Dodaj do ulubionych

Armenia wyśle żołnierzy do Iraku

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 14:55
Gdyby tak wiecej krajow poszlo w slady Armenii To by mozna bylo mowic ze
Swiat wspolnie chce walczyc z terroryzmem i to by napewno pomoglo w szybkim
wybiciu tego trendu !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba26 Re: Armenia wys´le z˙o?nierzy do Iraku IP: 213.17.163.* 06.09.04, 16:37
      Niestety swiat jest zbyt zajety demonizowaniem "wielkiego szatana" zza oceanu i
      bagatelizuje terroryzm...

• Gość: igor Ormianie pamietaja jak "pokojowy Islam" wyrznal IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 06.09.04, 16:48
      60 % rodakow w Turcji. Byl to holokaust gorszy niz Hitlera z Zydami. Zginelo
      wtedy okolo 55 % Zydow swiata. Po drugie, Ormianie z przerazeniem patrza na
      wzrost zagrozenia przez Islam przy swoich granicach. Kiedys ateistyczna
      Sowiecja blokowala Islamistow, teraz sa oni u Azerow, w Gruzji i w Rosji. Nie
      mowiac o Islamistach w Turcji - okolo 10 tys. w zorganizowanych grupach al-
      Kaidy.
    • Gość: wosq POJEBY!!!!!!!! IP: 150.254.99.* 06.09.04, 17:05
      • Gość: igor Znajdziemy Cie "wosq" pewnego dnia, nie martw sie. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 06.09.04, 17:11
        Ale tez masz inteligentny komentarz.!!!! To po ojcu pewnie, rodzinna cecha.
    • indris Zobaczy się jeszcze... 06.09.04, 17:13
      ...czy armeński parlament jest równie lizusowski jak rząd. Decyzję musi jeszcze
      zatwierdzić parlament Armenii.
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Bo sami sa arabskim terroryzmem zagrozeni,. IP: *.fastres.net 06.09.04, 17:16
      terroryzmem ktory miedzy innimi tez Turcja finansuje.
      • Gość: igor Demonstracje w Turcji przeciw otwarciu seminarium IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 06.09.04, 17:31
        Ortodoxow i pomysl Erdogana o karaniu wiezieniem za zdrade malzenska
        potwierdzaja, teze, ze ten kraj jest w dalszym ciagu fanatyczny. Jedynie
        wojskowi pilnowali testament Ataturka, ale teraz traca blyskawicznie wplywy. Na
        pewno Turcja zesliznie sie do obozu Islamistow.
        • Gość: jarek-Zyd ne telus I niestety jak utrzymuje moja zona ,czynnie IP: *.fastres.net 06.09.04, 17:34
          arabskich terrorystow w krajach post-sovieckich popieraja.
          • Gość: igor jarek . gratuluje zony, jesli jak moja jest IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 06.09.04, 17:41
            bardziej antyislamska niz ja. Rozumiem tez to, bo co Ci islamisci wyprawiaja z
            kobietami to przechodzi wyobrazenie. Nawet feministki i lesbijki nie reaguja,
            choc one beda zakopane zywcem jak Islam wygra. Np. w Pakistanie morduje sie
            rocznie setki kobiet za "niewiernosc' bez sadu i dowodow.
            • Gość: jarek-Zyd ne telus Moja jako urodzona Turka nie moze byc IP: *.fastres.net 07.09.04, 08:18
              anty-islamista ,ale jest anty arabo-islamista, Araby w dalszym ciagu usiluja w
              ten sam sposob jak Stalin z religii zrobic ideologie, tak jak Lenin i Stalin z
              filozofii zrobili ideologie.
              Islam w wydaniu Arabskim nie ma nic wspolnego z religia, jest ideologia ,ktora
              ma im pomoc w podbiciu Swiata.
              Wez na przyklad meczety, ktore w Europie buduja, choc u nich w domu maja rozne
              nurty Islamu, ktore bardzo czesto sie miedzy soba bardziej roznia niz Kalvini od
              Luteranow ( mowiac juz tylko o Sunnitach) to w Europie nagle tylko jeden Meczet,
              gdzie wahabity rozkazuja i ucza.Tak samo jak z Sovieckim Kommunizmem, kto chcial
              wlasny rozwinac, to jemu sie posylalo czolgi ......
    • Gość: Mietek ARMENIA wysle... IP: *.dynamic.mts.net 07.09.04, 01:01
      Republika Fuji juz wyslala.
      • janosik6 co ten glupek debil-busch tym wszystkim golasa 07.09.04, 01:29
        jak z wyspy fuji,armenii,ukrainy,polski i innym glodomora obiecal
        ze zlatoja sie TAM jak muchy do gowna ?
        • Gość: igor Czy "bachsia" to Twoja siostra. Podobny intelekt. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 07.09.04, 02:00
          • Gość: MTS ARMENIA ZASLUGUJE NA SZACUNEK OD NAS WSZYSTKICH!! IP: *.dynamic.mts.net 07.09.04, 04:37
            Ten malenki , biedny i tak bolesnie doswiadczony przez historie kraj staje dzis
            do walki z terroryzmem w obronie cywilizowanego swiata! Brawo Armenia!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka