Dodaj do ulubionych

Mialem racje.

09.09.14, 11:09
forum.gazeta.pl/forum/w,50,153963217,153966819,Nie_tak_.html
Juz jest znany wstepny "raport" katastrofy malezyjskiego Boeing.
"Malezyjski samolot MH17, który rozbił się na Ukrainie, został trafiony przez "obiekty z zewnątrz, lecące z ogromną prędkością". Nie ma dowodów na jakiekolwiek problemy techniczne boeinga, czy celowe działanie załogi. Tak uznała Holenderska Rada ds. Bezpieczeństwa w pierwszym, wstępnym raporcie w sprawie katastrofy, do której doszło 17 lipca na wschodniej Ukrainie."

A prawdy o tym,kto wypuscil te "obiekty z zewnątrz, lecące z ogromną prędkością",bardzo mozliwie niedowiemy sie nigdy.
"Did Major Countries Agree Not to Disclose Key Details in Downing of Malaysian Airlines Flight 17?"

"STEPHEN COHEN: So, bring NATO—I mean, bring Ukraine into NATO, and all this stuff will be up and ready. And then it will just take the shootdown of a Malaysian aircraft, about which everybody has forgotten. Still nobody knows who did it. There seems to have been an agreement among the major powers not to tell us who did it. Was suggested wasn’t the rebels, wasn’t Russia, after all. But it would take something like that, which can happen in these circumstances, to launch something that was unthinkable."

Kolejna zbrodnia Stanow,ktora byc moze nie zostanie sie nigdy udowodniona im.
Obserwuj wątek
    • kaszebe12 FAKT... 09.09.14, 11:13
      ...azjatyckie media opublikowaly juz dwa tygodnie temu zdjecia przedstawiajace slady po pociskach 30mm...przy zupelnym milczeniu zachodnich mediow. -Jakis problem z niezbitymi dowodami pana Husseina Obamby ?
      • uk.igor [...] 09.09.14, 11:25
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • felusiak1 Re: FAKT... 09.09.14, 19:27
        Nie ma śladów po pociskach na samolocie.
        A skąd te pociski zostały wystrzelone?
        • uk.igor [...] 09.09.14, 19:56
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • felusiak1 Bzdury wypacasz sorokin 10.09.14, 01:23
            To była rakieta ziemia-powietrze. I ty o tym doskonale wiesz ale to wskazuje na twoich jako sprawców i dlatego ty i cała bolszewicka jaczejka idziecie w zaparte.
            Weź jeszcze rozwiń tezę, że strzelał su25 pod górke. a możesz powiedzieć jaka konkretnie rakieta została użyta?
    • kzet69 Re: Mialem racje. 09.09.14, 11:16
      uk.igor napisał(a):

"Wyszło na jaw moje łgarstwo".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16609962,Raport__malezyjski_boeing_stracony_nad_Ukraina_przez.html#BoxSlotI3img
    • dupeteczek Re: Mialem racje. 09.09.14, 11:19
      Te wstępne(!) ustalenia stwierdzają, że samolot został zestrzelony, a teraz będą ustalać winnego. Myślę, że prace będą zdecydowanie szybsze od działań rosyjskiej prokuratury w sprawie Smoleńska.
      Nie napalaj się więc tak Igorku głupolku:)
    • volupte Re: Mialem racje. 09.09.14, 11:27
      Kto? Wy - zbiry Putina.
      • uk.igor volupte. 09.09.14, 11:32
        Im wiecej wrzeszczysz,tym bardziej zdradzasz to,ze doskonale wiesz o tym,ze za zestrzeleniem samolotu stoja twoi bracia-banderowcy,kierowane przez sluzby specjalne USA.
        • volupte Re: volupte. 09.09.14, 11:37
          To ty sobie wrzeszczysz - nie ja , nie ja , ale niestety byli i widzieli . Ty strzelałes , a ze załoga była kiepsko wyszkolona to i w cywilny walneła zamiast w wojskowy.
          • kaszebe12 Poziom propagandy... 09.09.14, 12:32
            ...przypomina mnie sie doniesienie AFP -"Ktos dokonal bombardowania Doniecka".-Nader interesujace bylo owo "Ktos".
            • uk.igor Re: Poziom propagandy... 09.09.14, 17:55
              Poziom propagandy obniza sie,wraz z poziomem intelektualnym adresatow tej propagandy.Volupte i reszta probanderowskiej braci to udowadnia.
            • elka-sulzer Re: Poziom propagandy... 09.09.14, 21:03
              kaszebe12 napisał:

> ...przypomina mnie sie doniesienie AFP -"Ktos dokonal bombardowania Doniecka".-
              > Nader interesujace bylo owo "Ktos".

Hahahahahaha!
              Nie lubie kawy przez nos cieknacej :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka