dociek. 03.08.14, 11:41
            Nie plataj sie pod nogami.Bo niechcace nadepcze i polecisz do admina na skarge.
            • dociek Ruski dywersancie. 03.08.14, 11:45
              Gieroj, spadaj za Ural.
                • dociek Re: A jak nie? 03.08.14, 12:25
                  Jak nie?
                  Skoro nawet bydlęta można nauczyć tańczyć, to może durnego kacapa uda się po tysiącu lat nauczyć cywilizacji i rozumu? Choć to ciężka i niewdzięczna robota...
                  • 1.igor.uk Re: A jak nie? 03.08.14, 12:28
                    Wyproznil sie,payatzyk?A teraz wywal goowienko z gacie i przestan publicznie zalatwiac swoi fizjologiczne potrzeby.
                    • dociek Re: A jak nie? 03.08.14, 13:23
                      1.igor.uk napisał(a):

> Wyproznil sie,payatzyk?A teraz wywal goowienko z gacie i przestan publicznie z
                      > alatwiac swoi fizjologiczne potrzeby.

Этo былo грyбo, нo хaрaктернo для poccийcквo хaмa.
                      Грaждaнинa нaции - "выcoкoй кyльтyры".
                • ola.z.opola Fajny filmik!:-) 03.08.14, 13:29
                  1.igor.uk napisał(a):
                  Re: A jak nie?
                  > To co wtedy,dociek,zrobisz? Polecisz na skarge do admina,czy moze bedziesz zac
                  > howywac sie tak,jak ci "bohaterskie" zolnierze ukrainskiej junty?

Ten dociek, to tez jakby byl bohaterem tego filmiku.
                  • 1.igor.uk Re: Fajny filmik!:-) 03.08.14, 13:36
                    Otoz to,Ola.Oni sa odwazni na odleglosc.
    • marsaqua rozsądkiem i instynktem samozachowawczym 03.08.14, 11:34
      których calkowicie brakuje szczegolnie polskim politykom.
    • 1.igor.uk Czesi,jako posrednice miedzy Rosja i Zachodem. 03.08.14, 11:40
      Jak by to dziwnie nie brzmialo,ale to wlasnie Czesi na Zachodzie sa uznawani za ekspertow od spraw rosyjskich,a nie Polacy,ktore na zachodzie postrzegani,jako rusofoby.
    • radar105 Re: Czym Czesi roznia sie od Polakow? 03.08.14, 11:54
      Igor nawet minister obecnego rządu twierdzi że polski juz nie ma ,zostala tylko nazwa !
      • 1.igor.uk Znam ta wypowiedz Radka. 03.08.14, 11:59
        Ale on nigdy Polakiem nie byl .On juz urodzil sie,jako maz Zydowki i z potrzeba robienia laski Panu.
    • x2014 Re: Czym Czesi roznia sie od Polakow? 03.08.14, 11:56
      a teraz moze przekaz co na malezyjskich forach pisza, co?
      • 1.igor.uk Nie znam ich jezyka. 03.08.14, 12:01
        Dla tego nie czytam malezyjskie fora.Ale doskonale wiem,co mowia przedstawiciele wladz malezyjskich.Zdziwisz sie,payatzyk.
        • x2014 Re: Nie znam ich jezyka. 03.08.14, 12:38
          to u was w sztabie nie ma znajacego malezejskiego ? nie wierze towarzyszu igor no chyba, ze sztabenm zarzadza kolejny ruski przyglup
          • 1.igor.uk Podbiles watek. 03.08.14, 13:00
            И зa тo cпacибo
    • 1.igor.uk Czy podobne slowa mogli pasc z ust 03.08.14, 12:04
      • 1.igor.uk Czy podobne slowa mogli pasc z ust.... 03.08.14, 12:07
        polskiego Prezydenta?
        "Powod wojny na Ukrainie - walka Achmetowa i Poroszenko".
        A czeski Prezydent odwazyl sie wskazac innego winowajce,oprocz Rosji.Chociaz on moglby bardziej rozwinac swoja mysl i pokazac,kto stoi za Poroszenko(Waltcmanem)
    • trach-ciach Re: Czym Czesi roznia sie od Polakow? 03.08.14, 12:05
      1.igor.uk napisał(a):
      > Co tam zauwazylem? Przede wszystkim to,ze Czesi bardzo roznia sie od Polakow.Al
      > e po kolei.
      > 1.Czechom zwisa Ukraina (Polakom nie).

Czesi nie graniczą z Rosją ani z Ukrainą.

> 2.Czechom zwisa Rosja,ale po ukonczeniu sezonu turystycznego(Polakom nie zwisa
      > i to prez caly rok).

Z jakiego powodu Polsce powinna zwisać Rosja?

> 3.Czesi nie pala sie do pomocy uchodzcam,czy to z Czeczenii,czy to zUkrainy (Po
      > lacy tak).

To fakt, że Czesi zawsze myślą tylko o sobie a innych mają w głębokim poważaniu. Chytrzy, skąpi a na dodatek sprzedajni i fałszywi.

> 4.Czechow goowno obchodzi to,kto zestrzelil malezyjski Boeing.Oni wiedza,ze to
      > nie oni,a reszta niech zajma sie stosowne organizacje( Polacy doskonale wiedza,
      > ze Boeing zestrzelili ruskie i sledztwo jest zbedne,bo Putin i tak nie pozwoli
      > swiatu dowiedziec sie prawdy).

Bzdura!

> 5.Czesi uwazaja,ze Noworosja nie ma szansow,poniewaz Rosja jej nie wspiera.(Po
      > lacy sa pewni tego,ze kolumny wojsk rosyjskich co chwila przekraczaja granice r
      > osyjsko-ukrainska i ostatecznym celem Putina,jest zdobycie Warszawy).

Kretynizm!

> 6.Czesi nie wierza w to,ze na Ukrainie masowo gina ludzi.Przeciez w centrum Eur
      > opy, w dzisiejszych czasach, to jest niemozliwe(Polacy wiedza o tym,ze z rak ro
      > syjskich separatystow,ostrzeliwajacych samych siebie,ginie mnostwo cywile pror
      > osyjskich).

Kolejna bzdura!

> 7.Czesi wiedza,ze Rosja kurek z gazem nigdy nie zakreci,poniewaz jej obowiazkie
      > m jest gaz dostarczac,a odbiorca MUSI za gaz placic (Polacy uwazaja,ze Rosja t
      > ylko czeka na okazje,zeby zakrecic gaz kazdemu.Ci,kto walczy z ruskimi,za gaz p
      > lacic nie powinni,ale gaz ruskie im musza dostarczac ,nawet za darmo).

Polska od 25 lat płaci za gaz Rosji najwięcej ze wszystkich krajów europejskich i nigdy się nie zdarzyło, aby zalegała z płatnościami. Z ceny nie jesteśmy zadowoleni ponieważ świadczy ona o stosunku Kremla do Polski i Polaków. No to teraz wmyśl przysłowia: "Jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu". Uważamy, że jedynym lekarstwem na robienie łaski ze sprzedaży za grube dolary surowców, bazarowe cwaniactwo w negocjacjach, chamstwo i ciągłe zastraszanie jest dywersyfikacja. Te 9 miliardów m3 gazu kupimy u kogo innego ( może nawet drożej) ale skończy się ciągłe straszenie bez powodu zakręceniem kurka. Zresztą wymiana handlowa między Rosją a Polską to zaledwie parę procent. Niedługo zmaleje do zera.

> 8.O Putinie Czesi wyrazaja sie bardzo powsciagliwie .Oni nawet nie maja nic pze
      > ciwko temu,zeby Putin odwiedzal Czechy,jak to robia setki tysiecy rosyjskich tu
      > rystow - piwa starcze dla wszystkich ( To co mowia i pisza Polacy o Putinie,st
      > anowi doskonaly material dla pracy doktorskiej w zakresie zbiorowej pomrocznosc
      > i jasnej).

Putin to problem Rosjan. Bardzo duży problem Rosjan, tylko większość jeszcze o tym nie wie. My Polacy do Waszych wyborów się nie wtrącamy. Wasz zakompleksiony Prezydent, Wasza pomroczność.

PS. Większość Polaków do samych Rosjan jest nastawiona pozytywnie,
      czego nie można napisać o nastawieniu Polaków do polityki władz na Kremlu.
      • 1.igor.uk Dzieki,trach-ciach. 03.08.14, 12:19
        Nie musze zgadzac sie z Twoja opinia,ale doceniam to,ze zabrales glos merytorycznie.
        1.Stany nie granicza z Chinami czy z Rosja,a czy ze wzgledu na to im zwisaja te Kraje?
        2.Nie bierz doslownie to co pisze.Zainteresowanie Rosja w Polsce jest ogromne,przekracajace rozumne wymiary.O to mnie chodzilo.
        3.To Twoja ocena Czechow.Znam kilku Polakow,ktore podzielaja Twoj punkt widzenia.
        4.Nie bzdura .Czechow na pewno intryguje pytanie,co stalo sie z tym samolotem,ale tak samo,jak i to,co stalo sie z innym malezyjskim samolotem,ktory zaginal.Ich zainteresowanie jest zdrowe.W Polsce odrazu zostal wyznaczony winny .
        5. Poprosilbym rozwinac swoja mysl.
        6.Czy masz dowody na to,ze to kolejna bzdura?
        7.Nie wiele zrozumiales z tego,co napisalem.
        8.Podtwierdziles to,co pisalem w poscie,otwierajacym watek.

p.s. Ja o tym wiem.Wiem rowniez to,ze opinia Polakow odnosnie wladz rosyjskich ksztaltuje sie przez polsko-jezyczna prase.
        • trach-ciach Re: Dzieki,trach-ciach. 03.08.14, 12:56
          Przez pewien czas ( pierwsze dwie kadencje ) nawet Putin mi się podobał. Odbierałem go jako konsekwentnego przywódcę Rosji, który chce uporządkować wszystkie sprawy, a to może być również korzystne dla Polski i Europy. Rozumiałem jakich trudnych przemian w wielu dziedzinach potrzebuje Rosja po rozpadzie ZSRR (CCCP). Oczywiście miałem wątpliwości czy mu się to uda, ponieważ cała masa starych aparatczyków pozostała na swoich miejscach. Po pewnym czasie dał się zauważyć potężny wzrost przestępczości, galopująca korupcja, inflacja i okradanie Wielkiej Rosji przez grupkę ludzi. Efekt taki, że połowa majątku tego wielkiego terytorialnie 148 milionowego kraju jest w rękach kilkuset prywatnych osób. Dla mnie wygląda to na totalną porażkę, podobną do sytuacji na Ukrainie.
          Tam ludzi przejrzeli na oczy, a w Rosji jeszcze nie. W sytuacji konfliktu grupa złodziei-miliarderów wraz z łupami po prostu opuści Rosję. Putin z tym sobie nie dość że nie poradził, to jeszcze tę bandę złodziei jego ekipa wspiera, jak tylko może. Rosja ma najwięcej na Świecie surowców naturalnych, a PKB mniejszy niż takie małe Włochy. Najgorsze jest to, że większość kasy marnotrawiona jest na zbrojenia. Upapranie się w kryzys na Ukrainie (rozgrywka między oligarchami), pytam po co to Rosji potrzebne? Szkoda, że Rosja uważa UE i NATO za śmiertelnego wroga. Szkoda, że nie może być przyjacielskiego współistnienia i współpracy. Koszmarna aneksja Krymu!
          Reasumując Putin jako podpułkownik KGB zaczął grać po radziecku (sowiecku). Stracił nie tylko w moich oczach. Niestety zmieniłem o nim zdanie. Takie teksty:" NATO przy naszych granicach nie będzie się panoszyć" , "Kapitalistyczny Zachód chce położyć swoje brudne ręce na naszych surowcach" - tak nawiasem to jaki teraz jest ustrój w Rosji. Raczej nie jest podobny do socjalistycznego czy komunistycznego, bo 100 najbogatszych ludzi ( nazywając po imieniu złodziei) na Świecie pochodzi właśnie z Rosji. Rosja od zachodu różni się tylko większym marnotrawstwem, niskim dochodem narodowym, większą rozpierduchą, większym złodziejstwem, ogromem przestępczości, mniejszą wydajnością pracy, niskimi płacami, słabą gospodarką i wielką kremlowską propagandą. Poza tym różnice są niewielkie. Skoro tak, to nie wiem po co te boje.
          • 1.igor.uk Re: Dzieki,trach-ciach. 03.08.14, 13:01
            Jak czesc majatku Polski nalezy do Polakow?
            Czy znasz ta odpowiedz?
            • trach-ciach Re: Dzieki,trach-ciach. 03.08.14, 13:16
              Nie twierdzę, że w Polsce nie ma różnorodnych zjawisk patologicznych. Są, ale nie na taką skalę jak w Rosji. W Polsce jest większa przejrzystość, inflacja została zduszona, majątki są prześwietlane przez urzędy skarbowe. Są też i miliarderzy, ale oni dorobili się kasy na Zachodzie (nie okradali Polaków), a do Polski przyjechali realizować inwestycje ze swoją kasą. To co było 20 lat temu a jest teraz, to tak jak porównać rower z niezłym samochodem.

• 1.igor.uk Trach-ciach. 03.08.14, 13:55
                Ty o jakiej Polsce piszesz? O tej wymarzonej przez Ciebie,czy tej,ktora byla w snach Walesy?
                W kazdym razie takiej Polski nie istnieje.
                • trach-ciach To ja mieszkam w Polsce a nie Ty. 03.08.14, 14:15
                  -
                  • 1.igor.uk Re: To ja mieszkam w Polsce a nie Ty. 03.08.14, 14:21
                    Trudno w to uwierzyc,czytajac te Twoi slowa:
                    "Są też i miliarderzy, ale oni dorobili się kasy na Zachodzie (nie okradali Polaków), a do Polski przyjechali realizować inwestycje ze swoją kasą"
                    • trach-ciach U mnie nie istnieje pojęcie wiara. 03.08.14, 16:24
                      Dla mnie liczą się tylko fakty. Wierzą tylko idioci.
                      • 1.igor.uk Ale wierzysz w fakty, 03.08.14, 16:30
                        ktore nie maja nic wspolnego z...faktami.Czy to nie jest wiara w czystej postaci?
                        • trach-ciach W fakty się nie wierzy, fakty po prostu są. 03.08.14, 16:35
                          Fakt nie może być nieprawdą i nie może być nieautentyczny. Fakt jest odzwierciedleniem rzeczywistości i tyle. Nie ma w nim miejsca na wiarę.
                          PS.
                          Prawdę piszą, że z Tobą dyskusja jak z pijaną dupą w nocy.
                          Zajmij się swoimi kremlowskimi złodziejami, to przynajmniej będzie z korzyścią dla Rosjan.
                          • 1.igor.uk Alez ty gadasz o faktach, 03.08.14, 16:38
                            ktore sa wyobraznia twojego mozgu,zainfekowanego zwierzeca rusofobia.
                            Oni nie maja nic wspolnego z faktami.
                            • emeliusz Wygląda jednak na to, że on mieszka w Polsce 03.08.14, 23:12
                              a Ty nie. Skoro tak, to on ma więcej niż Ty informacji o swoim kraju.
                              Nie masz co myśleć o porównywaniu Rosji i Polski.
                              To tak jakbyś chciał porównać schorowanego i starego słonia, którego okradli z młodą i zdrową antylopą.
                              • 1.igor.uk Podoba sie mnie porownanie Rosji... 03.08.14, 23:16
                                z mloda i zdrowa antylopa.
                                Chociaz byloby bardziej trafnie,jak by porownales z mlodym i silnym niedzwiedziem.

Polska,jako schorowany stary slon? Coz,tobie widnieje.
                                • emeliusz Wybacz ale na takie dyskusje nie mam czasu 03.08.14, 23:24
                                  Zdecydowanie bardziej wolę forum naukowe.
                                  Pozdr....
                                  • 1.igor.uk Wybaczam. 03.08.14, 23:36
                                    i dziekuje za podbicie mojego watku.
    • ruta71 Re: Czym Czesi roznia sie od Polakow? 03.08.14, 12:46
      Igorku,widzę że kraść cudze teksty Ty się nauczyłeś.A może nie musiałeś się uczyć,może to wrodzone?hehe...
      • 1.igor.uk O boze. 03.08.14, 13:08
        A to co takiego wylazlo i skad?Ostatni raz sabralo glos na forum Swiat kilka lat temu.
        Chociaz jestem pewien tego,ze za tym czyms kryje sie nasza forumowa babka bazarowa ,najczesciej piszaca pod nickiem mara pod numerem 125.Biedaczka od 2 godzin szuka zrodlo,z ktorego ja zerznal,jej zdaniem,ten tekst,nawet borracika prosila o pomoc.W ostatecznosci nic nie znalazla,to postanowila wyskoczyc z tak durnym tekstem pod nickiem,ktory dla takich okazje trzyma.

• ruta71 Re: O boze. 03.08.14, 13:28
          synek,nie pieprz mi głupot...masz ten tekst
          u-96.livejournal.com/3655197.html
          nie dość że złodziej,to jeszcze i kłamczuszek,hehe...
          ale u was,russkich, to jest powszechna dolegliwość.
          chociaż nie,dla was to same zalety...
          • 1.igor.uk Re: O boze. 03.08.14, 13:30
            To nie jest ten tekst,to podobny tekst.
            • ruta71 Re: O boze. 03.08.14, 13:36
              1.igor.uk napisał(a):

> To nie jest ten tekst,to podobny tekst.
              ты че,мyжычек,дyмaеш caмый yмный здеcь?хехе...дa тoт этo текcт

Ни в кoем cлyчaе не претендyю в cвoём текcте нa иcтинy в пocледней инcтaнции. Прocтo чacтнoе мнение, вынеcеннoе из личнoгo oбщения.
              też złodziej?no ja pieprzę,same ...
              • 1.igor.uk Re: O boze. 03.08.14, 13:38
                Pieprzysz sie? Jestes samowystarczalne?
                • ruta71 Re: O boze. 03.08.14, 13:41
                  więc...merytorycznej dyskusji nie będzie.
                  • mara571 Re: O boze. 03.08.14, 18:59
                    bo nie moze byc.
                    Zadaniem Igora na forum jest szerzenie rosyjskiej propagandy.
                    Najczesciej zrodlem jest rosyjski internet.
                    Chyba wycieto watek Igora o rzeczniczce departamentu Stanu Jen Psaki. Ona pojawila sie po przerwie w ortezie na jednej nodze.
                    Igor probowal nam wmowic, ze to idiotka kreujaca nowa mode i przyszla na briefirng latem w jednym kozaku.
                    Jen Psaki jest antybohaterka rosyjskich internautow.
                    ----
                    Trzeba spokojnie tłumaczyć, dlaczego regulacje unijne nie obejdą się bez terminu „gender", i dlaczego musimy to zaakceptować. Nie można być w Unii i w niej nie być jednocześnie. Nie ma tak, że Unia będzie realizowała politykę równościową, a Polska nie.

Małgorzata Fuszara, pełnomocniczka rządu do spraw równego traktowania
        • wtopek Re: O boze. 03.08.14, 13:32
          mieszaniec poczęty na krańcach imperium w koszarach bandy zboczeńców zwącej się armią czerwona

syn pułku i pułkownikowej

narodowość: sowiecka :D
          • 1.igor.uk wtopek. 03.08.14, 13:37
            Czy juz zrobiles poranna laske Amerykanom?
            • des4 Re: wtopek. 03.08.14, 23:18
              napisz coś więcej radziecki, zawsze miło poczytać eksperta w temacie :)))
              • 1.igor.uk desik. 03.08.14, 23:49
                A ty co,robisz laske na noc?
    • bywszy1 Re: Czym Czesi roznia sie od Polakow? 03.08.14, 14:41
      1.igor.uk napisał(a):
      p.s. warto byloby porownac jeszcze Slowakow z Polakami pod tym kontem,ale Slowa
      > cy sa bardzo prorosyjskie i porownanie nie bylo by korektywne :-)
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      Nie umie dopasowac panskie wyrazenie "korektywne" do tych dziesieciu podanych na stronie hasel.
      Czy moglby pan wskazac,do ktorego numeru mam go dopasowac albo wypelnic podany formularz,stworzony dla inowatorow.
      P.S
      file:///C:/Users/feliks/Documents/Re%20%20belkot%20i%20dwaj%20eksperci+%20-%20%C5%9Awiat%20-%20Forum%20dyskusyjne%20%20%20Gazeta.pl.htm
      • bywszy1 Re: P.S+ 03.08.14, 14:47

1.igor.uk 02.08.14, 22:39
        To zapadencki belkot,ktory u czlowieka nieprzyzwyczajonego wyzywa mdlosci.
        Jezyk ukrainski istnieje,wystarcze pojechac do poltwskiego obwodu i wpasc do jakiejs wioski.Jest bardzo spiewny i taki....ruski:-)
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
        "belkot" ten swiadczy o poziomie panskiego prymitywnego intelektu,ktoremu jest daleko dozrozumienia wyszukanej mowy.
        P.S
        A pozatym,
        Ukochanym zajeciem kacapa jest komentowanie nowosci w Internecie.
        KOmentuja ci organizmy(tzn.kacapy) Wszystko co napotkaja.
        Muzyke,rolnictwo,wydarzenia w kosmiczne,a w osobliwosci pilke nozna i polityke.
        Gdzie by kacap nie zyl,on zawsze wie lepij niz swiadek.
        Ajego humor?:
        Jezeli w lesie uslyszycie,jak kacap rozmawia sam ze soba,poslugujac sie zlym prymitywnym russkim jezykiem,nie bojcie sie - on nie zwariowal.
        On poprostu komentuje stukanie dzieciola po drzewie.
        To jest stary pradawny,przehistoryczny,zwyczaj kacapow komentowac wszystko dookola.
    • ossey Re: Co ciebie kacapie to obchodzi ? 03.08.14, 21:46
      Zajmij sie swoja d...a, bo Ukraina coraz lepiej was dyma....i z nasza satysfakcja i z naszym wsparciem.
      • emeliusz Zauważ,że oni bardzo nie lubią dyskutować o Rosji 03.08.14, 23:22
        Na Rosję założyli im przełożeni szlaban. Nie mogą podyskutować swobodnie za co i jak żyje kremlowska świta. Nie mogą podyskutować o tym, że na rosyjskiej prowincji ludzi umierają z głodu. Nie mogą podyskutować o tym że w zakładach psychiatrycznych trzymają chorych przypiętych łańcuchami do ścian. Nie mogą mówić o tym że na rosyjskich wsiach odległość między jednym sklepem a drugim liczy się w setkami kilometrów a kupują w nich towot, smalec, margarynę, gwiździe, sznurek, gumowce i słoninę zawijaną w dziennik kremlowskiej propagandy. Oni o tym dyskutować nie mogą ale i nie chcą, bo zarabiają miesięcznie 200 USD i chcą aby tak pozostało, bo na prowincji ludzie mają mniej tj. 30 USD na miesiąc ( jak dobrze kombinują).
        • 1.igor.uk Waszy dyskusje o Rosji,he,he. 03.08.14, 23:38
          Putin ukradl 70 mld baksow i jest gejem.Wszysci Rosjanie to pijacy i zlodzieje.
          Czy z tym dyskutuje sie? Czy psychiatra dyskutuje z chorym? On po prostu stara sie nie zauwazac to,co mowi pacjent i stara sie jemu pomoc.
          tak i my z wami -staramy sie wam,rusofobom,pomoc.
          • borrka Jak dlugo nie probujecie nas wyzwolic... 03.08.14, 23:44
            Wszystko ok.

PS. Igorku, to nasz ostatni kontakt do nastepnej amnestii.
            Tej z okazji upadku Wowana Taurydzkiego.
            Myslisz, ze go ubija, jak cara ?
            • 1.igor.uk Boriska,znow na bazar do Przemysla wybierasz sie? 03.08.14, 23:49
              To,oczewiscie,nie Moskwa,ale i tam cywilizacja jest.
          • ola.z.opola Igor - kolejny inwalida umyslowy sie do Ciebie 03.08.14, 23:54
            przypaletal - borrka.
            Ty masz "szczescie" do pacjentow szpitala psychiatrycznego. Jak nie ossey, to eligiusz, a w kolejce juz borrka.
            Kto im powiedzial, ze jestes psychiatra? :-))
            • 1.igor.uk Oni intuitywnie czuja tego, 04.08.14, 00:07
              kto im moze pomoc.A ja nigdy nie zawiode ich oczekiwan:-)
      • ola.z.opola Rozgoraczkowany forumowiczu ossey 03.08.14, 23:42
        ossey napisał:
        Re: Co ciebie kacapie to obchodzi ?
        > Zajmij sie swoja d...a, bo Ukraina coraz lepiej was dyma....i z nasza satysfakc
        > ja i z naszym wsparciem.

Jestem przekonana, ze wlasciwszym i bardziej odpowiadajacym twojemu stanowi psychiki bylby nick "osioł". W pisowni roznica niewielka, a ilosc informacji zawartych w twoim nowym nicku znakomita.
    • marsaqua jeszcze różnią się niezależnością myślenia, 04.08.14, 10:27
      a Polacy, niestety, jak barany pozwalaja różnym mafiom I megalomańskim debilom prowadzić się na śmierć.
      • lech.junosza Re: jeszcze różnią się niezależnością myślenia, 04.08.14, 12:37
        marsaqua napisał(a):

> a Polacy, niestety, jak barany pozwalaja różnym mafiom I megalomańskim debilom
        > prowadzić się na śmierć.
        „Na złość Rosji doprowadzę własny kraj do ruiny“ – mówi nowe porzekadło, głoszone przez rządzące naszym krajem amerykańskie marionetki.
        • marsaqua Re: jeszcze różnią się niezależnością myślenia, 04.08.14, 14:37
          tak właśnie jest. Tragedią Polski jest powszechna głupota I brak instynktów samozachowawczych. I to się skończy tragicznie dla naszego narodu.
    • jankowski1960 Re: Czym Czesi roznia sie od Polakow? 04.08.14, 14:34
      Czesi to wspanialy narod,
      a Czechy to przepiekny kraj.
      Brak superlatiwow w jezyku polskim::)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka